Koti Artikkelit Vastarintaliike Vastine Helsingin tapahtumiin liittyen

Vastine Helsingin tapahtumiin liittyen

37

Vastarintaliike järjesti Helsingin keskustassa 10.9. katuaktivismitapahtuman, joka kuohutti monien paikalla olleiden tunteita. Valtamedia on yhdistänyt aktivismin kuolintapaukseen, vaikka poliisi on painottanut, ettei tästä ole mitään todisteita.

karttunen-vastine-620x300

Valtamedian mukaan Jimi Joonas Karttunen -niminen 28-vuotias mies pahoinpideltiin samassa paikassa samana päivänä. Karttunen kuoli viikkoa myöhemmin sairaalassa vielä vahvistamattomista syistä.

Kuten pian aktivismin jälkeen uutisoimme, useat äärivasemmistolaiset ja “rasisminvastustajat” kävivät häiritsemässä tapahtumaa. Tapahtumavideolta näkee esimerkiksi, kuinka nuori nainen yrittää sylkeä lailliseen katutapahtumaan osallistuvan miehen päälle. Aggressiivisesta tunnelmasta huolimatta kaikki tilanteet saatiin hoidettua puhumalla – yhtä lukuun ottamatta.

Valtamedian mielestä Vastarintaliikkeen katutapahtumia häiriköivät rikolliset ovat aina “viattomia sivullisia”, jotka joutuvat “uusnatsien uhreiksi vain, koska he kritisoivat natseja”. Tämä ei ole totta; kuten aktivismivideoiltamme näkee, käymme kiivaita keskusteluita toisinajattelijoiden kanssa jokaisessa tapahtumassamme, eikä ihmisten kimppuun käydä koskaan siksi, että he sattuvat olemaan “eri mieltä”.

Tilanne katuaktivismissa eskaloitui, kun paikalle tuli joukko miespuolisia räyhääjiä, jotka sylkivät aktivistien päälle eivätkä suostuneet poistumaan edes sen jälkeen, kun näitä oli rauhallisesti pyydetty poistumaan. Valtamedia väittää, että Karttunen olisi ollut yksi aggressiivisista häiriköistä. Helsingin Sanomat on vahvistanut, että Karttunen kertoi poliisille sylkeneensä mielenosoittajan päälle. (Päälle sylkeminen on juridisesti kunnianloukkaus.)

On täysin ymmärrettävää, että esimerkiksi Karttusen isä on järkyttynyt tapahtumien kulusta ja pyrkii suojelemaan poikansa mainetta julkisuudessa. On kuitenkin häpeällistä tehdä omaisen kuolemasta poliittinen keppihevonen. Median ja isän mukaan 28-vuotias Karttunen oli vielä pelkkä “poika” (ja “runopoika”), mitä alleviivatakseen lehdistö on levittänyt Jimi Karttusen yli 10 vuotta vanhaa rippikuvaa.

Facebook kuitenkin paljastaa, että Jimi Karttunen on muuttunut radikaalisti sitten rippikouluvuosien. Eräässä viestissään “runopoika” esimerkiksi uhkaa: “KELA räjähtää ihan just ellei kohtala rahaa tippuu PERKELE!” Miksi media yrittää valkopestä Jimi Karttusen mainetta, vaikkei tapahtumien kulku ja hänen kuolinsyynsäkään ole selvinnyt?

Vastarintaliike järjestää lähes kuukausittain vastaavia julkisia tapahtumia, joista kuvattuja videoita voi katsoa YouTubesta. Monenkirjavasta palautteesta huolimatta tapahtumat ovat rauhallisia, ellei aktivistien henkeä uhata tai näiden kimppuun käydä.

Koska Suomen äärivasemmisto on esimerkiksi syksyllä 2014 ottanut julkisesti vastuun siitä, että he hyökkäsivät rautaputkin aktivistiemme kimppuun, olemme tietysti henkisesti varautuneet puolustamaan itseämme. Lisäksi äärivasemmisto on tehnyt aloitteellista väkivaltaa 612-marssia ja Rajat kiinni! -tapahtumia vastaan ilman, että tätä olisi julkisuudessa tuomittu.

