Koti Uutisia Vastaanottokeskusta kohti ammuttiin Kouvolassa

Vastaanottokeskusta kohti ammuttiin Kouvolassa

2

Tänään tiistaina noin kello 4.30 aamuyöllä hätäkeskus sai ilmoituksen, että Kuusankosken Rekolan vastaanottokeskuksen lähellä oli kuulunut laukaus, minkä jälkeen paikalta oli poistunut ajoneuvo.

Tutkimuksissa kävi ilmi, että vastaanottokeskuksen ulko-oven viereen oli ilmestynyt reikä. Ulko-oven tasanteelta löytyi myös luodin jäänteitä.

Poliisi tutkii asiaa tällä hetkellä vaaran aiheuttamisena. Sen tietojen mukaan kenenkään henki tai terveys ei vaarantunut. Tutkinnallisista syistä luodista tai käytetystä ampuma-aseesta ei tiedoteta enempää.

Lähde: Kouvolan Sanomat

2 KOMMENTIT

  1. Mikäli tekijä on on kantasuomalainen, tullaan hänet julkisesti teloittamaan.

    Jo tapauksen uutisointi herättää aavistuksen että kyseessä on paikallisten asukkaiden liiketoimintaan ja/tai shiia/sunni -asetelmaan liittyvää toimintaa.

  2. Onkohan tämä se märkä uni, jota “valtamedia” on odottanyt kieli pitkällä? Naurettava välikohtaus. Olisivat värvänneet pikku tyttöjä heittämään “tyttö -heitolla” soraa seinään. Jos tämä nyt sitten on, jonkin sortin rotesti tai “hyökkäys” haittamaahanmuuton vastustajien taholta, niin tämä sataa vain ja ainoastaan suvakkien laariin.
    Sisäministeriö ja poliisi saavat vain “vettä myllyynsä” kuristaa ja kurittaa yhä enemmän kanta-suomalaisten oikeuksia. Etenkin älömölö nousee aseista ja vasemmiston ja vihreiden lempiaiheesta luvallisten aseiden keräämiseksi kansalaisilta pois. Yhtään sen vähäisempi asia ei ole sananvapaus ja sen lisärajoitukset sekä valvonta eli “hiusten halkomien” rotupohjalta.
    Ei tietenkään ole kumma, jos paikallisilla ihmisillä alkaa päreet palamaan Vokki -asukkaiden kanssa, koskapa se on tehnyt tavallisesta turvallisesta elämänmenosta muiston vain lähimenneisyydestä.
    Mutta tällä seikallahan EI ole mitään selittävää tekijää, vaan kyseessä on pelkästä “RASISMISTA” eli “valkoisen miehen” silkasta pahuudesta. Aivan kuten “Viidakkokirjoissa”.

Comments are closed.