Koti Uutisia Vasemmistoryhmä ilmoittaa boikotoivansa Almedalen-viikkoa

Vasemmistoryhmä ilmoittaa boikotoivansa Almedalen-viikkoa

5
StreetGärisin jäseniä.

Vasemmistolainen StreetGäris-niminen verkosto ilmoitti boikotoivansa heinäkuussa vietettävää Almedalen-viikkoa Visbyssä, koska Vastarintaliike aikoo osallistua tapahtumaan.

“On ikävää, että Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen kaltainen järjestö saa osallistua tapahtumaan, joka edustaa monille yhteisön tapaamista sekä demokratiaa ja kehitystä”, valitteli StreetGärisin hallituksen jäsen Farida Al-Abani.

Lisäksi feministijärjestö Roks ilmoitti samasta syystä boikotoivansa tapahtumaa. “Olemme käyneet läpi hyötyjä ja haittoja, mutta tässä tapauksessa haitat painavat enemmän. Emme tahdo altistaa itseämme tai sisariamme riskeille”, sanoi Roksin puheenjohtaja Zozan Inci.

Almedalen-viikko järjestetään järjestetään heinäkuun ensimmäisellä viikolla. Vastarintaliike tulee olemaan paikalla 7.–9.7.

 

Lähde: Nordfront.se

Aiheeseen liittyen:

PVL saanut kirjallisen luvan osallistua Almedalen-viikolle
PVL osallistumassa Ruotsin Almedalen-viikolle – Suomenkin media närkästynyt

5 KOMMENTIT

  1. Näin se Vastarintaliike etenee. Vasemmistojärjestöt ja muut maanpetturit väistyvät tieltä yksi kerrallaan, kun liike marssii paikalle.

  2. Heikki olen samaa mieltä. Tämä on hyvä uutinen, alkaa järki voittamaan kohtapuoliin 😀

  3. Pois tieltä feministit ja suvakit, vastarintaliike on tulossa!

  4. Sekalainen akka lauma, joka keskittyy yksinomaan särkemään sen mitä ovat menneiden sukupolvien naiset ja miehet rakentaneet “heille” – siis jälkipolville – Kiittämättömyys on maailman palkka.

Comments are closed.