Koti Uutisia Kotimaa Vasemmistopuolueet, vihreät ja RKP vaativat “kolmannen sukupuolen” virallistamista

Vasemmistopuolueet, vihreät ja RKP vaativat “kolmannen sukupuolen” virallistamista

19

Vasemmistoliitto, SDP, vihreät ja RKP vaativat, että Suomen väestötietojärjestelmälakia muutetaan, jotta niin sanotusta kolmannesta sukupuolesta tehtäisiin virallinen luokitus. Kulttuurimarxistit kiistävät tieteellisen tosiasian, että ihmislaji jakautuu kahteen biologiseen sukupuoleen.

Vaatimus on loogista jatkumoa homolobbyn toiminnalle Suomessa. Aina, kun yksi sukupuolinen tai seksuaalinen marginaali-ilmiö on saatu valtavirtaistettua, kulttuurimarxistit alkavat kampanjoida uuden perversion puolesta. Vaatimuksille ei näy loppua ennen kuin yhteiskunta lopettaa nöyristelyn vähemmistölobbaajien edessä.

“Kolmannen sukupuolen laillistaminen tarkoittaisi sitä, että henkilön sukupuoleksi voitaisiin henkilötietojärjestelmään ja virallisiin henkilöpapereihin merkitä naisen tai miehen lisäksi myös vaihtoehto muu”, Yle tiivistää.

Valtiovarainministeriö on alkanut jo lämmetä homolobbaajien vaatimuksille. Ministeriössä on ryhdytty suunnittelemaan henkilötunnuksia, joista sukupuoli ei kävisi ilmi. Jotta uudet henkilötunnukset voitaisiin ottaa käyttöön, täytyisi väestötietojärjestelmälaki kuitenkin ensiksi muuttaa.

Lähde: Yle

19 KOMMENTIT

 1. Todella järjettömäksi menee tämä touhu.

  SKE:lle terveisiä
  https://www.karjalainen.fi/uutiset/uutis-alueet/kotimaa/item/199730?fbclid=IwAR2Nj9pPih_uy-zXpdHKgaMf16BgmKQM-aeKGPkXXwuZAQqjYlxXFgKgEf0

  “Perussuomalaisten eduskuntaryhmän puheenjohtaja Leena Meri ei kannata kolmannen sukupuolen laillistamista yleisenä vaihtoehtona, mutta ymmärtää tarpeen lykätä sukupuolen valitsemista tilanteissa, joissa syntyvän lapsen sukupuoli on epäselvä.”
  JärkevääKÖ Kyllä

 2. Jos siittimeni on lyhyt se ei ole pitkä. Olenko ihminen vai eläin? Onko Jumala neljäs sukupuoli? Halleluja kuinka hullujenhuoneet ovatkaan täynnä.

  • Ei kun se ongelma on siinä, että ne hullujenhuoneet eivät ole täynnä. Näitä universaaliseksuaalisia avohoidokkeja hyppii pitkin kyliä sateenkaarta halventaen ja toitottaen järjenvastaista propagandaansa.

   Jos se kolmas sukupuoli on pakko sinne lakiin saada, nimettäköön se kummajaiseksi. Mies, nainen ja kummajainen, selkeää runoproosaa.

   • Oletteko panneet merkille sellaisen yhteensattuman, että psykiatrisessa hoidossa siirryttiin paljolti laitoshoidosta avohoitoon 1980- ja 1990-luvun taitteessa, eli juuri samoihin aikoihin kun Vihreä liitto ja Vasemmistoliitto perustettiin.
    Mainitut puolueet näyttävätkin toimivan pitkälti vertaistukiryhminä noille “lataamoista” ulos lasketuille avohoitopotilaille.

