Koti Uutisia Kotimaa Varissuolla pian 50 prosenttia väestöstä vieraskielisiä, työttömyysaste korkea

Varissuolla pian 50 prosenttia väestöstä vieraskielisiä, työttömyysaste korkea

17

Turun Varissuolla vieraskielisten määrä on noussut nopeasti vuodesta 2010 lähtien; prosenttiosuudet vieraskielisistä ovat nousseet 37:stä yli 48:aan prosenttiin. Vuonna 2014 Varissuon työttömyysaste oli 34 prosenttia.

Maahanmuuttajataustaisten osuus työttömistä oli 56 prosenttia. Päivitettyjä lukemia on syystä tai toisesta vaikeaa löytää. Varissuon ghettoutumisen vauhdille on tuskin tulossa muutosta. Asiantuntijatkaan eivät halua ottaa suoraan kantaa tulevaisuudesta kysyttäessä.

Myös Turun Lausteella on paljon maahanmuuttajataustaisia, ja heidän prosenttiosuutensa ovatkin nousseet 30:stä 38:aan vuosien 2010 ja 2018 välillä. Varsinais-Suomen ELY-keskuksen maahanmuuttopäällikkö Kalle Myllymäki antaa klassisia kommentteja maahanmuuttoon liittyen:

– Yleisen asenteen ja ilmapiirin pitäisi olla sellainen, että maahanmuutto on hyväksyttävää ja ihmiset kokisivat olevansa, jos eivät tervetulleita, niin etteivät he saisi ainakaan kielteistä vastaanottoa. Esimerkiksi Varissuolla ei ole niinkään suuria ongelmia maahanmuuttajien kohdalla, sillä sinne on muuttanut heitä jo pitkän aikaa.

Turun yliopiston lehtori Jarkko Rasinkangas puolustaa myös monikulttuurisuusunelmaa sekä Varissuon tilannetta ja totutusti sysää ongelmat suomalaisten niskoille. Hänen mukaansa valtaosa Varissuon ongelmien syistä löytyy päihdeongelmaisista, joita on hänen mukaansa lähinnä kantaväestön joukossa. Rasinkangas jatkaa myös puolustamalla työperäistä maahanmuuttoa:

– Aina puhutaan, että jos maahanmuuttajien osuus nousee jollain alueella yli 30:n, yli 40 prosentin, niin tätä ja tätä tapahtuu. Tärkeämpää on turvata asukkaille mahdollisuus osallistua yhteiskuntaan. Positiivisen rakennemuutoksen myötä kaikkia osaajia ei välttämättä löydy suomalaisesta työvoimasta.

Lähde: Turun Sanomat

17 KOMMENTIT

Kommentteja ei esitarkasteta, joten kirjoittajat ovat niistä itse laillisessa vastuussa. Kommentit eivät edusta Vastarintaliikkeen virallista kantaa.

 1. Aikoinaan sanottiin Turussa jotta ”ryyppää missä ryyppäät niin Varissuolla heräät”. Enpä tiennyt että Turku tarvitsee kansainvälisiä moniosaajia myös sillä alueella. Ja turha sanoa etteivät muslimit juo. Siinä porukassa ryypätään kuin kamelit keitaalla mutta sisätiloissa jolloinka Allah ei kuulemma huomaa.

 2. Klisheillä yritetään selittää ja samalla syyllistää ympäristöä siitä , ettei eräät korkeastikoulutetu moniosaajat halua oppia kieltä ja käyttäytymistapoja.
  Kun oletetaan että kaikki tulee kuin manulle illallinen (joka myös tarjoillaan), ei ole mitään motivaatiota mukautua ympäristöönsä.
  Tällainen keskuksiin ahtaminen on se suurin virhe mitä maahanmuutto voi tehdä, tästä se ghettoutuminen alkaa ja suvakkipäättäjät luulevat että rahalla ongelma ratkaistaan.
  Jos haluttaisiin tehokasta ja tuloksellista kotouttamista, pitäisi juurikin hajauttaa nämä porukat, eikä laittaa samaan asujaimistoon.
  Pikkukyliä on suomennniemi täynnä ja niissä pärjätäkseen on opittava kieli sekä kulttuuri, jos haluaa päästä eteenpäin, tämä olisi paljon hedelmällisempää koska ympäristö opettaisi vallitsevat normit.
  Näin myös elintasomuuttajat suurella todennäköisyydellä pakkaisivat myös nyyttinsä ja suuntaisivat muualle eurooppaan ellei omaan maahansa takaisin ja ne jotka mukautuvat, aktivoituvat vallitsevan kulttuurin virtaan ts. opiskelevat kieltä, ammattia yms.
  Mutta enää on turha rypistää, päätäjät ovat paskoneet paikat vain ja ainoastaan oman ja puolueen edun edestä, se on jo housussa.

