Koti Artikkelit Vastarintaliikkeen vuosi 2015 Suomessa

Vastarintaliikkeen vuosi 2015 Suomessa

15

Vastarintaliike on aktiivisempi ja ajankohtaisempi kuin koskaan; tämän todistaa tapa, jolla valtamedia, poliisi sekä sisä- ja oikeusministeriö ovat vuonna 2015 ryhtyneet kampanjoimaan järjestöä vastaan.

kollaasi_cropped

Kovasta vastustuksesta huolimatta järjestön toiminta ei ole kärsinyt. Vuoden kohokohta olikin joulukuinen uutinen siitä, että Lahteen perustettiin viimein virallinen Vastarintaliikkeen aktivistiryhmä. Lahti on ollut syksyllä otsikoissa paikallisen vastaanottokeskuksen aiheuttaman jatkuvan suomalaisvastaisen rikollisuuden vuoksi. Paikallisryhmän virallistamista edelsi syksyn ajan jatkunut paikallinen aktivismi sekä katupartiointi.

Jo ennen uuden aktivistiryhmän perustamista muun muassa Yleisradio uutisoi, että Vastarintaliike kasvaa kaikissa Pohjoismaissa. Suojelupoliisin edustaja Jyri Rantalaa haastatellut Yle totesi, että liikkeen aktiivisuus on lisääntynyt tasaisesti noin vuodesta 2012 lähtien eri puolilla Pohjolaa – myös Suomessa. Uutisen mukaan Vastarintaliikkeen jäsenistöä on vaikea profiloida, sillä mukana on paljon eri ikäisiä ja erilaisista taustoista ponnistavia kansallismielisiä.

Suomalaisten lisääntynyt mielenkiinto järjestäytynyttä kansallissosialistista toimintaa kohtaan heijastuu paitsi paikallisryhmien kasvuun niin myös Kansallinen Vastarinta -verkkojulkaisumme lukijatilastoihin. Vuoteen 2014 verrattuna sivuillamme vierailee säännöllisesti nyt kaksinkertainen määrä ihmisiä!

Syitä järjestön kasvulle on useita, mutta tärkein on varmasti maahanmuuttajien entistä silmittömämpi väkivalta kantasuomalaisia kohtaan. Vuosi 2015 alkoi Oulun kirvesmurhalla sekä 17-vuotiaan porilaisen Jonna Männistön surmalla. Keväällä vihaa synnytti Tapanilan joukkoraiskaus. Pian tämän jälkeen Tilastokeskus ilmoitti, että Suomen väestö kasvaa enää ainoastaan maahanmuuton vuoksi. Kesän myötä tilanne vain paheni ja kärjistyi huippuunsa syksyllä, jolloin yhä useampi suomalainen päätti viimein ottaa oikeuden omiin käsiinsä.

 

Vastustusta poliisilta, sisäministeriöltä ja poliitikoilta

Siirtolaiskriisi on siis lisännyt Vastarintaliikkeen vetovoimaa tavallisten suomalaisten silmissä, mikä ei ole ilahduttanut pakkomonikulttuurisuutta vaativia viranomaisia eikä poliittista eliittiä. Etenkin sisäministeriö ja sen kehittämispäällikkö Tarja Mankkinen ovat aloittaneet – muoti-ilmaisua käyttäen – infosodan Vastarintaliikettä vastaan. Mankkinen on ravannut radiokanavien ja lehtien toimituksissa ja vedonnut suomalaisiin, jotteivät he liittyisi Vastarintaliikkeeseen. Liikkeen rekrytointikampanja noteerattiin myös sisäministeriön loppuvuoden “ekstremismikatsauksessa“. Jo vuoden ensimmäisessä “ekstremismikatsauksessa” todettiin, että selvästi suurin osa “radikalisoituneista” suomalaisnuorista on kansallismielisiä – toivoa sopii!

