Koti Uutisia Aktivismi Vasemmiston suojellessa omiaan Perusuomalaiset puukottaa selkään

Vasemmiston suojellessa omiaan Perusuomalaiset puukottaa selkään

32
halla-1200x600-620x330

Perussuomalaisten johto on jälleen osoittanut kannattajilleen, etteivät uskollisuus ja toverihenki kuulu puolue-eliitin arvoihin. Sionistinen puoluejohtaja Jussi Halla-aho savusti tänään Perussuomalaisten Nuorten varapuheenjohtaja Toni Jalosen pois asemastaan liiallisen kansallismielisyyden vuoksi.

Kuten uutisoimme aiemmin, Jalonen piti viikonloppuna Viron Etnofutur-tapahtumassa kuohuttaneen puheen, jossa hän luonnehti itseään fasistiksi. Virossa parlamentaarinen kansallismielisyys ei ole joutunut sionistien kontrolliin, vaan Jalosen ohella tapahtumassa puhui muun muassa maan valtiovarainministeri Martin Helme, joka hyökkäsi avoimesti ulkomaalaisia pankkeja vastaan.

Etnofuturia isännöinyt Helmen edustama EKRE-puolue ei säikähtänyt Jalosen puhetta, kun taas Suomessa Jalosen sanat ajoivat Perussuomalaiset välittömästi kriisiin. Totuttuun tapaan Halla-aho puukotti omia puoluetovereitaan selkään saadakseen hyväksyntää Kokoomukselta, punavihreiltä hallituspuolueilta sekä ulkomaalaiselta finanssieliitiltä, jonka TTIP-lobbaajana Halla-aho on toiminut.

Jalonen kertoi tänään antamassaan tiedotteessa, että hän eroaa PS-Nuorten johtotehtävistä puolue-eliitin painostuksen vuoksi. Samalla erosi myös toinen nuorisojärjestön varapuheenjohtaja, Tomer Suoranto, joka tahtoi eleellään protestoida puolue-eliitin päätöstä vastaan.

– Into minkäänlaiseen toimintaan on mennyt, eikä Perussuomalaiset Nuoret ole enää kanava, missä nuori kansallismielinen voisi vaikuttaa, Souranto totesi hänen ja Jalosen yhteisessä tiedotteessa.

On vähintäänkin mielenkiintoista, että Perussuomalaisten korkein johto on päättänyt aloittaa rajut puhdistukset nuorisojärjestössä vain yhden sanan vuoksi. Samaan aikaan Vasemmistoliitto on suojellut viimeiseen asti toiminnanjohtajaansa Misha Dellingeriä, vaikka tämä on vuosien ajan vaatinut järjestelmällisesti poliittisten toisinajattelijoiden murhaamista.

Halla-ahon toiminta on omiaan syömään nuorten kansallismielisten motivaatiota poliittiseen toimintaan. Tällä hetkellä Perussuomalaiset esiintyy globalistista eliittiä palvelevana selkäänpuukottajien herrakerhona, kun taas Vasemmisto on valmis asettamaan lojaliteetin etusijalle jopa silloin, kun sen toiminnanjohtaja vaatii terroristisia murhia. Miksi kukaan kansallismielinen tahtoisi toimia järjestössä, jossa toveruus on pelkkä vitsi?

Lähde: Yle

32 KOMMENTIT

 1. Uskokaa nyt jo että PerusSionistit on alusta asti johdettu kusetus. Kusetuksilla 1) johdetaan ihmisiä harhaan ja 2) tehdään rahaa.

  Aina keksitään uusia kusetuksia. Uusimpina keksintöinä ilmastohömppä. 70-luvulla oli “energiakriisi”, jolla nostettiin öljyn ja sähkön hintoja.

 2. Persut eivät ole sitoutuneet fasismiin, kansallissosialismiin tai ylipäätään oikeaan kansallismielisyyteen, joten ei ihmekkään että lentävät puolueesta pihalle. Perustaisivat nyt jo herranen nuo persuista siivotut kansallismieliset oman puolueen, kun alkaa heitä olemaan jo melkoinen määrä. Ei Persuilla ole mitään eroa Kokoomukseen.

