Koti Uutisia Kotimaa Varissuolla pian 50 prosenttia väestöstä vieraskielisiä, työttömyysaste korkea

Varissuolla pian 50 prosenttia väestöstä vieraskielisiä, työttömyysaste korkea

29

Turun Varissuolla vieraskielisten määrä on noussut nopeasti vuodesta 2010 lähtien; prosenttiosuudet vieraskielisistä ovat nousseet 37:stä yli 48:aan prosenttiin. Vuonna 2014 Varissuon työttömyysaste oli 34 prosenttia.

Maahanmuuttajataustaisten osuus työttömistä oli 56 prosenttia. Päivitettyjä lukemia on syystä tai toisesta vaikeaa löytää. Varissuon ghettoutumisen vauhdille on tuskin tulossa muutosta. Asiantuntijatkaan eivät halua ottaa suoraan kantaa tulevaisuudesta kysyttäessä.

Myös Turun Lausteella on paljon maahanmuuttajataustaisia, ja heidän prosenttiosuutensa ovatkin nousseet 30:stä 38:aan vuosien 2010 ja 2018 välillä. Varsinais-Suomen ELY-keskuksen maahanmuuttopäällikkö Kalle Myllymäki antaa klassisia kommentteja maahanmuuttoon liittyen:

– Yleisen asenteen ja ilmapiirin pitäisi olla sellainen, että maahanmuutto on hyväksyttävää ja ihmiset kokisivat olevansa, jos eivät tervetulleita, niin etteivät he saisi ainakaan kielteistä vastaanottoa. Esimerkiksi Varissuolla ei ole niinkään suuria ongelmia maahanmuuttajien kohdalla, sillä sinne on muuttanut heitä jo pitkän aikaa.

Turun yliopiston lehtori Jarkko Rasinkangas puolustaa myös monikulttuurisuusunelmaa sekä Varissuon tilannetta ja totutusti sysää ongelmat suomalaisten niskoille. Hänen mukaansa valtaosa Varissuon ongelmien syistä löytyy päihdeongelmaisista, joita on hänen mukaansa lähinnä kantaväestön joukossa. Rasinkangas jatkaa myös puolustamalla työperäistä maahanmuuttoa:

– Aina puhutaan, että jos maahanmuuttajien osuus nousee jollain alueella yli 30:n, yli 40 prosentin, niin tätä ja tätä tapahtuu. Tärkeämpää on turvata asukkaille mahdollisuus osallistua yhteiskuntaan. Positiivisen rakennemuutoksen myötä kaikkia osaajia ei välttämättä löydy suomalaisesta työvoimasta.

Lähde: Turun Sanomat

29 KOMMENTIT

 1. Aikoinaan sanottiin Turussa jotta “ryyppää missä ryyppäät niin Varissuolla heräät”. Enpä tiennyt että Turku tarvitsee kansainvälisiä moniosaajia myös sillä alueella. Ja turha sanoa etteivät muslimit juo. Siinä porukassa ryypätään kuin kamelit keitaalla mutta sisätiloissa jolloinka Allah ei kuulemma huomaa.

 2. Klisheillä yritetään selittää ja samalla syyllistää ympäristöä siitä , ettei eräät korkeastikoulutetu moniosaajat halua oppia kieltä ja käyttäytymistapoja.
  Kun oletetaan että kaikki tulee kuin manulle illallinen (joka myös tarjoillaan), ei ole mitään motivaatiota mukautua ympäristöönsä.
  Tällainen keskuksiin ahtaminen on se suurin virhe mitä maahanmuutto voi tehdä, tästä se ghettoutuminen alkaa ja suvakkipäättäjät luulevat että rahalla ongelma ratkaistaan.
  Jos haluttaisiin tehokasta ja tuloksellista kotouttamista, pitäisi juurikin hajauttaa nämä porukat, eikä laittaa samaan asujaimistoon.
  Pikkukyliä on suomennniemi täynnä ja niissä pärjätäkseen on opittava kieli sekä kulttuuri, jos haluaa päästä eteenpäin, tämä olisi paljon hedelmällisempää koska ympäristö opettaisi vallitsevat normit.
  Näin myös elintasomuuttajat suurella todennäköisyydellä pakkaisivat myös nyyttinsä ja suuntaisivat muualle eurooppaan ellei omaan maahansa takaisin ja ne jotka mukautuvat, aktivoituvat vallitsevan kulttuurin virtaan ts. opiskelevat kieltä, ammattia yms.
  Mutta enää on turha rypistää, päätäjät ovat paskoneet paikat vain ja ainoastaan oman ja puolueen edun edestä, se on jo housussa.

