Koti Uutisia Kotimaa Vasemmistonuorten puheenjohtajaksi musta miesoletettu

Vasemmistonuorten puheenjohtajaksi musta miesoletettu

9
Liban Sheikh.

Vasemmistonuoret valitsivat lauantaina uudeksi puheenjohtajakseen mustan puolueaktiivin Liban Sheikhin Hämeen vasemmistonuorista.

Sheikh kertoo haluavansa järjestön kasvattavan feministisiä vasemmistolaisia visionäärejä tulevaisuuden poliitikoiksi.

Ensimmäiseksi varapuheenjohtajaksi tuli 27-vuotias Mari Ikonen Lapin Vasemmistonuorista ja toiseksi varapuheenjohtajaksi 22-vuotias Christian Karau Hämeen Vasemmistonuorista.

Lähde: Kansalainen

9 KOMMENTIT

  1. Nämäkö ajavat Suomalaisten duunarien asioita nykyään.Salli minun nauraa.Vasemmisto on ajautunut alkuperäisestä työväen aate ideologiastaan yhtä kauas kuin Vihreät luonnonsuojelu periaatteistaan, josta ei ole tietoakaan,city piipertämistä lukuunottamatta.

  2. No jos kerta Liban Sheikh oli tästä porukasta kaikkein pätevin hommaan 😆
    Toisekseen, valkoinen nainen tulee aina olemaan toissijainen valinta värillisten miesten rinnalla. Siinäpä sitä feminismiä parhaimmillaan.

  3. Sdp:llä on nuorisoketjun johtajana sulttaani ja Vasemmistolla nyt sheikki niin mikäköhän kalifi vihreille siunaantuu vai onkos siellä johdossa niitä ruskeita tyttöjä jo.Ei hyvältä näytä Suomen nuoriso tämä touhu.

    • EV: Pelkään pahoin ettei tuhoa.Nuoremmat polvet ovat myötämielisempiä (alistuneita jo pienestä pitäen) näitä murjaaneja kohtaan.Olen iloinen joka kerta kun näen alakoululaisia ilman että porukassa on aina pari tummaa ja aina ovat suuna päänä sakissa.

  4. Feministinen, vasemmistolainen, poliitikko ja visiönääri… huhhuh, nyt viljellään (vain) hienoja sanoja!

Comments are closed.