Koti Artikkelit Vastarintaliike Vartija irtisanottiin Ruotsissa – syynä PVL:n jäsenyys

Vartija irtisanottiin Ruotsissa – syynä PVL:n jäsenyys

8
Josefine.
Josefine.

28-vuotias Josefine on työskennellyt vartijana yli kuuden vuoden ajan tehden työnsä esimerkillisesti. Ruotsissa lääninhallitus tekee vuosittain kaikkien vartijoiden soveltuvuuskontrollin, johon kuuluu muun muassa turvallisuuspoliisi Säpon selvitys siitä, täyttääkö henkilö ammatin vaatimat lainkuuliaisuuden, kansalaisluotettavuuden ja yleisen soveltuvuuden kriteerit.

Tänä vuonna Josefine hylättiin ensimmäistä kertaa soveltuvuuskartoituksessa. Josefinelle itselleen ilmoitettiin tästä viime viikolla.

Syy Josefinen hylkäykseen soveltuvuuskontrollissa on kirjattu salaiseksi tiedoksi. Hänen työnantajansa Securitas sanoo, ettei tiedä, mihin päätös hylkäämisestä perustuu. Josefinen esimies Securitaksella on ilmaissut tyrmistyksensä Länsi-Götanmaan lääninhallituksen päätöksestä, koska hänellä ei ole Josefinen työskentelystä mitään huomautettavaa.

Josefinellä ei ole rikosrekisteriä eikä hänellä ole ollut ongelmia työtehtäviensä suorittamisessa. Näin ollen soveltuvuuskartoituksen hylätylle tulokselle on olemassa vain yksi järkevä selitys: Ruotsin valtio ei salli ihmisten harjoittavan ammattiaan heidän poliittisten mielipiteidensä vuoksi. Josefine on nimittäin ollut aktiivinen Pohjoismaisessa Vastarintaliikkeessä yhtä pitkään kuin mitä hän on työskennellyt vartijana. Josefine on kuitenkin tänä vuonna ollut liikkeessä mukana näkyvämmin kuin aiemmin, koska hän on muun muassa toiminut Nordfrontin valokuvaajana paljon julkisuutta saaneessa Borlängen vappumielenosoituksessa.

Josefine kertoo erottavansa työ- ja yksityiselämän toisistaan, joten hänen aktiivisuutensa Vastarintaliikkeessä ei ole vaikuttanut hänen tapaansa työskennellä. Josefine on ajatellut tehdä valituksen soveltuvuuskartoituksen tuloksesta lääninhallitukselle. On kuitenkin vaikeaa valittaa sellaisesta päätöksestä, jonka perustelut on kirjattu salaisiksi. Tällä hetkellä Josefine on muodollisesti “virkavapaalla” suoritettavien “selvitysten” ajan saamatta palkkaa.

“Työnantaja on jo nyt rikkonut lakeja työntekijän oikeuksista ja yhteistoimintaneuvotteluista tämän naisen erottaessaan. Nähdäkseni myös perustuslakia on rikottu”, kommentoi ammattiyhdistysten keskusjärjestön edustaja Shahrokh Razavi.

“On pöyristyttävää, ettei niin huolellinen ja ahkera ihminen kuten Josefine saa jatkaa leipätyössään vain siksi, että hän on Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen puolueen jäsen. On puolestaan suoranainen skandaali, että lääninhallitus toimii tällä tavalla, oletettavasti turvallisuuspoliisin vaikutuksesta. He erottavat ihmisen työstään ja leimaavat syyn sille salaiseksi – tällaistahan tehdään banaanivaltioissa. Puolueemme jäsenethän sitoutuvat toimimaan turvallisemman tulevaisuuden puolesta, mikä yleisesti ottaen jo itsessään muodostaa hyvän rekrytointipohjan vartiointiliikkeille”, kommentoi Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen puoluesiiven johtaja Pär Öberg.

