Koti Uutisia Vasemmistopoliitikko viilteli itseään ja väitti joutuneensa äärioikeiston hyökkäyksen kohteeksi

Vasemmistopoliitikko viilteli itseään ja väitti joutuneensa äärioikeiston hyökkäyksen kohteeksi

6

Julian Kinzel väitti kolmen oikeistolaisen käyneen hänen kimppuunsa ja viiltäneen häntä puukolla. Syyttäjä tutkii nyt, onko Kinzel syyllistynyt rikoksen lavastamiseen.

UK_Kinzel

Vasemmistolainen, Saksan Schwerinissä asuva 18-vuotias kunnallispoliitikko Julian Kinzel väitti joutuneensa kolmen miehen puukottamaksi rautatieasemalla Wismarissa viime viikon maanantaina. Kinzelin mukaan miehet olivat oikeistolaisia, jotka haukkuivat häntä “vasemmistohomoksi”.

Kinzel teki rikosilmoituksen poliisille vasta seuraavana päivänä netin kautta. Rautatieasemalla ei ollut mitään tietoa väitetystä hyökkäyksestä.

Väitettyä hyökkäystä seuraavana päivänä Kinzelin vasemmistopuolue julkaisi tiedotteen, jossa se tuomitsi oikeiston hyökkäyksen jäsentään kohtaan. Monet puolueet tuomitsivat nuoreen poliitikkoon kohdistuneen oikeistoväkivallan.

Poliisi on tutkimuksen jälkeen päätynyt siihen, että Kinzel viilteli itseään, koska hänen käsivarressaan olevat viillot eivät vastaa tämäntyyppisessä hyökkäyksessä tulevia vammoja. Hyökkäystilanne myös rekonstruoitiin, eikä sekään tukenut Kinzelin kertomusta.

Poliisi ihmettelee myös, miksi mies teki ilmoituksen netin kautta ja vasta seuraavana päivänä. Kinzel ei myöskään kyennyt toimittamaan takkia, jossa puukoniskut olisivat näkyneet. Sen sijaan hän väitti, että hänen takkinsa varastettiin myöhemmin.

Syyttäjäviraston tiedottaja kertoi sunnuntaina Schwerinissä, että on todennäköistä, että Kinzel on viillellyt itseään ja sepittänyt tarinan. Syyttäjä tutkii nyt, onko Kinzel syyllistynyt rikoksen lavastukseen. Teosta voidaan määrätä sakkoja tai jopa kolme vuotta vankeutta.

Lähde: MV-lehti

6 KOMMENTIT

  1. Tuntuu olevan vasemmistopoliitikkojen geneettinen ominaispiirre tällainen toiminta. Dan Koivuhalkokin kaasutti itseään ja syytti siitä SVL:n aktivisteja. 😀

  2. Vain vasemmistolainen voi vajota noin alas. Ehkä tämmöinen rottailu on jonkinlaisen alfauroksen merkki vasemmiston piireissä, lussaa saa vielä jos on hintti.

  3. Ei juuuuumalauta että on tyhmä idiootti 😀 Tässäpä tämä antifasistien älykkyys ja toimintavarmuus nähtiin, jälleen kerran.

    • Saksa on aika aivopesty kansa, heitä on rohkaistava olemaan ylpeitä saksalaisuudestaan ja historiastaan.

  4. Koko vasemmisto on valheella toimiva koneisto ja olettaa muidenkin toimivan niin.

Comments are closed.