Koti Artikkelit Vastarintaliike Vastarintaliikkeen vuosi 2017 Ruotsissa

Vastarintaliikkeen vuosi 2017 Ruotsissa

5

Vuosi 2017 oli Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen aktiivisin. Olemme jo aiemmin julkaisseet järjestön suomalaisen vuosikertomuksen. Nyt on vuorossa Ruotsia koskeva osuus.

Vapunpäivän mielenosoitus Taalainmaan maakunnassa Falunissa keräsi lähes tuplasti enemmän osallistujia verrattuna viime vuoteen. Faluniin olivat kerääntyneet Pohjoismaisten työläisten todelliset edustajat. Valkoisiin kauluspaitoihin pukeutuneet kansallissosialistit huusivat iskulauseita ja pitivät kulkueen Falunin keskustassa sanomanaan “kansankokonaisuuden puolesta”. 600 osanottajan lisäksi satoja ihmisiä oli paikalla kuuntelemassa puheita, jotka olivat monien mielestä liikkeen historian parhaimpia.

Heinäkuussa Vastarintaliike osallistui Almedalen-politiikkaviikolle Gotlannin Visbyssä. Järjestön teltalla jaettiin vastapainettuja Nordfront-paperilehtiä, keskusteltiin politiikasta ja liikkeellä oli puhujanlava Hamnplanilla kaikkina kolmena päivänä. Tämän ohella aktivistiryhmät suorittivat erilaisia aktivismeja, buuasivat kansalle vihamielisten puolueiden edustajille, väittelivät niin kutsuttujen asiantuntijoiden kanssa, heittivät konfetteja tapahtumayleisön joukkoon ja paljon muuta. Nordfront TV lähetti tämän kaiken suorana. Novusin vuosittainen Almedalen-tutkimus osoitti Vastarintaliikkeen olleen koko viikon puhutuin aihe Ruotsissa. Samassa kuussa aktivisti Erik Wuttudal marssi kylmästi keskelle tenniskenttää Båstadissa levittääkseen kameroiden edessä kansallissosialismin sanomaa miljoonille ihmisille.

Perinteiset Pohjolapäivät järjestettiin elokuussa, ja nyt tapahtuma oli ensimmäistä kertaa avoin myös niille, jotka eivät ole Vastarintaliikkeen aktivisteja tai jäseniä. Järjestön edustajat pitivät tapahtumassa puheita, ja tuoreita järjestöllisiä uutisia julkistettiin tuolloin ensimmäistä kertaa, esimerkiksi se, missä kunnissa Vastarintaliike tulee asettumaan ehdolle Ruotsin eduskuntavaaleissa 2018.

Koska liikkeeltä kiellettiin perustuslailliset oikeudet osoittaa mieltään Göteborgin keskustassa 30. syyskuuta, päätettiin kaksi viikkoa ennen tuota päivää järjestää erillinen mielenosoitus, joihin ei ollut vaivauduttu hakemaan lupia erikseen, sillä niitä ei kuitenkaan olisi myönnetty. Kaikessa hiljaisuudessa mobilisoitiin lähes sata aktivistia Göteborgin keskustaan. Vallanpitäjät olivat tukehtua aamukahveihinsa, eivätkä he olleet osanneet varautua kahta viikkoa ennen 30. päivää järjestettävään mielenosoitukseen. Tämän vuoksi paikalla ei aluksi juurikaan ollut poliiseja. Pohjoismainen Vastarintaliike omi tuona päivänä Göteborgin kadut; liike marssi Avenylle ja piti puheita Gustaf Adolfs torgilla. Järjestö osoitti selvästi, ettei se tarvitse poliisin apua mielenosoituksen toteuttamisessa; kyseisestä mielenosoituksesta tuli päinvastoin rauhallisin ja onnistunein mielenosoitus aikoihin.

Göteborgin mielenosoitus 30 syyskuuta tuli olemaan Ruotsin mediassa eniten huomiota saanut mielenosoitus koko liikkeen 20-vuotisen historian aikana. Systeemin antama “mielenosoituslupa” kattoi loppujen lopuksi vain lyhyen pätkän Göteborgin sivukatuja eikä liike saanut näyttäytyä missään muualla. Osoitimme tällaisen mielenosoitusoikeuksien rajaamisen ja vasta keksittyjen uusien laintulkintojen esimerkiksi siitä, että olisi kiihottamista kansanryhmää vastaan marssia Tyr-lippu kädessä, olevan vain tekosyy aktivistiemme joukkopidätyksille ja vainoille.

Noin kilometrin marssimisen jälkeen sadat poliisit hyökkäsivät yhtäkkiä Vastarintaliikkeen aktivistien kimppuun, mutta aktivistit eivät siltikään antaneet periksi systeemin toivomalla tavalla. 22 aktivistia pidätettiin hyvin epämääräisin perustein väkivaltaisesta mellakasta, näiden joukossa myös Nordfrontin oma toimittaja, joka oli paikalla vain dokumentoidakseen tapahtuman. Tapahtui useita yhteenottoja poliisin ja liikkeen kilvenkantajien välillä. On hyvin luultavaa, ettei poliisilla ollut vielä koskaan ennen ollut vastassaan yhtä voimakasta, yhtenäistä ja iskuvoimaista joukkoa. Niin paljon kuin media ja vasemmistolaiset yrittivätkin maalata päivästä jotenkin epäonnistunutta, kyseinen päivä oli todellisuudessa kuitenkin selvä voitto pohjoismaiselle kansallissosialismille.