  • Ei suomen kansa tarvitse mitään maahantunkeilijoiden kotouttamista.
   Pysykööt ghettoissa mahdollisimman tiiviisti, ja täysin riippuvaisena ulkopuolisesta huollosta.
   Kun nykyinen systeemi romahtaa vääjäämättä, taikaseinä menee rikki ja tulee hetki häätää ne maasta (“1918 versio 2”) niin multikulttuuriset ghetot on paras paikka hakea karkotettavat kotimatkaa varten. Sitten katkaistaan koko korttelin sähköt, vedet, lämmöt ja kaikki muu – ja katsotaan sitten ketkä maahantunkeilijoista selviytyy talven yli, karkotettavaksi.

   • Kukaan ei toivo vuotta-18 takaisin saati sen toisintoa, koska silloin oli vallalla juuri anarkia ja mielivalta.
    Tiukalla seulalla katsoen kommunistit tappelivat keskenään ja kärsijänä oli enimmäkseen tavallinen työväki ja pientilalliset.
    Eikä tuollaiseen juutalaiseen menettelyyn ole syytä alentua, tehdä ghetoista uusia Gazoja. sen verran pitää olla sivistystä, parempi on kelkkoa porukka kokonaan pois maasta.

    • Olet oikeassa mutta niitä rahdataan hirvittävällä tahdilla tänne kokoajan lisää ja todellisista luvuista ei edes puhuta enää.Rajat ovat yksinkertaisesti “siirtolaisuudelle” täysin auki ja melkolailla säännöstelemättömät.Pahin esimerkki taas perheenyhdistämisten leväperäistäminen entisestään.Yksi “alaikäinen” ankkuroi itsensä maahan ja kohta koko suku perässä ja vanhempiemme työeläkkeistä leikataan ja kantaväestölle aktiivimallia pukkaa.Työllistämistöistäkin saadaan jo kilpailla näiden kanssa että riittääkö rahoitus edes puoleksi vuodeksi matalapalkka hommiin.Sairasta touhua.

    • Tuumaaja,
     ei kukaan haluaa “1918” tapahtumia ei silloin eikä myöhemmin, mutta ne vain tapahtuvat ja jonkinlainen toistuva kuvio/kaavio on havaittavissa (“The Collapse of Complex Societies”).

     “To predict the behavior of ordinary people in advance, you only have to assume that they will always try to escape a disagreeable situation with the smallest possible expenditure of intelligence.”  – Friedrich Nietzsche

     Joten ododettavissa oleva tapahtumaketju:
     1. Nassim Talebin “Black Swan” ja fiat-rahan dollarin/euron romahdus
     2. Suomen omavarainen tuotanto: ruoka 10%, polttoaineet 0%.
     3. Ulkomaisten ruokatarvikkeiden ja polttoaineiden toimitukset “piikkiin” loppuvat; Suomi on PA, jolla ei ole omavaraisesti tuotettuja tavaroita jota olisi mahdollista käyttää barteriin. Eikä mikään EU auta, tämä tulee ymmärtämään.
     4. Kriisivarastot: polttoaineet 5 kk, viljaa 12 kk. Kun ne kulutetaan/syödään pois, mikään Valmiuslaki ei synnytä ruokaa tai polttoaineita tyhjästä. Tuotanto pysähtyy.
     5. Mätä valtio ei pysty ylläpitämään kuria, koska raha(ruoka-annokset) palkkojen maksuun loppuu. Armeija ei tottele ilman palkkaa/ruokaa, eikä “Lilliuksen eläkkeen” ja “multikulturismin” puolustaminen motivoi sotilaita.
     6. Matut ja anarkomarkot aloittavat ryöstelyt, poliisi on aluksi voimaton.
     7. Tervehenkiset suomalaiset, erityisesti maaseudulla, perustavat jonkinlaiset suojeluskunnat. Pienestäkin varkaudesta kiinni saadut, sabotöörit tms. teloitetaan ilman turhia muodollisuuksia.
     8. Turhat olennot kuten naistutkijat, ekonomistit, “älymystö” eli tärähtäneistö, apurahalla elävät nisti-runopojat kuolevat pois. Koska “Life is cheap, but toilet paper is expensive” eikä roskiksesta löydy riittävästi kaloreita.
     9. Poliisi ja armeija vähitellen kääntyy suomalaisten puolelle.
     10. Uusi suomalainen järjestys nousee tuhkasta, ja tässä uudessa järjestyksessä ei ole sijaa matuille, “tasa-arvolle”, “multikulturismille”, “feministeille”, kulttuurimarxisteille eikä “naistutkijoille” tai anarkomarkoille tai vastaavalle roskaväelle.
     11. Ehkä 10% suomalaisista selviytyy hengissä, näillä on sitten terveet kansallissosialistiset asenteet. (Selviytyneiden määrän arvio on suoraan verrannollinen saatavilla olevan ruoan määrään kanssa).

