Koti Artikkelit Vastarintaliike Vastarintaliikkeen vappumielenosoitus oli menestys!

Vastarintaliikkeen vappumielenosoitus oli menestys!

5

Pohjoismainen Vastarintaliike järjesti jo toisena vappuna peräkkäin kansallissosialistisen vappumarssin. Kaupungiksi valikoitui tällä kertaa Taalainmaalla sijaitseva Falun ja teemaksi “Kansankokonaisuuden puolesta”.

Tapahtumaan osallistui noin 600 henkeä, mikä tarkoittaa, että osallistujamäärä lähes kaksinkertaistui edellisvapun marssilta. Kasvu on siis ollut huimaa! Niin valkoista kauluspaitaa pitäneiden jäsenten ja aktivistien kuin myös “siviilivaatteissa” kulkeneiden liikkeen tukijoiden ja ystävien linjat kasvoivat viime vuodesta. Paikalla oli myös suomalaisedustusta.

Marssi kulki noin kahden kilometrin matkan kohti Falunin keskustassa ollutta toria, jolla sijaitsee myös paikallinen kaupungintalo. Liikkeen ruotsalaiset aktivistit pitivät paikalla useita puheita.

Saman torin toisella laidalla oli myös “rasisminvastustajien” oma vastamielenosoitus, mutta päivästä selvittiin ilman häiriöitä. Suomalainen veronmaksajien kustantama valhemedia Yle kirjoitti liioittelevaan tapaansa tapahtumasta antaen ymmärtää, että paikalla olisi ollut tappeluita. Tämä ei pidä paikkaansa, vaan ilmeisesti jossain vaiheessa joku vastamielenosoittajista on heittänyt yhden kiven poliisiautoa kohti.

Lisäksi yhdeltä naispuoliselta vastamielenosoittajalta takavarikoitiin kaasusumutin, jota ei kuitenkaan ollut käytetty kehenkään. Käytännössä mitään häiriöitä ei siis päivän aikana ollut.

Mielenosoituksen päättymisen jälkeen järjestettiin vielä jatkotapahtuma, jossa oli tarjolla ruokaa sekä puheita suomalaiselta, norjalaiselta ja kahdelta ruotsalaiselta toverilta. Lisäksi Kadulle.comin sekä Nordfront Förlagin nettikaupoilla oli molemmilla omat myyntipöydät paikalla.

Tulemme julkistamaan tarkemman selonteon vapusta lähipäivinä.

 

Vastarintaliike

5 KOMMENTIT

 1. Ei voi muuta sanoa kuin että eteenpäin mennään ja lujaa! Vastarintaliikkeestä on tulossa yhä enemmän ja enemmän massaliike! Eläköön voitto!

 2. Se on pojat semmoinen asia että nyt kun viranomaiset eri maissa ymmärtävät että järjestö ei kuihdukkaan pystyyn vaan valtioiden korruptoituneiden päättäjien toimista johtuen kasvaa eksponentiaalisesti, ja saa kansalaisten henkisen tuen, niin nyt voi sitten odottaa viranomaisten taholta aivan mitä tahansa.

  Niinhän se nurkkaan ahdistettu eläinkin tekee: Siitä tulee agressiivinen, hyökkäävä. Samoin kuin eläin joka on saanut kuolettavan iskun ja itsekkin ymmärtää sen: Hyökkää viimeisen kerran laittaen hyökkäykseen kaiken voimansa, tarkoituksenaan saada vastapuolikin tapetuksi.

  On aivan varmaa että puhelimet ja web-miitingit ovat olleet kovassa käytössä kaikkien phjoismaisten viranomaisten keskuudessa. Kuten myös EU-tasolla. Tällainen voimannäytös juuri ennen Ranskan presidentinvaaleja ei ole omiaan rauhoittamaan oligarkkien mieltä. Se kertoo yleisesti että heidän alistamansa kansa on herännyt ja se nousee yhtenä rintamana heitä vastaan.

  Mutta kuten jo totesin, nyt viimeistään otetaan käyttöön kaikki mahdolliset toimenpiteet. Ja suuri osa mahdottomistakin.

  • Ruotsissa poliisi on toistuvasti pahoinpidellyt liikkeen aktivisteja. Kaikki varmaan myös muistavat itsenäisyyspäivän kidnappaus- ja kidutustapauksen, johon poliisi syyllistyi täällä Suomessa.

   Kansallissosialistinen vastarinta ei kuitenkaan kuole yhden järjestön kieltoon.

 3. Mahtava tapahtuma jälleen Ruotsissa, liikkeen vapputapahtumat ovat olleet yksi vuoden kohokohdista. Mielenilmaisu satojen toverien kanssa ei toimi ainoastaan voimanosoituksena vasemmistolle ja maanpetoshallitukselle, vaan antaa myös osanottajille toverihenkeä ja aatteen paloa päivittäiseen taisteluun. Liikkeen miekkarit ovat vain kasvaneet ja yleistyneet, juuri niinkuin pitääkin!

Comments are closed.