Koti Artikkelit Maailmankatsomus Vastarintaliikkeen Poliittinen manifesti nyt Kadulle.comissa!

Vastarintaliikkeen Poliittinen manifesti nyt Kadulle.comissa!

26

Vastarintaliikkeen viime vuonna julkaistua poliittista manifestia saa nyt ostettua myös fyysisenä teoksena verkkokauppa Kadulle.comista. Osta tuote TÄSTÄ. Tuotteen hinta on 5,90 euroa.

Manifesti julkaistiin viime vuonna Internetissä selventämään ihmisille järjestön poliittisia tavoitteita. Teosta on kuitenkin suorastaan vaadittu myös fyysisenä kappaleena ihmisten luettavaksi. Vaatimuksiin on nyt vastattu.

Teksti tuo konkreettisesti esille maailmankatsomuksemme arvot sekä selventää, mitä kansallissosialistinen politiikka todella tarkoittaisi 2000-luvun Euroopassa. Se on käytännöllinen ja helppo johdanto ajatteluumme myös niiden kannalta, jotka ovat tutustuneet järjestöömme vasta hiljattain.

Alla ovat tiivistelmät manifestin kunkin osan sisällöstä sekä linkit varsinaisiin artikkeleihin:

1. Joukkomaahanmuuton pysäyttäminen ja alkuperäisen verenperimän vaaliminen. Vastarintaliike tahtoo palauttaa Pohjolaan sopeutumattomat siirtolaismassat takaisin kotimaihinsa mahdollisimman inhimillisin keinoin. Kansojen väliset synnynnäiset erot on otettava politiikassa huomioon.
http://www.vastarinta.com/politiikkamme-kohta-1/

2. Rikolliskapitalistisen maailmanjärjestyksen sekä sionismin vastustaminen. Nykyisin maailmanpolitiikkaa hallitsevat etniset verkostot, jotka ovat keskittäneet itselleen kohtuuttoman paljon yhteiskunnallista valtaa yksityisen pankkijärjestelmän kautta. Pidämme kansainvälistä rahanvaltaa Suomen itsenäisyyden vaarallisimpana vihollisena.
http://www.vastarinta.com/politiikkamme-kohta-2/

3. Irtaantuminen itsenäisille kansoille vihamielisistä instituutioista, kuten Kansainvälisestä valuuttarahastosta, Maailmanpankista, Euroopan keskuspankista ja EU:sta. Lähihistoria todistaa, että rahapoliittista itsenäisyyttä tavoittelevat valtiot joutuvat varautumaan sodan uhkaan.
http://www.vastarinta.com/politiikkamme-kohta-3/

4. Vaihtoehto edustukselliselle demokratialle. Vastarintaliike ei kannata mielivaltaista diktatuuria. Valtaa jaettaisiin yhteispohjoismaalaiselle parlamentille ja senaatille, minkä lisäksi erityisen tärkeistä laeista päätettäessä sovellettaisiin kansanäänestyksiä. Vastustamme vallan periytymistä suvussa, ja kannatamme meritokratiaa eli sitä, että vastuu ja valta jaetaan kykyjen perusteella.
http://www.vastarinta.com/politiikkamme-kohta-4/

5. Tiedotusvälineiden on palveltava totuutta. Nykyään Pohjoismaiden johtavat tiedotusvälineet ovat ulkomaisten pankkien ja muukalaistaustaisten sukujen (Bonnierit, Hjörnet ja Erkot) omistuksessa. Tämä on johtanut siihen, ettei media valista kansalaisia vaan tuottaa suomalaisvastaista propagandaa. Median korruptiolle on kuitenkin vaihtoehto.
http://www.vastarinta.com/politiikkamme-kohta-5/

6. Kunnioitamme ympäristöä ja vastustamme eläinten riistämistä. Vastustamme nykyään vallalla olevaa käsitystä, jonka mukaan luonnolla on vain välinearvoa ihmisen kannalta. Ihminen on erottamaton osa luontoa, ja tämän tulee heijastua myös valtion ympäristönsuojelulakeihin.
http://www.vastarinta.com/politiikkamme-kohta-6/

