Koti Uutisia Vasemmiston kootut selitykset pakolaisten raiskausepidemiasta

Vasemmiston kootut selitykset pakolaisten raiskausepidemiasta

5

UK_vasemmiston_selitykset

Aluksi monikulttuurisuuden kannattajat pyrkivät vaikenemaan uudenvuoden raiskaus- ja ahdistelutapauksista. Monet vasemmistolaiset tahot vaikenevat koko aiheesta edelleen, sillä on vaikeaa keksiä mitään vakavasti otettavaa teoriaa, joka palvelisi heidän agendaansa tässä asiassa.

Kun keneltäkään tuskin on jäänyt huomaamatta uutiset aiheesta, ovat jotkut vasemmistolaiset ryhtyneet selittelemään tapahtumia monikulttuuri-ideologian kannalta parhain päin.

Vasemmistolaiset ovat väittäneet uutisia niin sanotuiksi false flag -operaatioiksi ja keskustelua aiheesta on pyritty vaientamaan tai ohjailemaan muualle. MV-lehti julkaisi vasemmistolaisten selityksistä suomenkielisen käännösartikkelin, jonka voi lukea tästä linkistä: http://mvlehti.net/2016/01/08/vihervasemmiston-kootut-selitykset-joukkoraiskausepidemiasta/

5 KOMMENTIT

 1. Ei tuota vasemmistolaista järjenjuoksua voi käsittää, vaikka kuinka yrittää. Pakko siinä on olla aivojen toiminnassa jotain häiriöitä verrattuna ihmisen terveeseen ajatteluun… Onko näin, että nämä vasurianarkistit ovat ainoa eliömuoto maailmassa, jolta puuttuu itsesuojeluvaisto ja sitä kautta kaikki terve toiminta oman kansan,lähimmäisten ja itsensä puolesta?

  Miksi haluatte kaataa itsenäiset valtiot anarkiallanne? Hävittää oman rotunne? Tuhota itsenne ja kaiken muun liberaalimarxistisella paskallanne? Tajutkaa jo kommunistit, ette tule koskaan voittamaan valkoista Eurooppaa itsellenne millään monikulttuuriutopiallanne, vaikka niin kuvittelettekin.

  Teitä vastassa tulee olemaan aina ja ikuisesti vastavoima. Jokaisessa Euroopan itsenäisessä valtiossa.

 2. Muutamat punikit ovat yrittäneet kääntää huomiota pois ikävistä totuuksista twitterissä meneillään olevaan #lääppijä kampanjaan jossa vasemmistolaistaustaiset naiset kertovat “erittäin luotettavia tositarinoita” siitä kuinka suomalaiset miehet ovat heitä ahdisteleet seksuaalisesti jo huomattavasti kauemman aikaa kuin mitä laittomat maahantunkeutujat ovat tehneet.

  Tulee ihan mieleen samat onnettomat taktiikat jotka oli käytössä myös vuonna 2013 kun maahantunkeutujat alkoivat mellakoimaan Tukholman Husbyssä. Aluksi YLE yritti jättää koko asian täysin pimentoon, mutta kun mellakat eivät laantuneet vaan päinvastoin alkoivat laajenemaan, oli suomalaisvastaisten toimittajien pakko keksiä jotakin.

  Niinpä YLEn ruotsinkielinen toimitus keksi tämän Ricky the bussilipunmaksaja tarinan jossa suomalainen mies oli haukkunut bussipysäkillä Ricky-sorsaa neekeriksi ja sitten senjälkeen yrittänyt bussiin kyytiin pummilla. Armelias Ricky the suomijunttirasistia humaanimpi mies oli sitten maksanut tämän ultra-persun bussilipun ja koko bussi oli räjähtänyt aplodeihin.

  Vieläkään ei ole löytynyt todistajia tälle episodille. Ainoastaan joku nimetön nuori poika joka väitti nähneensä ja koska se oli valhetta, vaiettiin asia vähin äänin unholaan samalla kun Husbyn mellakatkin alkoivat laantumaan.

