Koti Uutisia Ulkomaat Vapunpäivän mielenosoitukset puhkesivat mellakoihin Pariisissa

Vapunpäivän mielenosoitukset puhkesivat mellakoihin Pariisissa

8

Vapunpäivänä 1200 naamioitunutta äärivasemmistolaista on vandalisoinut Ranskan pääkaupungin Pariisin kaduilla putiikkeja, heitellyt paukkupommeja, polttanut autoja sekä hyökännyt poliisin kimppuun. Anarkistit ovat tietojen mukaan räjäyttäneet eräässä pikaruokapaikassa jopa bensiinipommin.

Poliisi oli pakotettu ampumaan anarkisteja vesitykeillä ja kyynelkaasulla. Eräältä videolta voi nähdä äärivasemmistolaisten heiluttavan AFA:n(antifasistinen toiminta) lippua.

Protestit koskevat suurimmaksi osaksi presidentti Emmanuel Macronin yrityksiä saada läpi suurleikkaukset rautatieverkostoon, sekä koulujärjestelmän uudistuksia. Koulusysteemin uudistusten myötä esimerkiksi yliopistoon olisi aiempaa paljon vaikeampi päästä opiskelemaan. Muutokset johtaisivat myös siihen, että 120 000 ihmistä menettäisi työpaikkansa.
Lähteet: Nordfront.se, RT

8 KOMMENTIT

 1. “Koulusysteemin uudistusten myötä esimerkiksi yliopistoon olisi aiempaa paljon vaikeampi päästä opiskelemaan. Muutokset johtaisivat myös siihen, että 120 000 ihmistä menettäisi työpaikkansa.” No mutta eihän punanarkit käy töissä tai opiskele, elämämkovakoulu paistaa noilla paskatahroilla, kunhan vaan saa jonkun syyn riehua ja tuhota paikkoja. Surkeita reppanoita noi on. Myötähäpeä.

 2. Kas kas, pelkkää rakkautta ja hyvyyttä täynnä olevat Hyvät Ihmiset siellä taas tuhoamassa kaikkea mahdollista.

 3. Siellä pilveltä ja kuselta haisevat rasvaletit riehuu maskit naamalla tuhoten pienyrittäjien ja yksityishenkilöiden omaisuutta, eliitin vastustamisen kanssa tällä ei ole mitään tekemistä. Työttömiä narkkarirottia about kaikki, joiden päätoimeentulo on huumeiden välitys. Ei se vesitykki riitä puhdistamaan näitä rottia kaduilta. Kyllä on Ranska hukassa.

  • Se vesitykki pitäisi ladata esim 10% rikkihapolla… Ranskalaiset paskoivat housuihinsa jo vuosia sitten…

   Suomalaissyntyinen legioonan kersantti heitti Marseillessa kolma bussissa riehunutta kamelikuskin alkua pihalle. Pari pysäkinväliä myöhemmin bussi pysähtyi ja kuski sekä kanssamatkustajat vaativat häntä poistumaan ajoneuvosta koska oli käyttäytynyt väkivaltaisesti. Pitivät puukkojunkkareiden rättipääversioita suuremmassa arvossa kuin Ranskaa 10v palvellutta valkoihoista atlettia.

 4. Jos minä näen jonkun kantamassa Antifa- tai Neuvostoliitto-lippua, niin voipi tapahtua kummia.

 5. Näinhän siinä käy, kun yliopistossa vasemmistolaista ideologiaa imeneiden vanhempien jälkikasvu elää isin ja äidin kukkarolla eikä kumpikaan osapuoli tiedä mitä on ansaitseminen omalla työllä.
  Suomessa ollaan menossa samaan suuntaan, ammatillista koulutusta huononnetaan leikkauksin ja muilla konsteilla, lukioihin ja yliopistoihin syydetään rahaa jotta saadaan joutavia akateemikkoja, jotka sitten besserwisseröivät kaljatuopin takaa.
  Näitä keskiluokkaisaía velkaelitistejä näkyy jo kohtalaisen paljon liikeellä.

 6. Eliitin “vastustajat” asialla (Eliitin pelinappulat vrt. jihadistipaskat).

 7. Kommunisteille kelpaa mikä tahansa syy siihen, että saa laittaa ranttaliksi ja särkeä paikkoja sekä hakata viattomia sivullisia ja virantoimituksessa olevia poliiseja.
  Luulisi, että polpoltakin olisi muutama konstaileva konstaapeli kerinnyt “virkakiireiltään” terrisoimaan järjestäynyttä yhteiskuntaa vastaan kun kerran ovat kuin paita ja perse anarkistien kanssa Suomessa.

Comments are closed.