     • Minä kyllä odotan oikein että nuo Leon listaamat 11 kohtaa toteutuvaisivat… Polttoaineesta kyllä sen verran pakko sanoa, että eikös Kilpilahdella Porvoossa jalosteta aika paljon siitä polttoaineesta, joka Suomessa käytetään?

      Naistutkimus ja muu humbugi on onneksi jo monissa Euroopan Suomea terveemmissä maissa lakkautetettu.

      “Tuumajalle” viattomien kuolemisesta sisällissodassame on pakko mainita, että 1918 täällä kuoli oikeastaan melkeinpä vain punaisia — ja lähes kaikki näistäkin kuolemista tapahtuivat vankileireillä.

     • “Suomi on PA, jolla ei ole omavaraisesti tuotettuja tavaroita jota olisi mahdollista käyttää barteriin.”

      Makean veden hinta on jo nyt niin korkea, että jos toimisimme viisaasti, olisimme yhtä rikkaita myymällä vettä kuin Saudi-Arabia on myymällä öljyä.

      https://nationalinterest.org/feature/water-wars-the-next-great-driver-global-conflict-13842

      PS. Suomen ongelma tällä hetkellä on että olemme “luovuttaneet” vesivarantojemme hallinnoinnin EU-mafialle sopimuksien kautta.

     • “Stupidity Galore” – Suomi tulee antamaan ILMAISEKSI ne vedet. Siinä piilee se ongelma…

   • Samaa mieltä Leon kanssa. Ei mitään “kotoutusta” eikä muitakaan myönnytyksiä näille tunkeutujille! Ainoa ratkaisu on potkia loiset pois ja estää uusien pääsy maata kuppaamaan.

    Ohjeeni teille suomalaisille on: muuttakaa pois maahantunkeutujien ja muun saastan pilaamista kaupungeista! Maalla on tilaa meille suomalasille ja maaseudulta saa tontteja sekä asuntoja halvempaan hintaan kuin kaupungeista. Hintoihin vaikuttaa asuntojen ikä ja sijainti paljonkin. Eräs tuttuni osti Heinolan syrjäseuduilta vanhan OK-talon jonkun hehtaarin maiden kera ja tämä maksoi HUOMATTAVASTI vähemmän kuin minun 2000-luvun alkupuolella rakennettu OK-talo reilun parin tuhannen m²:n tontilla. (Sijainti on sen verran lähempänä “ihmisten ilmoja”, että täältä talvella puiden ollessa paljaita näkee kaukana siintävän moottoritien).

   • “Pysykööt ghettoissa mahdollisimman tiiviisti, ja täysin riippuvaisena ulkopuolisesta huollosta.
    Kun nykyinen systeemi romahtaa vääjäämättä, taikaseinä menee rikki ja tulee hetki häätää ne maasta”

    Kyllä, juuri näin. “Tuumaaja” itsekin kirjoitti että “paskat on jo housussa”. Ei sitä löyhkää silloin enää Wunderbaumeilla peitetä…