Emme edellytä aktivisteiltamme sitä, että he suostuisivat esimerkiksi vasemmistolaisten tai maahanmuuttajien syljettäviksi, koska syljen mukana voi kulkeutua vaarallisia tarttuvia tauteja. Kaikki turvallisuusalalla työskentelevät tietävät tämän.

Helsingissä aktivistien päälle sylkenyt ja “kurinpalautuksen” saanut häirikkö poistui omin avuin paikalta. Valtamedian mukaan Karttunen kuitenkin kuljetettiin pois ambulanssilla. Ilta-Sanomien ja MTV3:n mukaan Karttusta tönäistiin, Helsingin Sanomat taas väitti, että hänet “hakattiin henkihieveriin”. Lehdistö väittää, ettei poliisi ollut lainkaan paikalla, vaikka tapahtumavideoltakin näkee poliisiauton. Ilmeisesti poliisi piti tilaisuutta niin rauhallisena, ettei kokenut jatkuvaa seurantaa tarpeelliseksi. Tapahtumien kulkuun liittyvien sekaannusten vuoksi emme voi kommentoida toistaiseksi aktivismin yksityiskohtia tarkemmin.

Olipa Karttusen kuolinsyy mikä tahansa, on tapaus mielestämme omaisten kannalta valitettava ja surullinen. Pidämme kuitenkin äärimmäisen tekopyhänä sitä, että siinä, missä maahanmuuttajien murhaaman kajaanilaisen Arto Mikkosen muistoa kunnioittaneita suomalaisia kutsuttiin lehdistössä “valkoiseksi roskaväeksi”, julistaa media nyt, että Karttusen tapaus “yhdistää kaikkia suomalaisia”.

Kansallismielisten ei tarvitse alistua väkivallan edessä – ei nyt eikä tulevaisuudessa.

Video Helsingin tapahtumasta: https://youtu.be/GYjFRztDN54
Videoita Vastarintaliikkeen toiminnasta: https://www.youtube.com/channel/UCJ8mhv5gvpYvWCGfiObVmNg

 

Vastarintaliike

37 KOMMENTIT

 1. No ei todellakaan yhditä kaikkia suomalaisia vaan punavihreässä kuplassa asuvia Sipilöitä ja muita maanpettureita jotka keinoja kahtamatta valehtelee mediassa uutiset ja siirtää rahat EU kapitalistien taskuihin ulkomaille ja tuhoaa koko Euroopan maahanmuutolla.

  Vasemmistolaiset eivät vaan osaa käyttäytyä, eikä varsinkaan suvaita suomalaisia.

 2. “Kansallismielisten ei tarvitse alistua väkivallan edessä – ei nyt eikä tulevaisuudessa.”

  Oliko väkivalta vastapuolen äärivasemmistolaisilta tai valtion väkivaltakoneistosta, ei kansallismielisten pidä alistua.

 3. Olisi hyvä, jos aktivismin yhteydessä joku tovereista “muina miehinä” sivulta jatkuvasti ja mieluummin huomiota kiinnittämättä ottaisivat videokuvan tapahtumasta, eri näkökulmista. Joissakin tapauksissa sellainen videomateriaali voisi olla hyvin hyödyllinen paljastamaan Systeemin valheet ja provokaatiot. Tärähtäneistö, vasemmistogangsterit, anarkomarkot tms. kansan viholliset käyttäytyvät kuin apinat, joten tapausten kehittys kohti hyökkäystä PVL:n aktivisteja vastaan olisi dokumentoitu ja Systeemin valheiden siivet katkaistu.