  • Niin tai liittyisivät aitojen kansallismielisten puolelle, kuten Kohti Vapautta kansanliikkeeseen tai SoO järjestöön. Nuorille hyvänä vaihtoehtona on myös kansallissosialistinuoret (ks-nuoret.com)

   Perussuomalaiset = Kansanpetturipuolue

 3. Välillä tuntuu, ettei kovinkaan moni tajua, mitä oikea kansallismielisyys ja nationalismi ovat, eivät varsinkaan nämä löysät tolkun ihmiset jotka voi huoletta luokitella kommunisteiksi. Luulevatko nämä omansa tuomitsijat ja vihollisen miellyttäjät saavansa vastapuolelta joitain irtopisteitä tällä nuoleskelullaan vai miksi tuollaiseen ryhtyvät? Ärsyttää kovasti täällä twitterissäkin tuo hurraaminen Jalosen erottamisesta. Minkähänlaisia kansallismielisiä nämä hurraajat oikeasti ovat vai ovatko ollenkaan?

  • “Luulevatko nämä omansa tuomitsijat…”

   Lisää kannatusta sillä haetaan, eli siinä mielessä vastapuolen hyväksyntää kyllä, jos vastapuoleksi lasketaan esim. Kokoomuksen ja Suomen Keskustan kannattajat.

  • Kun ihmisille on pienestä pitäen opetettu joka tuutista, että fasismi ja kansallissosialismi ovat äärimmäisen pahoja ideologioita, niin toisaalta en ihmettele harhaanjohdettujen suhtautumista tähän, kyllä se jokaisen suomalaisen kupla puhkeaa ennemmin tai myöhemmin, kuten Ruotsissa kävi. Tämä maa eriarvoistuu koko ajan, vaikka tasa-arvosta lässytetään koko ajan, enemmän masentuneita, turhautuneuta, kyllästyneitä ja nurkkaan ajettuja kansalaisia. Suomen poliisikin myönsi vihdoin turhautuneisuuden ja uupumuksen monikulttuuriseen helvettiin: https://yle.fi/uutiset/3-11227528

   • Niin, nämä lampaat kun eivät osaa ajatella omilla aivoillaan ja alhaisella älykkyysosamäärällä varustetut typerykset vuodesta toiseen äänestävät näitä samoja kansanpetturipuolueita ja “heränneet” lampaat kuvittelevat jonkun sionisti -ja valeoppositiopuolue perussuomalaisten pelastavan meidät. Herranjumala miten monet nykysuomalaiset ovat niin saatanan idiootteja.

 4. ei niitä turhaan snota vale oppositioksi, taas pässiä viedään narussa

 5. Kyllähän nyt jokaisen olisi pitänyt tietää alusta alkain että mitä se touhu on, mutta lampaat äänestää vaikka eine mitään ymmärräkkään, “mestaria” kiitetään vaikka ei edes tiedetä mistä. Pelkkää teatteria ja korruptioita tuo politiikka on, kaikki puolueet ovat käytännössä sama asia. Tuttu ilmiö myös Amerikasta kun Trumpin piti olla oikein uusi Hitler joka heittää kaikki neekerit ulos jenkeistä jne. Ihmettelen miten tuo uppoaa kerta toisensa jälkeen ihmisten nuppiin.

  Vastarintaliike on ollut tästä aina perillä, Jussi Halla-aho, kansanpetturi!

  • Trump oli oikea ansa Yhdysvaltojen valkoiselle väestölle joka kuvitteli hänestä jonkinlaista pelastajaa. Mies jonka vävy on juutalainen( täysi tekopeli),ja joka tuntuu olevan ohjailtavissa kulisseista. Ja sehän on selvää ketkä siellä ovat. PS:än tapauksessa taas uskon olevan kyse opportunismista ja oman edun tavoittelusta, kuin ulkopuolisesta ohjailusta. Mutta yhtä paha kumpikin.

