Koti Uutisia Vasemmiston tukema presidentti aloittaa valtionomaisuuden kauppaamisen Bank of American kautta

Vasemmiston tukema presidentti aloittaa valtionomaisuuden kauppaamisen Bank of American kautta

5
Vasemmistolle “monikulttuurisuus” on työntekijöiden oikeuksia tärkeämpää.

Emmanuel Macron valittiin viime vuonna Ranskan presidentiksi Euroopan vasemmiston tuella. Uransa juutalaisessa Rothschild-pankissa luonut Macron sai kapitalistitaustastaan huolimatta vasemmiston tuen siksi, että tätä vastassa oli maahanmuuttokriittinen Marine Le Pen.

Ranskan vaalit osoittivat, ettei työntekijöiden hyvinvointi paina modernin vasemmiston vaakakupissa läheskään yhtä paljon kuin kulttuurimarxismi ja pakotettu monikulttuurisuus. Suomessa muun muassa vasemmiston puoluejohtaja Li Andersson iloitsi Macronin voitosta näyttävästi.

Voittonsa jälkeen Rothschild-pankkiiri on tehnyt kaikkensa rappeuttaakseen rehellisten työntekijöiden hyvinvointia purkamalla esimerkiksi työehtosopimuksia. Macronin viimeisin hanke on valtionomaisuuden huutokauppaaminen yhdysvaltalaisen rikollispankki Bank of American kautta.

Macron suunnittelee muun muassa valtion omistamien energia-, infrastruktuuri- ja teleyhtiöiden luovuttamista yksityiselle finanssieliitille. Ranskalaiset pankkiirit ovat ennustaneet, että hankkeesta tulee poliittisesti haastava, sillä harva katsoo etenkään tärkeiden infrastruktuuriyhtiöiden yksityistämistä hyvällä.

Vasemmisto äänesti Macronin valtaan, jotta Ranskan rajat pysyisivät auki maahantunkeutujille. Nyt vasemmistoeliitti joutuu selittämään kenttäväelleen, miksi heidän kannattamansa presidentti käy sotaa työväenluokkaa vastaan ja kavaltaa kansallisen turvallisuuden kannalta tärkeät yhtiöt pankkiirisisäpiirilleen.

Lähde: Financial Times

5 KOMMENTIT

  1. Kommareille riittää kun joku pankkiirin poika käy laulamassa niille työväenlauluja.

  2. Vasemmisto tekee sitä mitä varten se on luotukin: toimii hyödyllisenä idioottina vallanpitäjille. Ainoastaan kansallissosialismi toimii vastavoimana sekä finanssieliitin talouspolitiikalle sekä maahanmuuttopolitiikalle.

  3. Tapaus Macron todistaa sen, mitä Kansallinen Vastarinta on globaalista politiikasta kirjoittanutkin: vasemmisto ja oikeisto vetää yhtä köyttä, kun on kyse Eurooppalaisten kansanmurhasta. Talousasiat ovat vasemmistolle täysin toissijaisia, vaikka suuri osa näiden kannatuksesta tulee työläisiltä.

  4. Tämä on merkittävä artikkeli. Nimittäin, se että jo muuallakin on havaittu Macronin tuhovoimainen politiikka. Macron pitää vanhoista naisista, sitä kuvastaa hyvin hänen suhteensa entiseen opettajaansa ja Merkeliin. Mutta yhteistä näille plitikoille on myös se että heillä ei ole lapsia. Harvalla “johtajalla” on. Silloin ei tarvitse välittää kuin omasta navasta. Ja silloin pystyy myymään kansallista omaisuutta kasinokeinottelijoille pilkkahinnalla.

    Tämä Macron on varmasti yksi näistä satanisteista johon osa suomalaisistakin päättäjistämme kuuluu. Ja toisaalta, kun kerrankin otat lahjuksen, alistut kiristettäväksi loppuiäksesi. Ja sen jälkeen olet oligarkkien talutusnuorassa lopun ikäsi.

  5. Sisällissota taattu, Ranska on todella vakavassa tilassa, jollei jo niin vakavassa, ettei välttämättä toivu ollenkaan.

Comments are closed.