Koti Uutisia Kotimaa Veikkaus tukee pedofiilien terapiaa

Veikkaus tukee pedofiilien terapiaa

5

Sexpo ja Kriminaalihuollon tukisäätiö käynnistivät tänä keväänä kolmivuotisen SeriE-hankkeen, jonka tavoitteena on seksuaalirikosten ennaltaehkäisy. Rikoksen tehneelle pedofiilille on tarjottu terapiaa yleensä ensimmäisen kerran vasta vankilassa. Sexpo-säätiön seksuaaliterapeutit Anna Kolster ja Patricia Thesleff yrittävät tavoittaa etenkin aloittelevat pedofiilit.

Kolster ja Thesleff kertovat Helsingin Sanomille, että heidän omat asenteensa ovat muuttuneet vähitellen tiedon lisääntymisen ja koulutuksen myötä. “En ole kohdannut asiakasta, joka olisi hirviö”, toteaa Kolster. “Rikollisia tekoja ei voi hyväksyä, mutta teko ei määritä ihmistä kokonaisuudessaan”, kertoo puolestaan Thesleff.

Sexpon terapeutit Kolster ja Thesleff ovat tulleet aiemmin tutuiksi muun muassa neuvoistaan, kuinka seksistä tulee keskustella lasten kanssa. Sexpo kehottaa aikuisia puhumaan lapsille seksuaalisuudesta myönteisellä tavalla, rehellisesti ja asioiden oikeilla nimillä. Sexpo antaa seitsemän kohdan ohjeessa ymmärtää, että kaikki seksuaalisuuteen liittyvä on esitettävissä lapsille myönteisessä valossa.

Kolster ja Thesleff ovat myös ihmetelleet seksuaaliterapeutti ja -kasvattaja Sari Erosen huolta teini-ikäisten seksiringeistä. Teini-ikäisten seksiringeissä tyypillisesti nuori tyttö harrastaa ryhmäseksiä usean pojan kanssa. “Kielteinen lähestymistapa aiheuttaa pelkoa ja hämmennystä nuorten vanhemmissa, mikä voi johtaa tarpeettomaan rajoittamiseen ja huoleen” oli Sexpon näkemys alaikäisten seksirinkitoiminnasta [i]Helsingin Uutisissa[/i].

Lasten seksuaalisen hyväksikäytön arkipäiväistämiseen ja lasten seksualisoimiseen pyrkivä linjaus näkyy Sexpon lausuntojen lisäksi erityisesti pedofiileille annetuissa ehdollisissa tai vapauttavissa tuomioissa. Hiljattain suomalaisten oikeustajua koetteli tapaus, jossa syyte 10-vuotiaan lapsen raiskauksesta hylättiin hovioikeudessa, sillä uhrin vastustelusta ei ollut näyttöä.

Pedofiileille terapiaa tarjoavaa Sexpon hanketta rahoittaa sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus STEA veikkausvaroin. Veikkauksen myöntämän tuen suuruus hankkeelle on 125 000 euroa.

Lapsen seksuaalisia hyväksikäyttötapauksia tuli vuonna 2017 Tilastokeskuksen mukaan viranomaisten tietoon 1 170.

Lähde: Helsingin Sanomat, Helsingin Uutiset, Yle

5 KOMMENTIT

 1. Jälleen askel kohti täysi-ikäisten valkoisten harrastaman heteroseksin kieltämistä..?

 2. ” Hiljattain suomalaisten oikeustajua koetteli tapaus, jossa syyte 10-vuotiaan lapsen raiskauksesta hylättiin hovioikeudessa, sillä uhrin vastustelusta ei ollut näyttöä.”

  Tarkoitus on murtaa suomalaisten luottamus oikeusjärjestelmään.

 3. Ensimmäinen ongelma on tällaiset hyväuskoiset vanhemmat, jotka vielä uskovat kaiken hömoän mitä heille “tietona” jaetaan, suurimmalla osalla ei ole omassakaan seksuaaalikäyttäytymisessä kehumista niin mitempä vivat edes halutessaan opastaa jälkikasvua.
  Vapaan kasvatuksen nurja puoli tulee esiin kun annetaan riiviöille kerralla koko käsi, jotta saadaan “omaa” aikaa, ollaan lasten kavereita eikä vanhempia, ei vähisintäkään auktoriteetin osoitusta tai edes sen yritystä.
  Koulut ovat mädättäneet samoilla jargonioilla “terveysvalistuksen” tunneilla, koska ohajeistuksethan tulevat lampaille opetushallituksesta. Tämä osoittaa koulutuksen tason rappeutumisen.
  Kaikenkarvaiset seksuaaliterapeutit ovat nyt mediaseksikkäitä ja puolijumalia tänä hedonistikeskeisenä aikana, näiden annetaan iolman kummallisempia meriittejä jakaa mutu tietoa, koska se myy ja tietty koska tasapäät sitä ostavat, tarjonta on luonut markkinat.
  Tällaiset rappeuttavat perinteistä mooralikäsitystä oikesta ja väärästä, lainlaatijat ja sen täytäntöönpanijat ovat lähteneet samaan kelkkaan.
  RAy on ennenkin rahoittanut mitä hämärimpiä kohteita esim. nykytaide.

 4. Kalifornian osavaltio maksaa elinkautisvangille sukupuolenvaihtoleikkauksen.

  https://duckduckgo.com/lite/?q=California%20Is%20First%20to%20Pay%20for%20Prisoner%E2%80%99s%20Sex-Reassignment%20Surgery

  — Arvaanpa, että sitten kun hänet palautetaan hoidosta takaisin vankilaan, NAISTENOSASTOLLE tietenkin, leikkausjonossa on kohta lukematon määrä vankeja.

  Nämä veikkausvoittovarat ovat tämmöisiä “kavereitten kesken” juttuja, joten ratkaisevaa on KUKA myy ylihintaisia palvelujaan Veikkaukselle.

Comments are closed.