Koti Artikkelit Vastarintaliike Vastapainoa suomalaisvastaiselle SuomiAreenalle

Vastapainoa suomalaisvastaiselle SuomiAreenalle

9

Viime viikon aikana Poriin kerääntyi jälleen yhteiskunnallinen eliitti julistamaan suomalaisvastaista sanomaansa poliittisessa keskustelutapahtuma SuomiAreenassa. Kyseisen viikon aikana yritetään ylläpitää valheellista kuvaa yhteiskunnasta, johon jokaisella on vaikutusmahdollisuuksia.

pri14213141

Kymmeniätuhansia ihmisiä vyöryi Poriin SuomiAreenaan kuuntelemaan samoja päättäjiä, jotka tekevät suomalaisen lapsiperheen, opiskelijan ja eläkeläisen arjesta päivä päivältä tiukempaa. Kasvava määrä ihmisiä on kuitenkin nostanut laput silmiltä nähdäkseen todellisuuden, jossa kansalaisille, joilla on eliitin linjasta poikkeavia mielipiteitä, ei anneta puheenvuoroa.

Vaikka monien SuomiAreenan kuuntelijoiden korvaan särähtäisikin päättäjien suoltama soopa, nämä eivät ryhmäpaineen vuoksi uskalla kertoa yleisölle todellisista mielipiteistään. Sen lisäksi, että SuomiAreena poliittisena keskustelutapahtumana on tarkoitettu lopulta vain pelkäksi poliittiseksi sumuverhoksi, osa tapahtuman ohjelmasta on yhteiskunnalliselta kannalta täysin epäolennaista, kuten tämänvuotiset “Tubecon kuudessa tunnissa” tai “#VihaRakkausSivistys – kohti rakentavaa keskustelukulttuuria”. Tapahtumassa ei mielellään keskustella maatamme piinaavista todellisista ongelmista.

Hyvä esimerkki tästä on 12. heinäkuuta käyty keskustelu “Työttömyys, viina, kirves vai terroristi – mikä meitä suomalaisia uhkaa?”. Yleläinen tilaisuuden juontaja, politiikan erikoistoimittaja Riikka Uosukainen tivasi heti ensimmäisenä poliisiylijohtaja Seppo Kolehmaiselta poliisin toiminnasta liittyen Mustan Barbaarin eli James Nikanderin sukulaisiin heinäkuun alussa. Tällöin poliisi tarkistutti heiltä henkilöllisyyspaperit etsiessään laittomia siirtolaisia.

Kun puhe siirtyi Suomen sisäisen turvallisuuden tilasta tehtyyn selontekoon, Uosukainen päivitteli raportin olleen “hurjaa tekstiä”. Myöhemmin hän jopa arveli sen kirjoitetun “jonkinlaisessa turbulenssissa ja sisäisessä ahdistuksessa”.

Nykyinen sisäministeri Paula Risikko puolestaan vähätteli alkuun raporttia vakuutellen Suomen olevan edelleen yksi maailman turvallisimmista maista. Hetken kuluttua juontaja kertoi selonteossa lukeneensa, että Suomessa on kuntia, joissa poliisi on paikalla vain noin puolessa hälytyksistä alle tunnissa. Raiskauksista noin puolet jää selvittämättä, pahoinpitelyistä kaksi kolmasosaa ja omaisuusrikoksista vain joka kolmas selviää.

Kun Kolehmaiselta kysyttiin syytä tällaiseen tilanteeseen, hän vastasi hermostuneena jalkojaan siirrellen painottaen, että turvallisuustilanne on edelleen Suomessa “hyvä”. Lisäksi hän voivotteli poliisin voimavarojen kutistamista. Vaikka poliisille myönnettäisiin lisää resursseja, se ei niitä käyttäisi sinne, minne pitäisi, vaan pääasiassa yhä selvemmin muodostuvan valvontayhteiskunnan rakentamiseen.