  • “Maahanmuuttajat eivät ole ongelma, sillä maahanmuuttajia on aina ollut.” Tuossa oli kyllä taas joku logiikan riemuprofessori asialla. Enemmän rahaa ja hienommat kämpät irakilaisille, afgaaneille ja somaleille, niin kyllä siitä hyvä vielä tulee. Selvästikään eivät tarpeeksi rikkaita ja hyvinvoivia ole vielä. Ilmeisesti meinaavat että menee ikään kuin “mittari ympäri” pian noiden nekrujen ja muiden hiekka-aavikkolaisten kanssa: Ruotsissa on jo yli miljoona muslimia, eikä siellä kait vielä ole osuttu mihinkään kultasuoneen vieläkään… No, sillä se lähtee, millä se on tullutkin – tämän “logiikan” mukaan.

   Ja jos ei noilla em. ryhmillä tahdo Suomea täyttää niin sitä ei saa missään nimessä sanoa ääneen? Selkis! Jo on hienot appeet Suomen uuteen nousuun tuossa meillä.

   • “Selvästikään eivät tarpeeksi rikkaita ja hyvinvoivia ole vielä.”

    Tarkoitus onkin tehdä muukalais-soturit niin tottuneiksi hyvään elämään että kun se on uhattuna, nämä tekevät mitä vain ylläpitääkseen elintasoaan, tai saadakseen sen takaisin.

    Erittäin vaarallista politiikkaa. Varsinkin kun on kyse tällaisista lauma-tietoisuuden omaavista levottomista.

    • Milloin se maahantunkeutujien hyvinvointi tulee uhatuksi? Vaikea kuvitella moisen tapahtuvan, sillä EKP juuri antaa tuohon lempiprojektiinsa loputtomasti rahaa. (Siis korollisesta velkaa oikeasti, jonka SUOMALAISET maksavat takaisin. Mutta hysss! Tuota ei saa sanoa ääneen…)

 3. Flyin’Finn, tämä on täysin totta. Itsekin Turussa koettu 80-luvulla. Yh-/hutsahtavia kotiäitejä oli runsaasti. Taatusti enemmän kuin nyt.:-)

 4. Turku on maahantunkeutujansa valinnut. Nauttikoot nyt tilanteesta hetken. Ennenkuin ne passitetaan ulos.

  Niin kauan kun on jäitä hatussa niin agendalle on tilausta. Turun puukkoiskut ja jatkuvat raiskaukset sekä vasemmiston parhain-päin-kääntelyt muodostavat sen tilauksen liikkeelle. Ja mitä pidemmälle mennään, sen suurempi on liikkeen kannatus. Ja kun kansalta on saatu hyväksyntä, liikettä ei pysäytä mitään. Nyt pitää olla esillä ja antaa ajan tehdä tehtävänsä. Tilaus agendalle kasvaa päivä päivältä.

 5. Ite oon vakkelt! Ja tää paikka on vitun mahtava…vaikka täällä on paska maine, tää paikka on vitun paras.

 6. Mahtaakohan 50% edes riittää. Itse asuin kyseisessä paskassa 8 vuotta. Suomenkielisiä ihmisiä siellä ei juuri tule näkemään. Aamulla kun töihin lähtee, niin autoja/ihmisä ei hirveesti liiku 😎

 7. Pääskyvuoren pururadalla lenkkeillessäni tulee epätodellinen olo tosiaan kun on metsän keskellä, jossa on Suomalainen puusto mutta huolestuttavinta ja raivostuttavinta on se että siellä ei näe juuri ollenkaan kantasuomalaisia lenkkeilijöitä kuin nimeksi.Se on huolestuttavaa kahdestakin syystä, ensimmäiseksi siitä etteikö Suomalaiset huolehdi enää kunnostaan ja toiseksi että siellä liikkuvista kädellisistä on afrikkalaistaustaisia n.60%, lähi-itäläis taustaisia 20%, Aasialaisia 10% ja Suomalaisia ja Venäjää puhuvia sitten viimeiset 10% ja tämä siellä liikkuville on tullut varmaan todistetuksi.Nyt kun luonnonkauniin Jaaninojan (puroalue) seutu parturoidaan puustosta ja kalliot räjäytetään afrikasta muuttavien elintaso siirtoloisten ja muslimi koukkunokkien asunnoiksi rakennnettavien kerrostalojen tieltä (katastofi), niin vaihdan varmasti maisemaa.Vitutus on suunnaton ja pohjaton ja sille ei voi mitään kun eu:sta sanellaan jo määrätkin mitä tänne on otettava tunkeilijoita elätiksi ja rikkomaan kansallisen yhtenäisyyden, joka on maassamme ilmeisesti ollutkin aina silkkaa harhaa.Kiitos päättäjät selkärangattomuudestanne.

