Koti Uutisia Kotimaa Vasemmistoliiton Suldaan Said Ahmed kertoo tuntevansa ISISin marttyyreja

Vasemmistoliiton Suldaan Said Ahmed kertoo tuntevansa ISISin marttyyreja

7

Vasemmistoliiton poliitikko Suldaan Said Ahmed kertoo tuntevansa ISISin riveissä kuolleita henkilöitä, joita järjestö pitää marttyyreina. Hän kertoo asiasta Twitter-sivullaan.

Helsingissä kaupunginvaltuutetun virkaa Vasemmistoliiton riveistä hoitava ei tietenkään kerro asiaa aivan niin suoraan kuin voisi luulla, vaan enemmänkin vahingossa suoritettu möläytys. Hän kertoo tunteneensa al-Holista valtion toimesta kidnapattujen ISIS-lasten vanhempia.

Twitter-tunnustuksen alla moni pyrki kyselemään lisää kaupunginvaltuutetun ISIS-yhteyksistä, mutta vasemmistolaisille ominaiseen tapaan kiusallisten lisäkysymysten esittelijät estettiin sen sijaan, että kysymyksiin olisi vastattu.

Lähde: Twitter

7 KOMMENTIT

 1. Tämä sulttaani on yksi vastenmielisimpiä Suomalaisten perseennuolijoita kuvitellessaan pääsevänsä todellisiin poliittisiin piireihin kuten eräskin taksisuhari.Lupasi muuten yhdessä tv-ohjelmassa suorittaa Suomen asepalveluksen, jota sopii epäillä.Se on irvokasta kuunneltavaa kun nämä parasiitit selittävät itsenäisyyspäivän ohjelmissa jotain Suomen talvisodasta, jne.Ovat pohjimmiltaan niin yksinkertaista väkeä että luulevat tosissaan hämäävän kieli perseessä tolkun Suomalaista, vihervasemmisto erikseen

 2. No, nyt ainakin on ensi käden tietoa Vasemmistoliiton ja terroristien yhteyksistä, ei sinänsä yllätä, ei yhteydet eikä se, että joku yksinkertainen vasemmistolainen ne kertoo.

  • Tarvii vain katsoa Libanonin historiaa. Islam -invaasion aikana täkäläiset vassarit liittoutuivat islamistien kanssa, ja jossakin vaiheessa huomasivat että heidän kehonsa oli siirtynyt pois päänsä alta.

 3. > ISISin riveissä kuolleita henkilöitä,
  > joita järjestö pitää marttyyreina

  Vain vihollisuuksien keskellä voi kuolla marttyyrikuoleman. Meillä marttyyreita kutsutaan sankarivainajiksi.

  Ovatko marttyyreita ne kristityt, joilta YK:n avustusjärjestö kieltävää kaiken avun heidän uskontonsa tähden?

  https://www.gatestoneinstitute.org/15311/persecuted-christians-enemies

  – YK:n UNHCR:n Jordanialaiset muslimivirkamiehet ovat YK:n nimissä kieltäneet avun kristityiltä. Tilanteesta on uutisoinut CBN.

  Gatestone kertoo, että sama suhtautuminen kristittyihin (että kristityt ovat vihollisia) on myös englannin ulkoministeriöllä.

Comments are closed.