Koti Artikkelit Vasemmiston toiminnanjohtaja Misha Dellinger vaati toisinajattelijoiden murhaamista

Vasemmiston toiminnanjohtaja Misha Dellinger vaati toisinajattelijoiden murhaamista

25

Kuvakaappaukset Vasemmistoliiton toiminnanjohtaja Misha Dellingerin verisistä väkivaltafantasioista ovat herättäneet tänään verkossa kiivasta keskustelua. Kuten aina, valtamedia on pyrkinyt parhaansa mukaan suojelemaan Dellingeriä ikävältä julkisuudelta, sillä hän on “rasisminvastustaja” eli “hyvällä asialla”.

Edessä Misha Dellinger silmälasit päässään. Takana Suomen nykyinen opetusministeri (!) Li Andersson.

Suomen opetusministeri Li Anderssonin ystäväpiiristä on jälleen paljastunut tappavaa poliittista väkivaltaa kannattava kommunisti. Kyseessä on vasemmistoliiton “Läntisen alueen toiminnanjohtaja” Misha Dellinger, jonka vastuualueeseen kuuluu Vasemmistoliiton toiminta muun muassa Anderssonin kotikaupungissa Turussa.

Opetusministerinä Andersson on vastuussa Suomen lasten ja nuorten kasvatuksesta, sivistyksestä ja hyvinvoinnista. Asetelma on huolestuttava, sillä viime vuosina useat hänen tärkeimmistä puoluetovereistaan ja henkilökohtaisista ystävistään ovat jääneet kiinni joko väkivaltarikoksiin yllyttämisestä tai suorasta tuesta muun muassa murhanyrityksiin syyllistyneille ulkomaalaisille kommunisteille. Kuinka opetusministerinä voi toimia ihminen, jolla on tiiviit siteet poliittisiin henkirikoksiin yllyttäviin marxistikiihkoilijoihin?

Muiden Vasemmistoliiton väkivaltaisten jäsenten tavoin Dellinger on poliittisen urakehityksensä myötä pyrkinyt peittelemään todellisia näkemyksiään ja siivoamaan jälkiään Internetistä. Täysin puhtain paperein hän ei ole tähänkään mennessä selvinnyt, sillä 2015 Turun Sanomat kirjoitti Dellingerin “vitsailleen” Ruotsin kuninkaallisten murhaamisesta kellarissa ampumalla.

Dellinger säikähti tuolloin saamastaan julkisuudesta ja pyrki vakuuttelemaan rauhantahtoisuuttaan medialle: “En lukeudu monarkian faneihin, mutta missään tapauksessa en sanonut, että ketään pitäisi ampua. Harmi, jos tämä ei avaudu lukijalle.” Nyt julkisuuteen nousseet viestit kuitenkin osoittavat, etteivät Dellingerin medialle antamat hätävalheet “vitsailusta” kestä tarkastelua.

Virallisen Twitter-tilinsä ohella Dellinger on ylläpitänyt ainakin @HuggyWuggy2- ja @Drunkfinngarden-käyttäjätunnuksia, joiden kautta hän on puolianonyymisti levittänyt radikaalia väkivaltapropagandaa. Erityisen rajua sisältöä Dellinger julkaisi @HuggyWuggy2-tilinsä kautta. Tili paljastui Dellingerin ylläpitämäksi, sillä hän oli julkaissut sen kautta valokuvan itsestään. Vaikka Dellinger sittemmin piilotti tilin, on kuvaviesti edelleen nähtävissä Internetin arkistopalveluiden kautta: https://archive.ph/dQfO1

“Kokoomuslaiset, keskustalaiset ja perussuomalaiset murhattava”

Mitä opetusministeri Anderssonin ystävä Dellinger sitten kirjoitti puolianonyymeillä tunnuksillaan? Yllä on kuvakaappauksia hänen tuotannostaan, jonka parhaita paloja päätimme suomentaa:

Mielestäni fasistit täytyy tappaa.” (Toisessa yhteydessä Dellinger kutsui Perussuomalaisia, Kokoomusta ja Keskustaa fasistipuolueiksi, joten Vasemmistoliiton toiminnanjohtajan tappolistalla on rutkasti mittaa.)

