Koti Artikkelit Vastarintaliike järjesti katupartiointia Lahdessa

Vastarintaliike järjesti katupartiointia Lahdessa

63

Lahden paikalliset kansallismieliset järjestivät lauantaina 7. marraskuuta yhdessä Vastarintaliikkeen aktivistien kanssa Lahden keskustaan katupartiointia.

14018756

Lahden viimeaikaisten tapahtumien takia Lahteen on pyydetty katupartiointia liikkeeltä. Partiointiin osallistui kaikkiaan toistakymmentä ihmistä.

Katupartio käynnisti kierroksensa puoli kahdeksalta illalla vesisateen siivittelemänä. Ryhmä lähti kiertämään Lahden keskusta-aluetta ja uudet ryhmäläiset vaihtoivat kuulumisia ja tutustuivat toisiinsa partion edetessä.

14018757

14018759

14018760

Ihmisten reaktiot partiota kohtaan olivat suurilta osin iloista hämmästelyä: vieläkö löytyy ihmisiä, jotka jaksavat kantaa huolta suomalaisten elämisestä. Negatiivisia kommentteja ei keneltäkään kohdattu. Noin puolivälissä partiointia myös sade lakkasi lähes kokonaan ja loppuilta olikin mukavampi kierrosten osalta.

14018761

14018763

14018764

Illan aikana katupartio kohtasi ainoastaan yhden tilanteen, jossa keski-ikäinen nainen oli kaatunut maahan ja häntä auttamassa oli nuori nainen. Partio kävi varmistamassa, tarvitaanko tilanteessa apua. Nuoren naisen vahvistaessa tilanteen olevan kunnossa partio jatkoi kierrostaan keskusta-alueella.

Partio päätti kierroksensa noin puoli yhdentoista maissa, minkä jälkeen ryhmä jäi rupattelemaan vielä hetkeksi ennen kotiin lähtöä. KIITOS VIELÄ KERRAN KAIKILLE OSALLISTUNEILLE!

14018767

14018769

14018770

Mikäli sinua kiinnostaa liittyä mukaan toimintaan, niin ota yhteyttä: vastarintaliike[at]vastarinta.com

 

Toimitus

63 KOMMENTIT

 1. Hienoa! 🙂
  Kiitoksia kaikille osallistuneille, on upeaa että jotkut tosiaan vielä meistä “kakkosluokan kansalaisistakin” välittää 🙂

  t. Lahtelainen

 2. En asu Lahdessa, mutta on ilo lukea, että meillä on vielä Suomalaista selkärankaa ja isänmaan turvaaja.

 3. Hienoa, että Suomenmaasta löytyy isänmaan suojelioita. Toivottavasti muissakin kaupungeissa löytyy yhtä urhoollista väkeä.

 4. Mahtavaa nähdä tervettä kansanmielistä liikehdintää Suomalaisessa yhteiskunnassa!

 5. Kuulostaa oikealta työltä! Olen pitkään katsellut uutisia Suomesta täällä rapakon takana ja vihdoin on jotain todella positiivista luettavaa. Jatkakaa hyvää työtä! ?

 6. Onneksi on Vastarintaliike 🙂 Tällaista toimintaa tullaan tarvitsemaan yhä enemmän, koska rajat eivät ole kiinni ja suomalainen ns. itsenäisyys on kohta oikeasti menetetty ja kansalaisten turvallisuus on retuperällä jo nyt, ja huonommaksi vain menee… Kiitos Vastarintaliikkeen aktivisteille!

 7. Ajattelin, kuin katson tv-ohjelmia koko päivät,että selkäranka meillä kokonaan puuttu,mutta Ei,kiitos Lahti.

 8. Kiitos. Harkinnassa ollut myös liittyminen, mutta rikollinen tausta varmaan estää…

  Sen verran laaja kaupunki Lahti ja kolme VOK:kia, niin niiden lähelle olisi myös hyvä.

