Koti Artikkelit Vastarintaliike Vastarintaliikkeen Tulevaisuuspäivät 2018 – katso video!

Vastarintaliikkeen Tulevaisuuspäivät 2018 – katso video!

33

Lauantaina 16. kesäkuuta vietettiin Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen Suomen-osaston Tulevaisuuspäiviä, tällä kertaa Itä-Uudellamaalla.

Tapahtuman avasi Helsingin ryhmäjohtaja Otto Rutanen muistuttaen, että kyseessä oli myös Eugen Schaumanin päivä. Tänä samana päivänä, nyt jo 114 vuotta sitten, ampui poliittinen vastarinta-aktivisti Schauman Suomea vastaan tehtyjä sortotoimia johtanutta kenraalikuvernööriä Nikolai Bobrikovia kuolettavasti, minkä jälkeen Schauman surmasi itsensä. Tämä teko loi suomalaisiin taistelumielialaa sortajia vastaan ja yhdisti kansaa, joten mikä päivä olisikaan ollut sopivampi mieltänostattavalle kansallismieliselle aktivismille, joka keräsi osallistujia ympäri Suomea ja muita Pohjoismaita. Tapahtuman avausta seurasi järjestömme lipun nosto salkoon aamupäivän kauniissa auringonpaisteessa.

Päivän puheosuus aloitettiin esitelmällä 1900-luvulla vaikuttaneesta kreivi Richard Coudenhove-Kalergista, joka tunnetaan Euroopan kansoja tuhoavasta paneurooppalaisesta unionista ja Kalergi-suunnitelmasta, jossa tavoitteena on luoda uusi euraasialaisnegroidinen rotu Eurooppaan ja jota tulisi johtamaan niin sanottu uusi aatelisto. Esitelmästä tuli selvästi esille se, kuinka nämä myrkylliset visiot ovat jo tulleet osaksi todellisuuttamme eri taustatekijöiden ja Euroopan unionin myötä ja kuinka globalistipoliitikkomme kuten Bilderberg-kokouksesta palannut kokoomuksen Elina Lepomäki työntävät aggressiivisesti Eurooppaa ja Suomea kohti Coudenhove-Kalergin unelmoimaa globaalia ja sekoittunutta Euroopan liittovaltiota.

Esitelmän jälkeen Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen mediatoimituksen jäsen Michael Hovila esitteli Kansallisessa Vastarinnassa tapahtuneita uudistuksia ja mediamme tavoitteita. Yksi suurimmista muutoksista on ollut jatkuvan sisällöntuoton lisääminen ammattimaisella uutistuotannolla, josta vastaa uutistoimitus. Toimituksen tukena toimivat myös järjestön ulkopuoliset kirjoittajat ja tukijäsenet, joten uusia kirjoittajia ja tukikirjoitukseen halukkaita kannustetaan ottamaan myös yhteyttä toimitukseen. Kansallinen Vastarinta on myös saanut uuden ulkoasun ja sosiaalisen median käyttöä on lisätty uutisten ja artikkelien linkkaamisessa. Uudistukset ovatkin menestyksekkäästi johtaneet tasaiseen lukijamäärien nousuun.

Ennen yhteistä lounasta oli vielä vuorossa kuulla vierailijaa Australiasta. Fortress-yhtyeen Darren Atkinson kuvaili lyhyehkösti Australian hyvin toiminutta etnisesti eurooppalaista yhteiskuntaa historian saatossa ja kuinka ensimmäinen massainvaasio ja suuret etniset konfliktit muodostuivat kiinalaisten tunkeutuessa Australian kultakaivoksille, mikä johti mellakoihin 1860-luvun taitteessa. Kun kiinalaiset oli saatu ajettua pois kultakaivoksilta, otti Australia käyttöönsä “White Australia Policy” -nimellä tunnetun käytännön, joka salli pelkästään eurooppalaisperäisen maahanmuuton jopa vuoteen 1973 saakka. Tämän poistumisen jälkeen Australian ei-valkoinen väestö onkin lisääntynyt suuresti, mikä esimerkiksi näkyy kaupunkeihin muodostuneissa no-go-vyöhykkeissä. Puheensa päätteeksi Atkinson perusteli motivaatiotaan valkoisten oikeuksien puolustamiseen: meidän tulee taistella nyt, jottei tulevan sukupolven tarvitse tehdä sitä.