Sisäministeriön toimintaan on voinut vaikuttaa myös se, että Suomen juutalaisneuvosto kutsui sisäministeri Petteri Orpon tänä syksynä puhutteluun Vastarintaliikkeen sekä Pohjoinen Perinne ry:n julkaiseman Magneettimedia-lehden muodostaman “turvallisuusuhan” vuoksi. Keskusrikospoliisin ylikomisario Thomas Elfgren puolestaan osallistui syyskuussa “rasisminvastaiseen” tapahtumaan, jossa Vastarintaliike luokiteltiin “rikollisjärjestöksi” kansallismielisen maailmankatsomuksemme vuoksi. Suurinta hämmästystä herätti kuitenkin Vastarintaliikkeen pääsy Venäjän ulkoministeriön uhkalistalle.

Hieman yllättäen liike on saanut kovinta kritiikkiä “kansallismielisiksi” itseään kutsuvilta perussuomalaisilta. Puolueen sionistikansanedustaja Simon Elo vaati tänä syksynä, että Vastarintaliike kiellettäisiin lailla. Perussuomalaisen Jari Lindströmin johtama oikeusministeriö toteutti puolestaan syksyllä lakiuudistuksen, joka määrittelee maahanmuuttovastaisen aktivismin järjestäytyneen rikollisuuden haaraksi. Tämä oli suora hyökkäys Vastarintaliikettä ja pienempiä siirtolaiskriisin synnyttämiä kansallismielisiä ryhmiä vastaan. Perussuomalaiset itse ovat kunnostautuneet hallituskaudellaan ajamalla TTIP-vapaakauppasopimusta ja uusia vastaanottokeskuksia (1, 2).

Poliisiammattikorkeakoulun mukaan perussuomalaisten petollinen politiikka hallituksessa on johtanut Suomessa “demokratian kriisiin”, mikä avaa Vastarintaliikkeelle tietysti tulevaisuudessa lisää uusia rekrytointimahdollisuuksia.

haastattelu_kuvitus tornio2

Siirtolaiskriisin myötä poliisin ja Vastarintaliikkeen välille leimahti syksyllä suoranainen tiedotussota, joka päättyi siihen, että virkavalta joutui housut kintuissa myöntämään maahanmuuttoaiheisen materiaalimme pitävän paikkansa. Kaikki alkoi elokuussa, kun uusien vastaanottokeskusten läheisyyteen alkoi ilmestyä maahanmuuttorikollisuudesta varoittavia julisteitamme. Poliisi vastasi tähän tekemällä oma-aloitteisesti rikosilmoituksia julisteista, jotka ylikomisario Jari Taposen mukaan aiheuttivat “turvattomuutta” ja “turhaa vastakkainasettelua”.

Pian Taposen ulostulon jälkeen Pirkanmaan poliisilaitoksen komisario Pauli Pitkäkoski kuitenkin varoitti Punkalaitumen Sanomissa, ettei valkoisten tyttöjen kannattanut liikkua vastaanottokeskusten lähistöllä yksin pimeällä. Muutaman viikon päästä MTV3 haastatteli helsinkiläispoliisia, jonka mukaan “turvapaikanhakijoiden” seksuaali-, väkivalta- ja omaisuusrikokset olivat räjähtäneet ympäri Suomea juuri varoittamallamme tavalla. Virkavalta ei suostunut nöyrtymään tämänkään jälkeen. Marraskuussa suojelupoliisi moitti tiedotuskampanjaamme, ja joulukuussa Porin poliisi ilmoitti tarttuvansa kovalla kädellä katupartiointiimme.

Vain muutama päivä Porin poliisin jyrähtämisen jälkeen maahantunkeutujat pahoinpitelivät puolustuskyvyttömän 15-vuotiaan tytön Porissa. Vuosi 2015 onkin osoittanut konkreettisesti, että Suomi tarvitsee kansalaisaktivismia, joka ei kumartele poliittisesti korrektia eliittiä!

 

Vuosi käyntiin käräjillä ja kaduilla

Vuosi 2015 alkoi kolmella peräkkäisellä oikeudenkäynnillä (1, 2, 3, 4), joista Kansallinen Vastarinta -julkaisu tiedotti laajasti. Tammikuun ja helmikuun käräjillä käsiteltiin vuonna 2013 Jyväskylässä sattunutta kahakkaa, jossa Vastarintaliikkeen aktivisti puolustautui teleskooppipamppua käyttänyttä ja puukolla varustautunutta huumetaustaista äärivasemmistolaista vastaan.