7. Omavaraisuuteen perustuva sekatalous on terve vaihtoehto kapitalismille ja kommunismille. Valtion on tuettava yksityistä yrittäjyyttä, mutta talouden laskusuhdanteissa julkisen vallan rooli lisääntyy. Kannatamme hyvinvointivaltiota, ilmaisia peruspalveluita sekä täystyöllisyyteen tähtäävää politiikkaa.
http://www.vastarinta.com/politiikkamme-kohta-7/

8. Yleinen asevelvollisuus, vahva armeija ja vapaat aselait ovat kansan itsepuolustuskyvyn perusedellytyksiä. Turvallisuuspolitiikan on otettava huomioon myös se, että ylikansalliset voimat ovat viimeisen sadan vuoden aikana pyrkineet toistuvasti tukahduttamaan kansallismieliset liikkeet väkivalloin Euroopassa.
http://www.vastarinta.com/politiikkamme-kohta-8/

9. Kaikki kansalaiset ovat oikeusjärjestelmän silmissä samanarvoisessa asemassa. Kannatamme oikeusvaltiota, jossa julkinen valta suhtautuu objektiivisesti kaikkiin kansalaisiin. Lainsäädäntövalta tulee erottaa toimeenpanovallasta, toisin sanoen tuomioistuinten on oltava parlamentista riippumattomia. Vakavien rikosten on johdettava vakaviin rangaistuksiin, mutta tärkeintä on rikosten ennaltaehkäisy oikeudenmukaisen sosiaalipolitiikan avulla.
http://www.vastarinta.com/politiikkamme-kohta-9/

 

Kadulle.com

26 KOMMENTIT

 1. Tämähän on pakko ostaa! Jörkevin poliittinen manifesti johon on tullut törmättyä.

  • Juu ja huhujen mukaan tämä on sen verran näppärän kokoinen että mahtuu vaikka farkkujen perstaskussa kulkemaan mukana. Laitoin kanssa heti tilaten – pakollinenhan tämä on jokaiselle liikkeen tukijalle, kaverille, jäsenelle ja aktivistille.

 2. Miksi tätä myydään ihmisille jos se on kerta luettavissa muutenkin netissä?

  • Fyysisenä kirja/pamfletti on aina kivempi lukea.
   Ja moni ihminen ei tykkää lukea tietokoneella/kännykällä/tabletillä mitään pidempää, de tekee myös hallaa silmille.

 3. Itselle tämä on ainakin tapa tukea liikettä rahallisesti. Lisäksi kirjasen lukeminen on omille silmille paljon mukavempaa kuin puhelimen näytöltä lukeminen. Ja vielä lisäksi tarkoitushan on saada manifesti leviämään mahdollisimman laajalle joten kaikki keinot käyttöön.

 4. Ja ensisilmäyksellähän kaikki näyttääkin kauniilta ja jalolta. Mutta.
  “Valtaa jaettaisiin yhteispohjoismaalaiselle parlamentille ja senaatille…”
  Miksi? Miksi valtaa ei annettaisi ihan vain suomalaisille? Onko SVL pelkkä ruotsalainen rikollisorganisaatio vai aito suomalainen vaihtoehto. Mietitään nyt sitten sitä ensin, jooko?

  • Luitko manifestin kokonaan?

   Sitä en ymmärrä että mistä tämän rikollisjörjestön tähän nyt vedit, valtamediastako? Vastarintaliike kieltää rikollisuuden aktivistin oppaassaan että päättele siitä onko järjestö rikollinen vai ei.

   Pohjoismaiseen parlamenttiin kuuluisi henkilöitä jotka ovat todistaneet ajavansa kaikkien pohjoismaalaisten etua.

  • Kumpi on mielestäsi parempi vaihtoehto: kansallissosialistinen Pohjola vai tämä nykyinen meininki?

  • Sun valtas on jo globalisteilla. EU:lla, NATO:lla, lobbareilla, maailman suurpankeilla ja globalistisilla suuryrityksillä.

