Koti Artikkelit Vastarinta.comin ylläpito siirtyy muihin Pohjoismaihin

Vastarinta.comin ylläpito siirtyy muihin Pohjoismaihin

21

27. syyskuuta Turun hovioikeus ilmoitti Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen suomalaisen osan kiellettävän. Valitusajan takaraja on huomenna. Huomisesta lähtien Vastarintaliikkeen suomenkielisen sivuston Vastarinta.comin ylläpito siirtyy suomea puhuville Vastarintaliikkeen jäsenille muissa Pohjoismaissa.

Tämän artikkelin kautta Pohjoismainen Vastarintaliike haluaa kiittää suuresti kaikkia niitä, jotka ovat näiden vuosien aikana tehneet työtä sivun eteen kirjoittajina, web-suunnittelijoina ja IT-vastaavina. Toivotamme teille myös onnea tulevaisuuden taistelussa kansamme selviytymisen puolesta ja toivomme, että kykynne tulevat olemaan hyödyksi jossain muualla, missä niitä tarvitaan.

Vastarinta.comin toiminta tulee jatkumaan tulevaisuudessakin, ja sivun laatu sekä materiaalin määrä pyritään pitämään entisellä tasollaan. Sivu tulee jatkamaan uutisraportointia ja muuta, mikä kiinnostaa suomenkielisiä lukijoita ympäri maailmaa. Voit jatkossakin lukea sivulta Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen toiminnasta kautta Pohjolan, myös kansallismielisestä taistelusta Suomessa.

Muutoksen ei ole tarkoitus vaikuttaa eikä se toivottavasti tulekaan vaikuttamaan sinuun lukijana ylipäätään. Taistelu jatkuu!

Driften av Vastarinta.com tas över av nya förmågor inom Motståndsrörelsen

Den 27 september lät Åbo hovrätt i Finland meddela att Nordiska motståndsrörelsens finska gren förbjuds. Från och med imorgon tas också driften för den finska sidan Vastarinta.com över av finsktalande medlemmar av Motståndsrörelsen som är medborgare i andra nordiska länder.

Med denna artikel vill Nordiska motståndsrörelsen rikta ett stort tack för allt nedlagt arbete under åran av skribenter, webdesigners och IT-tekniker. Vi önskar er också lycka till med den framtida kampen för våra folks överlevnad och hoppas att era förmågor kan komma väl till pass någon annan stans där de behövs.

Vastarinta.com kommer utan avbrott att fortsätta drivas precis som tidigare och med en förhoppning om att kunna upprätthålla såväl kvalité som kvantitet. Sidan kommer fortsätta rapportera om nyheter och annat som kan vara intressant för finsktalande läsare runt om i världen. Även fortsättningsvis kommer du kunna läsa det senaste från Nordiska Motståndsrörelsens aktiviteter runt om i Norden och om den nationella kampen i Finland.

Sammanfattningsvis ska du som läsare förhoppningsvis inte drabbas över huvud taget av förändringen. Kampen går vidare!

21 KOMMENTIT

 1. Erittäin hieno homma, että Kansallinen Vastarinta jatkaa. On tärkeää, että kansallissosialistista totuuspuhetta on tulevaisuudessakin tarjolla suomeksi.

  Onnea ja menestystä uudelle toimituskunnalle 🙂

 2. Eli ei valiteta korkeimpaan jos hovin tuomiota aletaan nyt täytäntöönpanna? Vai ymmärsinkö väärin?

   • Siinähän se luki heti ensimmäisessä kappaleessa. Koska valitusajan takaraja tulee vastaan niin aletaan siirtämään toimintoja selvemmille vesille sen sijaan, että laitettaisiin valitus menemään ja ainakin pelattaisiin aikaa toiminnan jatkumiseksi samoin tunnuksin ilman mitään toimenpiteitä, kuten tähänkin asti.

 3. Tärkeintä on, että homma jatkuu, mädätykselle ei saa antaa periksi.

 4. Taistelu kansamme puolesta ei päädy ikinä, kiellot antavat vain lisäpuhtia taisteluun.

 5. Ei muuta kuinnäytetään, ettei kansallissosialismi koskaan sammuu. Heil Hitler toverit

 6. Onko huomisesta lähtien kielto lainvoimainen? Mihin tämä vaikuttaa? Onko tyr riimu tästä edes kielletty?

 7. Hyvä että sivut säilyvät ja jatkossakin saadaan mielenkiintoista luettavaa.

  • Kuinka paljon vain linja tulee muuttumaan. Viime aikoina on ollut ihan tasapuolisesti uutisointia vähän kaikkialta. Nyt luultavimmin alkaa ruotsalaisten ongelmista kertovien uutisten tulva (jota en ainakaan henk.koht. jaksa edes otsikkotasolla katsella).