“Ilmastonmuutoksen epäilijät pitäisi ampua.”

“Kaikki fasistit pitää viimekädessä väkivalloin estää – –”

“Väkivalta on hyvin tehokasta. Sen on maailman tehokkain voima.”

“Väkivalta toimii erittäin hyvin. Se on suorastaan hämmästyttävän tehokasta.”

“Natsien ampuminen on ollut täysin ok tähän asti, miksi sen täytyisi muuttua?”

“Kyllä, minulla on oikeus tappaa itsepuolustukseksi ja fasistien tappaminen on AINA itsepuolustusta.”

Dellinger jakoi myös sosiaalisessa mediassa turkulaistoverinsa Jussi Marttilan twiittiä, jossa tämä kirjoitti: “Jos fasistiset poliitikot eivät voi liikkua julkisesti ilman turvamiehiä, se merkkaa sitä että heidän mahdollisuutensa toimia rajoittuu.”

Valtamedia on pyrkinyt parhaansa mukaan pimittämään uutisia Li Anderssonin ystävien väkivaltaisista intohimoista. Kun Anderssonin läheisen ystävän Dan Koivulaakson väkivaltaviestit vuosivat alunperin julkisuuteen, niistä uutisoivat ainoastaan kansallissosialistiset vastamediat. Valtamedia antoi Koivulaakson väkivaltafantasioille hiukan palstatilaa vasta, kun Andersson nimitti hänet “oikeusvaltiotyöryhmään” noustuaan itse hallitukseen.

Vasemmistonuorten salaiselle foorumille kirjoitetuissa viesteissä Koivulaakso vaati ”erittäin brutaalia” ja ”taktista väkivaltaa” kansallismielisiä vastaan. Koivulaakso ohjeisti Vasemmiston jäseniä suorittamaan väkivaltaa ”täysin anonyymisti”. Viesteissä Koivulaakso kutsui poliisia ”sioiksi” sekä pasifismia ”vakavaksi mielenhäiriöksi” ja kannusti seuraajiaan käyttämään kaasusumuttimia poliittisia vihollisiaan vastaan.

Koivulaakso on lisäksi osoittanut tukea ”natseiksi” epäilemiensä (ja usein täysin sivullisten) ihmisten koteihin kirveet kädessä tunkeutuneille Revolutionära Fronten -terroristijärjestön kommunisteille. Koivulaakso on vaatinut myös, että alaikäisen pahoinpitelyyn syyllistynyt Revolutionära Fronten -johtaja Joel Almgren vapautetaan vankilasta.

Kansallinen Vastarinta kartoitti Anderssonin yhteyksiä väkivaltavasemmistoon myös 2016, jolloin paljastimme, että Anderssonin toverit tukevat esimerkiksi raiskauksesta ja murhanyrityksistä syytettyjä ruotsalaiskommunisteja. 2017 turkulainen metallikonserttijärjestäjä puolestaan paljasti, että Andersson oli toiminut väkivaltavasemmiston viestintuojana yrittäessään painostaa järjestäjää perumaan kansallismielisen yhtyeen esiintymisen.

Mikäli tahdot antaa palautetta Misha Dellingerille, hänen yhteystietonsa ovat alla:

[email protected]
Puh. 040 673 8711

Lue myös: Raiskausten ryvettämä Vasemmistonuoret vastustaa ”natseja” itsenäisyyspäivänä

25 KOMMENTIT

 1. pakko kyllä sanoa samaa, kyllä minunkin mielestä vasemmistolöllyköitten surmaaminem on oikein ja täysin hyväksyttävää. joten kysesisen löllykän tappaminen on hyväksyttävää. joskus joku saattaa vielä tulla pimeellä kujallla vastaan

 2. Vaikka tällainen touhu ei olekaan mitään uutta vassareiden piireissä, mutta vaikuttaa silti hieman tekaistulta parodiaprofiililta.

  • Tuskinpa on, tili perustettu vuonna 2010. Ketä silloin on kiinnostanut joku miska, joka oli kokkina tuolloin.