  • Itse kävin tuossa muinoin työvoimatoimistossa (vai mikälie TE-byrå onkaan tätänykyä) — jotta saa tuet juoksemaan sairausloman ajaksi (oliko sekin, muuten, ennen “sairasloma”?) — eräässä n. top 20 -kaupungissa väkiluvun mukaan ja olin ainoa suomalainen siellä. Kaikennäköistä vipeltäjää ynnä vinosilmää kyllä näkyi, jotka hymyillen vain kiikuttivat paperit tiskille ja häipyivät. Vastenmielinen kokemus oli kyllä. Toivottavasti pitää kaikki vähänkin isänmaalliset ihmiset poissa Kelasta ja työkkäristä! Yritän nähdä asian noin. Eli parmpi pysyä meidän töissä ja pitää se elintasomme mahd. korkeana, jotta voimme asua hyvin — maalla tai kaupungissa.

   Hieman mietityttää tosin se skenaario, jossa Suomeen ollaan pakkaamassa 50 000 000 moniosaajaa. Tässä aiemmin mainitsemassani top 20 -“cityssä” ainakin on rakennettu HURJASTI viimeisten kymmenen vuoden aikana keskustan alueelle ja tahti on tuntunut vain kiihtyvän. Eli jokainen joutomaa on lanattu kerrostalojen tonteiksi, joihin talot ovat kovalla aikataululla sitten nousseet. Toivottavasti suomalaiset täyttävät kaupunkeja ympäröivät alueet niin ettei niitä päästä vieraslajien pakkosijoituksilla raiskaamaan. Aivan kamalan kauas metsätien päähän ei voi oikein muuttaakaan, ellei pysty duuniaan tekemään etänä kotoakäsin.

 8. Kommenttia toisaalta aiheeseen “työllisyys”:

  »Suomessa on täysin sama [tilastojen manipulaatio] käytössä, kuin Ruotsissa. Suomessa mennään kuitenkin paljon pidemmällä ja työttömyystilastoja on manipuloitu 3-4 kertaa pienemmäksi mitä todellisuudessa ja tätä on kestänyt yli 20 vuotta. Nykyään yli 600 000 ihmistä on työttömänä ja määrä kasvaa, koska jatkuvasti tulee lisää turvapaikanhakijoita ja pakolaisia, joista tulee pysyvästi työttömiä mutta kansalaisuuden saatuaan heidät lasketaan suomalaisiksi.»

  Todellakin, meillä työttömien vahvuudesta lakaistaan pois maton alle äitiyslomalla olevat, opiskelijat+kurssitetut, sairauslomalla olevat sekä tarpeeksi pitkään työttöminä olleet. Varmasti mustalaisia, irakilaisia, somaleja ja muita maamme toivoja siirrellään kaikenlaisille puuhakursseille, joissa läsnäolopakko varmaankin jotakin samanlaista kuin meidän eduskunnassa. Lieksalla oli ainakin somaliklubi. Eikös kuulostakin fiksulta?

 9. Euroopan maahanmuuttoverkoston (EMN) tutkimus muutaman vuoden takaa:

  “Kansainvälistä suojelua tarvitsevat” eli maahantunkeutujat eli loiset verrattuna muualta EU:n ulkopuolelta tulleisiin IHMISIIN:

  • neljän ensimmäisen vuoden aikana tunkeutujien työllisyys nousee 27:ään prosenttiin
  • yhdeksän vuoden aikana 40:een prosenttiin
  • neljässätoista vuodessa 60:een prosenttiin ja
  • 20–30 vuoden aikana 66:een prosenttiin – eli yhä 34% työttöminä!