 4. Toivottavasti nää paskahousu kommarit ja kafferin rakastajat saadaan lähteen kaikki afrikkaan!

 5. Kaikki tuki SVL:le. On kuvottavaa, miten punaisessa Suomessa Arto Mikkosen MURHA ei kirvoittanut medialta saatika valtiokoneistolta minkään tason noteerausta. Murhaajien nimiä ei ole annettu julkisuuteen vastoin kuin SVL:n jäsenen ja Mikkosesta ei tehdä mediassa marttyyriä kuten Karttusesta. Mutta kun yksi aggressiivinen antifasisti kuolee tähän asti tuntemattomista syistä, ennättää sunnuntairiennoiltaan jopa MINISTERI kameroitten eteen tuomitsemaan SVL:n ja lupaamaan sen kieltämistä. Jopa tasavallan Presidentti pläjäytti todellisen sammakon asian tiimoilta. Todella ala-arvoista käytöstä niin medialta kuin valtiolta, mutta tämähän ei ole mitään uutta punaisessa Suomessa.

 6. Kiitos tästä, hyvästä ja avaavasta vastineesta! Tsemppiä myös kiinniotetulle toverille!

 7. Tapaus Karttunen tuntuu yhdistäneen ainakin poliittisen eliitin. Eilen vihreiden Niinistö halusi että poliisi alkaa soveltaa lakia järjestäytyneestä rikollisryhmästä KVL:lään ja sitä tietä sitten varmaan kaikkinn muihinkin kansallismielisiin ryhmiin. Omalta osaltani voin olla vaikka “järjestäytynyt rikollinen” jos kansan etu sitä vaatii, mutta tämä on jo sinänsä törkeyden huippu eliitin taholta. Tämähän on kuin suoraan Jagodan työmuistiosta NKVD:n perustamisen ajoilta.

 8. Erittäin asiallinen vastine. Valitettavasti enemmistö saa “tietonsa” valtamediasta… mutta kuten tiedetään, enemmistö on harvoin oikeassa ja harvoin saa aikaan mitään rakentavaa tai myönteistä.
  Toivotan pidätetylle patriootille voimia!

 9. Nyt täytyisi tutkia todella tarkkaan,täyttyykö rikoksen tunnusmerkistö tässä valtamedioiden ryöpytyksessä. Kaikki lehtijutut aiheesta pitäisi ottaa talteen, jotta niitä voidaan tarvittaessa käyttää jälkikäteen. Oikaisuvaatimuksethan pitää vähintään pyytää ja vaatia, jos ja kun kuolinsyy on jotain ihan muuta kuin nyt valtamediassa väitetään.
  Kiitos teille Vastarintaliikkeessä hyvästä työstä yhteiskuntamme herättäjänä, uniaika saisi jo jäädä taakse!!

 10. Tapahtumaketju on valitettava, ja lopputulos kamala. Vielä kamalampaa tästä kuitenkin tekee se, että “suomen kansaa yhdistää” -ryöpytys kohdistuu tällä hetkellä koko haittamaahanmuuttovastaisuuteen ja anti-islamisaatioon, eikä vain vastarintaliikkeeseen.

 11. Ihmettelen miksi Karttunen päästettiin sairaalasta pois? mitä tapahtui sen vuorokauden aikana kun hänet oli päästetty pois? Tapaus on varmasti järkyttävä Karttusen omaisille mutta neekerin perseen-nuolijoitten ja kommareitten kannattaisi miettiä ennen kun menevät sylkemään toisia päin naamaa.
  En ole svl:län jäsen mutta annan teille tukeni.

 12. Kyllä te olette saaneet aivan turhaan kärsiä valtamedian järjestelmällisestä mustamaalaamisesta.Teidän sananvapautta ja kokoontumisvapautta yritetään kieltää kaikintavoin,joka on tietenkin väärin.Suomalaiset päättäjät eivät ole suomalaisten puolella,joka näkyy sanoissa ja teoissa todella räikeästi. Toivon kaikkea hyvää teille sinne,nyt vain mitta täyttyi lopullisesti minulla ja puolisollani.Apua tulee täältä päästä,kunhan selvitellään, millä tavalla voisimme auttaa teitä.