  • Ymmärtääkseni rikollinen elämäntapa on kielletty liikkeessä, mutta jos joskus aiemmin on syyllistynyt rikokseen, niin tuskin estää jäsenyyttä. Kannattaa hommata kadulle.com:sta tukijäsenyys, jonka yhteydessä saa itselleen aktivistioppaan, josta voi tutustua tarkemmin liikkeen sääntöihin.

   Kuka tahansa voi tukea liikettä esimerkiksi asioimalla tuolla: http://kadulle.com/

   • Täällä asuu vanhan liiton rikollisia, ketkä vastaavat vittuiluun samalla tavalla.
    On oikein kunnon patriootteja, ketkä eivät ole pelkästään lehdistä sensuroitua paskaa lukenut.
    En tiedä kuinka suojattu “patriootti” -merkki on, mutta se auttaisi esim. lähikaupassa. Kerran kahdella normaalilla jäbällä oli paita Vastarinnan logolla, eikä mutulauma tehnyt mitään, mitä yleensä tekevät.
    Kiitos neuvosta nimimerkki “14”. Katsotaan.

    • Ettei mutulauma vaan sattunu olemaan sittenkin normaaleja ihmisiä, jotka ei muutenkaan tekis mitään sen ihmeempä? Epäilen vahvasti että patrioottilogolla oli mitään tekemistä asian kanssa.

     • Ei. Kyllä ne oli varuskunnan paska-asukkaita, ketkä on ajanut hyvän näköiset myyjätkin “maanpakoon” kännisellä-khat-raiskausilmeellä. I’m positive!

  • Meitä ei kiinnosta paljonkaan, mitä olet tehnyt elämässäsi ennen. olennaista meille on että kuulut nyt vastarintaliikkeeseen. Odotammekin, että jätät entisen, mahdollisesti turmiollisen elämäsi taakse…

   Muistaakseni suunnilleen näillä sanoilla alkaa opas aktivisteille.

 9. Hienoa työtä! Tämä on paljon parempaa propagandaa kuin tarrat ja lentolehtiset.

  • Kyllä tarroillakin on paikkansa. Minä itse löysin tämän liikkeen ja nämä verkkosivut juuri sähkökaappiin liimatun tarran ansiosta muutama vuosi sitten.

   Se lähtee pienistä jutuista. Ensin tarroja sekä lentolehtisiä, ja sitten kun niiden avulla on saatu tarpeeksi porukkaa kasaan, niin sitten alkaa partiointi kaduilla.

   Ja sitten kun on tarpeeksi porukkaa partioimassa jokapuolella Suomea, loppuu anti-valkoisten pilkkanauru “tarranatseista” ja ne joutuu myöntämään että nyt on tullut aika lopettaa se paskanjauhanta monikulttuurin rikkaudesta, sekä ne joutuvat myös miettimään sitä onko Suomessa enää turvallista liikkua maanpetturin leima otsassa.

   • Suosittelen miettimään kaksi kertaa mitää toivoo ja sanoo. Pahimman luokan maanpettureita ovat ne jotka hyökkäävät oman maan kansalaisia vastaan. Minun puolestani ihmiset saavat puoltaa tai vastustaa monikulttuurisuutta niin paljon kuin sielu sietää, tai olla ihan mitä mieltä vain, sitä on sanavapaus. Tekojen pitää silti olla lainmukaisia. Jos alat uhkailemaan ihmisiä mielipiteidensä takia hakkaavilla katupartiolla niin sinä itse olet se todellinen maanpetturi ja tässä tilanteessa toivoisin vahvasti että poliisi tai armeija laittaa tällaiset henkilöt kuriin.

    Ja tiedän kyllä tismalleen miksi jotkut haaveilevat tällaisesta. Yksi sana :Valta. Mutta kannattaa muistaa että se joka miekkaan tarttuu se miekkaan kaatuu. Jos alkaa jahtamaan kadulla satunnaisia “maanpettureita” niin eivät ihmiset ole mitään alistuvia lampaita ja toiselle puolelle saat vastaasi sitten toiset “katupartiot” jotka hakkaavat satunnaisia kansallismielisiä “maanpettureina”. Kovasti tuntuu olevan tappeluhalua nykyaikana ihmisillä, siinä ei kukaan voita yhtään mitään.

