Koti Uutisia Vasemmisto ja oikeisto löysivät jälleen yhteisen sävelen maahanmuutosta

Vasemmisto ja oikeisto löysivät jälleen yhteisen sävelen maahanmuutosta

7

Eduskunta sai tänään käsiteltäväkseen lakialoitteen, jossa tahdotaan luopua työvoiman saatavuusharkinnasta. Sekä vasemmiston että oikeiston kansanedustajat ovat yhtä mieltä siitä, että laki olisi hyvä asia, sillä se helpottaa maahanmuuttoa Suomeen. Aloitteen ensimmäisten allekirjoittajien joukossa olivat muun muassa vasemmistoliiton Anna Kontula, kokoomuksen Juhana Vartiainen, RKP:n Veronica Rehn-Kivi, vihreiden Emma Kari sekä sosiaalidemokraattien Tytti Tuppurainen. Muita asioita koskevat poliittiset erimielisyydet siis unohdettiin jälleen maahanmuuton lobbaamisen nimissä ja päädyttiin tekemään yhteistyötä oikealta vasemmalle.

Lakialoite tarkoittaa käytännössä sitä, että ulkomaalaislakia muutettaisiin siten, että EU- ja ETA-alueen ulkopuolelta tulevien henkilöiden työvoiman saatavuusharkinnasta luovuttaisiin. Mikäli henkilö muuttaisi Suomeen töiden perässä, ei siis enää tarkistettaisi, löytyykö Suomesta osaavaa henkilöä samaan työhön. Tämä helpottaisi niiden henkilöiden maahanmuuttoa, jotka kertovat tulevansa tänne töihin.

Vasemmisto, joka väittää olevansa työväen puolella, on valmis uhraamaan suomalaisten duunareiden työpaikat maahanmuuton nimissä. Yksityistämispolitiikkaa ajava oikeisto taas tavoittelee mahdollisimman suurta halpatyövoimareserviä, jossa työntekijöiden oikeuksia on helpompi polkea alaspäin.

Kansallinen Vastarinta on kirjoittanut paljon siitä, kuinka vasemmisto ja oikeisto tekevät kaikissa merkittävissä asioissa yhteistyötä. Vaikka he väittäisivät riitelevänsä merkityksettömämpien asioiden kohdalla, on maahanmuutto asia, joka yhdistää molempia. Voit lukea aiheesta lisää artikkelista “Yksi vihollinen – globalistit!”.

 

Lähde: Iltalehti

7 KOMMENTIT

 1. Voi miten ihanaa. Koko eduskunta on säälittävän yksimielinen siitä asiasta että suomalaisten työläisten tulevaisuus tulee tuhota. Tämä yksimielisyys on tähän asti ollut SDP:n etuoikeus ja sillä on kiristetty aina tarpeen mukaan tahoa js toistakin. Mutta että nyt eduskuntakin löysi raha-rakkauden. Ihanaa, tähtipölyä ilmassa.

 2. Mutta siltikään ei säälittävien kansallismielisiksi itseään kutsuvien silmät aukea sille että sekä oikeistolla että vasemmistolla on yhteinen päämäärä: valkoisen kantaväestön kansanmurha (Kalergi-suunnitelma). Ei ole mitään salaliittoja, paitsi islamisaatio. Huutista!

  • “säälittävien kansallismielisiksi itseään kutsuvien” mielestä on ihan ok ottaa Suomeen siirtolaisia, kunhan tekevät töitä ja maksavat veroa valtiolle. Olisiko aika jo ajatella 50 vuotta eteenpäin. Ei pitäisi antaa senttiäkään periksi Kalergi-suunnitelmalle.

   • “säälittävien kansallismielisiksi itseään kutsuvien” mielestä on ihan ok ottaa Suomeen siirtolaisia, kunhan tekevät töitä ja maksavat veroa valtiolle.” – Ja kunhan eivät ole muslimeja. Se on kuulemma se islamisaatio joku suurin uhka, ei suinkaan se että maa täytetään ei-valkoisilla.

    Olisikin kiva kysyä niiltä “kansallismielisiltä” jotka näin sanovat, että miten tämä pahamaineinen islamisaatio vaikuttaa juuri heidän elämäänsä? Ei varmasti yhtään millään tavalla. He ovat vain lukeneet liikaa Infowarsia, Pamela Gelleriä, Tommy Robinsonia ja muita pro Israel vääriä profeettoja.

 3. Nyt ei voi enää sanoa, että vasemmisto -paska ja oikeisto -paska olisivat ERI pussissa. EI! Ne ovat yhtä kuvottavasti sekaisin kuin ripulivatsa. Eli “värikirjo” alkaa vihreästä päätyen kokkareuden mustaan, joka tietenkin on Kemleleen bobrikovin virka-auton peräkontissa pois katseilta, mutta vastenmielinen haju paljastaa sen hetimiten, vaikka kuinka väittäisi jotain muuta kuin mikä on TOTTA ja mikä on PRAVDAA. Jihad Sipilä suoltaa taqiyaa kuin vanha muslimi parta päristen silmät kirkkaina vain siksi, että tuo patologinen valehtelija on täysin menettänyt kykynsä erottaa valhetta todesta. Jos Sipilää voidaan pitää jonkin sortin uskovaisena ja taivaspaikkaansa uskovana miehenä, niin silloin ovat Herrat tiet enemmän kuin tutkimattomat.
  Sipilä pääsi pääministeriksi vain siksi, että hänen poikansa meni ja kuoli sopivasti vaalien alla turhanpäiväisesti johonkin umpisuolileikkaukseen. Liikemiehenä Juha Sipilä ei ole menestynyt muutoin kuin pumppaamalla Suomen valtiolta erilaisia yritystukia ja puliveiraamalla serkku poikiensa kanssa hämäräbisneksillä ja muulla suhmuroinneilla. Tämä pässi vielä meni luipaaman kämppänsä matuille v. 2015, jolloin sana levisi somessa koko Arabimaailmaan “matkailun -edistämisenä” paremmin kuin koskaan mokomaa asiaa varten kasaan kyhätty erityisvirasto konsanaan koko toimintansa aikana kykeni imuroimaan turisteja Suomeen erilaisilla houkuttelu -keinoilla ja mainonnalla. Tuokin MEK (Matkailun Edistämiskeskus) oli taas eräs suojatyöpaikka, jossa palkka juoksi ja asiat sekä työntekijät makasivat ikuista siestaansa kunnes jotain turhanpäiväistä pieraistiin kasaan seuraavien budjettimäärärahojen takaamiseksi.
  Suomi on kusessa jo nyt ja nämä “halpatyövoiman” aikaansaamat tekeleet ja työn tulokset tulevat realisoitumaan niillä samoilla näyillä ja onnettomuus klipeillä, joita saa katsoa LiveLeakista esim. Intiasta, Kiinasta, Brasilliasta ja lukuisista muista manjana -valtioiden “laatutakuu” työn laadusta.

Comments are closed.