Vasemmalta: Antti Pelttari, Paula Risikko, Nasima Razmyar, Seppo Kolehmainen ja Juho Saari.
Vasemmalta: Antti Pelttari, Paula Risikko, Nasima Razmyar, Seppo Kolehmainen ja Juho Saari.
Juho Saari, "hyvinvointisosiologian professori", jonka mielestä Suomessa vallitsi ensimmäisen turvapaikanhakija-aallon tultua viime syksynä "moraalipaniikki".
Juho Saari, “hyvinvointisosiologian professori”, jonka mielestä Suomessa vallitsi ensimmäisen turvapaikanhakija-aallon tultua viime syksynä “moraalipaniikki”.
Timo Soini.
Timo Soini.

Samalla linjalla jatkoi (vähemmän yllättäen) Suojelupoliisin Antti Pelttari, vaikka hän huomautti, että Suomesta on lähtenyt yli 70 henkilöä Syyriaan ja että noin 300 henkilöllä on yhteyksiä kansainväliseen terrorismiin. Virallisesti 2 800 turvapaikanhakijaa on mennyt “maan alle”. Juontajan kysyessä Pelttarilta, missä nämä henkilöt ovat, Pelttari vastasi ympäripyöreästi, että “tässä tehdään hyvin tiivistä viranomaisyhteistyötä”.

Kun SDP:n kansanedustaja, afgaanisyntyinen sikäläisen marxilais-leninistisen PDPA-puolueen johtohenkilöihin kuuluneen Mohammad Daoud Razmyarin tytär Nasima Razmyar päästettiin ääneen, keskustelu siirtyi tästä lähtien lähinnä elintasopakolaisten paapomiseen, säälin kerjuuseen ja vihapuheesta valittamiseen. Razmyar voivotteli “valtavia kielteisiä turvapaikkapäätöksiä” ja maahanmuuttajanuorten syrjäytymistä, Ylen juontaja Uosukaisen kuunnellessa autuaana.

Kolehmainen ja hyvinvointisosiologian professori Juho Saari liittyivät pitkälti samaan linjaan mukaan. Saari muun muassa väitti Afganistanista ja Irakista tulleiden “nuorten” olevan “kunnianhimoisia, hyvin kasvatettuja ja osaavia ihmisiä”, joiden pärjäämisen estää vain se, ettei heille ole kerrottu Suomessa olevan pääsykokeita. Hänen mukaansa viime syksystä alkanut keinotekoinen turvapaikanhakijakriisi osoitti suomalaisen julkisen hallinnon “toimineen”.

Oma lukunsa SuomiAreena-keskusteluissa on keskiviikkona 13. heinäkuuta käyty perussuomalaisten keskustelu “Missä EU, siellä ongelma”. Timo Soinin hännystelijöistä koostunut puhujakaarti yritti vimmalla valaa ihmisiin uskoa perussuomalaisten politiikalle kaikkien heidän vaalilupaustensa pettämisen jälkeen.

Soinin tavoin piinkovan sionistin Simon Elon mukaan Suomi on “maa, jossa saa keskustella”. Panelistien pohtiessa EU:n hyviä ja huonoja puolia Suomelle Elo mainitsi hyvänä puolena “eurooppalaiset arvot; sananvapauden, demokratian ja tasa-arvon”. Voiko pöyristyttävämpiä puheita enää olla?

Puolustusministeri Jussi Niinistö peräänkuulutti olevan hienoa, että Suomi on mukana Ison-Britannian johtamissa taistelujoukoissa. Hän puolustaa ajatusta suomalaissotilaiden sysäämisestä väkipakolla kansainvälisiin tehtäviin – tekemään Yhdysvaltojen likaiset työt.

Erilaisissa skandaaleissa rypenyt Toimi Kankaanniemi taas mainitsi puheenvuorossaan liittyen EU:n hyviin ja huonoihin puoliin, että “joko muutetaan EU:ta tai sitten katsotaan, mikä on Suomen asema jatkossa”. Hallitusohjelman vastainen Fixit on perussuomalaisille asia, jonka eteen puolue ei tule tekemään yhtään enempää kuin keräämään kiviä kahteen lasipurkkiin: http://www.satakunnankansa.fi/kotimaa/perussuomalaiset-kerasivat-kivia-kuppiin-tallainen-oli-merikarvian-fixit-aanestys/.

