Koti Uutisia Vastarintaliikkeen pakolaisjulisteiden uhkakuvat kävivät toteen – poliisi ymmällään

Vastarintaliikkeen pakolaisjulisteiden uhkakuvat kävivät toteen – poliisi ymmällään

4

MTV3 uutisoi tänään keskiviikkona, että yksistään Helsingin poliisilla on tutkittavana suuri joukko pahoinpitelyitä, näpistyksiä, laittomia uhkauksia, taskuvarkauksia ja teinityttöihin kohdistuneita seksuaalirikoksia.

hki268156

Tapauksia on tullut huomattava määrä tutkittavaksi lyhyen aikavälin sisällä. Kaikista epäillään pakolaisia ja lähes kaikissa poliisille ilmi tulleissa tapauksissa epäiltynä on irakilaisturvapaikanhakijoita. Näitä on tullut viime viikkojen aikana Suomeen noin 8 000.

Iltalehden haastatteleman Helsingin poliisin apulaispäällikkö Ilkka Koskimäen mukaan uhrit ovat käytännössä aina nuoria suomalaisia. Tilanne alkaa muistuttaa jo viime syksyn suomalaisvastaisen rasistisen väkivallan aaltoa.

Valtamedia ja poliisi joutuivat siis myöntämään, että Vastarintaliikkeen levittämät varoituslaput olivat sisällöltään todenperäisiä eivätkä MTV3:n sanoin “irrationaalista huuhaata” tai “perätöntä lietsontaa”, joksi ylikomisario Jari Taponen on niitä kutsunut.

Varoituslappujen on myös syytetty perusteettomasti olevan “kiihottamista kansanryhmää vastaan”, mikä lasketaan ensi kuusta lähtien yhdeksi järjestäytyneen rikollisuuden muodoksi.

Tulevana lauantaina useissa suomalaiskaupungeissa järjestetään mielenosoituksia pakolaistulvaa vastaan. Katso tarkemmat tiedot mielenosoituksista tästä linkistä: Mielenosoituksia pakolaistulvaa vastaan ensi lauantaina.

Lähde: Magneettimedia

 

Aiheeseen liittyen: Helsingin poliisi teki rikosilmoituksen varovaisuuteen kehottamisesta

4 KOMMENTIT

  1. Myös tupakka-askeissa on varoitustekstejä. Tupakointi altistaa vaarallisille sairauksille, tai jotain siihen suuntaan, en ole tupakoitsija joten eivät niin tuttuja ole. Mutta se ei ole kiihottamista ketään vastaan jos suoraan kerrotaan todistettu fakta, tupakka on pahasta. Tässä artikkelin tapauksessa varoitetaan samaan tapaan todistetuista faktoista pakolaiskeskusten ja pakolaisten läheisyydessä esiintyvistä vaaroista, mutta ykskaks kyseessä onkin lietsonta ja kiihottaminen jotain vastaan.

  2. Hämmästyttävä poikkeus että jotain negatiivistakin media rohkenee maahanpyrkijöistä kertoa,pisteet siitä tällä kertaa!Muuten Hesari,Yle ym selvästi
    puolensa valinneet ja uutisointi yhtä luotettavan yksipuolista aivopesua kuin itänaapurissa..Vihapuhetta kaikki arvostelu pakolaisia ja niiden paapojia kohtaan muka vaikka sananvapauteen sekin pitäisi kuulua.Jari Tervo esim saa louskuttaa leukojaan mukamas”fiksuja”kirjoituksia kuinka mamu-vastaiset on sivistymätöntä ja tyhmää sakkia toisin kuin hän itse.Mutta vihapuhetta tämäkin ja saa jatkaa kenenkään puuttumatta/sensuroimatta-miksi?Täytynee luunsa Lahden torille la hilata!

  3. Sipilä kutsui suomeen 20 000 pedifiilia, huijaria ja rikollista.
    Ei ihme jos alkaa tapahtua.

Comments are closed.