Lounaan jälkeen puhujakorokkeelle nousi Niklas Suomi, joka käsitteli puheessaan luonnon riistoa ja kansallissosialistista maailmannäkemystä luonnon monimuotoisuuden puolustamisessa. Suomi kävi läpi raskasta mutta erittäin tärkeää aihetta siitä, millä eri tavoin luontoa riistetään ja mitä seurauksia siitä on painottaen metsien merkitystä globaalista ekologisesta näkökulmasta. Useiden esimerkkien joukossa olivat muun muassa maan käyttöön liittyvät ongelmat, metsien hakkuut, sademetsien tuhoutuminen, vesistöihin kulkeutuneet kemikaalit, useiden eläinlajien joukkokatoaminen sekä geenimanipulaation luomat uhat luonnolle. Vastalääkkeenä petturimaiselle ja lyhytnäköiselle luonnonvarojen myymiselle kansainvälisille hyväksikäyttäjille ja riistolle meidän tulisi toimia kestävällä ja luonnonmukaisella tavalla ja tietenkin kansallissosialisteina vastustaa riistokapitalisteja.

Tämän jälkeen tapahtumassa kuultiin Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen Norjan-osaston edustajaa Haakon Forwaldia, joka kertoi Norjan aktivismin kehityksestä, joka on ollut positiivista ja kehittynyt yhä enemmän “itseohjautuneeksi koneistoksi”. Lisäksi myös kansassa on tapahtunut poliittista radikalisoitumista, mikä on ollut näkyvää Norjan yleisessä poliittisessa aktivismissa. Norjassa tapahtuvan paikallisaktivismista kertomisen lisäksi Forwald painotti Ruotsin syksyllä olevien vaalien vaatimaa aktivismia sekä Norjassa että Suomessa, sillä molemmissa maissa asuu runsaasti Ruotsin vaaleihin äänioikeutettuja. Luonnollisesti nämä äänioikeutetut tulisi saada äänestämään Pohjoismaista Vastarintaliikettä.

Puheosuus päättyi Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen Suomen-osaston edustajan Antti Niemen videohistoriikkiin liikkeen kymmenenvuotisesta aktivismista. Ensimmäisestä katuaktivismista lähtien ryhmät vakiintuivatkin pian suurimpiin kaupunkeihin Suomessa ja myös pienempiin kuntiin kattaen alueellisesti koko maamme.

Puheiden jälkeen vuorossa oli uusien aktivistien nimeäminen sekä vuoden aktivistin ja aktivistiryhmän palkitseminen. Tänä vuonna vuoden aktivistin tittelin sai Rami Joukanen ja aktivismistaan vuoden ryhmänä palkittiin Helsingin ryhmä. Ohjelma jatkui sitten urheiluosuudella, jossa kamppailtiin joukkueina hyvässä hengessä. Lajeina olivat kirveenheitto, kiventyöntö sekä köydenveto, joissa ensin pienen harjoittelun jälkeen päästiin haastamaan toiset joukkueet. Kun voittajajoukkue oli selvinnyt, pääsivät osallistujat pulahtamaan uimaan läheiseen järveen, minkä jälkeen taas aterioitiin ja keskusteltiin vapaasti.

Päivän tapahtumat päätettiin arvokkaalla vierailulla Porvoon Näsimäen hautausmaalle sijaitsevalle Eugen Schaumanin haudalle, missä pidettiin kunnioittava muistopuhe ja hiljainen hetki.

Virallisen ohjelman päätyttyä osallistujat viettivät vielä iltaa vapaan keskustelun parissa. Kuten edellisvuosina myös vuoden 2018 Tulevaisuuspäivät olivat onnistuneet. Hyvien kokemusten, ideologisten ja faktapitoisten puheiden sekä niin uusien kuin vanhojenkin kontaktien lujittamisen myötä tapahtuma on nimensä mukaisesti tärkeä tekijä Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen tulevaisuuden poliittisen aktivismin syventämisessä.

Tapahtumasta tullaan julkaisemaan myöhemmin lisää materiaalia.

