Koti Artikkelit Kansallinen taistelu Vastarintaliikkeen kansanmurhaviikko oli menestys – katso videot!

Vastarintaliikkeen kansanmurhaviikko oli menestys – katso videot!

14

19.–25.3.2018 suomalaisvastainen eliitti vietti jälleen “rasisminvastaista viikkoa”. Kansallismieliset vastasivat tähän jo viidettä perättäistä kertaa omalla valkoisten kansanmurhan vastaisella kampanjaviikolla! Tämän vuoden tempauksilla Vastarintaliike sai erityisen paljon näkyvyyttä.

Vuoden 2018 kampanja kietoi yhteen valkoisten kansanmurhan monet puolet: Kuka ajaa kansanmurhaa? Mihin kansanmurha on pahimmissa kriisimaissa edennyt? Miten koulujärjestelmämme tukee kansanmurhaa ja opettaa lapsiamme vihaamaan omaa kansaansa? Kuten aina, Kansallinen Vastarinta julkaisi pitkin viikkoa teemaa valottavia artikkeleita, jotka voi lukea täältä: Vastarinta.com/Kansanmurha

Tänä vuonna erityisen suurta huomiota kiinnitti uusi kampanjasivumme EiRasismille.net, joka jäljitteli tarkoituksella Suomen Punaisen Ristin EiRasismille.fi-sivuja. Tärkein erottava tekijä sivujen välillä on se, että SPR valehtelee suomalaisille ajaessaan valkoisten kansanmurhaa, kun taas Pohjoismainen Vastarintaliike levittää “poliittisesti epäkorrekteja” rotuaiheisia totuuksia kannustaakseen valkoisia taistelemaan olemassaolonsa puolesta.

Kampanjamme päätyi niin Helsingin Sanomien kuin Iltalehdenkin otsikoihin juuri Punaiseen Ristiin kohdistetun poliittisen parodian ansiosta. EiRasismille.net-sivu sisältää testin, jonka avulla kukin suomalainen voi selvittää “rasistisuutensa”. Pian sivujen julkistamisen jälkeen tuhannet suomalaiset päättivät käydä tekemässä testin. Edes Kansallisen Vastarinnan toimitus ei osannut ennalta varautua valtaviin kävijämääriin, jotka rikkoivat alkuvuoden kaikki ennätykset.

Valtamedian ohella myös itsenäiset tiedotusvälineet toivat paljon liikennettä kampanjasivuille. Erityisen kiitollisia olemme MV-medialle uutisesta “Suomen Punainen Risti sai vastaansa vastakampanjan”. Kolmasosa kampanjasivujen kävijöistä vieraili myös Aktivoidu-sivuillamme, jolla voi täyttää hakemuksen liittyä Vastarintaliikkeeseen.

Viikko käynnistyi näyttävällä katuaktivismilla Jyväskylän keskustassa. Aktivistiryhmät ja paikalliset tukijat eri puolilla Suomea Torniosta aina pääkaupunkiseudulle asti levittivät pitkin viikkoa valtavasti kampanjamateriaaliamme, mistä voit lukea tarkemmin aktivismiraporttiosiostamme TÄÄLTÄ.

Viikon aikana pääkaupunkiseudun aktivistit lähtivät myös toteuttamaan eduskuntatalolle tempausta, johon kuului muun muassa valkoisten kansanmurhaa symboloivia verisiä nukkeja. Poliittinen poliisi keskeytti aktivismin ja otti kiinni siihen osallistuneita henkilöitä, mutta tämä ei suinkaan syönyt helsinkiläisten aktivismi-intoa. Muutama päivä myöhemmin aktivistit kokoontuivat nimittäin Etelä-Afrikan suurlähetystölle vaatimaan valtion mustan terroristihallituksen syrjäyttämistä, sillä hallitus syyllistyy valkoisten eteläafrikkalaisten kansanmurhaan.

Kuvakaappaus: Helsingin Sanomat.
Kuvakaappaus: Iltalehti.

