Koti Uutisia Kotimaa Vasamaradio #12- Vaalit 2019

Vasamaradio #12- Vaalit 2019

3

Kansallissosialistinen radio-ohjelma Vasamaradio on julkaissut 12. jaksonsa. Ohjelmaa tuottava turkulainen Ukonvasama-kollektiivi kertoo jakson sisällöstä seuraavasti:

Vasamaradion tusinan täyttyessä avaavat Pauli ja Teemu sanaisen arkkunsa teemalla Eduskuntavaalit 2019. Onko edustuksellinen demokratia tullut tiensä päähän? Aivan varmasti! Mikä on saanut Pullaposki-Sipilän muuttumaan niin riutuneen näköiseksi? EVVK kunhan se paska saadaan vastuuseen tekemisistään!

Vaali-ajatusten ohella käydään myös läpi päivänpolttavia koti- ja ulkomailta.

(Jakson julkaisu myöhästyi melkoisesti aiotusta aikataulusta teknisten ongelmien takia. Siksi jakson aiheet eivät ole ihan niitä tuoreimpia. Pahoittelemme myöhästymistä. T: Ukonvasama Kollektiivi)

Lähetyksen voi kuunnella täältä: https://archive.org/details/Vasamaradio12Vaalit2019

3 KOMMENTIT

  1. Tuossa otsikossa on ajatusvirhe. Nimittäin, juuri alhainen äänestysprosentti mahdollistaa oligarkkien kätyreille mahdollisimman helpon ja monopolisen asetelman. Ja nimenomaan KORKEA äänestysprosetti takaa nationalismin vaikutuksen.

    Jo Platon aikoinaan sanoi:”Välinpitämättömyys politiikasta luo huonot johtajat”. Ja mitä muuta meillä nyt on?

    • Kepeää ja yksinkertaistavaa on anti Ukonvasamalla. Muutenkin tuollainen stadilainen narina äänessä tekee ohjelmasta vaikeasti kuunneltavaa.

      Terveisiä pöndeltä.

Comments are closed.