Koti Uutisia Vasemmistopoliitikkoja otettu kiinni Ruotsissa – yrittivät kuljettaa lantaa Vastarintaliikkeen mielenosoituspaikalle

Vasemmistopoliitikkoja otettu kiinni Ruotsissa – yrittivät kuljettaa lantaa Vastarintaliikkeen mielenosoituspaikalle

2

UK_Liljeqvist1

Ruotsissa kolme äärivasemmistolaista on otettu kiinni, sillä nämä yrittivät kuljettaa lantaa Vastarintaliikkeen sunnuntaiselle mielenosoituspaikalle Borlängeen Liljeqvistin puistoon. Kiinniotetut ovat Ludvikan vasemmiston puheenjohtaja Elias Lodin, antirasistiseen We are Dalarna -ryhmään kuuluva Ivan Midjich ja kolmas, todennäköisesti ulkomaalaistaustainen henkilö.

Informaatio sabotointiyrityksestä levisi nopeasti Vastarintaliikkeen Borlängen-aktivistien korviin. Aktivistit päättivät lähteä tulevalle mielenosoituspaikalle saadakseen dokumentoitua tapahtuneen. Ennen aktivistien saapumista myös poliisi oli ennättänyt paikalle ja pysäyttänyt sananvapautta vihaavien äärivasemmistolaisten puuhat. Poliisi sanoi lupaavansa pidättää rikolliseen toimintaan syyllistyneet äärivasemmistolaiset.

UK_Liljeqvist2
Vastarintaliikkeen Pär Sjögren pitää Ivan Midjichille puhuttelua.

UK_Liljeqvist3

UK_Liljeqvist4

Elias Lodin teki Pär Sjögrenistä aiemmin ilmoituksen poliisille sen jälkeen, kun Lodin oli itse yrittänyt häiritä Vastarintaliikkeen katuaktivismia Ludvikassa. Lodin väitti, että häntä oli “tönitty”, ja hän kertoi tuolloin tunteneensa itsensä “uhatuksi”. Lodin ja hänen johtamansa Ludvikan vasemmisto päättivät, etteivät he järjestä omaa toimintaa Ludvikassa tänä vapunpäivänä, vaan he tulevat sen sijaan Borlängeen osoittamaan mieltään Vastarintaliikettä vastaan.

UK_Lodin
Elias Lodin vasemmalla.

Ivan Midjich on puolestaan tyypillinen äärivasemmistolainen, joka on ilmaissut Facebookissa avoimesti tukensa väkivaltaan yllyttävälle vasemmistolaiselle Ta tillbaka välfärden -sivustolle (suom. ‘Hyvinvointi takaisin’). Midjich on ollut aiemmin aktiivinen Expon Tillsammans Borlänge -projektissa. Hän poseeraa sosiaalisessa mediassa vaatteissa, joissa lukee “Destroy fascism” ja levittää kuvaa nyrkistä, joka lyö hakaristiä. Muista kuvista hänen myötähäpeää herättävä olemuksensa hahmottuu paremmin:

UK_Midjich

Huolimatta siitä, että 45-vuotias Midjich on äärivasemmistolainen pelle, Taalainmaan lehdistö on muutama vuosi sitten kirjoittanut hänestä johtajattoman We are Dalarna -“aktivistiverkoston” puhemiehenä. Kyseisessä artikkelissa Dalarnas Tidning myös mainosti We are Dalarnan järjestämää mielenosoitusta “rauhan ja oikeudenmukaisuuden puolesta”:

“Natsistisen Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen osoittaessa mieltään vapunpäivänä Sveatorgetilla tulee myös We are Dalarna -verkosto järjestämään mielenosoituksensa rauhan ja oikeudenmukaisuuden puolesta samalla paikalla”.

Tämä kunnianarvoisan “aktivistiverkoston” “rauhallinen” mielenosoitus oli laiton vastamielenosoitus, jolle poliisi päätti antaa hyväksyntänsä samaan aikaan kun Vastarintaliikkeen mielenosoitus siirrettiin Liljeqvistin puistoon. Tätä We are Dalarna ei hyväksynyt, vaan vaihtoi omaa mielenosoituspaikkaansa ilman poliisin lupaa.

Voi kysyä, kuinka paljon Taalainmaan äärivasemmisto on valmis käsiään likaamaan, ja niin ikään voi arvailla, tuleeko huominen vapunpäivä Borlängessä olemaan rauhallinen ja politiikkakeskeinen vai kaoottinen päivä, jonka keskiössä ovat vasemmiston epäonnistuneet kepposet. Lodin ja Midjich ovat nyt asettaneet riman, ja kaikkien itseään vakaviksi ja rauhallisiksi toimijoiksi kutsuvien tulisi mielestämme uskottavuutensa säilyttääkseen välttää kanssakäymistä edellä mainittujen henkilöiden ja heidän pyörittämiensä projektien kanssa.

Lähde: Nordfront.se

2 KOMMENTIT

  1. Hyvää Vapunpäivän aattoa..kyseessä on työväenluokan juhla, EI kommareiden, suvakkien, viher-mädättäjien, matujen ym. saastan bileet!

Comments are closed.