Koti Artikkelit Vastarintaliike Vastarintaliikkeen mielenosoitus Tukholmassa 12.11.

Vastarintaliikkeen mielenosoitus Tukholmassa 12.11.

5

Kansallinen Vastarinta uutisoi syyskuussa Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen järjestävän suurmielenosoituksen Tukholman Norrmalmstorgetilla 12. marraskuuta teemalla “Pysäyttäkää muukalaisinvaasio!”.

Vastarintaliike Borlängessä viime vappuna.
Vastarintaliike Borlängessä viime vappuna.

Viime vapunpäivän mielenosoituksen onnistuneisuudesta Borlängessä ei ole ollut osallistujien keskuudessa erimielisyyttä. Vastarintaliikkeen ulkopuolisten kansallismielisten keskuudessa esiintyy kuitenkin edelleen kiistaa siitä, kumpi on taistelun kannalta painavampaa: Internetissä käytävä kamppailu vai mielenosoitukset. Daniel Olofsson kirjoittaa tästä aiheesta Vastarintaliikkeen perspektiivistä.

Suurimmalle osalle lukijoistamme ei ole uutinen, että me Vastarintaliikkeessä toimimme aktiivisesti ja että ajattelemme olevan itsestäänselvää, että taistelua on käytävä myös kaduilla ja toreilla. Entä miten asianlaita on niiden kansallismielisten suhteen, jotka eivät ole tehneet päätöstä osallistua aktiivisesti taisteluun? Nämä henkilöt eivät ehkä kiinnitä katukuvaan julisteita, tai he eivät halua tai uskalla kertoa todellisista mielipiteistään ja ajatuksistaan sosiaalisen leimautumisen, työpaikan menettämisen tai median vainoamisen pelossa. Miten saisimme liikkeelle kaikki nämä kansalaiset, jotta hekin alkaisivat aktiivisesti toimia yhteiskuntamme muuttumisen eteen, kansamme ja tulevien sukupolvien tulevaisuuden pelastamiseksi?

Nykypäivän “demokraattinen järjestelmä” edellyttää meidän olevan yhteiskunnallisissa asioissa aktiivisia vain joka neljäs vuosi pudottamalla äänestyslipuke laatikkoon. Joidenkin mielestä tämäkin on jo valtavan suuri teko. Yhteiskuntamme ollessa näin katastrofaalisessa tilanteessa kuin nyt, on kaikkien kuitenkin käärittävä hihat ja toimittava sen eteen, että tulevaisuuden sukupolvet näkevät aamun sarastavan – sen eteen, että on ylipäätään olemassa maailma, jossa meidän on mahdollista selviytyä.

Yksi tapa toimia on näyttää, ettei olekaan niin kauheaa seisoa selkä suorana kysyttäessä, kuka sinä olet. Ei pidä hävetä ylpeyttä juuristaan, vaan niitä pitää vaalia niin kuin kaikki muut kansat maapallolla tekevät. On näytettävä, että on joukko ihmisiä, jotka ymmärtävät, mihin yhteiskuntamme ja vallitseva poliittinen järjestelmä ovat matkalla. On näytettävä, etteivät seinät kaadu päälle, kun joku päättää ottaa pienen askeleen auttaakseen enemmän käynnissä olevan katastrofin pysäyttämiseksi.

Moni kansallismielinen on juuttunut Internetin maailmaan ja on sitä mieltä, että taistelua edistetään parhaiten tietokoneruudun takaa. Aika moni viettää paljon aikaa kommenttipalstoilla tai nettifoorumeilla. Tällaistakin taistelua tietysti tarvitaan, ja se on arvokas keino viedä taistelua eteenpäin. Tätä tekevät myös monet Vastarintaliikkeen aktivistit.

Kaikkien kansallismielisten olisi kuitenkin ymmärrettävä, että taistelun etenemiseksi tarvitaan usein suoritettavaa katutoimintaa. Meidän on jalkauduttava ihmisten keskuuteen ja näytettävä heille, että tämän kaiken keskellä on toivoa. Meidän on osoitettava, että meillä on ratkaisuja nyt kohtaamiimme ongelmiin. Meidän on työskenneltävä oikaistaksemme se kuva, jota media syytää meistä julkisuuteen. Tässä median maalaamassa kuvassa meidät näytetään hirviöinä tai väkivaltaa ihannoivina hulluina. Meidän on osoitettava, että “hyvällä puolella” yhteiskunnassa olemmekin me ja että taistelumme on myös koko kansan taistelu.

Netti on tietenkin eräs areena tälle taistelulle, mutta meidän on myös osoitettava voimakkuutemme tuolla ulkona. Mielenosoitukset ovat tähän tarkoitukseen erinomainen työkalu. Ihmiset solmivat mielenosoituksissa lisäksi uusia kontakteja, uusia jäsenhakemuksia alkaa virrata ja osallistuminen yhteiseen, suureen tapahtumaan saa henkilön tuntemaan olevansa konkreettisesti osa taistelua. Tämä kohottaa myös osallistujien taistelutahtoa.

