Koti Artikkelit Vastarintaliikkeellä ryhmä nyt myös Porissa!

Vastarintaliikkeellä ryhmä nyt myös Porissa!

20

poriak

Kansallismielinen toiminta kasvaa sitä mukaa, kun aloitteelliset suomalaiset päättävät itsenäisesti ryhtyä toimiin. Ryhmänjohtaja Johannes Murto Porista on vuoden 2013 aikana tehnyt pitkäjänteistä työtä paikallisen kansallismielisen kehityksen eteen. Nyt Vastarintaliikkeellä on oma aktivistiryhmänsä Porissa. Kansallinen Vastarinta haastatteli Murtoa.

Kerro itsestäsi, taustastasi ja harrastuksistasi

Olen 25-vuotias ja syntynyt ja kasvanut Porissa. Koin melko varhaisessa iässä ideologisen “heräämiseni”, jonka jälkeen olen ollut mukana kansallismielisen toiminnan eri muodoissa. Vapaa-aikanani pyrin kuntoilemaan säännöllisesti sekä liikkumaan luonnossa. Nykyään liian moni suomalainen on “kaupunkilaistunut” ja vieraantunut alkuperäisestä ympäristöstään, vaikka elementtinä luonto ja metsä ovat hyvin keskeisiä suomalaisessa identiteetissä.

joh.m.

Mitä suomalaisuus sinulle merkitsee? Kuinka kiinnostuit aktivismista?

Voimaa, kunniaa ja lujaa tahtoa. Valtamedian ja päättäjien jatkuva pyrkimys vieraannuttaa suomalaiset identiteetistään ja kansallismielisyyden järjestelmällinen demonisointi ovat ikävä kyllä arkipäivää nyky-Suomessa, minkä seurauksena valitettavan monet kansalaiset ovat “hukanneet” suhteensa suomalaisuuteen. Me sen sijaan tahdomme korostaa suomalaisuuden merkitystä alkuvoimaisena voimavarana.

Jatkuva valittaminen tai television katselu ei lopeta rotumme rappeutumista, ei estä naisiamme joutumasta raiskatuiksi eikä pane loppua valtaeliitin yrityksille luoda maastamme monikulttuurinen paratiisi ja seksuaalivähemmistöjen temmellyskenttä. Tämän kun sisäistää, ymmärtää myös, että vain aktiivisella liikehdinnällä voimme saavuttaa tuloksia – meillä ei ole aikaa odottaa jonkun muun tekevän sen puolestamme!

Kuinka kuulit Vastarintaliikkeestä?

Tutustuin Vastarintaliikkeeseen kansallismielisten ystävieni kautta. Helppolukuisten verkkosivujen jatkuva ylläpito ja vaihtoehto roskamedioiden uutisoinnille pitivät minut jatkuvasti “kosketuksissa” liikkeeseen, vaikka en ollut vielä ottanut suoraan yhteyttä liikkeen toimijoihin.

Miten otit yhteyttä järjestöön? Kuinka päätit perustaa aktivistiryhmän kotikaupunkiisi?

Otin yhteyttä sähköpostitse valtakunnalliseen osoitteeseen, josta minut ohjattiin lähimpien aktivistiryhmien puoleen. Yhteydenpito sujui vaivatta ja minua ohjeistettiin askel askeleelta.

Aktivistiryhmän perustaminen kotikaupunkiini oli luonnollinen valinta Vastarintaliikkeen saadessa yhteydenottoja Porin lähialueilta. Kaupungissa oli kuitenkin levitetty runsaasti liikkeen materiaalia jo pitkään ennen ryhmän perustamista!

Miksi päätit liittyä meihin, etkä esimerkiksi johonkin “maahanmuuttokriittiseen” puolueeseen?

Puoluepolitiikalla ei yksinkertaisesti saavuteta mitään mainitsemisen arvoista. Poliitikot valtapuolueissa eivät tee elettäkään suojellakseen kansaansa tuhoutumasta ja vajoamasta rodulliseen sekä kulttuuriseen rappioon. “Maahanmuuttokriittisyys” lienee tämän päivän poliittinen trendi. Suhtaudutaan näennäisellä varauksella etnisesti vierasperäiseen maahanmuuttoon, mutta tukahdutetaan pyrkimykset puhua konkreettisista ratkaisuista maamme tulevaisuuden turvaamiseksi.