 5. Itse otin näitä useamman kappaleen niin voin sitten antaa potentiaalisille tulevaisuuden jäsenille 🙂

 6. Vastarintaliikkeen suurin ongelma on liian tiivis yhteistyö ruåtsalaisten kanssa, kukaan itseään kunnioittava suomalainen ei lähde mukaan järjestöön joka toimii vuosisataisen nöyryyttäjän kanssa yhteistyössä ja suunnittelee jopa jonkinlaista yhteisvaltiota. Tiedän itseni lisäksi monia muita henkilöitä joille tämä on ainut este jäsenyyden hakemiseen -näin jatkaen tulee vastarintaliike jäämään marginaaliseksi “herrakerhoksi” jonka suomalaisten jäsenten rooliksi jää, kuten kautta historian, toimia aina pettävien ruåtsalaisten orjina joille ohjataan kaikki likaiset työt.

  Valitettavasti näin tämä menee -historiaa vähänkin tuntevat ymmärtävät ettei ruåtsalaisiin voi eikä pidä KOSKAAN luottaa -se on maksanut vuosisatojen kuluessa tuhansien suomalaisten hengen!

  • Jos et voi päästä historiasta yli, voit aina tehdä itse asiat paremmin kuin mitä liike tekee. Me kuitenkin liikkeessä ymmärretään, että historia on historiaa, ja ettei historian Ruotsi ollut lansallissosialistinen valtio kuten se mitä me tavoitellaan.

  • Jos on pakko valita niin luotan mieluummin ruotsalaiseen kuin juutalaiseen. Jälkimmäisethän nyky-yhteiskuntaa lopulta määrää. Veikkaisin ruotsalaisten sen verran mokutuksessa pehmenneen, että on eri ääni kellossa suhteessa suomalaisiin kuin keskiaikaisilla kuninkailla.

   Ja ainahan sitä voi jossain vaiheessa myöhemmin irtaantua liian tiiviistä liitosta ja toimia väljemmällä yhteistyöllä jos ja kun ikinä minkäänlaista vallanvaihdosta liikkeen taholta on odotettavissa. Aika kaukana on vielä minkäänlainen läpilyönti kun vasta yksi edustaja Ruotsissa pääsi kunnan valtuustoon. Siitä on vielä parin vuosikymmenen matka mihinkään isojen poikien piireihin. Eli marginaalista on kannatus edelleen.

   Ruotsi tarvitsee ensin oman feikki jytkynsä SD:n taholta ja sitten kun siihen on petytty ja paska osuu kunnolla tuulettimeen niin sen jälkeen Vastarinnalla alkaa olla saumaa ellei koko hommaa ole lakkautettu jo siinä vaiheessa.

   • Järjestön koko Ruotsissa on moninkertaistunut viimeisen parin vuoden aikana. Parlamentaarista valtaa ei toki ole, mutta valta kansan keskuudessa kaduilla kasvaa koko ajan. Göteborgin miekkarissa kuukauden päästä odotetaan menevän tuhannen osallistujan raja rikki. Viime vuoden vappuna liikkeen siihen mennessä suurimpaan mielenosoitukseen osallistui 350 henkeä.

  • Jollain tavalla ymmärrän jos joku suomalainen huolestuu tiiviistä yhteistyöstä Ruotsin kanssa mutta kun miettii että tullaan kuitenkin elämään kansallissosialistisessa valtiossa. Sen toimivuus on jo todistettu historiassa ja myös historiassa valtiot tekivät yhteistyötä sekä elivät todella hyvää elämää. Kun tehdään yhteistyötä Ruotsin, Norjan ja muiden maiden kanssa niin kynnys tehdä hyökkäyksiä tänne Pohjolaan kasvaa. Kun muut maat näkevät että tämä meidän malli toimii niin voi olla että nekin heräävät ja ottavat mallia meistä, siten alkaa maailma muuttua mutta tämä nyt on katse pitkälle tulevaisuuteen. Jos tämä hulluus vain etenee eikä mikään taho sitä pysäytä niin onko sitten hyvä todeta vaikka kymmenen vuoden päästä että no en ainakaan liittynyt ryhmään mikä tekee yhteistyötä Ruotsin kanssa.