 3. Valemedia, hallitus ja puolueet lobbaavat kokoajan LGBTP:n ja muun rappion normalisoinnin puolesta.

 4. Itse olen sitä mieltä, että jokaisen sukupuoli on hänen henkilökohtainen asiansa eikä se mitenkään kuulu valtiolle.

  Sukupuolen merkitseminen rekisteriin pitää kokonaan kieltää valtiolta. Vanhat sukupuolimerkinnät säilytetään, koska ne ovat olleet perusteena sukupuoleen perustuvalle valtiolliselle syrjinnälle.

  • Metoo..? Ja minkä metelin femakot sitten pitävätkään, kun saavat tasa-arvonsa nimissä kannettavakseen nykyisten etuoikeuksiensa lisäksi saman vastuunkin kuin miehet? Kutsunnoista lähtien, ei voi kieltäytyä kun se koskee kaikkia, myös sukupuolettomia kumm… siis henkilöitä… 🤪

   • Eiköhän ne ala rukkaamaan seuraavaksi yhdenvertaisuuspykälää, jotta saadaan näiltä sitten velvoitteet pois.
    Vaikkei koko pykälä ole olemassaolonsa aikana toiminutkaan, niin pitää muotoseikat hoitaa kuntoon.

 5. Jossakin vaiheessa tästä merkinnästä voisi olla hyötyäkin, silloin kun nykyinen Systeemi romahtaa. Merkintä passissa, joka poikkeaa ko. ihmisoletetun biologisesta sukupuolesta kertoisi selvästi ko. ihmisoletetun tärähtäneisyydestä. Jyvien ja akanoiden seulonta helpottuisi.

  • Niin, mutta kyllä ne kummajaiset, transut ja hintit yleensä tunnistaa ilman merkintöjäkin. 🙂 Toisaalta kummajaisten jäljittäminen helpottuisi huomattavasti kun olisi ne merkinnät.

   • Siitä saa ensikäden tietoa tuolta teokraattisesta diktatuurista nimeltä Israel.

   • Kansanmurha??? Hahahaaa…nyt Ekin silmissä seksuaalisesti nyrjähtäneet ovat jo kansa 😀 😀 😀
    Joukkotuhonta Eki hyvä..joukkotuhonta…ota käsitteet haltuun 😀

   • Eki hyvä, ei tässä olla ketään nirhaamassa. On vain hyvä olla selvillä niistä, joilla on etuoikeus ilmaiseen lomamatkaan Israeliin. Pelkällä menolipulla. Sillä kyllähän Israel maailman suvaitsevaisuuden ja liberalismin keskuksena tarvitsee tällaisia seksuaalisuuntautumisen moniosaajia.

 6. Transulistat reservaatin pieleen. Täytyy muistaa, että poikkeavat ovat monasti kostonhimoisia. Kun ovat erilaisia. He joutuvat valitettavasti tulevaisuudessa ongelmiin. Homo transu neekeri paraati on kauhea näky joka ei unohdu viimeiselläkään tuomiolla.

 7. Siitä se alkaa eikä loppua tule, ei ainakaan ennen kuin kaikki LGBTIQCAPGNGFNBA sukupuolet on lakisääteisesti vahvistettu.
  Ja sen jälkeen aletaan keksimään uusia.

 8. Kannatan ilolla “kolmannen sukupuolen” virallistamista. Jotta voitaisiin ehkäistä, tähän herkkään erityisryhmään kohdistuvaa sortoa, kuten..tytöttelyä, pojittelua, tahi muuta epäoikeudenmukaista olettamista…tulee näiden oletettujen kantaa vaatteissaan vaaleanpunaista kolmio-merkkiä, jotta ihmiset osaisivat olla olettamatta 😀

 9. Jos kuvituskuvan “mikälie” on “kolmatta sukupuolta”, vedän peiton silmilleni.

 10. Mielisairaaloiden osastoilla ei idiootti-Suomessa enää nähdä sukupuolirajoja: siellä ovat osastolla niin miehet kuin naisetkin sekaisin.

Comments are closed.