   • Soinin parhatia lipsautuksia pienissä kännipäissään:

    “Kerätkää vaikka 500 000 nimeä [kansalaisaloite.fi-palveluun], niin siitä [EU-erosta] ei tulla äänestämään!”

    “Meitä [PerusSionisteja] rahoittavat mertentakaiset ystävät.”

    Paskasäkki sanoi haastattelussa jokin aika sitten että voisi ryhtyä papiksi nyt, mutta ainoa este on naimisissa oleminen. Sopisi kyllä täydellisesti meidän sateenkaarisyöpäkirkkoon tuo säkillinen jätettä.

 6. Rotutietoisuus on se lasikatto, jota persutkaan eivät uskalla rikkoa. Muutoin ei politiikassa ole väliä ajaako pedofiliaa, huumeitten sallimista tai kieltämistä, ilmastonmuutosta joko puolesta tai vastaan, kaikki käy mutta rotuajatus on se iso mörkö, johon ei haluta tarttua. Siksi juuri siihen pitää tarttua.

  PS:n äänestäminen oli joskus radikaali teko, mutta nyt persut ovat yhtä radikaaleja kuin ananas pizzassa.

    • Onko yllätys, että James Hirvisaari on kristitty sionisti? KD:n lisäksi kovimmat sionistikristityt löytyy Perussuomalaisista. Sitähän myös Laura Huhtasaari ja Sebastian Tynkkynen ovat. Ei (entisten) perussuomalaisten sionismi-innostukset mikään salaisuus ole. Ihan Timo Soini ja Simon Elokin ovat sen tuoneet julki.

     “Kommenttien perusteella Suomella ei ole toivoa jos tuo on valtaväestön asenne; ”Jee Teuvo ei ole rasisti.””

     Minä tätä ihmettelen, että nämä hondurasilaiset ja thaimaalaiset ovat ok, vaikka kyse olisi ostovaimoista, mutta neekerit on heti paha. Sanottakoon, ettei nuo kuulu Suomeen. Pitää olla maahanmuuttokriittisessä miehessä oikeasti vikaa: ensin niin huolestutaan islamista ja naisten alistamisesta, mutta sitten itse haetaan ostovaimo. Just joo. En muista kerta kaikkiaan tällaista roskaa kuulleeni Vastarinnan tyypeiltä, joten lisää syitä vain riittää vaihtaa puolta.

     Tiedän muutaman tällaisen tapauksen, enkä menisi näitä miehiä kehumaan. Täysiä reppanoita, jotka ei Suomesta ole naista löytäneet. Omassa asenteessa ei ole vikaa, vaan suomalaisessa naisessa. Oikeastaan näitä tyyppejä masentaa, kun suomalainen nainen voi omata omat mielipiteet. Kuulostaa varmaan nyt jonkun feministin kitinöiltä, mutta takaan, että nyt on ihan eri naisen “kitinää” tämä tässä.

     • Thaimaasta vaimonsa ostaneet ovat alinta saastaa. PS on täynnä sionisteja ja muita mielisairaita, se on päivänselvä asia. Kristitty vain ei tosin voi olla sionisti, sillä juutalaisuus ja aito kristinusko l. usko Jeesukseen ovat toistensa täydelliset vastakohdat: Talmud mm. kumoaa Kymmenen käskyä.

   • Kommenttien perusteella Suomella ei ole toivoa jos tuo on valtaväestön asenne; “Jee Teuvo ei ole rasisti.” Pitkä liuta onnitteluita ja jopa tällainen;

    “Monikulttuurisuutta lisää 26.2. 16:08

    Onkohan Teuvo oppinut espanjaa vai liekö Stephanienin helpompi oppia suomea? Toivottavasti suhde toimii paremmin kuin hondurasilaiset tekohampaat. Mukavaa oikeasti, kun saamme Suomea vähitellen monimuotoisemmaksi. Ja kun persut siivoavat rasistit, fasistit ja arjalaiset pois, voivat vieraatkin kotoutua ja tuoda uutta kulttuuria yksitotiseen Suomeen.”