Vastarintaliike tarjoaa totuudenmukaisia ratkaisuja todellisiin ongelmiin. On väistämätön tosiasia, että olemme ajautumassa kaikkialla Euroopassa kaaostilaan, josta ei ole paluuta ilman radikaaleja ratkaisuja. Pohjoismainen Vastarintaliike perustaa toimintansa ideologiselle taistelulle sen sijaan, että valtapuolueiden tapaan se toimisi globaalien rahaherrojen sätkynukkena vailla huolta kansasta, rodullisesta säilymisestä tai luonnon tuhoutumisesta.

Mitä mieltä olet, voiko ihminen olla kansallismielinen, mikäli hän ei tee mitään konkreettista kansansa ja kotimaansa eteen?

Suoraan sanottuna ei voi. Mikäli ihminen tuntee yhteenkuuluvuutta etnisesti samankaltaisiin ihmisiin, mutta silti sulkee silmänsä kansansa varmalta kuolemalta tekemättä itse mitään konkreettista sen pelastamiseksi, hän ei todellisuudessa ole kansallismielinen.

Millainen yhteiskunnallinen tilanne Porissa on? Mitä Vastarintaliike voisi tarjota porilaisille? Onko kotikaupungissasi paljon kansallismielisiä?

Yhteiskunnallinen tilanne Porissa noudattaa melko tasaisesti suomalaista yleiskuvaa. Syksyn irtisanomisaalto on luonnollisesti koskettanut myös teollisuuskaupunki Poria.

Tarjoamme porilaisille kansallismielisille kanavan lähteä mukaan tekoihin pelkkien sanojen sijasta. Liikkeessä sinun ei tarvitse olla fyysisesti huippukunnossa tai perillä kaikista maailman asioista, sillä aktiivisesti toiminnassamme mukana oleminen tarjoaa sinulle väistämättä mahdollisuuden fyysiseen ja ideologiseen kasvuun.

Tietenkin toimintamme sisältää paljon myös niin sanottua perusaktivismia, joka tarkoittaa lentolehtisten jakelua kotitalouksiin, julisteiden ja banderollien kiinnittämistä ja tarrojen liimaamista. Se ei tietenkään kuulosta yhtä hohdokkaalta kuin vaikkapa viikonlopun pituinen eräretki tai kalliokiipeilyharjoitus, mutta perusaktivismi on kuitenkin toimintamme tärkeimpiä osa-alueita, sillä se tarjoaa ihmisille mahdollisuuden tutustua toimintaamme.

Meillä ei ole takanamme valtavia rahavirtoja lehtimarkkinointiin tai television mainoskanaviin, joten jokaisen aktivistin panos liikkeen materiaalin levittämiseen on meille korvaamaton.

Mitkä ovat ryhmänne tavoitteet tässä vaiheessa?

Nyt keskitymme toimintamme säännöllistämiseen ja katkeamattomaan aktivismiin. Lähiaikoina olemme aloittamassa kuntopiiriä, johon mielellämme kutsumme mukaan myös liikkeen ulkopuolisia kansallismielisiä tai kansalaisaktivismista muuten kiinnostuneita. Ensi vuonna tulemme olemaan vahvasti näkyvillä Porin kaduilla. Tulemme pitämään toimintamme jäsenillemme mieluisana ja monipuolisena, ja mikäli haluaa osallistua aktiivisesti toimintaamme, niin kuuntelemme jatkuvasti jäseniämme toimintamme kehittämisestä ja aktivismin eri muodoista.

Mikä Suomessa on vialla? Kuinka ongelmat saadaan korjatuksi?

Sokea usko järjestelmään ja niin kutsuttuihin päättäjiin lienee yksi laajimmista vioista maassamme. Liian moni suomalainen tahtoo uskoa, että järjestelmä, joka on vuosikymmeniä ajanut maatamme perikatoon, voisi jollain tavalla nostaa sen sieltä pois. Ikävä kyllä näin ei tule käymään. Päinvastoin, voimme vailla epäilystä todeta, että ilman radikaaleja muutoksia järjestelmässä tulemme ajautumaan kansalliseen sekasortoon ja rodulliseen tuhoon, puhumattakaan luonnonvarojen katoamisesta. Tämä on nähtävissä jo useissa Euroopan maissa.

Täydellinen järjestelmän uudelleenrakentaminen on ainoa vaihtoehto saada viat korjatuiksi. Pohjoismainen Vastarintaliike tarjoaa modernia, ideologiaan perustuvaa ratkaisua. Näistä ratkaisuista voit lukea yksityiskohtaisemmin lisää Kansallisesta Vastarinnasta.

Millaisia terveisiä sinulla on ihmisille, jotka haluavat aktivisteiksi Vastarintaliikkeeseen, mutta joiden kotikaupungissa ei vielä ole ryhmää?