 3. Lobotomisoitu suvakkimassa ei perustele mitään järjellä. Media on heidän hallussaan ja heidän ei tarvitse perustella mitään. Se vain on niin.

  Suvakki/valtamedia ei koskaan haastattele esim. Kansallisen Vastarinnan ihmisiä, sillä jokainen haastattelu/julkisuus johtaisi kiinnostuksen lisääntymiseen.

  Siksi he orjamaisesti joutuvat toistamaan samaa “hyvä pakolainen, paha kantasuomalainen”-tarinaa. Jos he yhdenkin kerran lipeäisivät tästä niin heidän rakentamansa korttitalo romahtaisi.

  He tulevat valehtelemaan, vääristelemään, kaunistelemaan, peittelemään vielä (ja nimenomaan vielä silloinkin), kun kadut lainehtivat kantasuomalaisten verta.

  Suvakkimediaa johtavat ihmiset ovat aidosti pahoja ihmisiä, he tietävät hyvin, mitä he tekevät ja mihin tämä kaikki johtaa: valkoisen kansan tuhoon. Mutta he haluavat sitä, se on se unelma, josta he puhuvat. Suvakkimassa taas on pääosin tietämätöntä, ns. hyvää tarkoittavia idiootteja.

  Mutta jos pelistä poistuu suvakki/sionistimedian johto/omistaja niin peli tasoittuu. Eliitti on paha, kansa on harhaanjohdettu.

  Nämä suvakkimassan idiootit eivät ymmärrä, mitä he tekevät.

  Olisi tietenkin kohtuullista ja oikein, että esim. Naisasiaunionin johtaja joutuisi oikein elämässä elämässä Kölnin arabi/afrikkalaismassan käsiteltäväksi. Ihan iholle.

  Mutta se ei mene näin: Eliitin suvakit osaavat varoa, alttarille uhrataan sotilaita, tavallisia naisia. Eliitti piilottelee omilla asuntoalueillaan sievästi kuplivaa lasissa, ja hyvässä, valkoisessa (tai sisäsiistissä värillisessä) seurassa.

  Mikään puhumamme, mikään tekemämme ei muuta suvakkieliitin kantaa, koska he ottavat hyvinvointinsa kansan rahoista ja he olisivat nollan arvoisia, jos heidän pitäisi elättää itsensä oikealla työllä.

  He ovat riistäjiä, verenimijöitä. Heille kansa on vain siksi, että se maksaa heidän loputtoman suvaitsevaisuustrippinsä.

  Ei kannata yrittää ymmärtää, riittää, kun vihaa. Syvästi, hartaasti.

 4. Saksassa ilmeisesti ulkomaalaistaustaiset ravintolat olivat kohteena kritiikille.

  Mielestäni oikeampi kohde kritiikille olisi se eliitin osa, joka äänekkäimmin suojelee rikollisia. Mielenkiintoista on, että esim. naisten oikeuksien puolustajina tunnetut organisaatiot ja yksilöt huutavat äänekkäimmin näiden raiskaajien puolesta.

  Nämä idiootit ovat tuoneet maahamme pelon kulttuurin ja mielestäni olisi oikein, että pelon tuoneet saisivat tietää, mitä pelko on.

  Ilmiön taustalla olevat eliittijoukot tietävät, mitä he tekevät ja he eivät tippaakaan välitä siitä, että lapsiamme ja naisiamme raiskataan ja että heidän vapautensa elää turvassa omassa maassaan on jo viety pois.

  Todellinen paha asuu näissä eliitin “tiedostavissa” ihmisissä, he uhraavat verta ja kyyneliä omalle unelma-alttarilleen.

  Pitää erottaa metsä puilta. Yksittäisen raiskaajan keskellä kasvaa sankka joukko raiskaajia maahan tuovia puita. Niitä kun karsii, niin metsä voi paremmin.

Comments are closed.