Vastustajamme ja heidän roskalehdistönsä ovat jo pitkään ajaneet kovaa linjaa siitä, että kadut kuuluvat heille. Borlängessä kuultiin tuttu iskulause “Ei natseja kaduillaMME”. Henkilökohtaisesti otan tämän iskulauseen suorana hyökkäyksenä, ei vain pelkästään minua itseäni ja poliittisia mielipiteitäni kohtaan, vaan myös kansaani ja esi-isiäni kohtaan. Tätä maata ja sen katuja eivät olleet alkujaan mukana rakentamassa tuo roskaväki tai mitkään “pakolaiset”, vaan rakkaat kansantoverimme sekä sukupolvet ennen meitä. He taistelivat urhoollisesti, jotta olisimme vapaita – eivät sen takia, että kaduillamme kuljeskelisi antifasististien pellepartioita, homoja kumikalsareissaan Prideilla tai suoranaisia kansanpettureita, jotka työskentelevät aktiivisesti maamme täyttämiseksi muukalaisilla ja sekoittaakseen kansamme tunnistamattomaksi.

Nyt, kun olemme alkaneet olla yhä näkyvämmin esillä Internetissä ja kun voimme levittää paremmin uutisia ja totuuksia yhteiskunnastamme, kuuluu asiaan, että otamme edistysaskelia myös kaduilla. Juuri meidän kansallismielinen mediamme lipuu yhä enemmän edelle koshermediasta laadullisesti, ja on itsestään selvä asia, että meidän on otettava tuollaisia suuria ja tärkeitä askelia myös kaduilla taistelun etenemiseksi loogisesti. Borlängen mielenosoituksessa Pohjoismainen Vastarintaliike teki läpimurron, ja näin kehitys kulki taas eteenpäin.

Näytimme tuolloin, että olemme olemassa ja että kasvamme ja vahvistumme kaiken aikaa. Osoitimme, että keskuudessamme vallitsevat vahvuus, kuri ja kapasiteetti. Myös vastustajamme yrittävät kasvaa ja vahvistua entisestään. Osoitimme, että vastarinta pimeyden voimia kohtaan Pohjolassa lisääntyy ja että meillä on oma media, joka on täysin kykenevä levittämään sanomaamme. Toimimme julkaisuissamme sananvapaudellisesta näkökulmasta rehellisemmin kuin vastustajamme, sillä olimme ainoita, jotka julkaisivat Borlängessä pidetyt puheet. Edistimme asiaamme roppakaupalla, ja tarjosimme vastustajillemme mahdollisuuden osallistua avoimeen väittelyyn edustajiamme vastaan. Tämä on eräs tavoista, joilla me Pohjoismaisessa Vastarintaliikkeessä jatkuvasti osoitamme avoimuutemme.

Eräänä kauniina päivänä olemme riittävän vahvoja ja lukumäärällisesti sellaisessa asemassa, että eliitin on otettava väittely kanssamme tosissaan. Sinä päivänä tulemme saamaan kansan puolellemme. Se päivä tulee jokaisen joukkoomme liittyneen pohjoismaalaisen jälkeen lähemmäksi. Olipa meitä sata tai kuusi miljoonaa ihmistä tietokoneruutujen takana kädet puristettuina nyrkkiin taskuissa, on taistelu käytävä yhdessä, todellisessa maailmassa kaduilla, kaukana passivoivasta turvallisuudesta. Siihen mielenosoitukset sopivat työkaluksi paremmin kuin hyvin.

Tukijamme ovat lähettäneet kysymyksiä tapahtumaan liittyen. Alla vastauksia niihin.

Mikä mielenosoituksen tarkoitus on?

– Tarkoitus on näyttää vallanpitäjille, ettemme me (Pohjolan alkuperäiskansa) enää hyväksy valtavaa kotimaahamme kohdistuvaa maahanmuuttoa. Siksi marssimme tekstiä “Pysäyttäkää muukalaisinvaasio!” kantavan banderollin alla läpi Tukholman suurkaupungin.

Mitä mielenosoituspaikalla tapahtuu?

– Suunnitelma, joka voi kylläkin vielä muuttua, on kokoontua Norrmalmstorgetille ja marssia yhtenä joukkona Mynttorgetille. Siellä tullaan pitämään useita puheita.

Kuka saa tulla?

– Kaikki ovat tervetulleita taustaan, ikään, sukupuoleen tai varallisuuteen katsomatta.

Voinko levittää sanomaa mielenosoituksesta jotenkin etukäteen?

– Auta meitä kehottamalla ihmisiä tulemaan paikalle. Tämän teet parhaiten puhumalla perheesi ja ystäviesi kanssa tai levittämällä sivujemme linkkiä eri foorumeilla ja sosiaalisessa mediassa.

Onko mielenosoituksella jokin erityinen pukukoodi?

– Siistit ja puhtaat vaatteet! Ei alakulttuurivaatteita, treeni- tai oloasuja. Ajattele vaatetuksen suhteen myös säätä; marraskuussa voi olla kylmä ja olemme ulkona melko pitkän aikaa.

Saako ottaa mukaan omia lippuja/kylttejä/banderolleja?

– Ei saa. Vain järjestäjien itsensä tuomat ovat sallittuja.