  • Ei suomen kansa tarvitse mitään maahantunkeilijoiden kotouttamista.
   Pysykööt ghettoissa mahdollisimman tiiviisti, ja täysin riippuvaisena ulkopuolisesta huollosta.
   Kun nykyinen systeemi romahtaa vääjäämättä, taikaseinä menee rikki ja tulee hetki häätää ne maasta (”1918 versio 2”) niin multikulttuuriset ghetot on paras paikka hakea karkotettavat kotimatkaa varten. Sitten katkaistaan koko korttelin sähköt, vedet, lämmöt ja kaikki muu – ja katsotaan sitten ketkä maahantunkeilijoista selviytyy talven yli, karkotettavaksi.

   • Kukaan ei toivo vuotta-18 takaisin saati sen toisintoa, koska silloin oli vallalla juuri anarkia ja mielivalta.
    Tiukalla seulalla katsoen kommunistit tappelivat keskenään ja kärsijänä oli enimmäkseen tavallinen työväki ja pientilalliset.
    Eikä tuollaiseen juutalaiseen menettelyyn ole syytä alentua, tehdä ghetoista uusia Gazoja. sen verran pitää olla sivistystä, parempi on kelkkoa porukka kokonaan pois maasta.

    • Olet oikeassa mutta niitä rahdataan hirvittävällä tahdilla tänne kokoajan lisää ja todellisista luvuista ei edes puhuta enää.Rajat ovat yksinkertaisesti ”siirtolaisuudelle” täysin auki ja melkolailla säännöstelemättömät.Pahin esimerkki taas perheenyhdistämisten leväperäistäminen entisestään.Yksi ”alaikäinen” ankkuroi itsensä maahan ja kohta koko suku perässä ja vanhempiemme työeläkkeistä leikataan ja kantaväestölle aktiivimallia pukkaa.Työllistämistöistäkin saadaan jo kilpailla näiden kanssa että riittääkö rahoitus edes puoleksi vuodeksi matalapalkka hommiin.Sairasta touhua.

    • Tuumaaja,
     ei kukaan haluaa ”1918” tapahtumia ei silloin eikä myöhemmin, mutta ne vain tapahtuvat ja jonkinlainen toistuva kuvio/kaavio on havaittavissa (”The Collapse of Complex Societies”).

     “To predict the behavior of ordinary people in advance, you only have to assume that they will always try to escape a disagreeable situation with the smallest possible expenditure of intelligence.”  – Friedrich Nietzsche

