Koti Artikkelit Vastarintaliikkeellä nyt aktivistiryhmä Lahdessa!

Vastarintaliikkeellä nyt aktivistiryhmä Lahdessa!

10

Vastarintaliike perusti joulukuun alussa virallisesti aktivistiryhmän Lahteen! Päijät-Hämeen kansallismielisiä pyydetään ottamaan yhteyttä uuteen ryhmään.

Motstand

Jatkossa Lahden lähikunnissa asuvat kansallismieliset voivat olla suoraan yhteydessä lähimpään aktivistiryhmäänsä sähköpostitse: lahti[at]vastarinta.com

Kuten olemme tänä syksynä uutisoineet, ovat uudet vastaanottokeskukset ja niiden synnyttämä suomalaisvastainen rikosaalto lisänneet huomattavasti kansalaisten halua järjestäytyä poliittisesti. Vastarintaliike on saanut paljon yhteydenottoja, ja omistautuneimmat uudet kokelasjäsenet ovat olleet ahkerasti paikallisryhmien toiminnassa mukana.

Muiden kaupunkien aktivistiryhmät ovat viime vuosina järjestäneet Lahdessa toistuvasti aktivismia ja pitäneet myös yhteyttä paikallisiin kansallismielisiin. Näkyviä katuaktivismitapahtumia on järjestetty Lahdessa vuosina 2014 ja 2015. Lokakuussa aktivisteja osallistui Lahden Rajat kiinni! -mielenosoitukseen. Marraskuun alusta lähtien Lahdessa on järjestetty myös katupartiointia laittomien siirtolaisten aiheuttaman turvattomuuden vuoksi.

Vastarintaliike erottuu edukseen Suomessa siksi, että jäsenemme ja aktivistimme ovat sitoutuneita säännölliseen toimintaan ja itsensä kehittämiseen. Emme värvää passiivisia jäseniä, vaan panostamme määrän sijasta laatuun. Aktivistiryhmän perustaminen merkitsee sitä, että Lahdessa toimii nyt kansallismielinen järjestö, jolla on selkeä poliittinen päämäärä sekä Pohjoismaat kattavan Vastarintaliikkeen henkiset ja fyysiset resurssit käytössään.

Järjestömme tavoitteena on jatkaa kasvamista niin Suomessa kuin muissakin Pohjoismaissa. “Maahanmuuttokriittiset” oikeistopopulistipuolueet ovat kaikissa maissa pettäneet äänestäjänsä, minkä vuoksi on tärkeää, että kansallismieliset ryhtyvät katutasolta lähtien rakentamaan radikaalia vaihtoehtoa korruptoituneelle hallitukselle.

Mikäli asut kunnassa, jossa Vastarintaliikkeellä ei vielä ole paikallista ryhmää, ota meihin piakkoin yhteyttä! Oman paikallisryhmän perustaminen vaatii ennen kaikkea sitoutumista säännölliseen aktivismiin sekä päättäväistä ja yhteistyökykyistä luonnetta. Muiden kaupunkien aktivistit auttavat mielellään erilaisissa käytännön asioissa, joten uuden aktivistiryhmän perustajan ei tarvitse pelätä jäävänsä yksin.

Ota meihin yhteyttä jo tänään ja rakenna kanssamme suomalaista Suomea vahvassa Pohjolassa: vastarintaliike[at]vastarinta.com

Jos et syystä tai toisesta voi ryhtyä aktiiviseen katutason toimintaan, tue Vastarintaliikettä hankkimalla tukijäsenyytemme TÄÄLTÄ.

 

Vastarintaliike

10 KOMMENTIT

  1. Päivän paras uutinen! Voin vain kuvitella shekelbergien ja vasemmistolaisten ärsyyntymistä. 14/88

  2. Hyvä Lahti! Pistäkää nyt kunnolla Hennalan matut kuriin ja antakaa suomalaisille naisille ja lapsille jälleen Hennalan ulkoilumaastot turvalliseen käyttöön. Savunaamat Suomesta heti pois!

  3. Kiva kuulla. Kaveri muutti sinne täältä Ruotsista, Upplands Väsbystä, noin 15 vuotta sitten. Oltiin koulukavereita. Myöhemmin hänestä tuli Perussuomalainen, mutta kenties hän nykyään saattaa sympatisoida Vastarintaliikkeen kanssa? En olla kuultu eikä nähty vuosiin. Jos satutte tuntemaan, laittakaa terveisiä.

  4. UPEEEEEEEEEEEEEEEETA ETTÄ SUOMESSA ON IHMISIÄ JOTKA VÄLITTÄVÄT SUOMESTA JA TEKEVÄT SEN ETEEN ASIOITA JOITA SUOMEN HALLITUS EI HALUA TEHDÄ

  5. Uutinen on loistava, ja sitä olen odottanut vuosia. Pari yleistä kysymystä: Minkälaisen roolin voisi naispuolinen henkilö ottaa aktivismissa, ja kuinka laaja-alaista toiminta Lahdessa nykyisellään on?

Comments are closed.