 10. Hennalassa pitäisi olla 24h katupartiointi. Meno on mennyt aivan sairaaksi ja todella vaaralliseksi.

 11. Hennalassa ahdistellaan lapsia päivittäin ja uhkaillaan naisia yms.

 12. Hienoa, jos tää porukka pystyis estämään vastaavia juttuja kuin Joutsenossa tapahtui

 13. Hienoa! Tätä enemmän. Muuten sellainen asia että Hitler, Saksa tai juutalaiset eivät kiinnosta suurinta osaa etnisistä suomalaisista pätkääkään. Jos aiotte päästä kansan “sydämiin” kannattaa hillitä sieg heil- osastoa ja korostaa tämän artikkelin sisältämää toimintaa ja _suomalaista_ kansallismielisyyttä. Tällä tavalla te voitte päästä erittäin pitkälle.

  • Hitler, Saksa ja juutalaiset ovat irroittamaton osa kansallissosialismia.
   Myötäilemällä ja joustamalla ollaan piankin suossa.
   Sen takia esim. parlamentaarinen vaikuttaminen ei toimi, radikalismi tukahdutetaan, myötäily ja kompromissit vie eteenpäin.
   On turha odottaa silloin muuta ratkaisua kuin joustavaa kompromissia.

   • Kun minä vaan puhun suurimman kansanosan suulla. Liikkeenne julkisivu on ollut liian radikaali. Erilaisella lähestymistavalla esim. katupartioissanne olisi triplasti enemmän jäseniä. Tämä on selkeä arviointivirhe liikkeenne “markkinoinnissa” lyödä heti holokaustit ja Hitler pöytään. Jos haluatte välttämättä radikalisoida, radikalisoikaa, minä en ole mikään sitä kieltämään. Mutta sen on tapahduttava maltillisemmin ja liikkeen sisältä jäseniä kohtaan.

    • > Liikkeenne julkisivu on ollut liian radikaali.

     Vai onko kansamme vielä liian maltillinen?

    • Ajatellaan asia näin: haluammeko nopean nousun kaunistelulla, kompromisseilla ja mahdollisesti valheilla, vai haluammeko puhua totta? Mitä itse haluat? Maltillisempaa (eli valheellisempaa) linjaa jottei kenellekkään tule paha mieli?

     Toisekseen, myös Suomessa on erilaisia “helpommin lähestyttäviä” järjestöjä, mutta nämä eivät ole onnistuneet kuitenkaan organisoimaan mitään katutoimintaa.

     • No tämän organisoinnin ja tehokkuuden takia arvostan vastarintaliikettä vaikka näkemyseroja on.

     • Kun kaikki ihmiset tunnustavat samaa radikaalia aatetta ryhmässä, on se monin verroin tehokkaampi ja pysyy yhdessä vaikka millaisesta vastustuksesta huolimatta. Epäilen todella vahvasti että harrastelijakansallismielisillä kestää into kun vasemmistoterroristit ja poliisi alkavat häiriköimään.

   • Saksan tai Preussin mä vielä ymmärrän, mut Hitlerin ihannointia en. Se jätkä oli yks jääräpäinen mulkku, joka tuhosi sen mahtavan Saksan joka oli preussin perillinen. Ei millään pahalla mutta tätä faktaa ei kukaan pysty kumoamaan. Poliittisesti hän oli taitava manipuloimaan ihmisiä ja voin antaa hänelle sen ansion että hän auttoi saksaa nousemaan 30-luvun lamasta, mutta ilman Aatun jatkuvaa sekaantumista sotilasjohdon toimintaan Saksa olisi luultavasti huomattavasti isompi ja vaikutusvaltaisempi valtio kuin nykyään. Ihan vain muutama pieni esimerkki: Päästi Brittien siirtoarmeijan pakoon Dunkerquessa, Göringin kanssa kusi totaalisesti taistelun Britanniasta. Kielsi rynnäkkökiväärin ja suihkuhävittäjän kehittämisen. Ja se yks hiton Stalingrad. Oikeesti, Erwin Rommel tai Heinz Guderian tai vaikka Hans-Ulrich Rudel oli niitä todellisia saksalaisia sankareita, ei joku hiton Hitler.