   Itse hieman vierastan ajatusta jossa (oletettavasti) ruotsalainen saa “viimeisen sanan” jo internetissäkin. SVL on ollut jo kauan ruotsalaisten käskytettävä, verkkojulkaisu vastarinta.com poikkeuksena ja nyt sekin siis meni.

   Katsotaan.

   • Kommenttisi perusteella sinulla ei ole mitään käsitystä PVL:n hierarkiasta tai Vastarinta.comin toimitustyöstä. Tai sitten olet pelkkä huono kommunistitrolli 😀

   • Jos et tiedä asioista mitään niin ole niistä puhumatta. Ruotsalaisten käskyttävänä? Mistä sinä moista sontaa olen keksinyt ja millä perustelet väitteesi? On ilmi selvää että et edes ole jäsen joten pidä pääsi kiinni.

 8. Hyvä. Juuri näin, toiminta jatkuu.

  Luotan täysin siihen, että sekä pohjoismainen johto että paikallinen suomalainen johto löytävät keinot jatkaa kansallissosialistista taistelua sionisteja ja heidän lakeijoitaan vastaan. Kansan puolesta.

  Itse asiassa tällainen eliitin toiminta kertoo todellakin juuri siitä, että he pelkäävät. Totta kai he pelkäävät. Sionistien ikioma bolshevikkivallankumous vei aivan ensinnä “kansalta” (heille sana “kansa” oli se joukko ihmisiä, jotka he heti teurastivat, kun sen pelkäämättä tohtivat tehdä).

  Tätähän sionistit parhaillaan tekevät kaikissa “heidän” maissaan eli lähes kaikissa valkoisissa maissa. Näin sionisti toimii aina kuin se heille sallitaan. Se on aina näin ja siitä on lähdettävä. Kielto ja toiminnan vainoaminen on heille normaalia sionistista toimintaa.

  Meidän nilkkimme (jotka sanovat olevansa “arvopohjan” asialla) toimivat niin kuin toimivat, koska siitä on heille hyötyä. Osa (lähinnä ns. vasemmisto ja ns. vihreät) toimii (itsekin siihen uskoen) ideologisista syistä, mutta sionisteja hekin palvelevat, kaikin voimin.

  Nilkkejä yhdistää sokeus ja tarve kieltää ikävät faktat. Kaikki nilkit tietävät hyvin, että maalla menee koko ajan huonommin, kyllä he sen tietävät, mutta heidän ei tarvitse siitä välittää. Sionisti näet osaa korruption. EU ja sen loputtomat erilaiset pankit ja järjestöt ovat tätä varten. Kun osoitat olevasi kansalle vihamielinen ja avoimesti kannattavasi kansan tuhoamista, saat viran, saat toimen, saat tulevaisuuden.

  Ja nilkki toimii, kuten nilkki on aina toiminut: Hän ajattelee vain itseään. Hänelle kansa on astinlauta, hän “rakastaa kansaa”, jos hän tietää saavansa hyvän viran ja helpon elämän kansaa pettämällä. Hän on nilkki, ja nilkiltä ei voi parempaa odottaa.

  Nilkkien takana on loputon mediapatteri, globalistit ja avoimesti sionistiset ihmiset ja järjestöt. Nilkki on sionistin korruptoima, sionistin ostama, sionistin orja. Ei enempää, ei vähempää.

  Kaiken tämän lohduttomuuden keskellä sionisti on kuin onkin jäämässä tappiolle. Sionisti on näet äärettömän ahne ja mikään ei koskaan riitä näille hyeenoille. Ja siihen he, taas, kaatuvat. Heidän pyramidinsa ovat taas kerran savijaloilla seisovia jättiläisiä.

  Ja on vielä yksi asia: Teknologia on toisaalta orjuuttanut kansat, mutta toisaalta moni aiemmin kallis ja vaikeasti saavutettava asia on nyt edullinen. Yhteiskuntamme on toisaalta haavoittuva, mutta toisaalta myös monessa suhteessa vähemmän haavoittuva.

  Ja kun asiat menevät juntturaan, moni nyt asemansa varmaksi ja turvatuksi tunteva ihminen pettyy ensimmäisen ja viimeisen kerran ennen loppua. Sionisti on rakentanut helvetinkoneen, jonka toimet eivät enää kunnioita globalistin käskyjä.

  He tulevat häviämään ja toivottavasti lopullisesti.

 9. Juuri näin! Ei tule antaa piiruakaan periksi juutalais-bolshevistiselle mädätykselle eikä sen kotimaassamme toimiville lakeijoille.

 10. Hyvä pohjoismainen vastarintaliike!Satte kaiken mahdollisen tukeni!!!!!!!!!!!

 11. Teette hienoa työtä! Upeeta että homma jatkuu. Suomi kuuluu suomalaisille!

Comments are closed.