Vastapainoksi kaikelle tälle Vastarintaliikkeen aktivisteja ja jäseniä sekä Porin ryhmästä että ympäri Suomen jalkautui Valtatie 2:n ylittävälle sillalle lippujen ja banderollin kanssa noin tunnin ajaksi. Banderolliin oli ikuistettu Adolf Hitlerin kuva tekstillä “Eläköön voitto”. Meille ei ole ongelma kunnioittaa eurooppalaisia suurmiehiä siitä huolimatta, ettei sen katsota olevan “poliittisesti korrektia”.

pri14213136 pri14213148 8YXtGOr DjcdDfs Lxcx5B7 Q1Tna4q TDfTpll ugdLH3i pri14213163 pri14213166

Oltuamme paikalla noin tunnin kuvaajia ilmestyi jonkin matkan päähän, ja eräästä sillalta ajaneesta autosta kuvattiin meitä pidempäänkin. Paikalle ilmestyi myös poliisi. Poliisit seurasivat autolla ja moottoripyörällä kävellen liikkuneita aktivisteja heidän autoilleen, ja tiedustelivat sitten loppupäivän ohjelmaamme.

Tämän jälkeen ajettiin Porin keskustaan jakamaan Vastamedia-lehteä lämpimässä ja aurinkoisessa säässä. Koska lauantai oli Pori Jazz -tapahtuman pääpäivä, ihmisiä keskustassa riitti, vaikka SuomiAreena oli jo päättynyt.

Parin tunnin lehtienjaon aikana syntyi monia mielenkiintoisia ja pitkiäkin keskusteluja ihmisten kanssa aiheista laidasta laitaan, ja vastaanotto oli pääsääntöisesti positiivista. Lehtiä meni jopa tuhatkunta kappaletta, ja ihmiset olivat kiinnostuneita lukemaan lehden aiheista. Tähän vaikuttivat kenties omalta osaltaan Nizzan tapahtumat. Ihmisten tietoisuuteen alkaa pikkuhiljaa hiipiä ajatus siitä, että vastaavat veriteot Suomessa voivat tapahtua lyhyenkin aikavälin sisällä ja että täällä on turha tuudittautua mihinkään.

Lehtien jako sujui rauhallisesti alusta loppuun. Onnistuneen katuaktivismin jälkeen käytiin vielä syömässä, minkä jälkeen kukin suuntasi vähitellen kohti kotia. Porin ryhmä kiittää erityisesti kauempaa muista ryhmistä tulleita osallistujia ja lupaa jatkaa katutoimintaa vastaisuudessakin!

 

Maria Pöysti

9 KOMMENTIT

 1. Mahtavaa, että kansallissosialismi näkyy ja kuuluu yhä useammin julkisessa tilassa!

 2. Loistavaa! Vastarinta-Areena 2016, ensi vuonna entistäkin näkyvämmin!

 3. Hitler on kyllä hyvä statementti kaikille kosher-nationalisteille. Meillä ei ole tarvetta mielistellä kaikkia vain sen vuoksi että heillä on valheellinen kuva tästäkin historian suurmiehestä.

 4. ON NE UTKUT SELLASIA VELIKULTIA!!

  https://www.youtube.com/watch?v=O6ayb02bwp0

  America : Freedom to Fascism

  The true enemies of liberty and all modern societies and people are the central bank counterfeiters. The largest counterfeiter in the history of the world consists of the Federal Reserve banking scheme, which counterfeits American dollars through fiat currency and fractional reserve banking.

  The Federal Reserve Bank is a consortium of 9 Zionist Jewish-owned & associated banks with the Rothschilds at the head:

  $1. Rothschild Banks of London and Berlin.

  $2. Lazard Brothers Banks of Paris.

  $3. Israel Moses Seif Banks of Italy.

  $4. Warburg Bank of Hamburg and Amsterdam.

  $5. Lehman Brothers of NY.

  $6. Kuhn, Loeb Bank of NY (Now Shearson American Express).

  $7. Goldman, Sachs of NY.

  $8. National Bank of Commerce NY/Morgan Guaranty Trust (J. P. Morgan Bank – Equitable Life – Levi P. Morton are principal shareholders).

  $9. Hanover Trust of NY (William and David Rockefeller & Chase National Bank NY are principal shareholders).

Comments are closed.