Koti Uutisia Pohjoismaat Vegaanivanhemmat tappoivat melkein oman lapsensa

Vegaanivanhemmat tappoivat melkein oman lapsensa

5

Göteborgissa, Ruotsissa puolitoistavuotias lapsi oli lähellä menettää henkensä, koska tämän vanhemmat olivat vain antaneet tälle vegaani ruokaa. Lääkäreiden mukaan lapsi olisi kuollut parin tunnin sisällä, jos häntä ei oltaisi saatu sairaalahoitoon.

Poliisikuulusteluissa lapsen isä kertoi poliisille, että liha on myrkyllistä, ja että lapsi ei ole saanut mitään muuta lisäravinnetta, kuin ”aurinkoa, naura ja halauksia”.

Lapsen aliravittu tila johtuu siitä, että vanhemmat ovat vältelleet kaikkia viranomaisia äidin raskaudesta lähtien. Vanhemmat kertovat vältelleen hoitoa ja muita palveluita, koska he eivät halunneet, että ”yksikään valtio omistaa heidän lastaan”. Lapsen sairastuttua vanhemmat välttivät sairaalaan menemistä viimeiseen asti. Vasta sen jälkeen, kun vanhemmat eivät kyenneet yli viiteen tuntiin saamaan mitään kontaktia omaan lapseensa, päättivät he toimittaa tämän sairaalahoitoon.

Lähde: Nordfront

5 KOMMENTIT

 1. Onko tämäkin sitä parempaa vasemmistolaista väkivaltaa? Vai onko kyse “väärä lippu” -hyökkäyksestä? Tuohan olisi “paha esimerkki siitä mihin valtion turvaa tuovasta holhouksesta pakeneminen” voi johtaa? Ruotsin tilanteen ylikansallisen petos-sionistisen rikollis-syndikaatin johtamana banaanivaltiona tietäen, asia voi juurikin olla näin.

  Toisenlainen tulkinta olisi että YK:n globaalin sionisti-maailmanhallinnon yhä agressiivisemmin ajama liha- ja maitotuotteiden asteittainen poistaminen kansalaisten ruokavaliosta on vaarallinen kansanterveydelle? TheGuardian -artikkelissa toistetaan YK:n kanta, että liha- ja maitotuotteet ovat vaarallisia ilmastonmuutoksen torjumisen kannalta:

  https://www.theguardian.com/environment/2010/jun/02/un-report-meat-free-diet

  YK:n jäsenvaltioista suuri osa ovat muslimijohtoisia. Tämä luo oman levottomuuksien pesäkkeen tähän kysymykseen.

  Intiassa muslimit jo murhailevat hinduja koska siellä naudanliha on kielletty lainsäädännöllisesti:

  https://www.npr.org/sections/parallels/2015/10/13/448182574/indias-ban-on-beef-leads-to-murder-and-hindu-muslim-friction?t=1555446299485

 2. Ihan älytöntä vegaanien syyllistämistä! Lihan syönti on turhaa, ympäristön kannalta tuhoisaa ja epäeettistä. Ei kai tässä tapauksessa ole kyse lihasta vaan siitä, ettei lapsi ole saanut riittävästi ravintoa ylipäänsä.

 3. Ihminen on edelleen sekasyöjä, tarvitsee, korostan että tarvitsee liha ja kasvisravintoa elääkseen terveellisesti.

Comments are closed.