  • Kumpi painaa enemmän vaakakupissa, hulluuden jatkuminen vai yhteistyö ruotsalaisten kanssa?

   • Kyllä kansallismielisissä piireissä ruåtsivastaisuus on niin voimakasta ( ja täysin aiheesta! ) että se on kynnyskysymys suhtautumisessa vastarintaliikkeeseen. Kirjoitukseni tarkoitus oli avata tätä teidän liikkeen kasvun kannalta kaikkein oleellisinta kysymystä -sitä ei voi ohittaa mikäli teidän aikomuksena on jäsenmäärän kasvattaminen. Jos liikkeen johto on ruåtsalaisissa käsissä tai toimintaa muutoin toteutetaan vähääkään monikulttuurisen kansainkodin suunnalta annettujen ohjeistusten mukaan niin suomen kansallismieliset tahot eivät tule liittymään mukaan.

    PS: Katsoin aiheelliseksi kirjoittaa epäkohdasta koska sen merkitys tuntuu olevan vastarintaliikkeen jäsenistölle hieman epäselvä. JOS teidän tarkoitus on kasvaa suureksi niin kaikenlainen ruåtsin ja ruåtsalaisuuden nostattaminen on kertakaikkiaan unohdettava. Asia nyt vain on näin -eikä sen faktan muuttaminen ole minun käsissäni.

 7. Nykyaikainen kansallissosialismi
  Julkaistu: 7.6.2014

  Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen johtaja Klas Lund kirjoittaa artikkelissa, että kansallissosialismin on sopeuduttava vallitseviin olosuhteisiin menettämättä kuitenkaan olemustaan.
  Hitler oli mielestäni yksi viime vuosituhannen suurimmista miehistä. Jälkimaailman on ollut vaikea käsitellä hänen tekojaan rationaalisesti äärimmäisen mustamaalauskampanjan vuoksi. Riippumattoman tarkastelun tiellä on aivan liian paljon tunteita, propagandaa ja poliittisia intressejä. Ongelmia Hitlerin ja hänen luomansa ideologian kanssa ei ole vain ympäröivällä maailmalla vaan myös meillä itsellämme.
  Meidän, jotka tunnustamme Hitlerin yhdeksi suurista uudistajista, ei pidä tehdä hänestä mitään kulttihahmoa tai uskonnollisen palvonnan kohdetta. Irrationaalinen toiminta ei vie taistelua millään tavalla eteenpäin. Hitlerkin oli vain ihminen hyvine ja huonoine puolineen. Hän oli mies, joka joutui toimimaan vaikeana aikana, eikä hän tehnyt vain hyviä ratkaisuja vaan myös huonoja. Hän ei ollut puolijumala, ja juuri siksi hänen toimintansa oli ihailtavaa.
  Meidän täytyy käyttää järkeämme nykyistä tilannetta ja ympäröivää maailmaa tarkastellessa. Joskus on katsottava itseänsäkin kriittisellä silmällä ja ymmärtää, ettei taistelu saa lipsua jonkinlaiseksi lahkolaisuudeksi tai täydellisen ”oikeaoppisuuden” tavoitteluksi Kolmannen valtakunnan päiviä haikaillen. Tällaisia vaikutteita vastaan täytyy taistella järjestön sisällä, koska ne eivät palvele tavoitteita millään tavalla.
  On tärkeää vieroittautua ”Hitler-palvonnasta” ja asettaa hänet sopivalle paikalle historiassa. Tämä on välttämättömyys asiamme uudistamisen kannalta ja voittaaksemme vihollisemme. Hänen arvostamisensa historian henkilönä on osa poliittista taistelua, mutta se ei tarkoita, että meidän olisi nostettava hänet esille taistelussamme joka päivä.
  On tunnustettava, että Hitlerkin teki virheitä, ja meidän, jotka vaikutamme lähes 70 vuotta hänen kuolemansa jälkeen, ei tarvitse puolu