Julkaisimme yksityiskohtaiset selonteot oikeudenkäynneistä nopealla aikataululla haastaaksemme tapauksista räikeästi valehdelleen valtamedian. Vastustajien hysteerinen tapa propagoida esimerkiksi Porin banderollitempauksesta (“kranaattihyökkäys”) takasi, ettei oikeudenkäyntiuutisoinnista puuttunut myöskään hurttia huumoria. Samalla saimme oikaistua lukuisia järjestöön vuosien ajan liitettyjä perättömiä huhuja.

p oik 4

Kevättalven käräjöinti ei suinkaan jarruttanut järjestön muuta toimintaa. Tammikuun ensimmäinen valtakunnallinen tempaus toteutettiin “vainojen uhrien muistopäivänä”, jolloin aktivistit eri kaupungeissa osoittivat solidaarisuutta mielipidevanki Horst Mahlerille. Saksan hallitus ja juutalaisjärjestöt ovat vainonneet Mahleria jo kaksikymmentä vuotta, koska tämä on lausunut julki poliittisesti epäkorrekteja totuuksia toisesta maailmansodasta. Helmikuussa Porin aktivistiryhmä jatkoi samaa teemaa Dresden-aiheisella pienkampanjalla.

Vuoden ensimmäiset katuaktivismit järjestettiin Lahdessa ja Porissa. Lahden tapahtuma herätti paikallismedian mielenkiinnon, mutta sujui rauhallisesti. Porin tapahtuma oli puolestaan loppuhuipennus valkoisten kansanmurhan vastaiselle teemaviikollemme. Suomen Punaisen Ristin “rasisminvastaisen viikon” vastavoimaksi järjestetyn kampanjan aikana suomalaisia tiedotettiin muun muassa maahanmuuttopolitiikan tappavista seurauksista sekä rotujen älykkyys- ja käyttäytymiseroista. Ennen eduskuntavaaleja joukko pohjoissuomalaisia aktivisteja jalkautui myös Pudasjärven kaduille jututtamaan poliitikkoja ja tutustumaan paikalliseen vastaanottokeskukseen. Helsingissä osallistuttiin puolestaan laajaan EU-vastaiseen mielenilmaukseen.

Pienimuotoisempia julkisia mielenilmauksia järjestettiin toukokuussa Jyväskylässä ja kesäkuussa Helsingissä, kun paikalliset aktivistit pitelivät järjestön banderolleja ja lippuja vilkkaiden moottoriteiden yläpuolella. Pirkanmaalla humoristiset banderollit (1, 2) ylittivät jopa uutiskynnyksen lietsomalla moraalipaniikkia poliittisesti korrektiin arkeen. Muun muassa Yleisradio kirjoitti useita artikkeleita lakanoiden aiheuttamasta poliisioperaatiosta (1, 2, 3).

 

Magneettimedia sekä Kouvolan ja Jyväskylän katutapahtumat

Alkuvuoden katutapahtumista eniten huomiota sai toukokuussa Kouvolassa järjestetty aktivismi, jossa jaettiin uunituoretta Magneettimedia-paperilehteä. Magneettimedia lakkasi alun perin ilmestymästä vuonna 2013, kun edellistä kustantajaa rangaistiin kymmenientuhansien eurojen sakoilla juutalaisia ärsyttäneestä – ja totuudenmukaisesta – kirjoittelusta. Sadattuhannet suomalaiset yllättyivätkin huhtikuussa, kun Vastarintaliikkeeseen kytkeytyvän Pohjoinen Perinne ry:n julkaisema Magneettimedia putosi jälleen postiluukkuihin. 88-sivuinen lehti sisälsi useita kansallissosialismia käsitteleviä artikkeleita, joista osa oli suoraan Kansallisesta Vastarinnasta.