    • Rommel oli maanpetturi, osallistui juoneen jonka tavoitteena oli salamurhata Hitler ja maksoi siitä hengellään. Kyllä, hän oli nerokas kenraali, mutta silti maanpetturi, ja varmasti masinoi useita kertoja tappion saksalle.

     Guderianinkin lojaalius oli kyseenalainen, hän asettui monta kertaa poikkiteloin Hitlerin suunnitelmien tielle, ja sodan jälkeen löysi nopeasti roolinsa jenkkien sylikoirana ja Länsi-Saksan palveluksessa. Kyseessä siis tuskin oli kunnon aatteen mies.

     Rudel toki oli ansiokas sotaurho, mutta hänkin lopulta antautui jenkeille ja mieluusti antoi sionistien hyödyntää kokemustaan.

     Adolfin “virheet” joita olet listannut ovat kyllä muiden syytä. Dunkerquessa vastuu oli puhtaasti Göringin joka oli luvannut brittien siirtoarmeijat tuhota, mutta epäonnistui siinä. Samaten taistelun Britanniasta hävisi Göring, joka Luftwaffen johtajana hääri. Stalingradikin olisi pelastunut jos kenraalisto olisi totellut Hitleriä, ja ennenkaikkea, jos Göringin Luftwaffe olisi toimittanut lupaamansa 500 tai 6. armeijan tarvitsemat 300 tonnia tarvikkeita päivittäin.

     Suihkuhävittäjätutkimuksessakin Göringillä oli suuri rooli, olihan hän Luftwaffen komentaja ja 1. maailmansodan lentäjä-ässä, tässä Hitlerin suurin virhe olikin kenties luottaa Göringin sanaan. Göringin, joka sabotoi myös STG-44 kehitystä saadaksene oman FG-42 laskuvarjojääkärikiväärinsä käyttöön. Tässähän siis motiivina oli se, että Göringille uskolliset Luftwaffen joukot olisivat paremmin aseistettuja kuin muut saksan asehaarat, jolloin Göring voisi toteuttaa haaveilemansa vallankaappauksen helposti. Ja tätähän hän yrittikin 3. valtakunnan viimeisinä hetkinä.

     Lyhyemmin todettuna siis, Aatun toiminnassa ei ollut muuta vikaa kuin kenties että hän luotti liikaa valtakunnanmarsalkka Göringiin. Göring taas oli syynä suurimpaan osaan Saksan epäonnistumisista sodassa, tätä tukevat useat hänen tekonsa ja silminnäkijähavainnot. Jopa muuten melko epäluotettava Wikipedia vahvistaa Göringin olleen haittatekijä.

     • Missä on lähteesi??? Tämä ei nyt kyllä kuulosta vakuuttavalta.
      Ja vaikka Göring olikin surkea johtaja niin eikös aatu ollut vieläkin huonompi jos kerran antoi ylimpänä johtajana tällaisen tunarin pilata kaiken.

     • Lex Ultimalla ei taida olla mitään hyvää sanottavaa Hitleristä, joka on yksi maailmanhistorian hienoimmista miehistä. Oletko sitä mieltä, että kaikki hänen päätökset olivat huonoja?

    • >Ihan vain muutama pieni esimerkki: Päästi Brittien siirtoarmeijan pakoon Dunkerquessa, Göringin kanssa kusi totaalisesti taistelun Britanniasta. Kielsi rynnäkkökiväärin ja suihkuhävittäjän kehittämisen. Ja se yks hiton Stalingrad. Oikeesti, Erwin Rommel tai Heinz Guderian tai vaikka Hans-Ulrich Rudel oli niitä todellisia saksalaisia sankareita, ei joku hiton Hitler.

