Koti Uutisia Kotimaa Vasemmistolaiselle sarjaraiskaajalle Ari Lahdenmäelle 3 kuukautta ehdollista

Vasemmistolaiselle sarjaraiskaajalle Ari Lahdenmäelle 3 kuukautta ehdollista

9
lahdenmaki ilman natseja
Kuvassa Ari Lahdenmäki. Kuvakollaasi.

Vapaan maahanmuuton ja “suvaitsevaisuuden” puolesta koko uransa ajan liputtanut vasemmistolainen valtamedian toimittaja Ari Lahdenmäki sai merkittävän voiton Helsingin hovioikeudessa. Lahdenmäki tunnetaan sukupuolitauteja levittävänä sarjaraiskaajana, joka saalisti uhreja feministi- ja vasemmistopiireissä.

Viime vuosina Lahdenmäkeä vastaan on nostettu syytteitä erillisistä raiskauksista ja niiden yrityksistä. Nyt Helsingin hovioikeus on puolittanut ehdollisen vankeustuomion, jonka vasemmistotoimittaja sai raiskauksen yrityksestä (“pakottaminen seksuaaliseen tekoon”).

Hovioikeus puolitti käräjäoikeuden antaman kuuden kuukauden tuomion kolmeen sekä madalsi 2 500 euron vahingonkorvauksia 1 500 euroon. Tapauksessa Madventures-ryhmästäkin tuttu Lahdenmäki oli houkutellut uhrin asunnolleen yöksi vedoten “pelkotiloihinsa”.

Lahdenmäki on erityisen kipeä hahmo Vasemmistonuorille, joka on ollut viime päivinä julkisuudessa tietovuodon vuoksi. Journalisti-lehti paljasti 2018, että Vasemmistonuoret oli antanut Lahdenmäen saalistaa uhreja vuosien ajan liepeillään.

Esimerkiksi vuonna 2004 Lahdenmäki raiskasi toistuvasti Vasemmistonuoriin kuuluneen naisen. Tekotapa oli äärimmäisen nöyryyttävä, ja Lahdenmäki käytti hyväkseen sitä, että nainen oli ihaillut häntä hänen asemansa vuoksi.

– Heti perille [naisen kotiin baari-illan jälkeen] päästyämme Lahdenmäki tönäisi minut lattialle ja kehotti ottamaan vaatteet pois. Hämmennyin, olin nuori ja arka. Tein kuten käskettiin. Lahdenmäki painoi minut lattiaa vasten ja työntyi peräaukkooni, vasemmistonuori muisteli ja kertoi, että Lahdenmäki raiskasi hänet useaan otteeseen.

Journalisti-lehti selvitti, että Lahdenmäkeä ei eristetty Vasemmistonuorten ulkopuolelle seksuaalirikosten jälkeen, vaikka ”aikalaistodistajien mukaan tapahtunut oli laajasti tiedossa”. Kukaan ei myöskään ilmoittanut tapauksesta eteenpäin. Toisin sanoen vasemmisto suojeli raiskaajaa ja antoi tälle tilaisuuden saalistaa lisää uhreja. Samalla Vasemmistonuoret puukotti raiskauksen uhria selkään.

Journalisti haastatteli useita vasemmistonuoria, jotka kaikki kertoivat, että raiskaukset olivat ”kaikkien” tiedossa nuorisojärjestön piirissä. ”On vaikea uskoa, että joku Vasemmistonuorissa tuolloin toiminut ei olisi kuullut näistä epäilyistä”, eräs totesi.

Lähde: Helsingin Sanomat

Lue myös: Raiskausten ryvettämä Vasemmistonuoret vastustaa ”natseja” itsenäisyyspäivänä

9 KOMMENTIT

 1. On tainnut raiskaaja saada tuomioonsa lievennystä poliittisin perustein “oikeaoppisuuden” vuoksi. Tai sitten Suomessa vain on todella liian pienet tuomiot. Molempi pahempi.

 2. “Nainen oli ihaillut häntä hänen asemansa vuoksi”

  Mitä ihailemista tuollaisessa sosiaalipummissa on?

 3. Neekeri ja ählämi meininki tälläkin mädättäjällä.Näillä ulkoavaruuden henkilöillä on semmoinen tapa lisänä että raiskataan porukalla ja nöyryytetään mitä moninaisimmilla tavoilla ja kuvataan teot vielä levittäen otokset (uroteot ) maailmalle.Väitetään ettei rotuja ole.Puolestani väitän että on eri ihmislajeja vielä tänäkin päivänä.Afrikkalaisilla ei ole Neanderthalin geenejä jos ovat puhdasrotuisia negridejä.Olen ylpeä punapigmenttinen enkä mikään gorilla nenä idi amin

  • “Puolestani väitän että on eri ihmislajeja vielä tänäkin päivänä.Afrikkalaisilla ei ole Neanderthalin geenejä jos ovat puhdasrotuisia negridejä.”

   Olemme samoilla linjoilla. Luulin olevani ainoa, joka miettii asiaa noin. Suvakit ovat oikeassa: rotuja ei ole mutta sen sijaan nyt rotuina pidetyt ihmisryhmät ovat homo sapiens-lajin eri alalajeja.

 4. Kyllä siellä on Vasemmiston ylimmät oligarkit olleet yhteydessä Helsingin HO:n “riippumattomiin” tuomareihin ja kehoittaneet antamaan toverille, toverialennusta.
  “Jopa vasemmiston raiskaukset ovat, niitä parempia raiskauksia”

  • JuhaL, olet todennäköisesti oikeassa, toverituomioistuin toimii juuri näin. Verraten muihin vastaavien tekojen tuomioihin on Ari Lahdenmäen tuomio alimitoitettu.

 5. On sarjamurhaaja, sarjakakkaaja, sarjahukuttaja mutta tämä loinen ansaitsee nimen sarjaperseraiskaaja.

 6. Oliko Arilla joku lapsi tai “lapsi” tällä hetkellä käytössään jostakin huostaanottokodista tai vastaanottokeskuksesta, kun pti saada ehdollista – jotta voi jatkaa touhujaan?

Comments are closed.