Jo ennen Kouvolan aktivismia lehti herätti suurta kuohuntaa. Sionistit tekivät siitä välittömästi rikosilmoituksia, jotka eivät kuitenkaan lopulta johtaneet syytteiden nostamiseen. Lehti johti Finlaysonin aloittamaan yritysmaailman boikottikampanjaan, ja valtamedia kutsui julkaisua “oksennukseksi 1930-luvulta“. Yhdenvertaisuusvaltuutettu Eva Biaudet raivostui lehden rotueroja käsitelleistä artikkeleista, joiden argumentteja hän ei kuitenkaan kyennyt kumoamaan. Suorajakelun lisäksi Magneettimediaa on levitetty useissa Vastarintaliikkeen katutapahtumissa Pudasjärveltä aina Jyväskylään (1, 2), Keuruuseen ja Poriin (1, 2).

Kouvolassa aktivistit jalkautuivat jakamaan Magneettimediaa keskustaan, joka oli täynnä väkeä Kirkkopäivien vuoksi. Lehden sionisminvastaisesta sanomasta suuttuneet Kirkkopäivien järjestäjät päättivät, että koko kaupungin keskusta kuului heidän käyttöönsä, mikä johti kevyeen kahakkaan, kun järjestyksenvalvojat rikkoivat lakia ja kävivät paikalta poistuneeseen aktivistiin käsiksi. Tapahtumaa seurannut uutisointi oli viihdyttävää: Helsingin Sanomat valehteli räikeästi ja uskotteli esimerkiksi lukijoille, että aktivistiin käytiin käsiksi, koska tämä yritti tunkeutua Kirkkopäiville varatulle yksityisalueelle. Julkaisimme pian tämän jälkeen videon, joka osoitti, että lehdistö oli valehdellut käytännössä kaikesta. Vastarintaliike ja Magneettimedia saivat positiivista julkisuutta – ja valtamedia pitkän nenän.

Vielä suuremman kohun aiheutti Jyväskylässä elokuussa järjestetty katutapahtuma (1, 2), joka johti kymmenien aktivistien ja jäsenten kiinniottoon. Osaa aktivisteista pidettiin tutkintavankeudessa yhteensä kolme viikkoa siksi, ettei muun muassa huume- ja väkivaltarikoksista tuomittujen äärivasemmistolaisten annettu häiritä tilaisuutta. Valtamedia aloitti Jyväskylän jälkeen Kouvolaakin vuolaamman valhekampanjan, jonka mukaan poliisimurhia ja poliittista väkivaltaa julkisesti kannattaneet äärivasemmistolaiset olivat “uusnatsien” sattumanvaraisesti valitsemia “sivullisia uhreja”. Välikohtauksessa kaksi äärivasemmistolaista loukkaantui ja kolmas jäi jalkoihin yritettyään juosta väliin. Valtamedia ei kertonut yleisölle sitä, että paikalla oli myös enemmän vasemmistolaisia, jotka kuitenkin jättivät kolme “toveriaan” pulaan tilanteen kärjistyttyä.

Kun pahin kohu oli ohi, punainen Ny Tid -lehti myönsi, että äärivasemmisto oli etukäteen varautunut katuaktivismiimme Neste Oil Rallin yhteydessä, sillä se on ollut monivuotinen perinne. Mikael Brunilan mukaan antifasisteilla ei kuitenkaan ollut uskallusta yrittää laajamittaista väkivaltaista hyökkäystä aktivistien kimppuun, minkä vuoksi kolme vähiten onnekasta “antifasistia” jäi ilman apua.

Kun useat pitkäaikaiset aktivistit istuivat Jyväskylän tutkintavankeudessa viikkotolkulla, jatkoi järjestö kuitenkin toimintaansa. Lopulta tapaus vain vahvisti järjestöä, sillä sen myötä useat tuoreet aktivistit ottivat luontevasti lisää vastuuta, mikä on heijastunut järjestön toiminnan vireyteen myös syksyn jälkeen.

 

Katupartiointia, pakolaisia ja vastaanottokeskusaktivismia

Vastarintaliike aloitti Suomalaisapu-toimintaan kuuluvan katupartiointitoiminnan syksyllä 2014. Vuonna 2015 toimintaa laajennettiin useisiin kaupunkeihin niin etelässä kuin pohjoisessa, ja partioinnista on tullut tärkeä tapa rekrytoida uusia jäseniä järjestöön.