 13. Hmm, vai jäi kommenttini filtteriin missä kritisoin että sivunne on kaatunut hetkellä milloin niin ei saisi käydä… ikävää että filtteroitte kritiikin pois, en uskonut että teette todella niin. Luulin että sallitte asiallisen kritiikin, mutta ette näköjään, se ei ole kyllä oikea tie, se tulee syömään uskottavuuttanne, uskottavuus lisääntyy vain aidolla vuorovaikutuksella erilaisten mielipiteiden kanssa.
  Totuus ei pala tulessakaan!

  • Hei, sivuston kaatumisen jälkeen kommenttijonomme paisui melkoiseksi ja runsaiden asiallisten ja hyödyllisten kommenttien joukossa oli myös turhanpäiväistä huutelua. Tästä johtuen varmastikin on päässyt lipsahtamaan useampikin julkaisukelpoinen kommentti roskakoriin. Kritiikkiä ei tosiaan ole tarkoitus suodattaa pois, asiallinen kritiikki ja aito vuorovaikutus on tervetullutta.

 14. Kokeilen tässä,toimiiko Vastarinnan sivut. Magneettimedia kaatunut/alhaalla?

  Annan täyden tukeni Suomen Vastarintaliikkeelle uudessa vapaus- ja itsenäisyystaistelussamme! Respect! Pitäkää lippu korkealla!

 15. Tänä aamuna YLEn “Aamu-TV” ja MTV3:n “Huomenta Suomi” Kokoomuksen pj ja valtiovarainministeri Orpo esitti, että Suomen Vastarintaliike pitäisi kieltää koska MURHA!!! Ei edes tiedetä vielä, oliko amfetamiinilla osuutta surkean Karttusen loppuun mutta Orpo on jo varma asiasta, koska Orvon logiikan mukaan “Sen jälkeen” tarkoittaa “Sen takia”.

  Mutta mutta, eikös Kokoomus pitäisi kieltää, koska v. 2014 kokoomuspomo Jukka Romppainen murhasi 58-vuotiaan naisen. Rikoksen todettu nimike on MURHA, siis ei mikään tahaton tappo tai onnettomuus. Mutta koko Suomen poliittinen establishment ja valtamedia välittömästi unohti koko naisen murhan. Murhaaja Kokoomuspomon Romppaisen taustalta löytyy muutakin: http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-2000000881212.html. Mutta ei se mitään, Kokoomusta ei vaadita vastuulle koska kokkeleiden politiikka on Rahan Valtiaiden agendan mukainen.

  Että sellaista korkeata moraalia on Kokoomuksella ja sen sisärpuolueilla (Vihreät de Rödä, Vasemmistotärähtäneistö, Persut ja muut), jotka yhteen ääneen ulvovat ja vaativat PVL(Suomi) kieltämistä lailla. Demokraattisesta Suomesta puuttuu vielä vain salainen poliittinen poliisi, jonka tehtävänä on ajatusrikollisten likvidointi ja nyt ensisijaisesti epämukavan totuuden esille tuojien suiden tukkiminen.

 16. Aikuinen mies kulkee kaupungilla uhoamassa syljeskelemässä eri mieltä olevien päälle, saa turpaansa ja kuolee viikkoa myöhemmin hämärissä olosuhteissa. Vastaavalla käytöksellä saisi pataansa missä päin tahansa maailmaa!

  Medialla taas kunnon valkopesukampanja käynnissä, kun Karttusen huumetausta ja someuhoilu on täysin sivuutettu, mutta tarinoidaan jostain Karttusen runoharrastuksesta.

  Idioottikin näkee videolta, että aktivistit pyrkivät selvittämään tilanteet puhumalla täysin laillista katutapahtumaa häiriköineiden kanssa. Kaikkiin vaan ei puhe tehoa. Jos poliisikaan ei halua estää öykkäreitä häiriköimästä ja jos öykkäreihin ei puhe tehoa, niin ei siinä kovinkaan montaa vaikutusmahdollisuutta jää jäljelle.