Tahdon onnitella ratkaisustasi liittyä taisteluun! Ota ensimmäisenä yhteyttä Suomen Vastarintaliikkeeseen ja odota liikkeen yhteydenottoa – se tulee kyllä! Sinut tullaan neuvomaan lähimmän aktivismiryhmän puheille, ja he varmasti auttavat sinua kaikessa.

Vaikka sinulla ei ole kotikaupungissasi vielä omaa ryhmää, voit varmasti levittää tarroja ja lentolehtisiä. Lähimmät aktivistit ovat varmasti sinulle avuksi, sillä Vastarintaliike ei tule jättämään aktiivisia kansallismielisiä yksin! Kuten aiemmin mainitsin, jokaisen aktivistin panos liikkeellemme on korvaamaton!

Todennäköisesti kotikaupungistasi löytyy myös muita tukijoita, jotka eivät ole jostain syystä uskaltaneet ottaa yhteyttä liikkeeseen. Levittämäsi materiaali voi juuri olla se kutsu, jota he ovat kaivanneet.

Millaista Suomea olet ryhminesi rakentamassa?

Vapaata, kansallista ja yhtenäistä.

Suuret kiitokset haastattelusta! Porin ensimmäisen aktivismiraportin voi lukea täältä.

Toimitus

20 KOMMENTIT

 1. Todella skarppi haastattelu, joten hyvältä vaikuttaa tulevaisuus Porin osalta! Onnea toimintaan!

 2. Porissa on paljon isänmaallista porukkaa, joten edellytykset kasvulle ovat mitä parhaimmat.

 3. Häjyjen kotikonnuille Pohjanmaalle seuraavaksi! Seinäjoki, Vaasa, Kokkola?

 4. Kovasti tsemppiä! Vastausten perusteella Porin toiminta tulee olemaan arvoiltaan hyvin terveellä pohjalla.

 5. Todella hienoa nähdä, miten nopeasti Liike on viime vuosina päässyt kasvamaan! Haastattelun perusteella fiksun oloinen sälli Porin ryhmää johtamassa. Onnea matkaan!

 6. Rehellisesti sanoen Poriin ei tarvita ainuttakaan uusnatsia. Suvaitsemattomuus ei ole isänmaallisuutta. Se on vain tietämättömyyttä. Ymmärtääköhän uusnatsit minkälaista pelkoa he herättävät suurimmassa osassa suomalaisia. Ei se ole isänmaanrakkautta jos satuttaa muita suomalaisia.

  • Poriin ei tarvita ainuttakaan liberaalia. Suvaitsemattomuus ei ole automaattisesti isänmaallisuutta, mutta rodullisen perinnön vaaliminen on. “Uusnatsit” aiheuttavat pelkoa toivottavasti vain niissä, joiden on suomalaisvastaisen toimintansa vuoksi syytäkin olla huolissaan. Liberaalit raiskaavat Eurooppaa monikulttuurisuudella, joten turha valittaa, jos kansallismieliset pistävät viimein kovan kovaa vastaan.

  • Taidat rakentaa mielipiteesi pelkälle valtamedian luomalle kuvalle meistä “uusnatseista”. Tietenkin jotkut kansalaiset saattavat oudoksua tai jopa pelätä kansallissosialisteja, koska media jatkuvasti luo kielteisiä mielikuvia meistä.

   Suosittelen, että tutustut maailmankuvaamme esimerkiksi tämän sivuston kirjoitusten kautta ja muodostat vasta sitten mielipiteesi. Se Satakunnan Kansan uutinen, joka ilmeisesti toi sinut tänne(?), oli aika ala-arvoisesti kirjoitettu, kuten itsekin huomasit.

  • Miksi suurimman osan suomalaisia tarvitsisi pelätä Vastarintaliikkeen aktiiveja? Oletan nyt siis, että “uusnatseilla” meinaat meitä. Missä vaiheessa kukaan meistä on satuttanut suomalaisia? Poislukien toki sellaiset tapaukset, jotka ovat itse provosoinnillaan ansainneet sen (ts. antifasistit). Tietysti henkinen satuttaminen on eri asia, mutta se nyt on lähinnä näistä ammattiloukkaantujista itsestään kiinni, tuleeko paha mieli aina, kun kuulee meidän suorittaneen aktivismia.