     Haluatko että alan listaamaan mitä kaikkia hyviä ja erinomaisia päätöksiä Hitler teki? Toiseksi, tosta sun tekstistä huokuu tollanen anteeksipyytelevä asenne jolla persut yrittää saada säälipisteitä valtamedialta. Kolmanneksi, et tee mitään muuta kuin kritisoit sodan aikaisia päätöksiä, jota valtamedia ja sionistit käyttävät. Voisit vaikka myös listata ne hyvät sodanaikaiset päätökset joita Hitler teki? Eikö löydy? Ei varmasti koska käytät lähteenä jotain valtamedian sionistien ohjailemaa propagandaa!

     http://www.vastarinta.com/adolf-hitler-ensimmaisen-maailmansodan-tuntematon-sotilas/

    • Eipä Hitleristä mitään ylistys tai kiilloitus tekstiä ainakaan näiltä sivuilta löydy. Eikä ole mikään palvonnan kohde.
     Hitlerin osuus tunnustetaan posiivisten kuin negatiivistenkin asioiden kohdalla Saksan historiassa.

     Sokea henkilöpalvonta ei ole koskaan terveellistä.

  • Etninen nationalismi tulee olemaan näinä aikoina hyvin lähellä suomalaisten sydämiä mikäli tahdomme selvitä – kansallissosialismi on suomalaista kansallismielisyyttä. Kaikkia ei voi koskaan tulla miellyttämään, erityisesti kansallismielisenä. SVL ei ole pahemmin käynyt sikhailia huutelemassa ja kainaloita tuulettamassa, sekoitat varmaan johonkin muuhun. Mutta kaikkien miellyttäminen ei ole tavoitekaan, tarvitaan radikaalia, tinkimätöntä vaihtoehtoa jos halutaan oikeaa muutosta.

 14. Oikein hieno juttu!Tosiasia on ettei poliisit joka paikkaan repeä kun taitavat
  tarpeeksi nesteessä olla Hennalan kanssa ja pyrkivät rötöksiä vaan maton alle lakaisemaan..Yhtään negatiivista asiaa ei partionnista voi seurata vaikka virkavalta kritisoi ja väitti homman hoitavansa-en usko,päivittäin jossain ryöstöjä tai raiskauksia ja jos joku siltä näin pelastetaan arvokasta vapaaehtoistyötä!

 15. Taas Lahti räväyttää pikku pikku mamuille tehdään oikeen leikki ja kerhotilat Hennalaan,,,Veinaako ne tosissaan jäädä tänne asumaan.Kulttuuri historiallinen paikka häpäistään toden teolla Pääsispä vähän täti opettamaan niitä Suomen tavoille

 16. Suomi puhtaaksi rättipäistä hetiVietetään hiljainen hetki kuolevan Suomen puolesta

 17. Kuulemma, edes rekat ei vie tavaraa Hennalaan jos niissä ei ole turvamies mukana. Ja tällästä sakkia ollaan tänne pakkosijoittamassa.

  • “Kuulemma” on aina tosi luotettava lähde näille jutuille… Kyllä mäkin voin aina halutessani mennä torille ja kuulla kaikenlaista, eri asia onko niillä jutuilla sit mitään totuuspohjaa mutta jos mä alan niitä netissä huutelemaan että “kuulemma” niin kai se sitten on totta?

   • Niinno korpisusi kuitenkin laittoi lauseen eteen sanan “kuulemma”, eikä esittänyt kommenttiaan 100% faktana.

    • Eräs vanhempi nainen kertoi, että tuntee naisrekkakuskin, joka vei Hennalaan tavaraa ja sillä oli turvamies mukana. Rekan omistaja pelkää, että koko auto saatetaan varastaa. Ja on siinä muitakin riskejä, varsinkin naisille. Vaikka en itse ollut näkemässä, niin uskon näin olleen!