Voinko tulla paikalle ja kuunnella puheita/katsella mielenosoitusta menemättä kulkueeseen mukaan?

– Totta kai voit, mutta silloin sinun pitäisi olla kykenevä myös menemään itse mukaan kulkueeseen. Turvallisuutesi tulee olemaan vahvemmissa kantimissa mennessäsi kulkueeseen mukaan, ja mikäli et ole mukana itse kulkueessa vaan olet sivummalla, media tulee todennäköisesti laskemaan sinut osaksi vastamielenosoittajien joukkoa.

Jokainen mies tai nainen, joka päättää tulla mukaan kulkueeseen, lisää mielenosoituksen voimaa. He myös rohkaisevat uusia ihmisiä tulemaan mukaan seuraavalla kerralla.

Joutuuko poliisin rekisteröimäksi, jos osallistuu mielenosoitukseen?

– Mitä väliä?! Kasvamme koko ajan suuremmaksi, ja jokaista uutta henkilöä kohden, jonka riveihimme saamme, löyhentyy vallanpitäjien kuristusote ja samalla järjestelmän mielipiderekisteröinti menettää hyötyään. On tietysti riski, että mielenosoituksessa joutuu kuvatuksi, mutta sen ei pidä estää tekemästä vastarintaa. Riski sille, että esimerkiksi poliisi vaatisi tarkistaa kaikkien osallistujien henkilöllisyys, on lähes olematon.

Saako mielenosoitukseen tulla naamioituneena?

– Naamioituminen mielenosoituksessa on laitonta, ja on myös turvallisuusriski, mikäli naamioituminen sallittaisiin. Henkilön pitäisi olla ylpeä siitä, mitä kannattaa. Ei tulisi hävetä sitä, että kannattaa terveitä arvoja. Ei ole siis sallittua tulla paikalle naamioituneena, mutta totta kai on lupa pitää pipoa, lippalakkia tai vastaavaa.

Miten turvallisuudesta huolehditaan mielenosoitusta ennen, sen aikana ja sen jälkeen?

– Mielenosoitus tulee olemaan luvallinen, ja siksi on poliisin vastuulla huolehtia näiden järjestelyjen sujumisesta ongelmitta. Koska mielenosoituksen järjestäjät eivät kokemuksen perusteella kuitenkaan täysin luota poliisin kykyyn huolehtia tästä, tulee paikalla olemaan tämän tehtävän saaneita toimihenkilöitä sekä turvallisuushenkilöstöä.

Mitä tapahtuu, jos mielenosoituksessa sattuu välikohtaus vastamielenosoittajien kanssa?

– Siinä tilanteessa meillä on turvahenkilökuntaa, joka huolehtii ensisijaisesti tämän asian hoitamisesta. Saat tietenkin mielenosoitukseen osallistujana käyttää laillista oikeuttasi hätävarjeluun, mutta vältä tarpeetonta, provokatiivista käyttäytymistä.

Tuleeko mielenosoituksessa olemaan jokin yhteinen iskulause, jota huudetaan, vai keksitäänkö ne itse?

– Mielenosoituksessa tulee olemaan yhteisiä iskulauseita, jotka käydään läpi kokoontumispaikalla ennen kulkueen lähtöä liikkeelle. Iskulauseet pois lukien kulkueessa on vallittava hiljaisuus.

Saako mielenosoitukseen ottaa mukaan jotain juotavaa?

– Kyllä saa. Alkoholipitoiset juomat ovat kuitenkin kiellettyjä. Mielenosoituksen aikana ei ole myöskään sallittua syödä tai tupakoida.

Kuka mielenosoituksen järjestää?

– Sen järjestää Pohjoismainen Vastarintaliike. Kaikki, jotka kannattavat sanomaa “Pysäyttäkää muukalaisinvaasio!”, ovat kuitenkin tervetulleita riippumatta siitä, mihin puolueeseen tai järjestöön kuuluu.

Onko vielä jotain tärkeää, joka mielenosoituksen aikana tulisi ottaa huomioon?

– Kuuntele, mitä toimihenkilöt sanovat ja noudata heidän mahdollisia ohjeitaan!

Suomessa Vastarintaliikkeen ulkopuoliset osallistujat voivat ottaa yhteyttä seuraavaan osoitteeseen: vastarintaliike[at]vastarinta.com

Linkki mielenosoituksen kampanjasivulle (materiaalia myös englanniksi): https://www.12november.se/

 

Nordfront.se

5 KOMMENTIT

  1. Näkisin, että vaihtoehdot on joko a) lähteä Tukholmaan tai b) olla Cuck!

  2. Saako noista vastamedia lehdistä alennusta jos tilaa esim 100 eurolla hieman enemmän lehtiä!!

  3. Kirjoitit: “Tarkoitus on näyttää vallanpitäjille, ettemme me (Pohjolan alkuperäiskansa) enää hyväksy valtavaa kotimaahamme kohdistuvaa maahanmuuttoa.”

    Mitä mieltä olet saamelaisten asemasta, hehän olivat täällä ennen meitä “valkoisia arjalaisia”?

Comments are closed.