  Nyt tulee paras: tutkimuksen mukaan “turvapaikan” saaneiden loisten työllistyminen on ratkaisevan tärkeää, jos hyvinvointivaltion palveluita halutaan vielä ylläpitää. Eli heitä tuodaan ylläpitämään tulevaisuuden Suomea itselleen? Mitä kummaa minä juuri luinkaan? Se on virallista nyt: tämä kirottu maa on menettänyt järkensä lopullisesti. Vielä kerran: importoidaan sosiaalipummeja (koska omiahan ei ole tarpeeksi) kehitysmaista rasittamaan yhteiskuntaa ja sitten itketään, kun nämä juotikkaat juuri rasittavat sitä systeemiä?

  Myönteisten päätösten prosentti kasvaa myös kohisten: 2015 52 % hyväksyttiin, kun 2010 luku oli vasta 25 %. Entäs tämä: kaikissa EU-jäsenmaissa iilimadoille on lain mukaan pääsy työmarkkinoille. Se ei kuitenkaan takaa työllistymistä ja EU-maiden välillä onkin suuria eroja työllisyyspalveluiden tarjoamisessa. Suomi saa kansainväliseltä juutalaiselta eliitiltä kiitosta tarjotessaan luku-, kirjoitus- ja kielitaidottomille loisijoille koulutuksen. Suomalaisten koulutukseen määrärahat taasen ovat nk. “melko finito”. Ammattitaidon (ihan kuin näillä hiekka-aavikkolaisilla sellaista olisi!) arvioinnista suitsutetaan myöskin, kuten asunto- ja talousneuvonnasta sekä vuokravelkojen järjestelemisestä.

 10. “Migri” eli kuraturpien vastaanottoelin sai lisärahoitusta 5 000 000 euroa, “jottei lupien myöntäminen hidastu”.

  Helsinki (650 033 as.) 2018: 38 raiskausta, joista 24 ei-suomalaisten tekemiä eli 62 % menee muukalaisten piikkiin. Kovimpia raiskareita ovat irakilaiset, afgaanit ja somalit – tuossa järjestyksessä. Neljä raiskaajaa oli sukunimeltään sellaisia suomenruotsalaisia, että kyseessä voi olla mustalainen.

  Helsinki 2017: Silloinkin oli 38 raiskausta, joista 25 ei-suomalaisten tekemiä eli 66 %. Yleisin raiskarin nimi oli MOHAMMED (tai joku sen variantti; Muhammad, Muhammed, Mehmed, Mahmud jne.). Yksi raiskaajista oli nimeltään ISLAM. 14 % kaikista raiskaajista oli nimeltään MOHAMMED.

  Molempina vuosina oli myös pieni edustus tilastossa balkanilaisia/itäeurooppalaisia nimiä.

  Muistakaa myös että II ja III polven maahantunkeutujat luetaan tilastoissa suomalaisiksi, mitä he eivät tietenkään kokskaan tule olemaan. Tämä vääristää tilastoja kahdella tavalla:

  1) se jättää raiskaukset tilastoimatta rotumuukalaisen tekemiksi eli pienentää niitä lukemia ja
  2) kirjauttaa rotumuukalaisten teot suomalaisten piikkiin vääristäen taas sitä lukemaa suuremmaksi.

  Esim. Vuosi 20XX: suomalainen raiskaa kerran, maahantunkeutuja kerran, II polven maahantunkeutuja kerran ja III polven maahantunketuja kerran. Eli 25 % raiskauksista olisi suomalaisen tekemiä ja 75 % muukalaisten. Vääristymä saisi luvut kuitenkin kääntymään päinvastoin!

  Todellisuudessa kuitenkin maahantunketujien todennäköisyys tehdä raiskaus on monikymmenkertainen verrattuna kantasuomalaiseen! Irakilaisten, afgaanien ynnä somalien määrä 5 500 000 asukkaan kokonaisluvusta ei ole suhteellisesti valtava, vaikka näitä loisia toki tulee koko ajan lisää: esim. 2017 lapsia syntyi 56 000, “pakolaisia” tuli yli 58 000. Siis tilastojen mukaan. Rajan ylihän voi kävellä kuka tahansa, joten todelliset lukemat ovat taatusti paljon suuremmat. 2018 Suomeen muutti lähes 80 000 (joista onneksi oli venäläisiä n. 10 000)!

  Muuttakaa maalle. Se on ainoa ohjeeni teille. Täällä saa olla rauhassa.

Comments are closed.