 3. Ja kymmeniä otsikoita ja syytteet päälle persupoliitikolle puheesta, jossa tämä yhdistää maahantunkeutujat vieraslajeihin. Kommunisti saa kyllä avoimesti uhota poliittisten vastustajien ym. tappamisesta ampumalla ja toimia vieläpä Suomen poliittisella kentällä ilman mitään seuraamuksia. Tällaiset tyypit, jos jotkin pitäisi olla SUPOn tarkkailussa, vaikka en usko että tällaisessa pullamössökommunistissa olisi miestä tulla edes julkiselle paikalle vastustamaan kansallissosialisteja saatika muitakaan kansallismielisiä. Mahtaa tuntua elossa olevista veteraaneista todella miellyttävältä nähdä nyky-Suomen poliittinen ilmapiirin…

 4. Hienoa, että toimitus nostaa esille näitä radikalisoituneita vasemmistoterroristeja, jotta tavalliset kansalaiset osaavat varoa heitä.

  Miksi tämä militantti antifaterroristi on sotkenut lapsensa tähän joukkotuhonnan suunnitteluun?
  En ihmettelisi, jos lastensuojeluilmoitus on jo tehty tästä vasemmistoterroristin lapsesta…

  Mutta mitä tekee PolPo?!! Onko esitutkinta jo aloitettu näistä julki tulleista murhasuunnitelmista? Pitää muistaa, että vihapuhe johtaa vihatekoihin, eli on todennäköistä että tämä vasemmistoliiton terroristi tekee massamurhan lähiaikoina, jos häntä ei pysäytetä.

  • Annoin Misha Dellingerin murhasuunnitelmista vihjeen poliisille. Tässähän täyttyy rikoksen tunnusmerkit.

   • Laitoin myös Iltalehdelle uutisvinkin tästä, mutta tuskin kumpikaan johtaa mihinkään.

   • Itse toivotin tervetulleeksi tontilleni ja takuulla saa poju turpaan niin että paska roiskuu.

 5. “Kyllä, minulla on oikeus tappaa itsepuolustukseksi ja fasistien tappaminen on AINA itsepuolustusta.”

  Tämäkin pullamössökommari voisi tukkia turpansa, joku “fasisti” tai muutenvaan vittuuntunut kaveri voi vielä oikeasti kokeilla onko tämä vatipää sanojensa mittainen.
  Itse en sure tollasen molopään kuolemaa, koska yhtään ihmistä ei ole murhattu jos joku narkokommari sattuukin kuolemaan. Paras kommari on kuollut kommari.

  Ilmeisesti oman kyvyttömyyden todenneena haalivat kavereikseen näitä “sotaa ja vainoa” pakenevia partalapsia, luulevat “tasoittavansa” tilannetta. Mutta tositilanteessa näistäkään aavikon läpsyttelijöistä ei ole sotimaan suomalaisia vastaan kuin korkeintaan etelän kaupungeissa, luontopolulla murtuu sisu ja niska.

  Innolla odotan, milloin punikit rittävät aloittaa “puhdistuksensa”. Tänne vaan, näihin soihin on ryssäkin aikoinaan poljettu.

  • Joo, sotilaskarkureitahan nuo Irakilaiset hiekka-apinatkin ovat, jotka tänne tunkevat. Eli todella rohkeita sotureita. Epäilen kyllä että tulevatko toimeen vassareiden kanssa, sillä vassarit ovat täynnä “sateenkaari”-porukkaa. Toki pedofilia eli rakkaus lapsiin yhdistää molempia demografioita.

   Tuollaisia hipsteripellejä ja muita urbaaneja seksuaalideviantteja tiputtaisin yksinäni pikkubussilisen vaikka aamutokkurassakin. Onneksi olen sen verran kookas kaveri ettei ihan jokainen hiiri tai apina tule aukomaan päätä.

 6. Läjä paskaa. Ei tällaisten lieteläjien ulostuksia tarvitse noteerata mitenkään.

 7. Mitä on tehtävissä? Suuri osa tuo apinoita thaimaasta vaimoikseen ja ylipainoset ja vajaat lisääntyvät neekerien ja muslimien kanssa! Jotka eivät välitä vittuakaan mistään moraaleista ym. Tuo entisaikojen ajattelu että pitää tehdä töitä eläkseen koskee enää pientä porukkaa jonka moraali rapenee päivävältä kun heräävät todellisuuteeen että näistä ääliö lampaista on tehty maksamaan oman tuhonsa! Joko palautetaan dna testeillä geneettinen suomi äärimmäisellä väkivalla tai sit romahdetaan!