 8. ei tarvitse puolustella jokaista hänen tai hänen hallituksensa tekoa. Emme myöskään ole millään tavalla sidottuja NSDAP:n puolueohjelmaan tai Kolmannen valtakunnan politiikkaan. Näkemällä ne virheet, joita Kolmannessa valtakunnassa tehtiin, osaamme myös välttää toistamasta niitä.
  Meidän on ymmärrettävä poliittisen kartan muuttuneen dramaattisesti sitten toisen maailmansodan. Venäjä ei enää ole kommunistinen, Saksa ei ole kansallissosialistinen, ja niin edelleen. Vanhoja ystäviä ja liittoumia ei enää ole olemassa, ja nyt entiset ystävät voivat ollakin vihollisia ja päinvastoin. Emme saa käyttää vanhentunutta karttaa ja sen mukaisia poliittisia olosuhteita tiennäyttäjänä. Jos teemme näin, menemme väärään suuntaan. Historiantuntemuksen tarkoitus on auttaa ymmärtämään menneisyyttä ja nykyisyyttä eikä  suinkaan sokaista meitä.
  Meidän kansallissosialistien ei pidä asettaa kovin suurta painoa valtioiden maantieteellisille rajoille. Emme myöskään ole kulttuurinationalisteja tai etnisiä nationalisteja, vaikka kansallissosialismi onkin kehittynyt nationalismin ideologisissa virtauksissa. Lojaliteettimme ei ole tällä hetkellä sidottuna mihinkään tiettyyn valtioon, päinvastoin. Rajoja on aina vedetty ja niitä tullaan tulevaisuudessakin vetämään. Geopoliittinen tilanne ja sen kannalta välttämättömät strategiat muuttuvat alituisesti.
  Mikäli haluamme kansallissosialismin selviytyvän ja kestävän kamppailua nyt ja tulevaisuudessa, sen täytyy sopeutua vallitseviin olosuhteisiin ja kyetä käsittelemään nykyisyyden ja tulevaisuuden suuria kysymyksiä. Kansallissosialismi ei kuitenkaan saa menettää perimmäistä olemustansa. On luonnollisesti vaikeaa löytää tasapaino tämän kaiken keskellä, mutta se on välttämätöntä. Olisi ehkä helpompaa sivuuttaa kansallissosialismi ja kertoa edustavansa jotakin muuta, mutta käytännössä tämä johtaa liberalismiin. Ideologinen pysähtyneisyys ei myöskään ole mikään vaihtoehto; se johtaa takuulla marginalisoitumiseen.
  Meidän ei siis pidä tehdä valintaa ”liberal

 9. Meidän ei siis pidä tehdä valintaa ”liberalismin” ja ”konservatismin” välillä mitä tulee kansallissosialismiin. Sen sijaan on valittava ideologinen kehitys. Sen sijaan, että ottaisimme askeleen taaksepäin kohti historiaa ja valitsisimme ideologisesti heikomman käsitteen, pelkän nationalismin, täytyy meidän työskennellä vahvistaaksemme kansallissosialismia nykyaikaisena ideologiana. Se täytyy sovittaa toimintaamme tässä ja nyt, aivan kuten eliöt kehittyvät evoluution myötä tai kuten tekniikka kehittyy vastaamaan ajan tarpeisiin.
  On kyettävä muutokseen ilman, että se johtaa etääntymiseen ideologiasta, aatteen kieltämiseen tai siihen, että unohtaisimme olevamme nimenomaan kansallissosialisteja. Tavoitteemme ei ole muuttaa kansallissosialismia joksikin muuksi kuin mitä se on. Sitä ei tule myöskään vaihtaa johonkin heikompaan korvaavaan ideologiaan. Tavoitteemme on kehittää vain ja ainoastaan kansallissosialismia meidän aikaamme sopivaksi. Tämä on yksi tärkeimmistä tehtävistämme tällä hetkellä. Kuinka siinä onnistumme, jää nähtäväksi. Me, jos ketkä, voimme kuitenkin onnistua tässä muuttumatta siltikään ajan myötä liberaaleiksi.
   
  Klas Lund

Comments are closed.