Koti Uutisia Vasemmistolaiset jalkapallofanit pilkkasivat Dresdenin uhreja Saksassa

Vasemmistolaiset jalkapallofanit pilkkasivat Dresdenin uhreja Saksassa

1

 

Saksalaisen jalkapallojoukkue St. Paulin kannattajaryhmä Ultrá Sankt Pauli levitti sunnuntaina 12. helmikuuta katsomossaan lakanan, jossa pilkattiin Dresdenin kansanmurhassa kuolleita ihmisiä. Seuraavana päivänä oli pommituksen vuosipäivä.

St. Pauli pelasi Dynamo Dresdeniä vastaan ottelun, jonka Dynamo Dresden hävisi 2–0. Ottelun päätteeksi vasemmistolaisuudestaan tunnetut kannattajat levittivät kaksiosaisen lakanan, jossa luki “Jo teidän isovanhempanne paloivat Dresdenin vuoksi – uhrimyyttiä vastaan”. St. Paulin joukkue pahoitteli lakanaa, mutta totesi kuitenkin vastustavansa itsekin lakanassa mainittua uhrimyyttiä.

“Uhrimyytillä” tarkoitetaan sitä, kuinka “äärioikeistolaiset käyttävät tapausta hyväkseen sanomansa levittämisessä”. Vasemmistolaisen logiikan mukaan on väärin muistaa murhapommituksissa kuolleita siviilejä, koska siviilit sattuivat edustamaan väärää kansaa. Sen sijaan holokaustivalhetta levitetään päivittäin useasta eri lähteestä, mutta tähän vasemmistolaisilla ei tietenkään ole mitään sanottavaa.

Ultrá Sankt Pauli -kannattajaryhmä on tunnettu vasemmistolaisuudestaan ympäri maailmaa, ja joukkuetta fanitetaankin usein puhtaasti poliittisista syistä. Ympäri maailmaa löytyy joukkueen “faneja”, vaikka suurin osa heistä on koskaan tuskin edes nähnyt yhtäkään ottelua paikan päällä. Myös Suomessa jotkut tunnetut vasemmistolaiset ovat avoimesti pitäneet joukkueen fanirytkyjä päällään.

Lähde: Bild

1 KOMMENTTI

  1. Mitä pitää ihmiselle tapahtua että hänestä tulee tuollainen vasemmisto-aarkisti? Sitä ei selitä kloori vedessä eikä lisäaineet ruuassa. Jotain pitää tapahtua jo raskauden aikana että noin pahasti on poissa tolaltaan.

Comments are closed.