Koti Uutisia Vastarintaliikkeen tarrat alennuksessa tiistaihin asti!

Vastarintaliikkeen tarrat alennuksessa tiistaihin asti!

3

Kadulle.com tiedottaa tiistaihin asti kestävästä kampanjasta, jonka aikana Vastarintaliikkeen tarroja voi tilata huokein hinnoin! Tutustu samalla muihin Kadulle.comin uutuuksiin arjen tuotteista aina poliittiseen materiaaliin!

Nyt kannattaa tilata tarrat koko kesän tarpeisiin. Toimitamme jokaista tilattua tarranippua kohti toisen nipun ilmaiseksi – kaksi nippua yhden hinnalla!

Tarjous koskee kaikkia Kadulle.com-kaupassa myytäviä tarroja. Tarjous on voimassa tiistaihin 23.5.2017 kello 24:ään asti.

Osta tarrat TÄÄLTÄ!

3 KOMMENTIT

 1. Jaahas, kipinkapin kaupoille! Omat varastot alkaakin jo olemaan finaalissa.

 2. Tuo “monikulttuurisuus on haitallista lapsillesi ja lapsenlapsillesi” on tämän ohella ehkä kekseliäin ja purevin tarra mielestäni!

  Hitlerin kasvokuvan sijaan tehdessäni Hitler aiheista tarraa itse ehkä sisällyttäisin mukaan jonkun viestin, ja käyttäisin jotain sellaista kuvaa hänestä joka viestii säkenöivää loistavuutta, tekstinä voisi olla esim “Totuus Hitleristä” “Keitä Nazit oikeasti olivat” “Kansallissosialismin positiiviset puolet” tai jotain vastaavaa nämä ovat vain ehdotuksia joista voisi muokata haluamanne viestin. Monet kuitenkin taitavat yhä ajatella että Hitler = Paha, joten pelkkä Hitler naama ei välttämättä toimi niin moneen.

  Sitten just jotain tosi maan-läheistä suomalaisuutta kuvastavaa kuvaa, ja mukaan slogania kuten “puollusta perintöäsi” “Verelläsi on merkitys” jne jne. Adolf Hitleristä kans sellaset kuvat jossa hän näyttäytyy eläinten ystävänä eli koiransa kanssa esimerkiksi voisivat purra osaan kansasta.

  Mjoo, liekkö tästä sitten apua mutta tuskin haittakaan jos ehdotuksia heittelen. Näkisin vaan että mainosta pitäis olla tosiaan muutamaa sorttia, osa sotaisia ja osa toisella tavalla tunteikkaita ja koskettavia, kiehtovia ja samaistuttavia suomen kansalle.

 3. Tämän tarran valttihan on sen provokaatio voima, ja se voi olla hyväkin valtti! mutta ei tietenkään saa kaikkia tulemaan tänne ja lukemaan asioista, tärkeäähän olisi saada ihmisiä sivustolle lukemaan.

  “Refugees NOT welcome”

Comments are closed.