Koti Uutisia Kotimaa Vastinetta verorahoille: Jari Taposta ei kiinnosta kansanedustajaan kohdistunut tappouhkaus

Vastinetta verorahoille: Jari Taposta ei kiinnosta kansanedustajaan kohdistunut tappouhkaus

3
Jari Taponen.

Suomalaisen poliisin politisoitumisen esikuvana toimiva Kummeli-poliisi Jari Taponen osoittaa jälleen puolueellisuutensa. Taponen ei ollut kiinnostunut Perussuomalaiseen kansanedustajaan kohdistuneesta suorasta uhkauksesta.

Kansanedustaja Veikko Vallin sai Twitterissä uhkauksen, jossa häntä uhkailtiin yliajolla. Vallin kysyi Twitterissä Taposelta ohjeita asian kanssa toimimiseen, sillä Taponen on tunnettu somepoliisi, joka tekee aloitteellisesti rikosilmoituksia myös asianomistajarikoksista (rikoslaatu, joka vaatii uhrilta suostumuksen rikosilmoituksen tekoon. Esimerkiksi kunnianloukkaus on asianomistajarikos.).

Taponen kuitenkin ilmoitti Vallinille tämän kysymyksen menneen ensin ohi, sillä hänellä oli “laatusuodatin päällä.” Hän ohjasi Vallinin tekemään rikosilmoituksen poliisin sivujen kautta, vaikka laiton uhkaus voi tietyissä tapauksissa olla yleisen syytteen alainen rikos, eli poliisi voi aloitteellisesti tutkia asian.

Tapauksesta tekee ristiriitaisen se, että kun eräs yksityishenkilö toi Twitterissä esille Jessikka Aron huumetaustan (joka on helposti todistettavissa oleva fakta, sillä Aro on saanut rikostuomion asiasta), oli Taponen kärppänä paikalla tarjoamassa apuaan rikosilmoituksen tekoon kysyen Arolta ainoastaan Twitterissä julkisesti, haluaako tämä rikosilmoitusta tehtävän. Verorahoilla loisiva Taponen ei kuitenkaan suhtaudu samalla tavalla kaikkiin ihmisiin.

Vaikka Vallin edustaa puolueensa kulttuurimarxilaisinta siipeä, kokee hän selkeää poliittista syrjintää poliisin toimesta. Aroa ja Taposta yhdistävä asia onkin se, että he tuomitsevat kaiken isänmaallisuuden yksiselitteisesti. Vallin taas on kampanjoinut kansallismielisillä teemoilla, mikä on Taposelle liikaa siitäkin huolimatta, että Vallinilla on tapana viettää aikaa itseään nuorempien mustien naisten kanssa.

Lähde: Twitter

3 KOMMENTIT

 1. Poliisista tulee joka maassa mielenvikainen, rikollinen kansan vihollinen. Myös Suomessa. Niin ”hyvät” kuin pahat poliisit ottavat globalisteilta käskyjä ja ohjeita vastaan ja tuhoavat oman kansansa. Poliisissa ei ole kuin yksittäisiä normaaleita ihmisiä, kuten komisario Lintilä, joka yritti tutkia Sauli Niinistön rikoksia. Muihin poliiseihin ei lopulta voi ja kannata luottaa, sillä ”hyväkin” poliisi ottaa vastaan tuhoamiskäskyn ja tunkeutuvat ihmisten koteihin jos saavat määräyksen.

  Poliisi pitää käytännössä lakkauttaa ja perustaa kokonaan paikallistasoon perustuva Poliisi, sekä tarvitsemme perustuslakituomioistuimen. Suomessa pitää käynnistää laajat ja perusteelliset tutkinnat, sekä jakaa erittäin raskaita tuomioita pettureille.

 2. Jari Taponen kerää säälipisteitä muka saamallaan korona viirustartunnalla, ilmeisesti tartunta on samaa “lajia” kuin Ahtisaarienkin.
  On käsittämätöntä, että Suomen poliisilaitos hyväksyy riveihinsä väkivaltavasemmiston marionetin. Jari Taposen kaltainen tahdoton pelle ei todellakaan sovi tutkimaan rikoksia, valitettavasti samankaltaisia käskytettäviä on poliisissa sankoin joukoin.
  Olisi muuten mielenkiintoista tietää, toimiiko Taponen omasta tahdostaan vai onko ns. “isoveljellä” jotain millä tehostaa kuuliaisuutta.

 3. Poliisi on ottanut käyttöön uuden strategian.
  Strategian pääkohdat:

  1) Poliisi turvaa turvapaikanhakijoiden, pakolaisten ja vieraskielisten arjen ja varmistaa turvapaikanhakijoiden tulemisen Ruotsista Suomeen esteettömästi.

  2) Poliisi ennalta estää vain vihapuhe ja maalitus rikoksia ja häiriöitä.

  3) Poliisi paljastaa ja selvittää tehokkaasti vain erityisesti vakavia rikoksia kuten vihapuhe ja maalittaminen.

  4) Poliisi tuottaa nykyaikaisia, turvallisia ja kehittyviä palveluita turvapaikanhakijoille, pakolaisille ja vieraskielisille.

  5) Poliisi tekee yhteistyötä turvapaikanhakijoiden, pakolaisten ja vieraskielisten kanssa ja suojaa heitä kantaväestön rasismilta, vihapuheelta ja maalittamiselta.

  Poliisin uusi visio on: Poliisi on turvapaikanhakijoiden, pakolaisten ja vieraskielisten turvaaja, kaikkina aikoina.

  Poliisin arvot säilyvät entisellään. Arvoina ovat: turvapaikanhakijoiden, pakolaisten ja vieraskielisten palveleminen ja palvelu.

  https://kantasuomalainen.net/2020/04/02/poliisi-on-ottanut-kayttoon-uuden-strategian/

Comments are closed.