11. marraskuuta oli jälleen aika ottaa haltuun Göteborgin kadut, tällä kertaa minkäänlaisia mielenosoituslupia hakematta. Lyhyen marssin jälkeen poliisi rikkoi jälleen Ruotsin perustuslakia ja pysäytti käynnissä olleen Vastarintaliikkeen mielenosoituksen. Useita aktivisteja pahoinpideltiin täysin provosoimatta ja moni joutui pidätetyksi. Massiivinen poliisisaattue seurasi ei-pidätettyjä aktivisteja Kungälviin, missä korruptoitunut poliisi rikkoi jo tavaksi muodostuneen käytäntönsä mukaisesti lakeja keskeyttämällä Vastarintaliikkeen lentolehtisten jaon. 2017 Vastarintaliike osoittikin kaikille, että eliitin puhe “demokratiasta” ja “oikeusvaltiosta” ovat pelkkää propagandaa; elämme monikulttuurisessa diktatuurissa, jonka voi parantaa vain vallankumouksella!

Ruotsissa saavutettiin vuonna 2017 jälleen ennätys aktiviteettien määrässä, jolloin liikkeen sanomaa on levitetty kansalle kaduilla ja toreilla maan eteläkärjestä pohjoiskolkkaan. Aktiviteetit ovat yleensä sujuneet rauhallisesti, mutta toisinaan on myös puhjennut yhteenottoja, kun äärivasemmisto, rotumuukalaiset tai systeemille uskollinen poliisi (ja kerran myös palomies) ovat kieltäytyneet hyväksymästä sitä, että Vastarintaliikkeen miehet ja naiset eivät jaa heidän kannattamaansa ajatusta pohjoismaisten kansojen pyyhkäisemisestä maapallolta.

On myös mainitsemisen arvoinen asia, että yhdeksässä kuukaudessa Ruotsissa on jaettu yhteensä jopa puoli miljoonaa flyeria, joiden sanoma on “Valta takaisin globalisteilta!”. Lentolehtisiä on jaettu samanaikaisesti muun aktivismin ja muiden lehtisten jakamisen yhteydessä. Globalismin vastaisten flyereiden jakaminen on järjestön suurin koskaan suorittama propagandakampanja Ruotsissa.

Vuoteen 2017 mahtuivat myös Nordfront TV:n sekä Studio Nordfrontin lanseeraus. Nordfront TV:n eniten julkisuutta saaneet lähetykset ovat olleet “Med Simon Holmqvist” sekä Pär Sjögrenin raportointi Suomen itsenäisyyspäivältä. Radio-ohjelmat Nordic Frontier sekä Lifsferill astuivat myös päivänvaloon vuoden 2017 aikana.

 

Toimitus

5 KOMMENTIT

 1. Kyllä nauratti tuo PT-mediassa ollut uutinen siitä miten Ruotsin poliisi uhriutuu ja itkee päättäjiltä apua ja oikeuksia. Otsikko “Malmöläinen poliisi: Jos halutaan, että poliisi on väkivaltaa vastaan, tarvitsemme tukea johdolta” kertoo kaiken sikäläisen poliisin kaksinaismoraalista joka eronnee Suomalaispoliisin vain sillä että sillä on kolminaismoraali. Se asettaa itsensä jopa oikeuslaitoksenkin yläpuolelle ja ylittää toimivaltuutensa.

  No, Ruotsin poliisi on päättänyt suojella matuja ja sortaa kantaväestöä. Se on mahdollistanut nykyisen tilanteen. Ja sitten itketään viher-vasemmisto itkua ja puretaan omia agressioita ja turhautumisia rauhallisiin mielenosoituksiin. Elämä on valintoja täynnä.

  Se että liike on vahvistunut pohjoismaissa viimeisen kahden vuoden aikana ja se on pohjoismaiden puhutuimpia likkeitä tarkoittaa että liike on tullut jäädäkseen ja kasvaakseen. Mitenkäs joku viisas sanoi aikoinaan:”Ihmiset kuolevat ja aikaa kuluu mutta unelma elää”. Tämä ei ole nopeuslaji, tämä on kestävyyslaji.

  Kohti parempaa tulevaisuutta.

 2. Kansallissosialisteissa on kristittyjä, jotka ymmärtävät kristillisyyden (sen aidon ja alkuperäisen) kautta, mistä modernissa KS:ssa on kysymys. Erkki Hänninen ei selvästikään ole yksi heistä vaan länsimaisen hapatuksen kautta kristillisen rähmällään olon ja pehmoilun kannattaja.

  Antisemitismi = valkoisten kansanmurhan ja sitä aktiivisesti ajavien sionistirikollisten vastustamista.

 3. Painu urpo jonnekin demarifoorumille. Kosherkonservariivit on Suomen vihollisia.

Comments are closed.