Koti Uutisia Aktivismi Vasamaradio haastatteli Antti Niemeä

Vasamaradio haastatteli Antti Niemeä

13

Uusi kansallismielinen radio-ohjelma Vasamaradio haastatteli Vastarintaliikkeen Antti Niemeä Turun mielenosoituksen yhteydessä. Jakso on nyt julkaistu Ukonvasaman nettisivuilla. Samalla kyseessä on radion ensimmäinen virallinen jakso.

Ukonvasama-kollektiivi kuvailee jakson sisältöä seuraavin sanoin:

“Vasamaradion ensimmäisessä lähetyksessä luvassa raporttia 18.8. pidetyistä ‘Eläköön vastarinta!’ -mielenosoituksesta sekä 188 Kukkavirta -muistotapahtumasta.

Lähetyksen pääaiheessa juontajaduo pureutuu sananvapauteen ja siihen, miten se toteutuu Suomessa ja muualla maailmalla. Onko Orwellin vuosi 1984 todellakin lähempänä kuin uskommekaan?”

Ohjelman voi kuunnella osoitteessa: https://ukonvasama.tumblr.com/post/177554657390/vasamaradio-1-sananvapaus

13 KOMMENTIT

 1. Orwellin vuosi 1984 on ollut jo jonkin aikaa menossa.
  Kannattaa sitten muistaa, että Isoveli ei ehkä olekaan veli vaan sisko.
  Ehkä se selviää vasta huoneessa 101.

 2. Mielipiteeni varmaan triggeröi useita mutta minua vituttaa tämä ukonvasama. Se on jälleen yksi paskalaitos, joka sitoo itseensä henkilöitä, jotka voisivat olla suuremmaksi hyödyksi esimerkiksi PVL:ssä. Me emme tarvitse yhtään liikettä ja ryhmää lisää tähän maahan.

  Ja nämä perkeleen skiniklubeilla kaljaa juovat ja hupiheilaajat ovat suurimpia tekopyhiä mitä löytyy. Valitetaan maan tilasta ja ainoa mitä tehdään aatteen edistämiseksi on kaljankittaus. Saisivat hävetä. He tietävät mitä kansallissosialismi on mutta elävät kuin kansaansa selkään puukottavat rotat.

  • Minusta on ihan hyvä, että on monenlaisia KS-ryhmiä/järjestöjä/julkaisuja varsinkin kun elämme tällaista kielto-oikeusenkäyntien aikakautta. En näe siinä mitään haittaa nykytilanteessa. Haitallisinta olisi, jos eri porukat riitelisivät keskenään.

  • Hei.
   Ukonvasamahan ei varsinaisesti ole järjestö, eikä meillä ole jäseniä. Joten emme voi verottaa yhdeltäkään järjestöltä jäsenistöä. Toteutamme johtajatonta vastarintaa käytössämme olevin välinein. Tämän lisäksi lähes jokainen UV:n toiminnassa mukana ollut, on tai on ollut jossain vaiheessa Vastarintariikkeen toiminnassa mukana. Ja syystä tai toisesta ovat siitä jättäytyneet. Sen lisäksi tapahtumissa missä UV:lla on ollut myyntipöytä, on löytynyt myös liikkeen puolueen kannattajakortteja tarjolla… Lähestulkoonkaan kaikki suomen kansallissosialistit eivät ole PVL:n toimissa edes mukana. Ja etenkin yhteiskunnan tämän hetkisen asenneilmaston vuoksi olisikin jokaisen eri kollektiivin tai liikkeen pyrittävä yhtenäisyyteen, vaikkei välttämättä yhden lipun alle. Liikkuvaan maaliin on vihollisenkin hankalampi osua. Tästä esimerkkinä vaikka Saksan autonomit. Jos haluaa muuttaa asioita, kannattaa ehkä etsiä tie ja tapa sille, ehkäpä kannattaisi mennä niille skinhead-kerhoille ja kertoa mikä se oikea tie olisi.
   Hyvää syksyn jatkoa Teemu/UV

 3. Janne Moilasen puhe mielenosoituksessa oli erittäin hyvä ja erittäin hyvin esitetty. Jos ei ymmärrä näin selkeää ja rautalangasta väännettyä puhetta tai pitää sitä “esseenä” niin ehkä ongelma on kuitenkin kuulijassa (tämä juontajille palautteena). Jos aina mennään helpoimman ilmaisun ja laiskimman kuulijan kautta niin noista “skeneporukoista” löytyy varmasti itselle sopivampia puhujia.

  Ehkä Moilasen puhe olisi voinut olla monipuolisempi kooste (siinä juontajien kanssa samaa mieltä), mutta se ei tee puheen sanomasta vähemmän tärkeää.

  • Samaa mieltä. Minustakin tuo oli melko aiheetonta kritiikkiä, mutta kai se on vähän kuulijasta kiinni.

  • Hei.
   Kritiikkihän ei kohdistunut puheenpitäjään, eikä puheen asiasisältöön. Vaan tarkoituksenamme oli muistuttaa, että vaikka minä ja sinä ymmärrettäisiin asiasisältö täysin, ovat liikkeen julkiset tapahtumat myös värväyskanavana ja ikkuna kansallisosialismiin siitä kiinnostuneille. Olisi hyvä muistaa se nuori kaveri tai mimmi, joka ei ole ymmärtänyt olevansa kansallissosialisti, hänen voi olla vaikea kokea omaa tilannettaan ja korreloida sitä ISIS:in ja Israelin väleihin. On helppoa saarnata kirkolle, mutta uuden seurakuntalaisen saaminen mukaan onkin hivenen hankalampaa. Kukaan meistä ei kehity saamatta palautetta, oli se kiittelevää tai kriittistä. Jokainen voi ottaa itseensä tai opikseen. Tietääkseni ainakaan puheenpitäjä ei ole ottanut itseensä, koska jopa kiitti saamastaan palautteesta.
   Syysterveisin Teemu/UV

   • Vielä kun saisitte omat, kunnolliset nettisivut. Boikotoin kaikkia sionistiperäisiä sosiaalipornokanavia, kuten naamakirja, juwitter ja instagramma, VK mukaanlukien.

   • Kuuntelin tuota lähetystä oikein hyvillä mielin ja sen hienoisen kritiikin ymmärsin myös, sinänsä upeaa Moilasen puhetta kohtaan, kunnes…

    Mistä ihmeestä tuli se hehkutus Orbanin ja Halla-ahon suuntaan?!?

    Eikö tuossa ole kaksi täysin ilmeistä valeopposition edustajaa ja oikein suurvisiiriä, jotka ratsastavat ainoastaan maahanmuuttokriittisyydellään? Siis päivän selviä sellaisia.

    Meni radiolinja kiinni.

 4. Hieno homma, jätkät!

  Ukonvasama on laatujulkaisu. On mielenkiintoista nähdä, mitä tulee jatkossa!

 5. Hyvä jakso oli. Julkaiskaa jakso ensi kerralla spreakerissa. Se on paljon kätevämpi. Kertokaa myös alussa mistä aijotte puhua jaksossa.

Comments are closed.