Koti Uutisia Vasemmistolaistoimittajan vuodatus Magneettimedian paperiversiosta: “Oksennusta 1930-luvulta”

Vasemmistolaistoimittajan vuodatus Magneettimedian paperiversiosta: “Oksennusta 1930-luvulta”

6

UK_magneettimedia_bannerikuva

Magneettimedian paperiversio on ilmestymisensä jälkeen joutunut lukemattomien toimittajien ponnettoman kritiikin kohteeksi. Yhteistä jokaisessa lehdestä kirjoitetussa näennäisen syväluotaavassa artikkelissa näyttää olevan se, ettei toimittaja ole vaivautunut lukemaan ruotimaansa julkaisua muutamaa otsikkoa pidemmälle.

Österbottens Tidningenin ilmeisen suvaitsevainen toimittaja Lars Hedman ei tee tässä suhteessa minkäänlaista poikkeusta. Hedmanin artikkelia, jossa lehteä kuvataan “oksennuksena 1933-vuodelta”, voidaan pitää tietynlaisena rimanalituksena jopa väitetyn suvaitsevaiselle mutta kuitenkin ilmeisen kapeakatseiselle toimittajakunnalle.

Lehteä tarkemmin selanneelle herää mitä suurimmalla todennäköisyydellä kysymys, kuinka ihmeessä esimerkiksi Israelin ihmisoikeusrikkomuksista tai terveysasioista kirjoittaminen on “oksennusta 1933-vuodelta”?

Toisaalta Hedman osoittaa tyypillisellä suvaitsevaisen sumeilemattomalla mustamaalauksellaan, millaiseen paradoksiin suvaitsevaisto on itsensä ilmeisellä kapeakatseisuudellaan ajanut.

 

Lähde: Österbottens Tidning

6 KOMMENTIT

  1. Tässä maailmassa on kaksi asiaa, joita vihaan yli kaiken. Kaksinaismoralismi ja valehtelu. Noh, ehkä minäkin olen vain “oksennus 1933-vuodelta”, vaikka papereissa lukee syntymävuosi 1997.

  2. Multikultistit – menneisyyden miehiä ja naisia. Nyt te, sosialistit, väistytte!

  3. Suvakkien ja mokuttajien argumentit ovat niin läpinäkyviä, että nyt alkaa olla hyvät neuvot kalliita ja näin sorrutaan lapselliseen haukkumiseen kun muutakaan ei voida.

  4. Österbottens Tidningen on “kommunistista pravda oksennusta 1920-30 luvulta”. 🙂

  5. Erittäin ansioitunut kirjoitus ÖT:n toimittajalta. Hienosti kumottiin muutamalla lauseella kirjoitukset Hitlerin Saksan talousihmeestä, kriittisestä holokaustitutkimuksesta ja rotujen älykkyyseroista. Minustakin tuli kertaheitolla liberaali!

  6. En ole ikinä kuullutkaan koko lehdestä vaikka suvun juuret on tuollapäin ja samassa kieliryhmässä..Varmaan vähemmän lukijoita kuin Magneettimedialla.

Comments are closed.