Kesäkuussa Porin aktivistiryhmä järjesti partiointia. Erityisen paljon keskustelua herätti heinäkuun partiointi Oulussa, missä afrikkalaiset olivat ahdistelleet ja yrittäneet raiskata suomalaisnaisia muun muassa Toppilan ja Puolivälinkankaan alueella. Poliisi ei ollut kyennyt ratkaisemaan tapauksia, mutta katupartio jäljitti Toppilan somalin alle vuorokaudessa. Tapaus synnytti kuhinaa Oulun lehdistössä ja paikallispolitiikassa sen jälkeen, kun jopa sosiaalidemokraattien valtuutettu kertoi tukevansa Vastarintaliikkeen katupartiointia.

14018763

Katupartiointi vain kiihtyi pakolaistulvan lisääntyessä. Suomalaisapuliivejä alkoi näkyä Oulun ja Porin lisäksi pitkin syksyä muun muassa Lahden (1, 2), Tampereen ja Hyvinkään kaduilla. Muun muassa Uuden Suomen vastaava päätoimittaja Markku Huusko kirjoitti olevansa ällistynyt siitä, kuinka paljon suosiota avoimesti kansallissosialistisen järjestön katupartiointi on Suomessa saanut.

Paikalliset ryhmät ovat järjestäneet lisäksi säännöllisesti ruohonjuuritason poliittista tiedottamista, joka on syksystä lähtien keskittynyt erityisesti vastaanottokeskuksiin. Vastaanottokeskusaktivismi on päässyt otsikoihin Helsingin lisäksi esimerkiksi Jyväskylässä (1, 2).

Syksyllä eri puolilla Suomea on järjestetty sekä infotilaisuuksia että mielenosoituksia pakolaiskriisin vuoksi. Aktivistit ja Kansallisen Vastarinnan toimittajat ovat osallistuneet lukuisiin tilaisuuksiin raportoidakseen esimerkiksi Suomen Punaisen Ristin valheista, levittääkseen järjestön materiaalia sekä verkostoituakseen maahanmuuttovastaisten suomalaisten kanssa. Mielenosoituksiin on osallistuttu esimerkiksi Oulussa, Turussa, Helsingissä, Tampereella, Torniossa, Mikkelissä ja Kempeleessä. Infotilaisuuksiin on puolestaan osallistuttu esimerkiksi Ylöjärvellä, Muhoksella, Harjavallassa, Oulussa, Saarijärvellä, Helsingissä (1, 2), Porissa, Imatralla ja Tampereella.

 

Koulutusta, urheilua, kulttuuria

Tiedottamisen ja värväystoiminnan lisäksi Vastarintaliike järjestää jäsenilleen paikallista ja valtakunnallista koulutusta sekä kulttuuritoimintaa. Toukokuussa Turussa pidettiin Kansalaisen oikeudet ja velvollisuudet -koulutuspäivä, joka käsitteli katupartiointia. Tilaisuuteen sisältyi niin teoreettista kuin käytännöllistä koulutusta. Maaliskuussa Helsingissä taas järjestettiin suosittu itsepuolustusseminaari, jossa opetettiin perustekniikkaa. Pääsiäisenä järjestettiin perinteinen Vastarintaliikkeen erätapahtuma.

Paikalliset ryhmät ovat oma-aloitteisesti järjestäneet jäsenilleen sekä toiminnasta kiinnostuneille ulkopuolisille myös esimerkiksi patikointi- ja suunnistustapahtumia (1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8), kamppailu-urheilua (1, 2), kalliokiipeilyä (1, 2) ja jopa kajakkiretkiä (1, 2). Aktivistiryhmien urheilu on ollut säännöllistä, joten linkitetyt raportit ovat vain pieni osa kuluneen vuoden toiminnasta.

pud71513SeHe4

Koska Vastarintaliike on kansallismielinen järjestö, ovat ryhmät järjestäneet myös suomalaiseen kulttuuriin ja historiaan perehdyttävää sosiaalista toimintaa, johon ovat saaneet osallistua myös tukijäsenet sekä liikkeen toiminnasta kiinnostuneet ulkopuoliset. Liike on järjestänyt vierailuja esimerkiksi kuvanveistäjä Emil Cedercreutzin museoon Harjavaltaan, vapaussotureiden muistomerkille Loviisaan, Hämeenlinnan sotamuseoihin, Tampereen Lotta- ja Suojeluskuntamuseoihin, euralaiseen Suomen esihistorian museoon sekä kansallissosialisti Gösta Hallberg-Cuulan muistomerkille. Sivistystoimintaan kuului myös Léon Degrellen syntymäpäivää juhlistanut julistekampanja.

