Koti Kansallissosialismi.com Värväämisasiaa

Värväämisasiaa

0

Valkoiset rotuaktivistit, erityisesti skinheadit tai muut julkisuudessa esiintyvät ryhmät, ovat yleensä sellaisessa asemassa, että he voivat värvätä uusia aktivisteja. Rodusta johtuvat taloudelliset, fyysiset, henkiset, sanalliset tai seksuaaliset hyökkäykset ovat saaneet yhä useamman valkoisen heräämään tietämättömyydestään 90-luvulla. Tällaiset ihmiset ovat potentiaalisia värvättäviä, toisia taas täytyy herätellä hypnoosista ovelalla vastapropagandalla. Tässä muutamia neuvoja kuinka menetellä mahdollisen uuden jäsenen kanssa:

1) Arvioi henkilöä ja sitä, kuinka hän sopisi siihen rotutietoisen liikkeen ryhmään, jota sinä edustat. Jos kuulut ison kaupungin laajaan skinhead-piiriin, ei sinua todennäköisesti onnista henkilön kanssa, joka on kiinnostunut enemmän perinteisestä rotutietoisuudesta. Sama asia kuin näiden vihaisten 15-vuotiaiden kanssa, jotka pitävät yllä “pahan pojan” skinhead-imagoa – sellaiset eivät kauaa pysy hyvin organisoidussa, valkoisessa rotutietoisessa ryhmässä. Mieti siis, kuinka voisit opastaa tätä henkilöä hänelle sopivaan suuntaan ja ole optimistinen hänen ajatustensa suhteen. Rauhallisen ja hillityn henkilön pakottaminen berserkr-tyyppiseksi taistelijaksi ei onnistu. Jos hän ei tunnu sopivan sinun edustamaasi ryhmittymään, pidä häntä aatetoverina mutta neuvo häntä johonkin hänelle paremmin sopivaan.

2) Älä yritä liian hanakasti käännyttää toista edustamaasi suuntaan. Kerro hänelle aatteen useista lähestymistavoista ja anna hänen lukea, ajatella ja oppia itse.

3) Olethan hyvä ihmistuntija. Vaikka tyttöjen kesken juoruilu ja salaisuuksien jakaminen tuntuisi miten mukavalta, ole silti varovainen. Juoruilevat tyypit, jotka mielellään kertovat sinulle toisten elämästä, saavat todennäköisesti selkäänsä tai joutuvat etsintäkuulutetuiksi. Mitä pidät vitsinä, siitä myös tulee vitsi! Vakuuttaaksemme ihmiset totuudesta meidän täytyy varjella imagoamme ja kunniaamme eikä huolehtia siitä, montako paria maihareita omistamme tai miten hyvältä näytämme vaatteissamme. Toinen juttu, jota tulee varoa, ovat oppilastyypit, jotka tekevät mitä vain tehdäkseen vaikutuksen muihin ja ollakseen osa joukkoa. Tällaistenhan tarvitsee ensin vähän kasvaa ja kehittyä, joten opasta heitä ja tarjoa hyviä roolimalleja.

4) Osoita luottamusta, älä ylimielisyyttä. Huonosti informoituneina ihmiset eivät kestä piikittelyä. Kannusta heidän hyviä ideoitaan, mutta oikaise kohteliaasti huonoja. Älä paneudu liikkeemme huonoihin puoliin (sisäiset riidat, vastuuttomuus jne.) vaan pidä positiivinen asenne. Rohkeudella ja uhrautuvaisuudella komeilu tuottaa aina luottamusta ja ihailua, mutta sen on myös parasta olla kannattavaa, jos niin alas vajoat.

5) Korosta rotutietoisen aatteen terveitä puolia kuten fyysistä kuntoa, taloudellista riippumattomuutta, itseopiskelua, omistautumista ja osallistumista. Vaikka peli tuntuu menetetyltä niin kuin muutamille voi käydä, älä masennu. Pidä pää pystyssä, kuten olemme aina tehneetkin.

6) Yksi puoli, joka usein jätetään huomiotta, koskee “siveettömyyden” mukanaan tuomia ongelmia. Valkoisten vastakkaisten sukupuolten toisilleen osoittama huono kohtelu nykyään on aiheuttanut paljon syviä haavoja tunnepuolelle. On siis korkea aika korostaa 14 sanaa ja alkaa kasvattaa terveitä perheitä. Vain rehellisyydellä, luottamuksella, todellisella ystävyydellä ja rakkaudella voimme saavuttaa tuon tärkeimmän tavoitteemme. Henkilöllä, joka ei kunnioita oman rotunsa jäsentä ja kohtelee toista kuin roskaa, ei ole sijaa liikkeessämme. Tästä syystä niin monet rotupetturit päätyvät hämilleen ja siksi liikkeessämme on niin vähän naisia.

7) Niin kuluneelta kuin tämä kuulostaakin: älä luota sellaisiin, joita et tunne. Tavatkaa neutraaleissa paikoissa äläkä ota mukaan muita muutamaan kuukauteen. Älä puhu siitä, mitä olet tehnyt, missä olet ollut ja keitä tunnet, äläkä kerro nimiä ja osoitteita jne. Vihollisia ja pettureita on kaikkialla, ja usein juuri sellaiset potentiaaliset jäsenet, jotka tuntuvat olevan liian hyvää ollakseen totta, ovatkin juuri sitä. Ei myöskään ole hyvä ajatus säikyttää ihmisiä pois liiallisella levottomuudella. Terve järki ja tarkka syyni riittävät.

8) Älä anna periksi! Muista, että ihmiset ovat kokeneet vuosien ajan syyllisyyttä, eikä pelkkä Turnerin päiväkirjat -kirjan vilauttaminen vie sitä pois – ja jos niin olisi, niin ihme. Ihmiset ovat innokkaammin mukana, jos he näkevät ponnisteluidensa tuottavan tuloksia, joten anna heidän todistaa omistautumisensa, kun siihen avautuu mahdollisuus.

Avain menestykseemme on samoin ajattelevien valkoisten määrän lisääminen ja vastaavasti selkärangattomien pelkureiden karsiminen. Hitler itse selitti, kuinka kansallissosialisteilla oli tarkat määräykset värväämisestä puolueen saavutettua kansan kunnioituksen. Laatu kävi määrän edellä. Meille se voisi tarkoittaa sitä, ettei pidä hyväksyä jokaista idioottia, joka osaa tehdä natsitervehdyksen, vaan sen sijaan meidän tulee ajatella itseämme geneettisen perimämme edustajina ja rotumme tulevaisuutena. Valkoinen rotu tulee olemaan sitä, mitä me siitä muokkaamme, joten pidä kaikki tämä mielessä seuraavan kerran, kun joku utelee: “Olen kuullut, että olet uusnatsi” tai “Mitä teillä on juutalaisia vastaan?” Tiedämme jo päämäärän – eksyneet veljemme ja sisaremme odottavat neuvojamme!