 18. Vittu mitä paskaa tämänkin foorumin äärioikeistolainen propaganda on. Aiheuttaa lähinnä ärsyyntymistä ja turhautumista ihmisissä, kun ollaan niin olevinaan jotain “isänmaan puolustajia”. Todellisuudessa suurin osa on vain kouluttamattomia ja sivistymättömiä elämäm_koululaisia, eli toisinsanoen valkoroskaa pahimmilaan. Yritetään sitten turhaan tällaisilla “partioinneilla” pönkittää omaa itsetuntoa ja egoa, kun vaimokin jätti, eikä rahaakan ole miljoonaa tilillä. Ja kaikki on tietysti ulkomaalaisten vika.

  Itse arvostan koulutusta ja sivistystä, enkä arvostele ihmisiä sen perusteella, ovatko he kenties homoseksuaaleja tai maahanmuuttajia. Sen sijaan kouluttamatonta ja rasistista paskasakkia, mitä täälläkin tuntuu suurin osa olevan, en voi sietää. Häpeän joka kerta suomalaisuuttani, kun luen tämän partiointiuutisen kaltaisia juttuja mediasta, puhumattakaan Hennalan Ku Klux Klaan-selkkauksesta. Saisitte hävetä itseänne ja nk. partiotanne.

  • Olipas oivaltavaa ja tuoretta argumentointia! Kiitos kun soit meille kouluttamattomille uusnatseille koulutusta ja sivistystä laskeutumalla tänne kommentoimaan. Kiitos panoksestasi!

  • Joku taitaa kärsiä ennakkoluuloista 🙂

   Me “uusnatsit”, eli siis kansallissosialistit, emme muuten näe luokkaeroja kuten sinä taidat kommenttisi perusteella tehdä (köyhät on alempiarvoisia?), vaan näemme yhden ja yhtenäisen kansan, joka vetää yhtä köyttä.

   Mistä muuten edes osaat sanoa, että suurin osa täällä olevista on “kouluttamatonta ja rasistista paskasakkia”?

  • Ehkäpä voisit häipyä tästä maasta kun kerran niin häpeät olla suomalainen?

  • Kommentistasi oikein huokuu kuinka yliopistokoulutus tekee yksilöstä älykkäämmän ja paremman.
   Vastustat ihmisten erottelua ja syrjimistä rodun tai seksuaalisuuden perusteella, mutta koulutuksen, siviilisäädyn tai varallisuuden peruustella se on ilmeisesti okei.

   En tiedä oletko wannebe anarkisti “paremmasta” perheestä ja vastustat ihan vain koska se on kaveripiirissä “in” vai oletko vain idiootti.

  • Rasistinen paskasakki on mm. ne lähipubin alkoholisti-Perat kiroamassa kuinka “neekerit” vievät heidän toimeentulotukensa ja naisensa.

   Aito kansallissosialisti on mm. se syvästi aatteellinen, usein päihteistä kieltäytyvä ja luontoa/luonnollista järjestystä kunnioittava henkilö.

   Itse en ole kumpaakaan, molempiin ryhmiin kuuluu kaikenlaista mutta näissä voi olla vinha ero. Oletko sinä kenties vasemmistoanarkisti? P.S. Ylläpidolle bonus vapaasta puheesta tässä, joku olisi deletoinut =D