    • Monikulttuurisuuden ihanuus on pesiytynyt Perussuomalaisiin – eri muodossa vain. Vasemmistoliitto ja Vihreät ovat sen ihanuuden löytäneet islamista, Perussuomalaiset thaimaalaisista ja honduralaisista.

     • Oikeassa olet. Totesin jo aiemmin, että Perussuomalaiset on puolueena kansallismielisyydestä kaukana. Jos tuomitsee etnonationalismin, niin puoluetta voi pitää lähinnä poliittisena vitsinä.

    • Immonenkin vielä! Hän on varmaan edelleen naimisissa sen bosnialaisen muslimin (vai oliko entinen jo) kanssa.

  • Kansanpetturipuolue Perussuomalaiset on sionisti -ja valeoppositiopuolue, joka on yhtä “kansallismielinen” kuin muutkin valtapuolueet eli roskasakkia täynnä lukuunottamatta etnonationalisteja, jotka ovatkin jo lähes kaikki erotettu puolueesta. Sitä ihmettelen, että mitä helvettiä nämä etnonationalistit ylipäätänsä ovat olleet perusjunteissa.

 7. PS puolueena on aivan yhtä perseestä kuin Suomen Sisu, Kansallismielisten liittouma, Homma/Sarastus…

 8. Realistien on syytä tunnustaa, että Persujen tulevalla vaalivoitolla ja ministeripuolueeksi pääsemisellä ei pelasteta jo nyt näkyvillä olevaa demografista katastrofia. Vain siinä tapauksessa, jos Persut olisivat poikkeustilaan valmistautuva vallankumouksellinen fasistipuolue ja kansa sen takana, tällä maalla voisi olla pelastautumisen mahdollisuus. Lisäksi tämä vaatisi sen, että muu Eurooppa on noussut tahoillaan puolustamaan kansankuntiensa säilymistä. On yhdentekevää kutsutaanko Suomen ja Euroopan pelastusoperaatiota fasismiksi tai joksikin muuksi, selvää on vain se, että valedemokraattisella näpertelyllä ei voida voittaa haasteita, jotka uhkaavat meidän ja jälkipolviemme olemassaoloa.

  • Keskusvallan on murruttava ensin ennenkuin provinsseissa voidaan ryhtyä avoimeen kansannousuun. Ja parempi olisi jos se tapahtuisi kaikkialla jokseenkin samalla ajoituksella.

 9. Kuten on jo sanottu, jos me olemme oikeasti sodassa, miksi me emme murhaa heitä? Hekin ovat valmiita murhaamaan meitä. Mikään ei näytä onnistuvan. Voidaan vaan tapailla kahviloissa ja keskustella ja “kasvattaa” kannanottoa mutta aika kuluu, ja on pahentunut huomattavasti 200 vuoden aikana. Tiedän että kuka tahansa ei voi mennä ja puukottaa jotain politiikkoa, mutta onko ne pullakahvit nyt se ratkasu?

  • Oikeastaan ainoa asia mitä pitäisi tapahtua on sähköjen katkaiseminen ja/tai rahan arvon laskeminen, jonkin sodan alkaminen tai Amerikan tuhoutuminen. Tai koronavirus.

 10. Vasemmistoliiton Misha Dellingerin fasistintappotviitit 8vat nyt Ylen nettisivulla. Vasemmistoliitto selittää Dellingerin antaneen tunnuksensa kahden muun henkilön käyttöön, jotka sitten kirjoittivat kyseiset tviitti.

  Uskoo kuka tahtoo ja ihmettelen miksi Dellinger ei poistanut tviittejä, jos ei niitten takana seissyt.

  Mutta huomatkaa: Vasurit eivät heittäneet omaansa susille vaan seisoivat yhtenä miehenä Dellingerin tukena. Miettikää sitten mitä persut tekivät Toni Jalosen tapauksessa.

Comments are closed.