Koti Uutisia Vasemmistoterroria Itävallassa – mellakan jäljiltä yli 50 pidätettyä

Vasemmistoterroria Itävallassa – mellakan jäljiltä yli 50 pidätettyä

3

Noin viiden tuhannen äärivasemmistolaisen joukkio mellakoi Wienissä “oikeistotanssiaisten” yhteydessä viime perjantaina.

UK_akademikerball-2015-wien

Wienissä Hofburgin palatsissa vuosittain järjestettävät Akademikerball-tanssiaiset ovat olleet jo vuosien ajan vasemmistoradikaalien tulilinjalla. Aasinsiltana vasemmiston mellakoinnille toimii se, että tanssiaisiin osallistuu runsaasti suositun Itävallan vapauspuolueen FPÖ:n johtohahmoja sekä jäseniä.

“Antirasistiset” mellakoijat eivät tyytyneet esittämään FPÖ:n linjoista eriäviä mielipiteitään banderolleilla ja iskulauseilla. Mellakan aikana esimerkiksi ryöstettiin useita liikkeitä, viilleltiin yksityisautoilijoiden renkaita sekä vandalisoitiin julkista omaisuutta. Poliisin kerrotaan pidättäneen 54 mellakoitsijaa. Lisäksi mielenosoittajilta takavarikoitiin runsaasti muun muassa veitsiä, nyrkkirautoja ja pyrotekniikkaa sekä laittomia huumausaineita. Mellakkavarusteisten poliisien ja mielenosoittajien välillä syntyi yksittäisiä yhteenottoja, joissa loukkaantui ilmeisesti yksi mielenosoittaja ja yksi poliisi. Viranomaiset olivat kieltäneet ennakkoon kuusi suunnitelluista 20 mielenosoituksesta mellakoinnin pelossa.

FPÖ:n puheenjohtaja Heinz-Christian Strache piikitteli mellakan järjestäjiä ihmettelemällä, kuinka Wieniin kasaantui kuukausia kestäneestä äärimmäisen laajasta, jopa naapurimaihin asti kohdistuneesta mainonnasta huolimatta vain viisi tuhatta ihmistä. Pegida-liike taas on onnistunut kerta toisensa jälkeen keräämään kymmeniätuhansia mielenosoittajia noin kolme kertaa pienempään Dresdenin kaupunkiin aiheuttamatta ainuttakaan mellakkaa.

Alla olevalta videolta on selvästi havaittavissa mielenosoittajien mentaliteetti, joka vaikuttaa enemmänkin vahvassa päihtymystilassa aiheutetulta kaaokselta kuin poliittisen sanoman julkituonnilta. Vertailun vuoksi ohessa on myös video sisältä tanssiaisista, joita vasemmistolaisterroristit niin päihtyneen intohimoisesti tuntuvat vastustavan.

 

 

Lähteet: The New Observer, Yle

3 KOMMENTIT

  1. Se on se tuo vasemmistolaisuus, pistää pään niin sekaisin 😀

  2. Niinhän se menee ympäri maailmaa (myös Suomessa) noiden punikkien mellakoinnin kanssa, että väki kokoontuu paikalle suurimmaksi osaksi ihan vaan riehumaan “kännissä ja läpällä”. Merkittävää osaa porukasta ei edes kiinnosta, miksi riehutaan, kunhan saa adrenaliinikiksinsä ja ikimuistoisen illan itselleen. Ovat siis hyödyllisiä idiootteja.

  3. Varmaan Arhiksen ja kumppanien pikkumustat kostuivat tästä kuullessaan. On ne niin ihania noi vasurit <3

Comments are closed.