 

Nordfront.se

8 KOMMENTIT

 1. Tästäkin tulee arkipäivää, kun nykyinen järjestelmä joutuu entistä tiukemmalle.

 2. Jos kuuluu ISIS:kseen ja on ollut siellä katkomassa päitä… Se ei haittaa mittää… päinvastoin. Mädättäjä Hallituksen rakkaus vain vahvistuu ja suurenee.
  Tämä on sitä oikeaa rasismia. Suomessa on samanlaista. Valkoisten hengellä ja oikeuksilla ei ole mitään merkitystä. Tämä antaa aihetta aatoksiin.

 3. Onkohan Säpon sioilla israelilainen turvapaikka tiedossa pohjoismaisen vallankumouksen varalle?

 4. – Selvästi Antirasismia , tämä , voittaa oikeudessa……….Solklart antirasismia det här , kommer vinna i rätten.

 5. Adolf Hitler ja vapaamuurarius

  1. Alusta asti, kansallissosialistinen liike, Führerinsä kautta, oli tietoinen ylitsepääsemättömästä kitkasta, joka vallitsi sen ja kaikkien vapaamuurariuden virtausten ja ryhmien välillä. “Mein Kampfissa” Führer ilmaisi mielipiteensä vapaamuurariuden ongelmasta:

  “Vahvistaakseen poliittista asemaansa, juutalainen yrittää kaventaa rodullisia ja valtion kansalaisuudelle asettamia rajoituksia askel askeleelta. Saavuttaakseen tämän päämääränsä, hän taistelee uskonnollisen suvaitsevaisuuden puolesta kaikella tarmolla, joka hänestä irtoaa ja vapaamuurariudessa – joka on pudonnut täysin hänen käsiinsä – hän on löytänyt erinomaisen taisteluvälineen, kuten myös välineen päämääriensä saavuttamiseksi. Hallitsevien puolueiden johto, kuten myös poliittisen ja taloudellisen porvariston ylemmät kerrokset, putoavat vapaamuurarillisen verkon kautta suoraan heidän ansaansa, ilman, että heidän tarvitsee olla vähänkään tietoisia siitä.”

 6. http://eliitinesoteerisetsymbolit.blogspot.fi/2014/11/senaatintori-osa-1-aleksanterin-patsas.html

  Neljän patsaan keskellä oleva viides patsas, Aleksanteri II, edustaa tarotkorttia Hallitsija. Tämä kortti liitetään sellaisiin teemoihin kuin absoluuttinen valta ja ihmisten hallitseminen.

  Jos neljän yhdistymisestä syntyy viides, kenties monumentin esoteerisen viestin voi tulkita näin:

  Hallitsemalla poliittista järjestelmää (Paholainen), taloudellista järjestelmää (Hallitsijatar), uskonnollista järjestelmää (Voima) ja koulutus- ja tiedotusvälinejärjestelmää (Maailma) saavutamme absoluuttisen vallan (Hallitsija).

  Miettikää nyt millaisessa maailmassa me elämme. “Eliitti” omistaa poliitikot ja koko poliittisen järjestelmän. “Eliitti” omistaa keskuspankit, suuryritykset ja koko talousjärjestelmän. “Eliitti” hallitsee kaikkia tärkeimpiä järjestäytyneen uskonnollisuuden instituutioita. “Eliitti” hallitsee koulutusjärjestelmää ja tiedotusvälineitä, joiden avulla ajatteluamme ja mielipiteitämme ohjataan “Eliitin” haluamaan suuntaan.

  Mihin tämä kaikki on johtanut? “Eliitti” on saavuttanut absoluuttisen vallan – aivan kuten patsaassa julistetaan.

 7. Kulttuurimarxilaisessa lännessä ei ole fyysisiä gulaggeja. Nykymaailman gulagit ovat älyllisiä. Sanot jotain, jota punikkivaltaeliitti pitää faux pa:na ja huomaatkin hetken päästä menettäneesi työpaikkasi sekä maineesi.

Comments are closed.