Otsikoihin liike pääsi sen jälkeen, kun aktivistejamme osallistui Eugen Schaumanin muistotilaisuuteen kesäkuussa. Valtamedia ruoski samaan tapahtumaan osallistunutta kansanedustajaa kuukausien ajan.

 

Kansainvälistä yhteistyötä

Vastarintaliike on yhteispohjoismainen järjestö. Kesäkuun Tulevaisuuspäivät (1, 2) oli tilaisuus, jossa aktivistit eri maista pystyivät verkostoitumaan, vaihtamaan kokemuksia sekä suunnittelemaan uusia aktivismin muotoja. Sosiaalisen toiminnan, kamppailu-urheilun ja ideologisten esitelmien lisäksi Tulevaisuuspäivillä tiedotettiin järjestön uusista hankkeista sekä poliittisista linjauksista.

Tärkeä puheenaihe oli Ruotsissa perustettu Vastarintaliikkeen puolue, joka pyrkii vahvistamaan järjestön yhteiskunnallista asemaa parlamentarismin avulla. Kultaisen aamunkoiton menestys Kreikassa oli merkittävä syy sille, että puolue perustettiin.

Pohjoismainen yhteistyö on vahvistunut vuoden 2015 aikana, mistä ensimmäinen esimerkki oli Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa yhtä aikaa järjestetty maahanmuuttovastainen kampanja. “Refugees not welcome” -tempauksen aikana eri puolilla Pohjolaa järjestettiin mielenosoituksia sekä levitettiin siirtolaisongelmasta tiedottavaa materiaalia. Aktivisteja on vuoden aikana osallistunut myös muihin eri Pohjoismaissa järjestettyihin tilaisuuksiin, kuten Pohjola-päiville. Joulukuussa Juhani Keränen piti puheen Ruotsissa järjestetyillä aktivistipäivillä.

Kansainvälistä verkostoitumista on tehty myös Pohjoismaiden ulkopuolella. Kevättalvella suomalaisia matkusti Kreikan Kultaisen aamunkoiton IMIA-suurmarssille. Matkan yhteydessä aktivistit pääsivät tutustumaan muun muassa puolueen päätoimistoon. Marraskuussa suomalaisaktivistit muistivat Kultaisen aamunkoiton marttyyrejä useissa eri kaupungeissa järjestetyillä tempauksilla. Marraskuussa aktivisteja osallistui myös Puolan itsenäisyyspäivän marssiin.

Lokakuussa järjestömme oli edustettuna kansainvälisessä Reconquista Europa -tapahtumassa Saksassa (1, 2). Helmikuussa italialainen Il Maestrale -lehti haastatteli Vastarintaliikettä ja marraskuussa me puolestamme haastattelimme serbialaista Serbian Action -radikaalijärjestöä sekä saksalaista Patrick Schröderiä. Maaliskuussa brittiläisen National Actionin edustaja matkusti Suomeen pitämään esitelmän Vastarintaliikkeelle (1, 2).

 

Koti, Riimuradio, Suomalaisapu

National Action -esitelmä järjestettiin Vastarintaliikkeen toimintakeskus Kodissa, jossa on järjestetty myös säännöllistä itsepuolustuskoulutusta ja esitelmiä. Huhtikuussa Koti järjesti myös suositun Tattoos & Cappuccino -tilaisuuden, jonka nimi puhuu puolestaan. Lokakuussa Helsinkiin perustettiin uusi ja entistä tilavampi Vastarintaliikkeen toimintakeskus (1, 2), johon kuuluvat esitelmä- ja urheilutilat, kansallismielinen kirjasto ja kauppa.