Toimitus

33 KOMMENTIT

 1. Oli upea päivä ja hienoa että pääsi itsekin paikan päälle. Eläköön Voitto!

 2. Upea tapahtuma, kiitos järjelyistä ja kiitos kaikille osanottajille oli mukava tavata uusia ja vanhoja tuttuja.

 3. Kiitos järjestäjille. Kaikin puolin onnistunut tapahtuma. Oli ilo ja kunnia olla mukana.

 4. Suuret kiitokset järjestäjille! Upea päivä, mukava nähdä paljon uusia ja vanhoja tuttuja.

 5. Tuohon Eugen Schaumanin päivään liittyy myös Helsingin Sanomien synty.

  Tiukan sensuurin oloissa 24.06.1904 Päivälehti julkaisi kirjoituksen “Juhannuksena”. Sensuuri tulkitsi kirjoituksen ihannoivan Bobrikovin murhaa ja kielsi lehden julkaisemisen. Sensuurin tulkinta oli aivan oikea. Lehti lakkasi ja sen toimituskunta perusti uuden lehden: Helsingin Sanomat.

  https://digi.kansalliskirjasto.fi/sanomalehti/binding/680096/articles/111303?language=fi

  Valo aina elää ja valo sittenkin voittaa — se tieto olkoon nyt ja aina suurimpana juhannusilonamme.

 6. Kiitos kaikille, jotka oli mukana! Oli hieno päivä ja tunnelmallinen päätös.

 7. Päivä oli hieno ja päättäväisyys sekä optimismi väreili ilmassa. Helkkari, olihan ohjelmassa sentään kirveenheitto !
  Puheet olivat, kuten aina, loistavia. Eritoten mieleeni painui kansallissosialistinen näkemys luonnosta ja sen suojelusta. Tuon puheen rinnalla ns. vihreiden järjettömät höpinät tuntuvat – niin, järjettömiltä. Kaikki puhujat erottautuvat nimenomaan siinä, että he puhuvat totta, he tarkoittavat jokaista sanaa, jonka he sanovat. Rehellinen, tinkimätön – Vastarintaliike!

 8. Vieläkö hiljainen hetki jatkuu? Antaa jatkua vielä muutaman vuoden ajan.
  Rehellinen, tinkimätön vastarintaliike on oivaltanut että se ainoa tapa saada natsi voittajaksi edes jossain on vain kun natsiporukat kilpailevat toisiaan vastaan. Eläköön Voitto!

  • Punarkkipiiperöiltä ei onnistu sekään. Kulttuurimarxistisen tasa-arvon nimessä kun pitäisi kaikkkien olla yhtä hyviä, syntyy riita jo ennen aloitusta ja homma menee yhtä upeaksi spektaakkeliksi kuin teidän vastamielenosoituksenne… 😀

   • Tyhmin suomalaisnatsi on automaattisesti tyhmin suomalainen ja nyt löytyi voittaja: Flyin Finn.

   • Peli poikki -miekkarissa oli 15-20 000 osallistujaa. Revi siitä, Finn. 😀

     • Mielestäni kansallissosialistit eivät ole tehneet mitään muuta pahaa, kuin hävinneet toisen maailmansodan. P Linkola. Vihreät asiat ovat ok, jos ne ei ole globalistien hallussa.

     • Sairasta sakkia ovat bolšut: vihaavat omaa kotimaataan, sen luontoa, kulttuuria, kieltä, geeniperimäänsä jne.

      Ihannoivat apinoita ja hiekkaneekereitä sekä peniksen työntämistä toisen miehen paska-aukkoon.

      Ei noilla eväillä pitkälle mennä. Juutalainen yliherra on epäonnistunut pahasti näiden “sotureidensa” kanssa.

    • Miksei pippeli poikki miekkarissa ollut enemmän kuin 20 000 osallistujaa?

     Luulisi nyt että “hyvyyden” puolesta löytyisi enemmänkin marssijoita jo pelkästään Helsingistä.

     Vasemmistolainen paskasakki tykkää aina esiintyä jonain suomalaisten enemmistönä muttei saa kuin 20 000 työnantajan perseennuolijaa paikalle alleviivaamaan omaa hyvyyttään.