  Poliisi aikoo keskiviikkona esittää vangittavaksi Vastarintaliikkeen aktivistia. Voimia hänelle ja lähipiirilleen!

 17. Sen kun vaan yrittävät kieltää tunnukset ja liput; se ei hetkauta kansallissosialistista aatetta mihinkään. Vielä tulee päivä, kun tämä kelvoton valtaa pitävä eliitti näkee nämä liput liehumassa lipputangosta toiseen, mikäli näkee…

 18. Ketä nyt välittää jos joku nisti kuolee viikkoa sen jälkeen kun on menny syleksimään viattomien ihmisien naamalle? Ei ainaskaa minä. Olisi vaan pysynyt omassa kotonaan nokka pirissä niin olis ehkä ollu hengissä, eihän sitä edes tiedä vaikka vetikin överit, aika tavallista se on noitten punikkinistejen kanssa.

 19. Henkilökohtaisesti en katso Kansallisen Vastarinnan jäsenen syyllistyneen mihinkään. Tämä karttunen on tunnettu väkivaltainen narkomaani jonka ainoa pyrkimys tuntuu olleen vain mesoa milloin mistäkin syystä. Ongelmaksi tuli että hänen ennustettavissa oleva kuolemansa saatiin liitettyä KVL:än toimintaan ja yleisemmin kansalliseen toimintaan. En tiedä miten toimia, mutta asia olisi saatava kansainväliseen tietoisuuteen ja pian, ennenkuin nämä persereikäpoliitikot niittaa koko homman maan alle.

 20. Jimi-Joonas Karttusen tausta
  =============================

  Tämä rautatieasemalla ärhentelystä potkaistu 28v mies ei ollut
  mikään viaton tyyppi, hänen Facebook-profiilinsa nytkin näkyvät
  postaukset kannattaa itse kunkin jaella webissä eteenpäin:

  Jim pähkinänkuoressa:
  https://pbs.twimg.com/media/CstIOVIXgAEJ5nb.jpg

  Aiempana vuonna Jimin tekemiä tappouhkauksia, jotka ovat
  edelleenkin näkyvissä hänen FB-profiilinsa aikajanalla
  (mm. “mä tapan yhen .”) :

  Jimin (joka käytti myös nimeä Oliver Francis) tekemiä tappouhkauksia
  on nähtävissä täällä hänen FB-profiilinsa seinällä. Nyt Jimi ei pääse
  enää toteuttamaan näitä:

  https://www.facebook.com/oliver.francis.33

  2011-03-15:
  “sossu u r so dead.”

  2011-02-14:
  “KELA räjähtäää Ihan just ellei kohtala rahaa tippuu PERKELE!”

  2011-02-09:
  “mä tapan yhen .”

  2010-10-29:
  “vitun ProVoice antovat lähtöpassit koska mullla ei kuulemma ollu tarvittavaa energiaa tj. voisin haastaa ne oikeuteen….=))

  …jatkaen:
  “paskaa se oli kusi mua linsii vois polttaa koko puljun maksan euron,=)))

 21. No katsotaan onnistuuko. Kuten sanottu en katso että itseään puolustanut mies on syyllistynyt varsinaisesti mihinkään. Mutta nyt on käynnistetty mahdoton media mylläkkä jonka perusteella halutaan laittaa linnaan kaikki jotka uskaltavar sanoa vastaan. Koko runopoika juttu on pelkkä valhe ja yritys tukkia suu koko kansalta. Selkäänpuukottamista parhaimmillaan. Ei tuumaakaan periksi.

 22. Mä jään odottamaan mitä MVlehti kertoo totuutena tästä. En luota ns. “valtamediaan” laisinkaan, jopa Suomen Poliisi on lahjottu tuomitsemaan vain valkoihoisia..Suomessa jos matu pääsee vankilaan se on sille käytännössä lahja. Iltalehdessä jo jotain suvakkiväritteistä juttua et ois muka tallentunut videolle jotain..tuskin tai sitten suvakit käy vähän peukaloimassa filmiä nii johan on taas heillä marttyyri Perkele!