  • Nimimerkille Uusnatsit vittuun.. Itse en en ole mikään natsi, vaikkakin jossain asioissa natsi-Saksaa arvostan. Liittolainen jonka jäätyä ahtaalle myös Suomi ahdingossa iivanaa vastaan ja jos kysytään kumman ois pitänyt kahinat voittaa Saksan ehdottomasti! En kiistä keskitysleirejä tai puolustele mitä siellä tapahtui mutta kansallisylpeys oli upea asia natsi-Saksassa ja sotilaina tuskin tehokkaampaa porukkaa kuin Waffen-SS löytyy, kuri ja koulutus kova ja taistelivat katkeraan loppuun asti mikäli niin tilanne vaati – näitä pakko arvostaa! Kansallismielisyys ei ole rikos, vain hullut puolustaa vieraita omiaan vastaan ja hyvin outo käsitys vain kouluttamattomat ei ymmärrä maailmankansalaisia olla.. Töissä käyn enkä oo mikään rappioalkoholisti, silti en elintasosurffareita tänne halua! Täällä omia kansalaisia, kodittomia, vanhuksia, opiskelijoita joita valtio vois auttaa vaan ne kakkossijalla kun öykkäröiviä läskejä “pakolaisia” tulee paperitta – väärin, totaalisen väärin ja kaikki kansallismieliset kannatan, uusnatsejakin vaikken aatetta täysin voi jakaa.

 19. ERITTÄIN hyvää työtä ihmiset, Pariisin viime aikaisten asioiden takia nämä tempaukset ovat enemmänkin kuin tervetulleita (Pariisin ISIS:n hyökkäys 13.11. yöllä yli 153 kuollut), vain jäi kuvista vaivaamaan varustus joka näytti olevan ihmisillä ..verkkarit..ottakaa hyvät ihmiset edes polvi,kyynärpää ja käsivarsisuojaimet mukaan, ja nuokin vähintään. Itse lisäisin viiltosuoja hanskat ja Class 1 kevlar suojaimen torsolle ja kunnon kengäy eikä lenkkareita

 20. Järkyttävää että näitä paatuneita hyysäreitä riittää aina vain.
  Haluaisin yhden päivän kyetä ajattelemaan kuten he, ihan mielenkiinnosta.
  On se käsittämätöntä että uutiset on päivittäin pullollaan tietoa pakolaisvirran aiheuttamista ongelmista, mutta silti näillä monikulttuuririkastuksen ystävillä riittää ymmärrystä ja hoivaviettiä tunkeutujille.
  No minähän olenkin vain matalakoulutettu roskasakin edustaja mitäpä minä
  tietäisin.. Sieg heil vaan sullekin..

 21. Hyvä Lahti. Hyvä Suomi. Vassari-idiootit vielä hetken sekoilevat. Kunnes Euro-helvetti pääsee irti. Sitten ne ressukatkin joutuu myöntämään ettei toi ääliö ajatusmaailma voi toimia. Je suis France, Finlande

  • Äläpä nyt noin vasasreiden älyä kehu, eivät he aatteensa virheitä myönnä edes silloin kun islamisti tähtää kalashnikovilla päähän. Suurin osa tuntuu vielä Neuvostoliitostakin haaveilevan vaikka se epäonnistunut kokeilu loppui vuosikymmeniä sitten.

 22. Valitettava tosiasia on, että nämä maahanmuuttajat tekevät ja tulevat tekemään suhteessa rikoksia enemmän kuin kantaväestö. Jos hyysäreiden mielestä on väärin puolustaa omaa maataan ja sen arvoja, perhettä, ystäviä, työtä, luontoa ym. ym. niin hyysäreiden olisi parempi muuttaa pois Suomesta. Emme me tarvitse vastarannan kiiskejä näin tärkeässä asiassa, jossa on Suomen tulevaisuus kyseessä. Olen veronmaksaja, joka kustantaa pakolaisten loisimiset, vasurityötömien pilvenpoltot ja asumiset, syömiset. Minulla on oikeus ja varaa sanoa mielipiteeni tästä tilanteesta ja yös puuttua siihen parhain näkemäni keinoin, tietysti lain mukaan. Aikuisten oikeasti vituttaa nuo maanpetturi hyysärit, he ovat keskenkasvuisia vaippahousuja iästä huolimatta. Turha tulla apua pyytämään, jos vasurihyysäriä painetaan jossain pimeällä kujalla takapuoleen mamujen toimesta. Sitä saa mitä tilaa.

Comments are closed.