Koti Uutisia Vastarintaliikkeen tulevan vappumarssin teema: “Kansankokonaisuuden puolesta!”

Vastarintaliikkeen tulevan vappumarssin teema: “Kansankokonaisuuden puolesta!”

2

Kansallinen Vastarinta uutisoi helmikuun alussa Vastarintaliikkeen järjestävän Ruotsissa marssin vapunpäivänä 1. toukokuuta viime vuoden tapaan. Tämän vuoden marssipaikkana tulee olemaan Falunin kaupunki Taalainmaan maakunnassa.

Nordfront kirjoittaa nyt mielenosoituksen järjestettävän teemalla “Kansankokonaisuuden puolesta!”. Ajatus kansankokonaisuudesta on yksi kansallissosialismin peruskivistä. Ajatus pohjautuu näkemykseen, että kansan, jolla on samaa verta suonissaan, on yhdistyttävä yli luokka- ja sukupuolirajojen. Kaikki kansanystävät, jotka toivovat loppua sionistien harjoittamalle kansan hajauttamispolitiikalle, ovat tervetulleita mielenosoitukseen riippumatta siitä, ovatko he Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen jäseniä vai eivät.

Viime vuonna vappumarssi järjestettiin naapurikaupunki Borlängessä teemalla “Taistelu finanssieliittiä ja maanpettureita vastaan!”. Marssi keräsi 350 osallistujaa. Falun puolestaan on useiden kansalle vihamielisten elementtien sävyttämä kaupunki. Lisäksi se tunnetaan muutamasta tunnetusta vasemmistolaisesta, jotka ovat käytännössä kapitalistien lakeijoita ja globalistien etujen ajajia. Pohjoismainen Vastarintaliike on ainoa liike, joka tulee vapunpäivänä marssimaan pohjoismaalaisen työväen puolesta.

Mielenosoitus lähtee liikkeelle vanhalta rykmenttialueelta ja päättyy Stora Torgetille kunnantalon edustalle. Stora Torgetilla Vastarintaliikkeen edustajat tulevat pitämään puheita, ja heidän kanssaan on mahdollista keskustella paikan päällä. Myös Nordfront Förlag on paikalla Stora Torgetilla myymässä tuotteitaan.

Kokoontumisajat, puhujalista, mielenosoituksen säännöt ja muuta tärkeää tietoa tullaan julkaisemaan lähempänä vapunpäivää.

 

Lähde: Nordfront.se

2 KOMMENTIT

  1. Taatusti luvassa mielenkiintoinen tapahtuma.
    Nyt huipputilaisuus tutustua liikkeeseen ja jäseniin.

    Eläköön Voitto!

  2. Hyvä! Globalisteille aihetta raapimiseen. Syyhynsä kullakin. Mutta ei minulla!

Comments are closed.