Koti Uutisia Vastarintaliikkeen “vainojen uhrien muistopäivän” kampanja ärsyttää Sanoma-konsernia ja porilaisia kulttuurimarxisteja

Vastarintaliikkeen “vainojen uhrien muistopäivän” kampanja ärsyttää Sanoma-konsernia ja porilaisia kulttuurimarxisteja

0

holo9

Vastarintaliikkeen Porin ryhmä jakoi “vainojen uhrien muistopäivänä” holokaustiaivopesua kritisoivia lehtisiä, joissa kehotettiin paikallisten koulujen oppilaita tutustumaan itsenäisesti aiheeseen. Ilta-Sanomat ja Iltalehti uutisoivat aiheesta alkuillasta mainostaen samalla ilmaiseksi liikkeen sanomaa.

Muistopäivän kampanja on järkyttänyt erityisesti Porin yliopistokeskuksen kultuurimarxistien herkkiä mieliä; sosiaalisen median ulostulojen mukaan materiaali oli niin pöyristyttävää, että kaikki lehtiset kerättiin heti roskikseen. Eräs yliopistolla opiskeleva paikallinen kommunisti kirjoitti “tämmöisten todellisuuskriittisten v*tuttavan”.

Yliopistokeskuksen kohdepäällikkö Tero Hämäläinen kommentoi kuitenkin Iltalehdelle: “Havaitsimme kyllä, ketkä ne [lehtiset] kävivät tuomassa, mutta emme ryhdy mihinkään erityisiin toimenpiteisiin. Meillä on ohjeet, että minkä tahansa flyerin tai mainoksen tuontia rajoitetaan, kun kyseessä on koulurakennus.”

Länsi-Porin koulun rehtori ja historianopettaja Tapio Mäkelä puolestaan väitti Ilta-Sanomille, että kouluissa yritetään jakaa neutraalia tietoa: “Kyllähän perussävy on sellainen, että se jättää paljon sijaa kritiikille. Eihän se nyt mene yksi yhteen sen kanssa, mitä opetetaan”, valehtelee Mäkelä.

Todellisuudessa kouluissa opetettava materiaali toisesta maailmansodasta, kansallissosialismista ja juuri holokaustista on kaikkea muuta kuin neutraalia. Koululaisiin vaikutetaan tehokkaasti näyttämällä oppitunneilla juutalaisten painostusjärjestöjen tuottamia propagandavideoita, jotka ovat täynnä absurdeja ja iljettäviä valheita muun muassa kansallissosialistien seksuaalisista perversioista ja kiduttamisenhalusta keskitysleireillä.

Samaisessa Ilta-Sanomien uutisessa kerrotaankin, kuinka kesällä 2010 peruskoulun ja lukion valtakunnallisiin perusteisiin lisättiin opetushallituksen määräyksestä erityiset maininnat “ihmisoikeusrikoksista, kuten holokaustista”. Tämän taustalla oli puolestaan Suomen halu päästä täysjäseneksi Holocaust Task Force -aivopesujärjestöön, johon liityttiinkin saman vuoden joulukuussa. Sen jäsenehtoihin kuuluu, että valtakunnallisessa opetussuunnitelmassa lukee, mitä holokaustista opetetaan.

Lähteet: Ilta-Sanomat, Iltalehti, Twitter, Facebook