Koti Uutisia Vastarintaliikkeen aktivistit tyhjensivät koko Trelleborgin Pride-lipuista

Vastarintaliikkeen aktivistit tyhjensivät koko Trelleborgin Pride-lipuista

3

UK_no_Pride

Perjantain ja lauantain välisenä yönä Etelä-Ruotsin Trelleborgista hävisi tusinan verran isoja Pride-lippuja. Salaisten, anonyymien ja vahvistamattomien Nordfrontille annettujen tietojen ja vinkkien mukaan kunnan propagandaliput olisivat takavarikoineet Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen aktivistit.

Pride-lippuja oli viety kunnalta jo aikaisemmin, ja nyt Trelleborgin kunnalla ei ollut enää yhtäkään lippua jäljellä sunnuntaista Pride-festivaalia varten. Trelleborgissa oli näin ollen pakko nostaa salkoon tavallisia kunnan lippuja sateenkaarilippujen sijaan.

“12 tai 13 Pride-lippua on kadonnut. Mikä vielä huonompi juttu, emme ehtineet hankkia niitä lisää ajoissa, ja nyt Pride-liput oli korvattava kunnan lipuilla”, kommentoi puistopäällikkö Mark Huisman.

Ainoat sateenkaariliput, joita Trelleborgissa oli jäljellä, olivat pienikokoisia, joita laitetaan maahan kiinni esimerkiksi liikenneympyröiden kohdalle. Näitä lippuja kunta ei kuitenkaan uskaltanut ennen sunnuntaita kiinnittää, sillä oli ilmeistä, millainen kohtalo pienikokoisiakin lippuja olisi odottanut.

“Näen tämän loukkauksena ja ideologisena rikoksena. Meillä on jo 20 vuoden ajan ollut oma lipputankomme, mutta on ensimmäinen kerta, kun joku siihen puuttuu. Olen surullinen tällaisesta. Tämä tapaus on selvä merkki siitä, että sunnuntain Pridea tarvittiin”, valitti kirkkoherra Gustaf Centervall. Kirkko, jossa Centervall työskentelee, oli yksi paikka, josta pridelippuja vietiin.

Kuva, joka valaisee, mitä kunnalta viedyille sateenkaarilipuille lopuksi tehtiin:

UK_no_Pride2

Lähde: Nordfront.se

3 KOMMENTIT

  1. Kun nuo kunnan liput olivat verorahoilla ostettuja, niin kuntalaiset käyttivät veto-oikeuttaan ilmaista mielipidettään siitä mihin yhteisiä verorahoja käytetään. Keräsivät oman omaisuutensa talteen.

  2. Aivan mahtavaa toimintaa! Ei anneta noiden mädättäjien kukkoilla aivan ilmaiseksi.

  3. Jaahas, mistäköhän lähtien kirkon tehtävä on ollut liputtaa sateenkaarilippua? Kyllä on kristilliset arvot hukassa kirkkoherralla nyt.

Comments are closed.