Koti Uutisia Vastarintaliikkeen Discord-kanava suljettiin

Vastarintaliikkeen Discord-kanava suljettiin

7

Discordin ylläpito sulki Vastarintaliikkeen Discord-kanavan maanantai-iltana. Syynä sulkemiselle on kansallismielisten keskinäisen keskustelun sensuroiminen. Tiettävästi myös ainakin neljä muuta kansallismielistä kanavaa on joutunut poistetuiksi maanantain aikana.

Discord ehti toimia noin puolen vuoden ajan keskustelupaikkana Vastarintaliikkeen aktivisteille ja tukijoille. Sitä kautta tavoitettiin useita henkilöitä rekrytoitaviksi asti järjestöön niin Suomessa kuin muissakin Pohjoismaissa. Ei ole vielä päätetty, avataanko Discordiin uusi kanava vai tehdäänkö sellainen jonkin toisen aplikaation alaisuuteen.

7 KOMMENTIT

  1. Tämä oli odotettavissa. Ja on kaikissa muissakin medioissa jotka eivät ole omassa hallinnassa. Ikävä kyllä tämä on nyky-yhteiskunta ja meno sen kun pahenee.

  2. Mielestäni asia ei liity sananvapauteen, kuten Marko sanoi, vaan ainoastaan kulttuurimarxismiin ja Toisen maailmansodan jälkeisen antifasistisen propagandan purevuuteen. Käytännössä se tarkoittaa sitä, että on yritysten omistajien ja rahoittajien intressissä myötäillä valtakulttuuri(marxismi)a ja siis kaikki radikaali kansallismielisyys on automaattisesti poissuljettua.

    Näillä eväillä mennään, turha sitä on alkaa itkemään. Eteenpäin vaan! Mitä enemmän kulttuuri oireilee ja yhteiskunta tuhoutuu, niin sitä enemmän ihmisiä herää sen kulttuuri(marxismi)n toimimattomuuteen. Se olisi helvetin fantsua jos voitaisiin muuttaa kulttuuria ennen kuin se tekee itsemurhan, mutta kun järki ei noita opeta niin viimeistään luonnonlait tulevat opettamaan.

  3. Minä siirryin VK puolelle. Se täysin vapaa lännen oppositiolle. Twitteriin myös kirjoitan.Ei ole vielä antanut banneja. Fb täysin sensuroitu. Vain herjaavia rasisti ja natsi sanoja saa käyttää. Ne ei ole “hyökkääviä” Nyt jo kymmenes banni neekeri ja matusanoista.

    • Naamakirjan vakoilusivuston omistaja kun sattuu edustamaan tätä seitsenhaaraisen kynntelikön veljeskuntaa niin ei mikään ihme. Boikotoin kaikkia sen kaltaisia sosiaalipornokanavia kaikkine “katsokaa minua” egoistiääliöineen mutta Fb on todellinen pohjanoteeraus. Ja sopulilauma vaan tunkee koko elämänsä vapaaehtoisesti kaikkien nähtäväksi. Paranoia total control freak #1 isä aurinkoinen pyörii mausoleumissaan…

Comments are closed.