Koti Uutisia Vasemmiston asialistan kärjessä laittomien maahanmuuttajien terveys

Vasemmiston asialistan kärjessä laittomien maahanmuuttajien terveys

13

Vasemmiston asialistan kärjessä ei olekaan pienituloisten suomalaisten etujen ajaminen vaan “paperittomien ulkomaalaisten” terveyspalveluiden parantaminen.

UK_Anna_Kontula_vas

Vasemmistoliiton kansanedustaja Anna Kontula aikoo aloittaa toisen kautensa kantelulla oikeusasiamiehelle. Kontula haluaa oikeusasiamiehen selvittävän, onko nykyinen laki paperittomien ulkomaalaisten, eli kansan termein laittomien maahanmuuttajien, terveydenhoidosta perustuslain mukainen.

Nykyinen lainsäädäntö takaa laittomasti maassa oleville kiireellisen terveyshoidon. Edellinen hallitus esitti, että lakia laajennettaisiin koskemaan muitakin terveyspalveluja, mutta esitys kaatui kansanedustaja Kari Rajamäen myötä. Esityksen kaatuminen jäi harmittamaan erityisesti vasemmistoa, joka nyt kärkipoliitikkonsa johdolla lähtee ensi töikseen ajamaan laittomien maahanmuuttajien asiaa.

Anna Kontula on aiemmin tunnustanut myös itse piilotelleensa laittomia maahanmuuttajia viranomaisilta, jotta näitä ei karkotettaisi Suomesta. Hänen puoluetoverinsa ovat myös julkisesti avustaneet Suomeen saapuvia romanikerjäläisiä, joista monet harjoittavat suomalaisiin kohdistuvaa väkivalta- ja omaisuusrikollisuutta.

Kontula muistetaan myös koomisesta Lindex-kohusta.

Lähteet: Aamulehti, MV-lehti

13 KOMMENTIT

 1. Sillai kai! Asiat heti tärkeysjärjestykseen…
  Kontulalla muutenkin tuntuu olevan ihan omat prioriteetit Suomen asioiden hoitamiseen. Mahtaako hänen nimensä olla edes Kontula vai onko ottanut tämän nimen koska Kontulassa asuu pakolaisia?
  Jos tämä nainen saisi päättää niin hän varmaan uudelleensijoittaisi muihin maihin kaikki Suomessa vuonna -18 ja -88 syntyneet ihmiset…

 2. KANSANEDUSTAJA = Ajaa ulkomaan kansalaisten etua, ennenkuin auttaisi oman maan kansalaista? Miksi ??

 3. Nyt puhutaan kuitenkin kansanedustajasta, joka on sanonut Iltalehdessä seuraavaa:
  Kansanedustaja pöyhisi seksilakeja:”Lähisukulaisten välisen seksin kielto tarpeeton”Tiistai 31.07.2012 klo 20:01

 4. juu tässä taas nähdään mitä suomalaiset äänestävät…samperin viherpiipertäjät ja mamujen suojelijat…laittakaa nyt tolle stoppi jo alkuunsa,ei tollasta voi edes suomen kansa hyväksyä missään vaiheessa..kyl nyt pitäis olla ihan samat jonotus hommat niillä ja muutenkin että laittomasti olevilla pitäis olla eri vapaudet..minkä takia tässä maassa valitetaan kansan toimesta ja sit äänestetään tollasia päättäjiä maahan jotka tekevät mitä sattuu että meillä kantasuomalaisilla menee vaan huonommin.
  kukaan ei tunnu tajuavan että täs alkaa oma maa kärsimään enempi ja enempi.
  ja viel se että on piilotellut niitä itse ja omat puoluetoverit myös..
  heittäkää ulos eduskunnasta eukko jo ennen kuin ehtii aloittaa edes ehdotuksia!!!

 5. Sais nuo vasurit viedä sinne Lähi-itään ja Afrikkaan kun kerran niin pitävät noista iljettävistä ihmisistä, samoin myös “suomalaiset” rotupetturit myös sinne.

 6. Lääkäri joka hoitaa paperittomia eli rikollisia, on karkoitettava Suomesta. Rikollinen kuolkoon tautiinsa tai hakekoon hoitoa synnyinmaastaan. Karkoituksesta aiheutuvat kulut on perittävä rikolliselta tai kohdehenkilön kotimaalta. Jotain on pahasti pielessä kun valkoisia suomalaisia vanhuksia kuolee hoidon puutteeseen ja mamuja paapotaan.

 7. meidän ,kansan äänitorvi,ketkä häntäkin äänesti itseään edustamaan ,tais jäähä paska käteen

 8. Voin siis tuoda myös Latviasta bussillisen köyhiä hoidattamaan akuutit terveysongelmansa Suomeen? Tuetaan samalla köyhiä naapureitammE. Vai loppuuko nyt valikoiva suvaitsevaisuutenne?

 9. anna kontula kommari, jonka isoisä ammuttiin paskahuussin takana maanpetturina. Mitä voi odottaa tällaiselta “kansanedustajalta” kostoa joka toteutetaan näin, veromarkat joita suomalaiset tarvisisivat menevätkin, ulkomaan otuksille, samaa linjaa vetävät viher-vasurit ikään katsomatta, nakertavat suomalaista hyvinvointia, kostavat kärsimäänsä muka vääryyttä.Huijaavat muita vasureita jotka vaan kärsivät lisää, uskoessaan kontulan tapaisiin maanpettureihin.

 10. Tähänkö on menty, silmät pyöreinä kaikilla. Annan ehdotukset ahistaa. Mistä näitä tulee? Annoja meinaan.

 11. Kontula saa ottaa vaikka kuinka paljon pakolaisia kunhan myös ne elättää. Pakolaislakia pitäisikin muuttaa niin että jos joku haluaa pakolaisen, tänne vain kunhan ruokkii ja kouluttaa ne.

Comments are closed.