     Joten ododettavissa oleva tapahtumaketju:
     1. Nassim Talebin ”Black Swan” ja fiat-rahan dollarin/euron romahdus
     2. Suomen omavarainen tuotanto: ruoka 10%, polttoaineet 0%.
     3. Ulkomaisten ruokatarvikkeiden ja polttoaineiden toimitukset ”piikkiin” loppuvat; Suomi on PA, jolla ei ole omavaraisesti tuotettuja tavaroita jota olisi mahdollista käyttää barteriin. Eikä mikään EU auta, tämä tulee ymmärtämään.
     4. Kriisivarastot: polttoaineet 5 kk, viljaa 12 kk. Kun ne kulutetaan/syödään pois, mikään Valmiuslaki ei synnytä ruokaa tai polttoaineita tyhjästä. Tuotanto pysähtyy.
     5. Mätä valtio ei pysty ylläpitämään kuria, koska raha(ruoka-annokset) palkkojen maksuun loppuu. Armeija ei tottele ilman palkkaa/ruokaa, eikä ”Lilliuksen eläkkeen” ja ”multikulturismin” puolustaminen motivoi sotilaita.
     6. Matut ja anarkomarkot aloittavat ryöstelyt, poliisi on aluksi voimaton.
     7. Tervehenkiset suomalaiset, erityisesti maaseudulla, perustavat jonkinlaiset suojeluskunnat. Pienestäkin varkaudesta kiinni saadut, sabotöörit tms. teloitetaan ilman turhia muodollisuuksia.
     8. Turhat olennot kuten naistutkijat, ekonomistit, ”älymystö” eli tärähtäneistö, apurahalla elävät nisti-runopojat kuolevat pois. Koska ”Life is cheap, but toilet paper is expensive” eikä roskiksesta löydy riittävästi kaloreita.
     9. Poliisi ja armeija vähitellen kääntyy suomalaisten puolelle.
     10. Uusi suomalainen järjestys nousee tuhkasta, ja tässä uudessa järjestyksessä ei ole sijaa matuille, ”tasa-arvolle”, ”multikulturismille”, ”feministeille”, kulttuurimarxisteille eikä ”naistutkijoille” tai anarkomarkoille tai vastaavalle roskaväelle.
     11. Ehkä 10% suomalaisista selviytyy hengissä, näillä on sitten terveet kansallissosialistiset asenteet. (Selviytyneiden määrän arvio on suoraan verrannollinen saatavilla olevan ruoan määrään kanssa).

 3. Flyin’Finn, tämä on täysin totta. Itsekin Turussa koettu 80-luvulla. Yh-/hutsahtavia kotiäitejä oli runsaasti. Taatusti enemmän kuin nyt.:-)

 4. Turku on maahantunkeutujansa valinnut. Nauttikoot nyt tilanteesta hetken. Ennenkuin ne passitetaan ulos.

  Niin kauan kun on jäitä hatussa niin agendalle on tilausta. Turun puukkoiskut ja jatkuvat raiskaukset sekä vasemmiston parhain-päin-kääntelyt muodostavat sen tilauksen liikkeelle. Ja mitä pidemmälle mennään, sen suurempi on liikkeen kannatus. Ja kun kansalta on saatu hyväksyntä, liikettä ei pysäytä mitään. Nyt pitää olla esillä ja antaa ajan tehdä tehtävänsä. Tilaus agendalle kasvaa päivä päivältä.

 5. Ite oon vakkelt! Ja tää paikka on vitun mahtava…vaikka täällä on paska maine, tää paikka on vitun paras.

 6. Mahtaakohan 50% edes riittää. Itse asuin kyseisessä paskassa 8 vuotta. Suomenkielisiä ihmisiä siellä ei juuri tule näkemään. Aamulla kun töihin lähtee, niin autoja/ihmisä ei hirveesti liiku 😎

 7. Pääskyvuoren pururadalla lenkkeillessäni tulee epätodellinen olo tosiaan kun on metsän keskellä, jossa on Suomalainen puusto mutta huolestuttavinta ja raivostuttavinta on se että siellä ei näe juuri ollenkaan kantasuomalaisia lenkkeilijöitä kuin nimeksi.Se on huolestuttavaa kahdestakin syystä, ensimmäiseksi siitä etteikö Suomalaiset huolehdi enää kunnostaan ja toiseksi että siellä liikkuvista kädellisistä on afrikkalaistaustaisia n.60%, lähi-itäläis taustaisia 20%, Aasialaisia 10% ja Suomalaisia ja Venäjää puhuvia sitten viimeiset 10% ja tämä siellä liikkuville on tullut varmaan todistetuksi.Nyt kun luonnonkauniin Jaaninojan (puroalue) seutu parturoidaan puustosta ja kalliot räjäytetään afrikasta muuttavien elintaso siirtoloisten ja muslimi koukkunokkien asunnoiksi rakennnettavien kerrostalojen tieltä (katastofi), niin vaihdan varmasti maisemaa.Vitutus on suunnaton ja pohjaton ja sille ei voi mitään kun eu:sta sanellaan jo määrätkin mitä tänne on otettava tunkeilijoita elätiksi ja rikkomaan kansallisen yhtenäisyyden, joka on maassamme ilmeisesti ollutkin aina silkkaa harhaa.Kiitos päättäjät selkärangattomuudestanne.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here