Koti Uutisia Vastarintaliikkeen 12-vuotias kannattaja teki legovideon Vastarintaliikkeestä

Vastarintaliikkeen 12-vuotias kannattaja teki legovideon Vastarintaliikkeestä

8

Eräs 12-vuotias Vastarintaliikkeen ruotsalaiskannattaja teki tribuuttivideon liikkeelle. Nuoren ohjaajanalun isoveli kuuluu järjestöön, mutta hän on itse liian nuori liittymään, joten hän teki omatoimisesti alla olevan videon esittäen toiveen, että se näytettäisiin myös Studio Nordfrontissa, joka on ruotsinkielinen Internet-TV-keskusteluohjelma.

8 KOMMENTIT

  1. Aika hulvaton. Kaverilta on kuitenkin palanut usemapi päivä ennenkun video on ollut valmis.

  2. Loistava ohjaus. Ruotsin uusi Ingmar Bergman. Jo kaksitoista vuotiaana pääsee juwtubin sensuuriin. Hu ha antifa.

    • Mieti nyt tätä touhua… 12-vuotiaan Lego-video on liikaa “käyttäjälähtöiselle” video-palvelulle. Huh huh, tätä maailmaa.

  3. Video oli tosi hyvin tehty, sillä asialleen omistautuneet pikku-pojat eivät säästä vaivaansa ja heillä riittää mielikuvista hankkeen toteuttamiseksi.
    Kunhan tämä reipas ja aloitekykyinen poika saa olla rauhassa ja toteuttaa itseään vailla ruotsalaisen yhteiskunnan kommunistista vainoa aina sosiaaliviranomaisia myöten sionisteille ei ole mikään pyhää, joka kumpuaa valkoisten kansakuntien omanarvontunnosta ja ylpeydestä omasta rodustaan.

  4. Upea video!

    Hassua kuinka (((JewTube))) on muuten rajoittanut tuon videon ominaisuuksia eli ei voi kommentoida, jakaa eikä näy edes katselukertoja. On se vaan niin vaarallista!

Comments are closed.