Koti Uutisia Vastarintaliike uutisissa Tanskassa

Vastarintaliike uutisissa Tanskassa

8

Vastarintaliikkeen Tanskan-osasto on päässyt uutisiin. JydskeVestkysten-lehden artikkeli, jossa kuvataan kauhistuneena tanskalaisten tovereidemme lentolehtisten jakelua on osoitus siitä, että liikkeen toiminta Tanskassa on päässyt hyvälle alulle.

Tanskassa kuten Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa lehdistö ottaa selvän vasemmistolaisen kannan, jossa ollaan huolissaan siitä, että ihmisten koteihin jaetaan kansallissosialistista materiaalia. Lehti haastatteli myös paikallispoliitikkoa, joka oli saanut postilaatikkoonsa kansallissosialistista luettavaa.

Vaikka tanskalaislehti otti perinteisen vasemmistokannan Vastarintaliikkeestä uutisoidessaan, he jättivät liikkeen tanskalaisen nettiosoitteen näkyviin kuvassa. Ilmainen julkisuus tarkoittaa sitä, että Tanskan liike voi odottaa entistä enemmän liikennettä sivuillaan.


Lähde: Nordfront.se

8 KOMMENTIT

 1. “Lentolehtisten jakelua”!?!?!?

  Tanska kuilun partaalla. Mitähän nämä tanskalaiset herkkikset sitten sanovat kun muslimi jihadistit aloittavat “parturiliikkeensä”, jossa on vain yksi “kampaus”!

  • Jihadistit = Mossad, jota oman maan tiedustelupalvelu avustaa.

 2. Tanskassa elää todella paljon juutalaisia ja epäilen että tämä oli julkinen kannanotto siihen suuntaan. Kohta aletaan uhriutua ja kerrotaan miten Tanskassakin on vaikea elää. Heh heh… Ketkäs ne Carslbergin perusti?

  No, rivikansalaiset ovatkin jo saanee kyllikseen siitä että maasta rampataan yli ja että sinne pesiytyy epäsosialista ainesta. Toivottavasti maan kansalaiset heräävät unestaan ja ymmärtävät että hippiajat ovat taakse jäänyttä elämää. Nyt on kyseessä valkoisten kansanmurha ja kohteena euroopan väestö.

 3. Se on hyvä että tulee julkisuutta. Mutta ikuinen pessimisti sisälläni sanoo, että varokaamme etteivät nämä ole sitä ns. validation-toimintaa, jolla media johtaa meitä harhaan. Yleensä se mikä on uhka, kielletään lailla. Nykyistä järjestelmää pitää tökkiä niin kauan kunnes se julistaa sodan meitä vastaan ja radikalisoi vielä lisää taistelijoita. Koska pelkkä puhuminen ei muuta mitään, ja samalla kun poliitikot puhuvat jonninjoutavista asioista niin näitä maita menetetään. Puhe on siis harhautusliike ja validation-politiikkaa, jolla annetaan vastapuolelle köyttä, jotta se ei kapinoisi liikaa vastaan.

 4. Tanska oli tosi kiva maa vielä pari- kolmekymmentä vuotta sitten mutta vapaa maahanmuutto pilasi koko paikan. Eihän tästä niin hirveän monta vuotta ole kun he tiukensivat jonkin verran maahanmuuttoa ja pakolaisstatuksen myöntämistä vaan taitaa olla myöhäistä. Harmi sillä perus-Dansksen on mukava ja joviaali heppu jonka kanssa on kiva istua tuopin ääressä ja kertoa ruotsalaisvitsejä.

 5. Tanskalainen pekoniteollisuus pelastaa maan! Tanskassa vaaditaan nyt 2 metrin korkuista aitaa, josta 1/4 maan alla alikulun estämiseksi. Virallisesti aita rakennetaan estämään villisikojen maahan tuleminen ja samalla afrikkalaisen sikarutto.

  https://www.evira.fi/elaimet/elainten-terveys-ja-elaintaudit/elaintaudit/siat/afrikkalainen-sikarutto/

  Käytännössä aita estää kaikkien laittomien eläimien maahantunkeutumisen. Tanskalla on vain 70 km maaraja Saksaan ja samalla Eurooppaan, joten afrikkalaisen sikaruton maahantunkeutuminen pitäisi pystyä estämään tällä aidalla.

  • Tätä minäkin mietin aikoinaan. Että miksei vauras Tanska rakenna aitaa maansa rajalla. Ja vain tietyistä rajanylityspaikoista pääsisi yli. Ja joka kerta kun tulee “ns paperiton) (= luvatta maahan tulija) niin sille pistettäisiin nilkkapanta ja otettaisiin rajalla sormenjäljet ja valokuvat, sekä skannattaisiin iris.

   Ja jos sanoo olevansa menossa muihin pohjoismaihin, niin toisella rajalla pääsee pannasta eroon. Muussa tapauksessa panta hälyyttää sekä rikottaessa että rajan yli mentäessä. Ja GPS kertoo missä kukin henkilö liikkuu. Ovat siis kotiarestissa sen jälkeen kun pääsevät konttikylästä kaduille.

   Ja tietysti vanhaan malliin, omaisuus takavarikoidaan heti rajalla valtiolle ylläpitokulujen minimoimiseksi. On sitten joku syy niilläkin tulla hakemaan niitä kultakoruja ja kelloja, sekä sitä setelinippua.

   Sielä konttikylässä voisi olla muutamia lankapuhelimia joilla porukka saisi pitää yhteyttä hylättyihin perheisiinsä. Ja jokaiselle sallittaisiin 5min/pv omaa järjestysnumeroaan vastaan. Muuten alueella olisi gsm-blockerit jotka kaappaisivat kaikki signalit, joten keskustelutkin olisi aika helppo rekisteröidä.

   Siinä missä Libya oli tulppa eurooppaan, Tanska voisi olla tulppa pohjoismaihin. Ja nuo asiat saisi pienemmällä rahalla kuin mitä pohjoismaa antaa sekä suoraan että välillisesti kehitysmaa-apua.

 6. Nyt Puolakin on päättänyt estää villisikojen levittämän afrikkalaisen ruton rakentamalla kahden metrin korkuisen ja 1200 kilometrin pituisen aidan Venäjän, Valko-Venäjän ja Ukrainan rajalle.

  https://denkorteavis.dk/2018/vildsvinehegn-ved-graenserne/

  Toivottavasti se riittää afrikkalaisten sairauksin ja maahan tunkeutuvien villisikojen poissa pitämiseen. Eikö Suomikin voisi rakentaa vastaavaa? Myös Ruotsin vastaiselle rajalle. Suomen Norjan vastaisella rajalla on jo aita ja Suomellahan on pitempi maaraja Norjan kuin Ruotsin kanssa. Raja pohjoisessa taitaa tosin olla Norjan rakentama estämään suomalaisporojen rajan ylitys.

Comments are closed.