    • Pili poikki “miekkari” 😀 Lähinnä muutaman suvaitsevan liberaalin kyhäelmä, joka veti väkeä lähinnä “ilmaisena musiikkiesityksenä” 😀 Samassa kastissa kulkee, kuin alpakka triumfi 😀 😀 😀
     Tuolla samalla harhaanjohtavalla matematiikalla voisi vastarinta järjestää yleisötapahtuman maahanmuuttoa vastaan ja ostaa ennakkomainontaa lehdissä ja luvata 200 ensimmäiselle ilmaisen muoviämpärin….näin laskennallisia maahanmuuton vastustajia saataisiin paikalle lähemmäs 500 000 😀

     • Käsi sydämelle toverit…kumpaa kansa saapuisi todennäköisimmin katsomaan…Anssi Kelaa vai muoviämpäriä?? Ääni Orthexille 😀

 9. Olisi semmoinen parannusehdotus ensi vuoteen että kun näissä on se että tapahtuma on lapsiystevällinen ja voi ottaa lapset mukaan niin olisi hyvä jos siellä olisi lapsille jotain aktiviteetteja. Enkä nyt tarkoita että pitää päivähoito järjestää mutta jotain pientä tai suurta vois keksiä.

 10. Lapsille voi järjestää jotain pienimuotoista liikuntaa, kuten viestijuoksukilpailun. Juostaan kentän päästä toiseen, jossa kapula siirtyy seuraavalle, joka taas juoksee toiseen päähään jossa kapula taas vaihtuu. Tälläinen on mielenkiitoisempaa ja helpompaa seurata kuin ympyrän juoksu.

  Ja jos paikalla sattuu olemaan vesistö, niin sitten vain uimaan.

  Koirat voi myös ottaa mukaan. Siinä onkin melkoinen kennel pian pystyssä. Koiraihmiset ovat myös yllättävän usein kansallissosialisteja.

  • Miten olis sellainen wanha seuraleikki kuin “kuka pelkää mustaa miestä”..? 👤

 11. Onko NMR:n Suomen osasto nyt sen käräjäoikeuden päätöksen jälkeen kokonaan mennyt maan alle? Missään somessa tms. julkisuudessa siitä ei näy mitään. Onko Kadulle.com -kauppa myös suljettu? Mistä nyt saa materilaalia? Tuohon yhteen KO:n päätökseenkö Suomen osaston toiminta sitten hyytyi? Toivon että että kyselyni julkaistaan tässä NMR:n Suomen sivulla. Toivon myös vastauksia -ei selittelyjä- em. kysymyksiin. Kysymys ja vatsukset voi lähettää myös in privat. Osoite tässä kyselyssä.

  • Julkista aktivismia tapahtuu koko ajan. Katso tämän sivun aktivismiraportit. Päätös ei ole lain voimainen. Ei mitään syytä mennä maan alle.

   • Ja somessa (Twitter, VK, tumblr, Gab) on kokoajan juttua aktivismistamme. Vimeoon ja Youtubeen ilmestyy videoita, tosin tube alkanut sensuroimaan kaikkia videoita ilman syytä.

    • Hieno homma. Seuraankin Twitterissä ruotsalaisia aateveljiä.

     Kuten tuossa Juha L toteaa, kaupan sulkeminen kyllä harmittaa.

     Pitää varmaankin tehdä tili sinne VK:hon.

 12. Rami Joukanen on tuomittu raa’asta kidutusmurhasta, jonka johdosta hänet on myös aiemmin erotettu kansallismielisestä NSF-järjestöstä. Onko tällaiseen tekoon syyllistynyt Joukanen oikea valinta vuoden aktivistiksi?

 13. Hyvin toimii Kalergi-suunnitelma: neekerit, hiekka-apinat ja vinosilmät (thaimaalaiset) saavat Kelalta/sossulta kaiken mitä tarvitsevat. Tämän mahdollistamiseksi suomalaiselta leikataan aina vain enemmän. Somalit porsivat ja suomalais-thaimaalaisia mulatteja syntyy kuin liukuhihnalta. Myös hiemankin suuremmassa kaupungissa käydessäsi näet välittömästi suomalaisia, nuoria naisia työntämässä puoliapinoita vaunuissa.

 14. Miksei toi video lataudu? Oon koittanu muitakin vastarinnan linnkejä ja ei toimi jos on joku video tai jotain.

Comments are closed.