Suurlähetystötempauksen jälkeen pääkaupunkiseudun kansallissosialistit jatkoivat keskustaan, missä alkoi katuaktivismi. Samana lauantaina järjestettiin katuaktivismia myös Porissa ja Tampereella. Vastarintaliikkeen kasvu raivostutti kulttuurimarxisteja niin paljon, että poliittinen poliisi joutui vakuuttelemaan näille tekevänsä kyllä kaikkensa, jotta Vastarintaliike saadaan hiljennettyä. Yrittää sopii!

Kansanmurhaviikko oli Vastarintaliikkeelle menestys niin julkisuuden kuin aktivismin määrän kannalta. Vaikka Suomen petturihallitus jatkaa valkoisten kansanmurhaan tähtäävää politiikkaa, on maassamme alati kasvava joukko ihmisiä, jotka ovat päättäneet taistella vastaan! Liity Vastarintaliikkeeseen jo tänään TÄÄLLÄ!
 

EiRasismille.net
Vastarinta.com/Kansanmurha

14 KOMMENTIT

 1. Tuo bussipysäkkiin laitettu banderolli on hyväassä paikassa. Tuota metodia voisi jatkossakin käyttää.

 2. Vastarintaliikkeen toiminta tehostuu vuosi vuodelta. Erittäin hienoa, että samana päivänä oli katuaktivismia yhtä aikaa kolmessa eri kaupungissa. Terveiset kaikille kampanjaan osallistuneille aktivisteille ja tukijoille!

 3. “Eduskunta hyväksyy valkoisten kansanmurhan – me emme”

  Ja muistakaahan ketä siellä on hallituksessa? Perussionistit. Siinä oikein kunnon controlled opposition zionist party, Huhtasaaret ja Halla-ahot ovat osa tätä valeoppositiota ja teatteria!

 4. Näin itse ajaesani ohi tuon bussipysäkki julisteen ja olin niin tyytyväinen!!

 5. Hyvä vastus SPR:n propagandalle ja tietenkin kansanedustuslaitoksemme kääntymiselle omaa kansaa vastaan.

 6. Rakastakaa heitä, kunnes ovat paskaa. Hienoa ja rohkeaa työtä!

 7. Mistä lähtien valkoiset ovat olleet alkuperäisinä Etelä-Afrikassa? Jos vastustaa sionismia ja islamismia, on samalla johdonmukaista vastustaa valkoista kolonialismia. Tässä asiassa PVL tekeekin saman virheen kuten eräs henkilö lapocasessaan vedotessaan poliisin iänmääritysmetodin epätieteellisyyteen, vaikka ensin kielsi pitäneensä hallussaan mitään lapoksi väitettyä materiaalia.

  • Eivät alkuperäisinä mutta ovat olleet siellä 1600-luvulta lähtien. Alkuperäisyysperiaatteen perusteella pitäisi koko Amerikan manner Alaskasta Tierra del Fuegoon tyhjentää valkoisista kuten myös Australia ja Uusi Seelanti. Suomikin on ollut kauan sitten kokonaan saamelaisten aluetta jonne suomalaiset saapuivat etelämpää.

   • Voi hyvänen aika, Wikipedian mukaan “Nykyään pidetään todennäköisempänä, että uralilaiset kielet ovat levinneet nykyisen Suomen alueelle vasta kun kantasaame ja kantasuomi ovat olleet erillisiä kielimuotoja. Ne ovat eronneet toisistaan ehkä vuoden 1000 eaa. jälkeen”.
    Toisin sanoen saamelaiset eivät ole olleet “kauan sitten” täällä, eivätkä varsinkaan ensimmäisinä, koska ovat erkaantuneet uralilaista kieltä puhuvasta ryhmästä vasta 3 000 vuotta sitten ja sen jälkeen tunkeutuneet tänne – Suomenniemi, se mitä siitä on ollut vedenpinnan yläpuolella, on ollut asuttu sellaiset 10 000 vuotta. Suomalaiset taas eivät ole jokin yhtenäinen muualta vasta tullut ryhmä, vaan tälle maa-alueelle eri aikoihin tulleista eri heimoista sekoittunut kansa, joka on syntynyt nimenomaan täällä, ja joiden esi-vanhemmista pieni osa on niitä täällä 10 000 vuotta sitten eläneitä.

Comments are closed.