Helsingin toimintakeskuksen lisäksi merkittävä uudistus oli vuonna 2015 käynnistynyt Riimuradio eli Vastarintaliikkeen Internet-radio. Riimuradio aloitti lähettämällä aktivistien ja artistien haastatteluita sekä tapahtumataltiointeja. Syksyllä radiolla aloitti säännöllisesti kansallismielinen keskusteluohjelma Studio 204, joka on saanut paljon positiivista palautetta ajankohtaisesta sisällöstään. Hieman ennen vuodenvaihdetta ilmoitimme, että vuonna 2016 Riimuradio aloittaa myös kansallismielistä nykykulttuuria käsittelevän ohjelman Valkoista Kohinaa. Sisältöä tullaan tuottamaan siis lukuisille erilaisille kohderyhmille.

Vuosi 2015 sai arvoisensa päätöksen joulukuussa, kun aktivisteja osallistui itsenäisyyspäivän 612-soihtukulkueeseen sekä vähävaraisille järjestettyyn Suomalaisapu-tapahtumaan. Toista kertaa järjestetty 612 oli tänä vuonna mahdollisesti jopa neljä kertaa suurempi kuin vuonna 2014 – tällä kertaa kulkueeseen osallistui 700–900 suomalaista karusta säästä huolimatta! Vuoden viimeisessä tapahtumassa aktivistit jakoivat ruokaa Myllypuron leipäjonossa syntyperäisille suomalaisille, jotka hallitus on hylännyt.

Jos olet kansallismielinen suomalainen, tee uudenvuodenlupaus kansasi hyväksi ja liity Vastarintaliikkeeseen TÄÄLTÄ. Toimintaamme voi tukea myös liittymällä tukijäseneksi TÄÄLLÄ. Sinun avullasi vuosi 2016 tulee olemaan vielä edeltäjäänsäkin aktiivisempi! Hyvää uutta vuotta!

 

Vastarintaliike

 

Lue myös: Vuosiraportit vuosilta 2014, 2013 ja 2012

15 KOMMENTIT

 1. Mahtava vuosi on ollut omastakin takaa, hyvää uutta vuotta tovereille ympäri Suomen jotka teitte tämän mahdolliseksi!

 2. Valtamedian ja poliisin voimistuva parkuminen merkitsevät sitä, että eteenpäin mennään! Hyvää uutta vuotta!

 3. “Välikohtauksessa kaksi äärivasemmistolaista loukkaantui ja kolmas jäi jalkoihin yritettyään juosta väliin. Valtamedia ei kertonut yleisölle sitä, että paikalla oli myös enemmän vasemmistolaisia, jotka kuitenkin jättivät kolme ”toveriaan” pulaan tilanteen kärjistyttyä.

  Kun pahin kohu oli ohi, punainen Ny Tid -lehti myönsi, että äärivasemmisto oli etukäteen varautunut katuaktivismiimme Neste Oil Rallin yhteydessä, sillä se on ollut monivuotinen perinne. Mikael Brunilan mukaan antifasisteilla ei kuitenkaan ollut uskallusta yrittää laajamittaista väkivaltaista hyökkäystä aktivistien kimppuun, minkä vuoksi kolme vähiten onnekasta ”antifasistia” jäi ilman apua.”

  Ihan uskomattoman röyhkeää valehtelua Hesarilta, Yleltä ja muilta paskamedioilta jättää nämä “pikku yksityiskohdat” mainitsematta! Siitä huolimatta – hyvää uuttavuotta kaikille aktivisteille, jäsenille ja tukijäsenille!

 4. Kiitos tästäkin vuodesta! Liike on kasvanut taas huimaa vauhtia, eikä vauhti näytä hiipuvan. Tehdään ensivuodesta taas astetta parempi! Eläköön Vastarintaliike!

  • Olen sivusta seurannut toimintaanne ja ihmetellyt, mikä siinä mahtaisi olla laitonta? Esim. aiemmin Helsingissä jakamanne varoitukset mamu-hotellin läheisyydestä olivat käsittääkseni suorastaan mallikasta kansalaisvelvollisuuden täyttämistä. Nimittäin vaarasta tuleekin varoittaa kansalaisia ja on nähty useissa maissa, että mamu-hotellit muodostavat todellisen ja suuren riskin lähialueen ihmisille, siis ihmisille.
   Pitäkää ryhti yllä ja varokaa ottamasta lakia omiin käsiinne.

