Koti Uutisia Vastarintaliikkeen vappumarssi Falunissa

Vastarintaliikkeen vappumarssi Falunissa

4

Pohjoismainen Vastarintaliike järjestää vappuna mielenosoituksen viime vuoden tapaan. Tällä kertaa paikaksi valikoitui Falunin kaupunki Taalainmaalla.

Viime vuonna vastaava tapahtuma järjestettiin naapurikaupungissa Borlängessä. Tuolloin marssille otti osaa noin 350 henkilöä, minkä lisäksi puheita tuli kuuntelemaan jopa yli 500 henkeä. Näiden lukujen odotetaan menevän rikki tällä kertaa, mutta se on tietysti meistä itsestämme kiinni.

Vastarintaliike kutsuukin jokaisen osallistumaan tähän tapahtumaan. Tarkempaa infoa tapahtumasta tullaan julkistamaan lähempänä ajankohtaa. Suomalaiset kiinnostuneet voivat olla yhteydessä paikallisryhmiinsä matkaseuran suhteen.

Lähde: Nordfront.se

4 KOMMENTIT

  1. Missä vaiheessa suomessakin tälläisiä mieleosoituksia on tässä mittakaavassa eihän se ole kuin itsestä kiinni kun ei mielenosoituksiin mene paljoa resursseja. Ja jos poliisi ei anna lupaa niin menee marssimaan silti mitä jollain poliisin mielivaltaisuudella on väliä

  2. Sinne siis!

    Sattuu vappu vielä sopivasti maanantaille, niin saa pitkän viikonlopun eikä tarvii pyytää kuin yksi päivä vapaaksi töistä.

  3. Kuulin huhua, että Suomesta olisi lähtijöitä tänne 😉 Nähdään Falunissa!

Comments are closed.