  Pahimmatkin narkkarit ym muut tuovat thaimaasta/muista vajaaälysistä maista näitä apinoita joista suurin menee valtion eli teidän maksettaviksi johonki sossu kotiin ym muualle! Ja ajatelkaa hyvät lukijat kuinka kaukana perus suomalainen idiootti on siitä että oikeasti otetaan neekerin muslimin ym muun kakara väkisin kiinni ja piestään ja hävitetään!! En näe pois pääsyä millään lailla!!

 8. Tottahan se on että ‘kaikki valta virtaa aseen piipusta’. Väkivalta on erottamaton osa elämää, ei niin ettäkö sitä pitäisi välttämättä käyttää. Jos sen sanoo ääneen ja etenkin jos asettuu oman ryhmänsä puolelle muita ryhmiä vastaan niin siitäkös mekkala nousee. On tietysti ikävä huomata että näinkin pienessä maassa kuin Suomi on muutama kuppikunta joiden maailmankatsomukset ovat melko pahassa ristiriidassa keskenään.

  Tällä hetkellä valtion väkivaltamonopoli pitää ihmiset aisoissa, saa nähdä miten multikulti vastaan suomalaiset -tilanne kehittyy lähivuosikymmeninä. Ruotissa on jo siirrytty monopolista vapaille markkinoille väkivallan suhteen.

  Olisi erittäin mielenkiintoista lukea tutkimustuloksia siitä miten ne yli 600 000 aseen omistajaa ovat jakautuneet Suomessa poliittisesti. Paljonko vasemmistolla/vihreillä on pyssyjä, paljonko niitä on kansallismielisillä jne. Suomen Perustalle ehdotin moista samalla kun maahanmuuttajien äänestyskäyttäytymisen tutkimista. Vastauksessa ei kommentoitu asetutkimuksen ideaa mitenkään, äänestyskäyttäytymisen totesivat olevan mielenkiintoinen idea. Ettei tätä palstaa lue kukaan työtön tilastonikkari?

 9. hyvä kommentti turisti! Miten ihmeessä nämä vapaamuurarit rotary klubit ym muut ovat näin täysin maanpettureita tai välinpitämättömiä IHAN USKOMATONTA EIKÖ HEILLÄKIN OLE LAPSIA?????

  Tottakai salaisuudet että maa ei ole pallo, dinosauruksia ei ole ollut ym muuta ja heille on näytetty se ja kuinka tyhmiä massat ovat että jopa ovat valmiita hylkäämään omansa! Ei tietenkään tälläkään foorumilla voi perus ääliö ymmärtää ettei elä maaPALLOLLA!!

  • Kyllä maailma on pallo. FlatEarth on PsyOp harhautus. Voi sen sijaan olla, että pallo onkin ontto. Etsi hollow earth theory ja imperialgermans sivusto.

  • Onko oikeasti vielä joku niin vitun tyhmä, että luulee maan olevan litteä? 😂

 10. Sairas sekopää. Voi muuten olla oikeasti vaarallinen, ei kylläkään reilussa mies miestä vastaan tappelussa mutta noissa on ainesta joukkosurmaajiksi jollain pommeilla ym.

 11. Toi keskimmäinen jätkä muuten on tuolla ihan muista kuin poliittisista syistä kun tsiigaa ton kommarimuijan persettä tollai 😀

 12. Nimi Dellinger voisi kuulua tiettyyn etniseen ryhmään kuuluvalle.

 13. Tuossa Dellireouksessa on vähän samoja viboja kuin mitä saa jos googlettaa kill room podesta

 14. Kannattaa muuten vähän kaivella historiaa. Misha perusti 90-luvulla Punanyrkki-nimisen kommunistiporukan, jonka tavoitteena oli aloittaa aseellinen vallankumous.
  Turun Ylioppilaslehti tms teki niistä aikoinaan jutunkin.

Comments are closed.