 5. “Koirat haukkuvat, mutta karavaani kulkee”

  Katsoi miten päin vaan, oikein onnistunut vuosi takana!

 6. Hyvää uutta vuotta ja kiitoksia Vastarintaliikkelle. Te olette olleet minulle ja monelle läheiselleni valo pimeydessä näinä pimeinä aikoina. Tulemme tukemaan teitä ensi vuonnakin. Pro Patria

 7. Hyvää uutta vuotta 2016!
  Toivottavasti teidän toiminta jatkuu vähintään yhtä hyvin kuin tähän asti.

 8. Tehokasta vuotta 2016 teille. Arvostan toimintanne ja asianne erittäin korkealle. Ehkäpä liityn 2016 vuonna liikkeenne jäseneksi.

 9. Hyvää uutta vuotta 2016 kaikille kansallismielisille!

  Kansallismielisyys tuli vuonna 2015 osaksi valtavirtaa. Valtava muutos näkyy myös siinä, että ns. “antifasistit” ovat lopultakin paljastaneet kasvonsa eli kaikki näkevät, mitä he ovat: naamioituneita luusereita.

  Kansa on vielä unessa, mutta se näkee nyt painajaista. Se liikahtelee unessaan ja ei tahdo herätä, mutta aina vain useammat heräävät todellisuuteen, joka on painajaista.

  Suomen kansa on pohjimmiltaan rauhallista, mutta sillä on voimakas halu reiluun peliin ja sitähän sille ei enää anneta.

  Me kansallismieliset olemme vielä pieni ryhmä, mutta nyt jos koskaan kansa tarvitsee meitä.

  Meidän on rohkeasti pidettävä aina oman kansamme puolta, kaikissa tilanteissa. Sitä kansa haluaa. Kansa ei voi ymmärtää, että sen pitää tinkiä ja leikata kun röyhkeät arabit ja afrikkalaiset valittavat “palvelusta”.

  Omalta kohdaltani vuosi 2015 oli hieno vuosi. Olin mukana useassa mielenosoituksessa ml. 612-marssi ja tapasin kymmeniä hienoja ihmisiä (ml. kaksi SUPO:n naista, mutta siitä toiste 🙂 ) ja tietoisuus kansan tuskasta lisääntyi.

  Olen myös huomannut, että esim. Kansallinen Vastarinta ei herätä negatiivisia tunteita, jos siitä osaa puhua perustellusti. Vastustajamme valehtelevat, vääristelevät, kieroilevat, kaunistelevat, he kertakaikkiaan edustavat valhetta.

  Meidän kansallismielisten maailma on transparentti, selkeä. Meidän maailmamme arvostaa oma kansaa, sen saavutuksia, sen kulttuuria ja me ymmärrämme, että nykyinen “maahanmuutto” on vain yksinkertaisesti meidän ja kaikkien valkoisten kansojen itsemurhaa, jota kansainvälinen sionisti haluaa.

  Otan aina esimerkin Israelista.

  Jos juutalainen haluaa Suomeen muslimeja niin miksi juutalainen ei halua Israeliin muslimeja. Tämä riittää. Siitä pääsee asiaan.

  Olen vuoden 2015 aikana kertonut olevani kansallismielinen kaikille läheisilleni ja kaikki hyväksyvät sen.

  Vuosi 2016, otan sen vastaan taistelumielellä!

 10. En ole NS mutta tämä liike on ainoa joka ajaa Suomen kansan asiaa. Kiitän Teitä kaikesta suomalaisavusta.

 11. Todella hienoa toimintaa!

  Hienosti ollaan taas saatu isänmaa nousuun!

 12. taitaa olla vain hyväksi että valtio ja muut mustamaalaa toimintaanne tieto kulkee ja liike vahvistuu toivottavasti kiitos viime vuodesta ja hyvää tulevaa vuotta tv tuki jäsen

Comments are closed.