Koti Uutisia Pohjoismaat Vastarintaliike esti kommunisteja häiritsemästä yleistä mielenosoitusta

Vastarintaliike esti kommunisteja häiritsemästä yleistä mielenosoitusta

8

Marraskuun 3. päivä järjestettiin Tukholmassa mielenosoitus teemalla ”Väestönvaihtoa vastaan – takaisin muuton puolesta”. Mielenosoituksen järjestäjänä toimi ”Tukholmalaiset suvereenimman Ruotsin puolesta” –ryhmä (Stockholma för ett suveränt Sverige), ja paikalla oli myös Vastarintaliikkeen jäseniä.

Matkalla mielenosoitukseen tapasivat kansallissosialistit ryhmän kommunisteja, jotka olivat matkalla häiriköimään mielenosoitusta ja yleistä järjestystä. Jonossa kävelevillä kommunisteilla oli mukanaan punalippuja ja he pitelivät banderollia, jossa oli teksti ”Hukuta fasismi vastarinnan mereen”. Kehotus tosin osoittautui tapansa mukaan vaan toiveeksi, jota Tukholman antifasistit eivät vieläkään ole pystyneet näyttämään toteen heidän kohdatessaan Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen jäseniä. Kun kansallissosialistit kävelivät kommunistien ohi ja asettautuivat heidän eteensä, pysähtyivät kommunistit usean metrin turvavälin päähän.

Heti kun kommunistit ymmärsivät, ketkä heidän vastassaan seisoivat, alkoivat he hermostuneesti peittää kasvojaan, ja osa heistä alkoi huutamaan ohikulkijoille, että olisi vaarallista lähestyä kansallissosialisteja, sillä kyseessä oli Pohjoismainen Vastarintaliike. Vastarintaliikkeen jäsenet kuitenkin päästivät ohikulkijat kulkemaan rauhassa läpi kohti toria, ja kukaan ei välittänyt mitä epätoivoinen kommunistien roskasakki sanoi. Siitäkin huolimatta, että antifasisteja oli kaksi kertaa enemmän ja heillä oli käsissään lipputankoja eikä yhtään poliisia ollut näköetäisyydellä, eivät he uskaltautuneet tänäänkään ”murskata fasismia” ja siten antifasistit kääntyivät hetken kuluttua takaisin sinne mistä olivat tulleet. Koko tori kaikui kommunisteja pilkkaavista ”Antifa – hahaha!” – huudoista samalla kun kommunistit perääntyivät häntä koipien välissä. Kiitos Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen, mielenosoitus jatkui ilman vastamielenosoituksia. Vain kourallinen batiikkinoitia yritti häiriköidä mielenosoitusta silloin tällöin, mutta kaikki puheet onnistuttiin pitämään ilman häiriöitä.

Mielenosoituspaikalla Vastarintaliike jakoi lentolehtisiä kehottaen heitä liittymään järjestöön. Kansallissosialistit saivat osakseen todella positiivisia kohtaamisia johtuen siitä, että he suojasivat mielenosoitusta antifasistisilta häiriköiltä. Jäsenet saivat kuulla tukevia kommentteja kuten ”Olette sankareita”. Monia keskusteluja käytiin paikalla,useita uusia kontakteja solmittiin, ja jäsenille annettiin muun muassa 1000 kr lahjoituksia.

Lähde: nordfront.se

8 KOMMENTIT

 1. kommarit on tunnetusti kaikkien ihme sekasikiöiden sekoituksia, joten mitä tollaselta häröpallo paskaringiltä voikaan odottaa

  • Narkkareita ja muuta puolirotuista roskaa. Mitä noilta voi odottaa ihan oikeasti? Ei yhtään mitään.

 2. Harmi kun tuosta ei ole mitään videota. On tärkeää saada antifasisti-rotat nolattua oikein perusteellisesti.

 3. VALTIOVALLAN FARSSI

  1. Täällä köyhä kansa
  maksaa korkojansa
  vaikka sorron merkit jo kukkuroillaan on.
  Rumaa harvainvaltaa vastaan alkaa nousta vielä meidän maassa
  virkamiesten verikoirat käypi taistohon.

  2. YLE ompi vankka
  siel rahavirta sankka
  valheita levittää yli turvattoman maan.
  Mediamme mielivalta puskee esiin kaikkialta
  elämästä, kuolemasta kamppaillaan.

  3. Poliisimme huolena
  totuus sekä tuonela
  poliittinen vaino se kasvaa yhä vaan
  Sinivuokon sankari
  ilmiannon antavi
  halpa on se vääryyden puolustus.

  5. Maahanmuuton myrskyt
  rajat sekä tyrskyt
  riehuu valtakunnan äärest äärehen.
  Täällä risuparrat saavat
  tytärverta janoavat
  särpiellä väkijuomat kanssa rottien.

 4. Jos joku on kaivannut tietää miltä tuntui olla toisinajattelija Neuvostoliitossa, tarvitsee vain aloittaa oman vastamedian sekä kertoa korruptiosta tässä maassa.

 5. Nuo kuvassa olevat ihmisoletetut “kommunistit” kantavat liput jossa on sirppi ja vasara, eli raskaan fyysisen työn symboolit. Nuo lippujen kantajat eivät kuitenkaan koskaan elämässään nostaneet mitään raskasta työkalua! ei mitään kyrpää painavampaa.

  “Kommunisti”, “Antifa” – Rahavallan kassara!

Comments are closed.