Koti Artikkelit Vastarintaliike Vastarintaliikkeen uusi käsikirja Kadulle.com-kaupassa!

Vastarintaliikkeen uusi käsikirja Kadulle.com-kaupassa!

7

Vastarintaliikkeen uudistettu käsikirja on nyt saatavilla Kadulle.com-kannatuskaupassamme TÄÄLLÄ! Suosittelemme teosta paitsi Vastarintaliikkeen aktivisteille ja jäsenille myös kaikille suomalaisille kansallismielisille.

Vastarintaliikkeen käsikirja on päivitetty versio vanhasta aktivistin oppaasta, joka on ollut jo jonkin aikaa loppuunmyyty. Teosta uudistaessamme tahdoimme laajentaa sen kohderyhmää tarjotaksemme yleisiä elämän ja poliittisen toiminnan ohjenuoria kaikille kansallismielisille suomalaisille.

Teoksessa käsitellään laajasti eri teemoja Vastarintaliikkeen rakenteesta ja poliittisesta järjestäytymisestä aina yhteiskunnallisen materiaalin tuottamiseen, arkiseen turvallisuuskulttuuriin, terveisiin elämäntapoihin ja viranomaisten toimintaan. Alla on otteita käsikirjan esipuheesta:

“Aktivistin elämä ei ole aina turvallista tai mukavaa – se voi edellyttää riskinottoa ja uhrimieltä. Siksi aktivistit muodostavat järjestömme keihäänkärjen.

Aktivistien ympärille rakennamme kuitenkin kokonaista vastarintayhteiskuntaa, jossa myös esimerkiksi kulttuurilla, ystävillä, perheillä ja yritystoiminnalla on merkittävä rooli.”

“Seuraavat vuodet tulevat olemaan raskaita, mutta äärimmäisen tärkeitä. Kannustamme jäseniämme olemaan idealistisia ja rakastamaan niin taistelua kuin vastoinkäymisiä.

Elämme tällä hetkellä orjina valtiossa, jonka monikansalliset pankit ovat alistaneet poliittisesti ja jonka verenperimän pakotettu monikulttuurisuus on pilaamassa. Elämme Pohjoismaiden historian kriittisimmällä hetkellä!

Olkaamme siis iloisia siitä, että saamme elää ainutlaatuisena aikana! Älä lannistu vastoinkäymisistä, vaikka menettäisit esimerkiksi työsi tai vapautesi poliittisen toiminnan vuoksi.

Olet osa suurempaa historiallista kehityskulkua – juuri sinä voit vapauttaa Pohjolan ja turvata kansamme tulevaisuuden!”

Tutustu Kadulle.comissa myös muihin Vastarintaliikkeen tukituotteisiin TÄÄLLÄ. Voit hankkia Vastarintaliikkeen tukijäsenyyden TÄÄLLÄ. Voit tukea Vastarintaliikettä myös bitcoineilla: 1488HSTYyojN5FPzb2sETsbjYp64sVs5bJ

 

Kadulle.com

7 KOMMENTIT

 1. Mutta tämähän on pakko-ostos! Siirtyminen Kadulle.comiin ja tekemään tilausta ->

 2. Tulipa tilattua ja tarttuipa samalla vaikka mitä muutakin mielenkiintoista matkaan! 🙂

 3. Onkin tullut harmiteltua kun vanha opas on päässyt loppumaan. No, ehkä päivittäminen tietyin väliajoin onkin ihan fiksua 🙂

 4. Hei! Minulla on tämä vanhempi opus itselläni. Voisiko joku valaista että eroaako tämä kuinka paljon siitä, eli jos omistaa vanhan niin onko järkevää ostaa tätä uutta?

  • On järkevää hommata tämä uusikin, vaikka perusasiat toki samanlaiset vanhassakin. Uusi käsikirja käsittelee asioita huomattavasti laajemmalla skaalalla, eli ei kun ostoksille!

   • Noniin, hienoa, kaipa minä sitten painelen ostoksille ja katsotaan, josko mukaan tarttuisi muutakin luettavaa 🙂

  • Vanha opus on varmaan kymmenen vuotta vanha (itse lukenut ensimmäisen kerran suomennetun version v. 2010), ja liike on tässä välissä mennyt huimia askeleita eteenpäin, joten kyllä kannattaa ostaa päivitetty versio.

   Toki omanikin on vasta postissa matkalla luokseni, mutta noin niinkuin ihan arkijärjellä ajateltuna.

Comments are closed.