   Entä ymmärrätkö itse, minkälaista tuhoa monikulttuurisuus aiheuttaa suomelle sekä Suomen kansalle? Tästä löytyy esimerkkejä joka paikasta, jossa monikulttuurisuutta on kokeiltu. Maahanmuuttajajengien jalkoihin jää kuule niin raskaana olevat naiset, vanhukset, poliisit, ambulanssihenkilökunta, palokunta kuin myös maahanmuuttajia tulenpalavasti puolustavat antifasistitkin.

   Älä nyt Laura kuitenkaan pahoita mieltäsi sen vuoksi, että myös Porissa on ahkeria kansallismielisiä, jotka ovat valmiita taistelemaan myös sinun lastesi tulevaisuuden eteen.

  • Mitä ihmettä selostat? Kansallissosialismi ei ole yhtä kuin suvaitsemattomuus, tietämättömyys ja väkivalta. Jos edes hetken jaksat näitäkin sivuja selata, saatat huomata mihin Suomen Vastarintaliike pyrkii, ja millaisin keinoin. Tuollaiset tietämättömät, ja hyvinkin suvaitsemattomilta vaikuttavat sivustahuutelijat ovat yksi suuri syy muiden joukossa, joiden takia elämme näinkin kierossa yhteiskunnassa. Avaa silmät, huutele sitten.

  • Suvaitsemattomuus valkoisen ihmisen olemassaoloon on tällä hetkellä koko Euroopan suurin huolenaihe. Väkisin ajettu monikulttuurisuus, alkuperäiskansojen syyllistäminen, Eurooppalaisen kulttuurin halveksunta sekä liberaalin kapitalismin ajama ura- ja työkeskeinen maailmankuva valkoisessa maailmassa tarkoittaa VALKOISEN IHMISEN KANSANMURHAA. 5-kertaisella syntyvyysprosentilla varustettujen ei-eurooppalaisten ihmisten haaliminen tänne samaan aikaan kun perinteisiä perhearvoja ja ydinperhettä korvataan yksinhuoltajilla, homoparien adoptioilla sekä uranaisilla, joilla ei ole aikaa tehdä lapsia rahan sijaan. Tätä yhteiskunta ajaa. Haluatko sinä, että mahdolliset lapsesija lapsenlapsesi kasvavat vähemmistönä ja jatkuvassa pelossa omassa maassaan? Haluatko sinä, että valkoinen ihminen kuolee maailmasta? Jos kyllä, niin miksi et halua sitä samaa muille roduille? Onko mielessäsi käväissyt, että me kansallismieliset emme toivo kenenkään kuolemaa tai hävitystä. Haluamme, että maailmassa säilyy monimuotoisuus erilaisten ihmisten ja kulttuurien ansiosta ja toivomme, että jokaisella kansalla ja rodulla olisi oikeus omaan maahansa jossa heidän isiensä juuret ovat. Eurooppa nyt sattuu vain koskettamaan eniten, koska se on meidän maanosamme ja eniten vaarassa tuhoutua monikultturismin ja liberalismin ansiosta. Ei kukaan vaadi esim. Japania yhteiseksi kaikille, tai Kiinaa, tai Sudania, tai Chileä jne. Aasia aasialaisille, Afrikka afrikkalaisille, mutta Eurooppa kaikille. MIKSI? Miksi Eurooppa pitää monikulttuuristaa, vaikka täällä on niin paljon monikulttuuria jo omastakin takaa? Hienoa erilaisia kansoja ja kulttuureja maanosa täynnä. Tee itsellesi palvelus ja opiskele maanosasi historiaa ja kulttuureja ja mieti sen jälkeen haluatko kaiken sen kuolevan.

  • Itse en varsinaisesti voi pitää itseäni äärioikeistolaisena tai uusnatsina, mutta kansallismielinen olen sanan äärimmäisessä merkityksessä.
   14/88 on minulle vain 14 koska en kaipaa menneiden vuosien haikailua ja sitä kautta virheiden uusimista.
   Suomessa on paljon isänmaallisia, sellaisa jotka eivät pidä niin suurta numeroa itsestään ja uskon että heistä jokainen tekee parhaansa vaikka media koettaa vääristää ja aivopestä tätä loskassa rämpivää lammaslaumaa.

   Mutta, Porin patriootit pitäkää lippu korkealla, moikkaan kun näen ja saatan liittyä mukaan toimintaan vaikken ihan liki asukkaan.

   Terv: Yksi “hullu” Harjavallasta.

 7. Eli jos Porin suunnassa tuntuu tarvetta kasvattaa joukkoa niin minut ja ehkä muutaman muun saa mukaan kun laittaa kipinää otsikolla Patriootti osoitteella… [email protected]

Comments are closed.