  • Ja MV-lehtihän se on toki totuus kaikkeen! (En edes odota että julkaisette oman totuutenne vastaisen mielipiteen.)

  • MV-lehti melko usein aiheuttaa pelkkää vitutusta. Melkein joka jutussa lässytetään jotakin (uus)natseista. Todellista holokaustiin uskovaa sakkia lienee koko remmi; valheoppositiota.

 23. Tämä on suuri harmi, tämä miten media on asiaa uutisoinut. Se mitä tapahtui on ilmiselvää. uhri oli sylkenyt kohti tai päälle ja ties mitä huudellut johon yksi svl:n jäsen hermostui ja potkaisi uhria. Uhri on tästä ainakin jonkin verran loukkaantunut ja ollut myöhemmin sairaalassa, josta pääsi myöhemmin pois. (n. 4-5 päivää) Seuraavana päivänä oli uhrin olo huonontunut ja sai soitettua itselleen apua. Kuollen myöhemmin samana iltana sairaalassa. Se johtuiko kuolema tapahtuneesta ei ole vielä selvillä ja ei tiedetä selviääkö asia koskaan. ilmiselvää on ettei svl:n miehen ollut tarkoitus aiheuttaa kuolemaa. Miten asiat etenevät jää nähtäväksi.

 24. Valitettava tapaus ,mutta miksi asianomistajasta on tehty pieni “pulmunen) ja isään haastattelussa hän on vaan kiltti pieni heidän poika joka ei ole tehnyt asiassa mitään…monikaan vanhempi ei todellakaan tiedä missä porukoissa ja millasta elämää heidän jälkikasvunsa saattaa viettää ja elää.Miksi media aina hakee sen oman ns. puolensa ja ei koskaan puhu asiasta molemipien näkökannalta asiaa vaan kaikkien huhupuheiden ja liioiteltujen sanontojen perusteella kirjoittaa jutun ja senhän tietää miten se siitä kulovalkean tavoin leviää väärällä tiedolla ja sitten siitä kasvaa mennessään muodostaen ns. lumipallo efektin.Kiitos hyvästä kirjoituksesta sivuillanne asiasta ja pitäkää Suomen ja Suomalaisten puolta edelleenkin vastatuulesta välittämättä

 25. En tunne järjestöänne tarkemmin, mutta valitettavasti yleisesti hyväksytyn “mediamme” mädänneisyys on tullut viimeisen vuoden aikana ilmi kaikessa, mikä koskee jollain tasolla pakolaisasioita.

  Joten sen perusteella, mitä hyväksytty “media” asiasta kirjoittaa, voin vain olettaa kaiken olevan täysin värittynyttä – tarkoituksena mustamaalata kansallismielisiä ja aivopestä sitä kansanosaa, joka edelleen elää “median” luomassa kuplassa. Kuplassa, jossa ajetaan vain yhtä tarkoitusperää, Suomemme tuhoamista islamilla ja vihervasemmistoliikkeen agendalla.

  Hienoa, että on tahoja, jotka edelleen välittävät suomalaisten hyvinvoinnista. Ja että on vaihtoehtomedia, josta tietoa saa (kuten MV-lehti). Jaksamista teille.

  • Asiat ovat hurjalla tolalla: vahanaamainen, juutalainen Risikko-sätkynukke vaati välittömiä resursseja (l. korollista lainaa juutalaisilta yksityispankkiireilta) »vihapuheen» (l. totuuden) suitsimiseen. Tämän on pakko olla joko huonoa unta tai silkkaa travestiaa! Eikö takkulaiset, rassismukset ym. avoimesti murhiin, väkivallantekoihin ja vandalismiin käskyttävät tahot tulisi kitkeä välittömästi ensitilassa? Minkä takia Koivulaakson, Anderssonin etc. kaltaisia rikollisia ja maanpettureita hyysätään ja annetaan ylipäätään olla yhteiskunnallisesti vaikuttavissa luottamustehtävissä?

   Ymmärtäkää, rakkaat lapset ja toverit: KAIKEN pahan alku ja juuri on ????? ?????????????? l. korollinen, orjuuttava velkaraha juutalaisilta yksityispankeilta. Suomi ei ole enää itsenäinen valtio. Se, joka toisin uskoo, elää pahasti harhaisena.

 26. Hyvä, että Leo muistutti tapaus Romppaisesta, joka erityisellä tarmolla pyrittiin vaientamaan kuoliaaksi. Kaikesta riutuvan eliitin epäjohdonmukaisuudesta näkee, miten sekaisin ja paniikissa ne ovat.

 27. Mitä pahaa rasismissa on? Itse olen sen verran nihilisti, etten tajua. Tuo edellisenä mainittu onkin ainoa -ismi, johon voin sanoa kuuluvani. Me olemme vapaita tekemään, toimimaan ja ajattelemaan juuri kuten haluamme. Rajoja ei ole. Älkää sekoittako tämän kaltaista ajattelua esim. »anarkismiin» – se porukka voi kaikki muuttaa maanpäälliseen utopiaansa eli Somaliaan: ei lakeja, ei sääntöjä! Minua kiinnostaa Minä itse. Minua kiinnostaa tyttöystäväni ja perheeni. Muutama (kirjaimellisesti) ystävä minulla on myös. Afrikan, Pohjois-Korean tahi Albanian asiat ei kiinnosta. Tämä ei tarkoita sitä, että haluasin vaikkapa NATO:n pommittavan nuo em. maat maan tasalle. En tahdo heitä enkä heidän »kulttuureitaan» vain tänne. Lomailen hyvin Suomen kaltaisissa maissa ja kulttuuriympäristöissä (Saksa, Hollanti, Belgia etc.). En ikinä menisi esim. Turkkiin, Kreikkaan tai Afrikkaan, enkä myöskään kaipaa heidän kehitysmaa-arvojaan ja olemuksiansa tänne. Tämä on meidän maamme. Meillä tulisi olla vapaus myöskin kansana – ei pelkästään individuaaleina – päättää omista asioistamme. Tässä sionistisessa maailmanjärjestyksessä en voi parhaanakaan päivänä sanoa niin. En kanna symboleita, lippuja joskus kylläkin. Sinä ja kehitysmaaystäväsi saatte olla apinasta evolvoituneita, jos niin tahdotte. Minä en ole.

 28. Täällä mussutetaan ja itketään poliittisen tapahtuman puolesta. Ei ihmishengen, vaan poliittisen keppihevosen. Entäs jos oikeisto ja vasemmisto lopettaisi tämän henkilön ylistämisen ja mollaamisen. Ehkä perheelle kuuluisi rauha!!

  • Totta samaa mieltä, että perheelle kuuluisi rauha!

   Fakta vain on se, että Jimi Karttusen isä hävyttömästi valjasti poikansa kuoleman vassareiden keppihevoseksi ja media käyttää tätä nyt hyväksi kansallismielisiä vastaan, eivätkä kansallismieliset voi vain lopettaa omien näkemystensä julkaisemista. Sama asia, kuin vihollinen ampuu sinua kohti, mutta päätät olla vastaamatta, koska olet se “parempi henkilö”.

 29. Hatun nosto vastarintaliikkeelle! Oikealla asialla olette. Terv. 60-vuotias 13 lapsenlapsen isoäiti!

 30. Kiitos sivuston ylläpidolle sananvapauden säilyttämisen puolesta.

  Tukeni Jesse Torniaiselle, ja kumarrus siitä, että hän on oikeudenkäynnissäkin osoittanut peittelemättä suoraselkäisyytensä.

  Sanoisin mielellään “Hyvä, Suomalainen Mies”, mutta jo vanhana äitinä suren sitä, että pojat joutuvat maksamaan hyvinvoinnistamme raskaimman taakan.

Comments are closed.